Hoe krijg je meer energie met weinig moeite?

Meer energie, weinig moeite

Hoe zou het zijn om gezond en energiek te zijn? Dat je gewoon weer zin in je leven hebt. Zin om dingen te ondernemen. Uitjes met vrienden. Bijeenkomsten met familie. Heerlijke ontspannen sporten. En dan toch je energie te behouden. Dus eigenlijk meer energie, weinig moeite.

Het is de grote wens van iedereen is om gezond te zijn en veel energie te hebben om alle dingen te doen die je graag doet. Het menselijke lichaam volgt met veel plezier de bevelen op van jou. Het lichaam, jouw lichaam, geeft je energie, maar vraagt één ding van jouw kant: hou me van binnen proper en doe iets aan je pijnlijke emoties en conflicten! Ook je innerlijk kind vraagt aandacht zodanig dat er geen emotionele toxines gevormd worden.

Het kan soms zijn dat er toch eens vervuiling in het lichaam ontstaat en het lichaam dat niet op tijd kan afvoeren. Waardoor het lichaam verplicht is om een ziekte te creëren om deze vervuiling op te lossen. Meestal als gevolg van een biologisch conflicten zoals bijvoorbeeld een scheidingsconflict, angstconflict, identiteitsconflict of territoriumconflict. Als je ziek bent wilt dit zeggen dat je lichaam jou niet in de steek laat maar nog altijd aan jouw kant staat. Het lichaam wilt zich eerst reinigen, zuiveren om het innerlijk conflict naar buiten te duwen. Bacteriën en exosomen (verkeerdelijk gezien als virussen) zijn daarbij onze grote helpers. Om dit proces goed te laten verlopen maakt het lichaam jou beroerd, dat is ziekte als gevolg van intoxicatie en emotionele conflictsituatie. Als je uit liefde voor jezelf en je lichaam uitziekt en daar tijd voor neemt zal je algemene gezondheid enorm aan kracht winnen en verkrijg je na het uitzieken massa’s energie en levenslust.

Deze leer is afkomstig van Hippocrates, Germaanse geneeskunde en de ayurveda, en als je elke ziekte echt gaat uitzieken zal het lichaam jou belonen met een goede gezondheid en veel levensenergie. Als je de ziekte symptomatisch gaat bestrijden, waardoor het lichaam zichzelf niet kan reinigen, zul je de ziekte kwijt zijn, maar ga je jezelf zwaar en vermoeid blijven voelen met een gebrek aan energie. Schadelijke stoffen en negatieve emotie wegen zwaar door in je lichaam. Het lichaam probeert vervolgens met een andere ziekte (die heviger zal zijn) het probleem op te lossen, maar als dat weer symptomatisch wordt bestreden blijft het lichaam achter met vervuiling. Farmaceutische medicatie doet er nog een schepje bovenop deze lichamelijke vervuiling, in plaats van ziekte echt te genezen bij de bron gaat het de vervuiling in het lichaam doen toenemen.

Dat zal op den duur leiden naar chronische ziekten. En vooral  kanker.

Iedereen heeft zelf de verantwoordelijkheid voor zijn of haar gezondheid, je hebt een lichaam om er zorg voor te dragen. Elke dag je lichaam helpen met ontgiften en zuiveren en emotionele balans cultiveren is het fundament om jouw gezondheid goed en consistent te maken. Je hoeft echt niet bang te zijn voor corona, angst trekt altijd ziekte aan. Om je hier een handje bij te helpen de komende 30 dagen raad ik je het stap voor stap programma aan: meer energie in dertig dagen voor mensen die volop energie en levenslust willen ervaren en minder last van klachten willen hebben. Maar waarbij het al een tijdje niet lukt om deze positieve verandering in hun leven te brengen.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Warme groetjes

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *