Ik ben het niet waard? Eigenwaarde? Hoezo?

Eigenwaarde

Laten we een kleine moeite doen te geloven dat we al het goede verdienen dat de wereld ons te bieden heeft. Je bent het waard. Het gaat vandaag over eigenwaarde. Eigenwaarde is de sleutel om een verheven vervullende relatie op te bouwen.

Jezelf goed voelen omdat jij jezelf iets gunt.

Maar soms horen we een stem dat zegt dat we het niet verdienen om gelukkig te zijn. Bovendien doen we niets om deze negatieve gedachte te veranderen in een positieve gedachte. Halsstarrig blijven we vasthouden aan een vorm van ik ben het niet waard! Waarom?

Maar daarmee doen we iets wat ons geluk eigenlijk in de weg staat, terwijl het juist zo goed ging. Het zijn beperkende gedachten. Als we geloven dat we het goede niet verdienen, worden we ook niet gesteund in het bereiken ervan. Begrijp toch dat het universum jou niet kan geven wat je echt wenst, als je het voor jezelf niet gunt door deze beperkende gedachte: “ik ben het niet waard”.

Wat velen onder ons dan niet doorhebben, is dat deze negatieve gedachtegang alleen maar schade aan jezelf toebrengt. De principes van aantrekking zal gepast hierop reageren, daar ga je niet aan ontsnappen. Het zal jou altijd onaangename omstandigheden aanbieden en mensen naar jou sturen die jou als minderwaardig gaan behandelen. Als een patroon zal het jou achtervolgen tot je de beslissing neemt om jezelf te beginnen waarderen om je mooie authentieke eigenschappen te cultiveren, waardoor jouw uniciteit tot ontwikkeling kan komen.

Als je jouw eigenwaarde niet opwaardeert omdat jij het jezelf niet waard vindt, wees dan niet verbaasd dat je lichamelijke problemen en aandoeningen gaat krijgen. Of dat je ongelukken gaat creëren. En in herhaling, de principes van aantrekking zal daar gepast op reageren, daar ga je niet aan kunnen ontsnappen.

Iedereen op deze mooie blauwe planeet verdient het goede in het leven, OOK JIJ DIE DIT HEEFT GELEZEN!

Uit het hart wens ik iedereen het beste toe, geluk en een goede gezondheid. Het zien dat iemand gelukkig en gezond is, doet mijn hartje zingen. 

In het programma Over de liefde help ik jou je eigenwaarde cultiveren. Bekijk hier het programma

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *