Hoi allemaal, vinden jullie mij ook een egoïst?

Is de gezondheid van iemand anders mijn verantwoordelijkheid? NEE! Heeft iemand verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid? NEE! Zelfs de virologen en de overheid hebben geen verantwoordelijkheid over MIJN gezondheid. 

Ik heb net als iedereen bij de geboorte levensenergie meegekregen waar je verantwoordelijk over bent, dat geef ik niet af aan iemand anders. Ik help ALTIJD EERST MEZELF, dan pas help ik een ander. 

Door mezelf eerst te helpen, eerst voor mezelf op te komen en mezelf alles te geven wat ik nodig heb, dan krijg ik de extra energie (van het universum) om de andere te helpen. Dan pas kan ik de andere ECHT helpen en trek ik ook geen energiezuigers aan.

Hoe kan ik in mijn kracht komen te staan als ik me verantwoordelijk MOET voelen voor een ander? Er is een verschil tussen voor jezelf opkomen en egoïsme, sommige mensen gooien deze begrippen door elkaar, maar ik niet. Ik kom op voor mezelf, tuurlijk, hoe zou ik anders kunnen groeien en mezelf verder ontwikkelen? 

Door mezelf op de eerste plaats te zetten, berokken ik niemand schade mee. Door egoïstisch te zijn berokken je de ander wel schade. Ik kom op voor mezelf en  zorg altijd voor mezelf op de eerste plaats! Maar ik ben niet egoïstisch.

Integendeel, ik heb continu de warme liefdevolle intentie naar iedereen, dat iedereen een goede gezondheid, welzijn en geluk mag ervaren. MAAR, deze intentie verwar ik niet met mijn verantwoordelijkheid voor een ander, dat is zelfs ethisch ook niet verantwoord. 

Ik voel dus onvoorwaardelijke liefde voor elke mens hier op aarde. Daarom dat ik al jarenlang zomaar gratis informatie, tips, adviezen geef op deze pagina van facebook, telegram en de website. Uit liefde voor iedereen doe ik dit gratis werk, omdat ik iedereen een goede gezondheid, welzijn en geluk GUN. 

Dat is mijn intentie, echt uit liefde, dat ik voor iedereen voel dat hij of zij gezondheid, geluk en welzijn mag ervaren. Maar nogmaals, het is niet MIJN VERANTWOORDELIJKHEID. Ik kan alleen maar een ander oprecht helpen en bijstaan als ik in mijn kracht sta door alles eerst aan mezelf te geven wat ik nodig heb in dit leven.

Ik doe dus niet mee aan de geconditioneerde opvoeding om eerst de ander te helpen en dan pas mezelf. Oh nee, dat doe ik niet. Ik draag geen mondmasker om een ander te beschermen, nee dat doe ik niet. Mijn longen zijn ontgiftingsorganen waarmee mijn lichaam zijn stofwisselingsafval kwijt kan. 

Echt waar lieve mensen, residu’s van stofwisselingsafval ga ik echt niet terug inademen, hoe gek is dat wel niet? Ik heb mezelf lief genoeg om zorg te dragen voor mezelf en mijn eigen gezondheid te beschermen. GEEN MONDMASKER.

En Waarom zou ik mezelf moeten beschermen tegen een virus waarvan ik weet dat het wetenschappelijk nog niet aangetoond is dat het bestaat. Ik doe echt niet mee met deze leugen. Ik ontken niet dat er mensen sterven, maar ze sterven niet aan het niet bestaande coronavirus, ze sterven aan de onbehandelde onderliggende oorzaak, heeft zelfs niets met virussen te maken die toch niet bestaan. 

De gehele virologie is één grote hypothese vol leugens en contradicties. Niet met mij. Ik weet dat elke ziekteoorzaak inherent aanwezig is en niet van buitenaf komt. Dat legt de verantwoordelijkheid voor gezondheid juist daar waar hij hoort: in ieder zijn eigen handen. De farmaceutische industrie en de medische wereld kunnen zeggen wat ze willen, ze gaan me nooit als klant hebben.

 1. Ben ik een egoïst omdat ik persé kies om biologisch voedsel te eten en persistent weiger industrieel bewerkt voedsel te eten?
 2. Ben ik een egoïst omdat ik geen televisie en radio heb om geen negatieve beelden te moeten zien en geen slecht nieuws te moeten aanhoren?
 3. Ben ik een egoïst omdat ik ervoor kies om elke dag rond 22.00 uur naar bed te gaan zodanig dat mijn lever tijdens de nacht het bloed kan zuiveren volgens het dag- en nachtritme?
 4. Ben ik een egoïst omdat ik elke dag mijn yoga beoefen als lichaamsvriendelijke beweging om mijn gezondheid te boosten?
 5. Ben ik een egoïst omdat ik weiger zonnebrandmiddelen met zijn giftige chemicaliën te smeren op mijn huid als ik in de zon loop?
 6. Ben ik een egoïst omdat ik elke dag alles doe om mijn lichaam ontgift en zuiver te houden zodanig dat zogezegde “ziekteverwekkers” geen voedingsbodem in mijn lichaam vinden? Je hebt altijd eerst verziekt weefsel, dan pas verschijnen de microben.
 7. Ben ik een egoïst omdat ik zelfonderzoek doe dat in feite niet strookt met het gangbare reguliere?
 8. Ben ik een egoïst omdat ik kies om op een andere manier te leven dat meer in overeenstemming is met de natuurlijke stromingen?
 9. Ben ik een egoïst omdat ik mezelf heb genezen van alle ziekten die ik ooit heb gehad?
 10. Ben ik een egoïst omdat ik ervoor kies om mezelf lief te hebben, mezelf te waarderen en mezelf te respecteren? Op die manier hoef ik niet meer te oordelen. Dat is pas gemakkelijk.
 11. Ben ik een egoïst omdat ik de moed bijeen heb geraapt om de confrontatie aan te gaan met mijn comfortzone en zijn blinde vlekken en deze op te lossen? Omdat dit ook belangrijk is om mijn trillingsfrequentie naar omhoog te brengen.
 12. Ben ik een egoïst omdat ik voor mezelf kies, mezelf op de eerste plaats stel en zelfzuchtig ben om in mijn kracht te blijven staan? Vanuit deze kracht kan ik veel mensen helpen zonder dat ik mijn energie verlies.
 13. Ben ik een egoïst omdat ik niet meega in de huidige angstpsychose. Angst verlaagt je trillingsfrequentie waardoor je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingsysteem aangetast wordt.
 14. Ben ik een egoïst omdat ik elke dag al mijn ontgiftingsorganen goed verzorg en goed laat werken door kennis die ik heb vergaard dankzij de ayurveda en de Germaanse geneeskunde?
 15. Ben ik een EGOÏST omdat ik weiger een mondmasker te dragen omdat een mondmasker de belangrijke ontgiftende werking van de longen hindert en dat dit een aanslag is op mijn gezondheid waar ik al 20 jaar zeer hard aan heb gewerkt?

En dan, als ik zie wat sommige mensen in hun winkelkar hebben gelegd dat ze kopen, ze alles slikken wat er vanuit de media en de leugenachtige virologie gezegd wordt en vervolgens leven als een soort God in Frankrijk zonder een klein beetje zelfonderzoek te doen, en dan gaan zij eisen dat ik een mondmasker moet dragen, dan vraag ik me werkelijk af wie er EGOÏSTISCH is. 

En dan dat deze mensen niet eens de minste inspanning doen om onderliggende oorzaken, waaronder het metafysische aspect aan te pakken, geen inspanning willen doen om gezonder te leven, laat staan eens te beginnen met echte gezonde voeding te consumeren zoals de natuur het heeft bedoelt voor de mens.

Maar dit alles heb ik wel gedaan om gezond en vitaal te kunnen zijn en dan gaan de overheid, Van Ranst, Van der Gucht mij vertellen dat ik verantwoordelijk moet zijn voor een ander zijn gezondheid???? En ik moet een mondmasker dragen om een ander te beschermen?????Ja tarara, dat doe ik niet. PUNT.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…