Houden van jezelf

Houden van jezelf is zelf kiezen hoe jij je tijd en energie gebruikt. Om te slagen moet je met zoveel passie in iets geloven dat het realiteit wordt. Wanneer je een fout toegeeft, ben je weer iets wijzer dan toen je hem beging. Als je kijkt naar wat er wel is, wat is er dan veel! Tel je zegeningen. En als het leven moeilijk is, tel ze dan luider. We zijn bang de controle te verliezen. Maar hoe kun je iets verliezen wat je nooit hebt gehad? Blijf altijd positief; je lichaam hoort alles wat je denkt. Goede beslissingen komen voort uit ervaring. Ervaring komt voort uit slechte beslissingen. Als je op zoek bent naar de persoon die je leven kan veranderen, kijk dan in de spiegel.

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen we een ziekte die we niet hebben doorgeven aan iemand die immuun is. Vele mensen hebben een aanname waarin je feiten zoekt om de aanname te bevestigen. Op dat principe werken de moderne medische zienswijzen.

Er is niets belangrijker in de wereld dan vrijheid. vrijheid is het waard om opofferingen voor te doen. Het is het waard om er je baan voor te verliezen. Het is het waard om er voor in de gevangenis te zitten. Ik ben liever een vrije pauper dan een rijke slaaf. Ik zou liever sterven in bittere armoede met mijn overtuigingen, dan leven in weelde zonder respect (Martin Luther King)

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *