Hoe het komt dat je tijdens de nacht wakker wordt en de slaap niet meer kunt vatten.

Slaap

Naast een ontregelde lichaamsklok veroorzaakt door een onregelmatige levensstijl en verstoorde hormoonhuishouding is de circulatie van toxines een grote oorzaak van slaapproblemen. Vele toxines zijn het gevolg van slecht werkende spijsvertering, chemische stoffen, medicijnen, maar ook van op de verkeerde uren eten, te zware maaltijden eten of eten vlak voor het slapengaan. Deze toxines kunnen net als alcohol door de hersen bloed barrière doorbreken en hersenbeschadiging veroorzaken.

Om hersenschade zoveel mogelijk te voorkomen, kan het lichaam niets anders dan de toxines verdunnen door vocht ernaartoe te brengen. Dat gebeurt door de hersenen zoveel mogelijk bloed te laten vasthouden. Om dit te kunnen doen, moet je wel wakker blijven of wakker worden als de toxines te geconcentreerd worden. Dit gebeurt meestal na middernacht. Tijdens onze zomerperiode is middernacht om twee uur. Zoals gewoonlijk weet je lichaam wat het beste is voor jou.. Het lichaam is steeds gericht op overleving  en zal door je wakker te houden ‘s nachts de concentratie toxines verdunnen om beschadiging aan hersencellen te voorkomen. Je zult je de dag nadien natuurlijk niet al te best voelen. Ontgiften en zuiveren van je lichaam is de beste preventie tegen alle aandoeningen die we kennen. Het lichaam zuiveren en ontgiften is dus de dagelijkse boodschap.

Negatieve emoties, trauma’s en biologische conflicten zijn eveneens een grote bron van zeer giftige toxines. Neuropeptiden met een negatieve lading zijn echt niet gunstig voor het goed functioneren van alle lichaamscellen en fysiologische stelsels. Dat verstoort de slaap eveneens in ernstige mate en werkt uitputtend op de bijnieren en de gehele hormoonhuishouding. De algemene gezondheid zal verzwakken waardoor je gevoeliger wordt voor aandoeningen.

Daniel the Healthman

vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *