Hou van jezelf

Hoi lieve mensen, vandaag heb ik weer enkele leuke quotes en bedenkingen gesprokkeld om je bewustzijn heerlijk open te maken. Zelf heb ik al zo vaak horen zeggen: “Je bent veranderd”. Ik zeg dan alleen: “Nee hoor, ik ben alleen gestopt met leven zoals anderen dit willen”. Volg gewoon je hart, want dat klopt. Love yourself and the rest will follow. Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat wordt bedoeld en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren. Als je voor je eigenwaarde afhankelijk bent van anderen, is het anderenwaarde. Denken is worden. Wees daarom uiterst voorzichtig met je gedachten. De universele broederschap van de mens is ons kostbaarste bezit.

Voor degene die ten tijde van deze Angst Pandemie nog altijd op zoek zijn naar de waarheid, bied ik hier een waardevolle optie aan om zelf je mening te vormen. Bacteriën, schimmels en schimmelbacteriën kunnen niet besmettelijk zijn, anders zou het menselijke leven al lang zijn uitgeroeid. Maar emoties zoals angst, die zijn wel besmettelijk en kunnen ons infecteren waardoor het lichaam in een overlevingsmodus schakelt. Het is dan moeilijk voor ons brein om tijdens een crisis nog logisch na te denken, omdat het brein biologisch gezien in een overlevingsprogramma vastzit. Een mens kun je ook niet leren zwemmen tijdens een heftige storm. Een leuk weetje tussendoor; het woord “crisis” wordt in onze beleving als negatief bestempeld terwijl het eigenlijk in oorsprong “een moment van de waarheid” betekent. Dus zo gezien een perfect moment om op zoek te gaan naar de waarheid, we zitten namelijk middenin een paradigmaverschuiving dat niet meer te stoppen is. 

Sta je open voor de mogelijkheid dat wat je altijd hebt gedacht, een illusie blijkt te zijn? Alles wat echt lijkt te zijn is fake, alles wat fake is lijkt echt. Daar zit veel waarheid in merk ik. Wist je dat mensen oorlog maken en dat dieren dat niet doen? daarom spreekt men van het dierenrijk en het mensDOM, met nadruk op DOM. Als je denkt te moeten denken zoals iedereen, dan is het wijzer om op te houden met denken. De zon komt op en gaat onder… maar nooit uit.

Met de academische vrijheid en de vrijheid van meningsuiting gaat het stilaan minder. En velen aanvaarden dit, want voor goede “wetenschappers en ‘fatsoenlijke meningen’ is er nog altijd geen probleem. Hoe kortzichtig en geïndoctrineerd door de mainstream media kun je zijn?

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *