Ik ben mijn eigen unieke IK

Ik heb net als iedereen mijn eigen talenten en vermogens. Niemand kan dingen doen zoals ik ze doe, ik kan ook niemand anders zijn. Om deze reden is het zelfs niet zinvol dat ik me competitief zou opstellen of mezelf ga vergelijken met andere mensen die elk ook een eigen fantastische uniciteit hebben. Mijn uniciteit is voor mij belangrijk, daarom dat het mij geen moer kan schelen wat een ander denkt of zegt over mij. Ik ben Daniël, punt amen en uit.

Uit pure onvoorwaardelijk liefde naar mezelf toe heb ik gekozen om microbiële aandoeningen op natuurlijke wijze uit te zieken. Gewoon natuurlijk, zonder de reguliere symptoom georiënteerde bestrijding en vaccinatie. Waarom vertrouw ik mijn lichaam zo hard, dat ik aandoeningen op natuurlijke wijze laat uitzieken? Antwoord: Om mijn gezondheidssysteem in staat te stellen een goede gezondheidsrespons te laten ontwikkelen tegen kanker. Er ontstaan bij de celdeling voortdurend kankercellen die de cellen van de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem trainen. Als je  een ziekte op natuurlijke wijze uitziekt is je lichaam in staat zich te ontgiften. Het lichaam kan via het symptoom zijn afval en toxines kwijt. Je krijgt meer levensenergie daardoor en kankercellen krijgen geen kans om te kankeren. Resultaat: Ik krijg zelfs geen microbiële aandoeningen meer. In een emotioneel  en ontgift lichaam kan de weerstand “ziekteverwekkers” goed gebruiken om kankercellen op te ruimen zonder dat je ziek wordt. Ja in een gezond lichaam zitten ook grote hoeveelheden zogezegde “ziekteverwekkers” (die in werkelijkheid niet bestaan, elke soort microbe heeft een specifieke functie om je gezond te houden). 

Als kind heb ik het GELUK gehad dat ik mazelen, waterpokken etc. op natuurlijke wijze met koorts heb mogen uitzieken zoals de natuur dit ook bedoeld heeft. En gelukkig heeft mijn moeder mij niet laten vaccineren, daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Een vaccinatie is een aanslag op mijn persoonlijke integriteit en dat is niet liefdevol. Dankzij koorts kon mijn lichaam genezende stofjes aanmaken om de celdeling voor de rest van mijn leven goed in het gareel te laten verlopen.

Ik ben niet mijn vader, ik ben niet mijn moeder, ik ben niet een ander familielid. Ik ben ook niet de leraar van mijn school en ik ben ook niet de beperkende gedachte die de media, opvoeding, godsdienst en facebook ons elke dag voorschoteld. Ik ben mijn liefde waard, ik ben net als iedereen een groots wezen, ik ben vrij en ik heb deze nieuwe waarheid over mezelf erkend. En zo is het. Wat een ander denkt of zegt over mij heeft feitelijk niets met mij te maken. Het enige dat ik kan doen is reflecteren wat ze op mij projecteren. Dus het is niet van mij. Zie je mooie dingen in mij, prachtig, want deze mooie dingen zijn van jou, anders kun je het niet zien in mij. Dit geldt ook voor alle negatieve zaken natuurlijk.

Ik zou maar weinig zelfrespect, eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde naar mezelf tonen, als ik steeds symptomen bestrijdt zonder de onderliggende oorzaken aan te pakken. Daarom dat ik koos om te luisteren naar mijn lichaam en elke ziekte uit te zieken. Rond mijn 40ste heb ik deze inzichten verkregen en dit heeft geresulteerd dat ik nu een blijvende vitale gezondheid heb. Geen symptoombestrijding meer dat het zelfontgiftend vermogen van mijn lichaam blokkeert, want dat leidt altijd tot het ontstaan van chronische ziekten. En ook geen vaccins die de zenuwen en hersencellen beschadigen door hun giftige inhoud. De ingrediëntenlijst is intellectueel eigendom van de farmaceutische investeringsmaatschappij beschermd door de wet. Als ik de volledige receptuur van een vaccin niet mag weten, ja dan is het duidelijk dat dit niet in mijn bloed komt. Logisch.

Ik ben niet hetzelfde als iemand anders, andere mensen. Ik geef uitdrukking aan mijn uniciteit en ik wens iedereen deze kracht ook toe. Dat is de grote reden dat ik geen goedkeuring van een ander meer nodig heb. Dat is de weg om in je eigen kracht en goede gezondheid te komen staan. Dat is onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe.

Men wordt niet verlicht door fantasiefiguren voor te stellen, maar door duisternis bewust te maken. Bewust worden van je duistere kant betekent verantwoordelijkheid nemen en al je pijnen en trauma’s blootleggen

Volledige fysieke en mentale gezondheid creëer je met zongerijpte gezonde voeding in combinatie met een levensstijl dat de biologische natuurritmen volgt. natuurlijk ook emotioneel evenwicht cultiveren. Dat was ooit voor mij een echt hevig en confronterend proces. Heb in mijn leven met veel pijnen gelopen door alle trauma’s en mishandelingen die ik als klein kind heb ondergaan. Daar heb ik geen schuld aan. Maar het was wel mijn pijn, niet dat van een ander.

Ik had de keus: Ofwel ga ik aan de klaagmuur staan en de slachtoffer uithangen, oordelen over mezelf en op anderen en geleidelijk aan ziek worden. Of ik kan kiezen om volop de verantwoordelijkheid op te nemen voor mijn pijn en trauma’s, waarbij ik de kracht zal vinden om mijn blinde vlek te ontmaskeren en mijn innerlijk huiswerk te maken. Je duistere kant in het licht plaatsen. Dat heeft tot gevolg dat ik gezond kan worden met emotioneel evenwicht en gelukzaligheid. De behoefte om te oordelen verdwijnt hierbij volledig.

Een oordeel laat je trouwens altijd iets zien wat je in jezelf nog niet hebt verwerkt. Het wordt ook gemakkelijker om te kiezen voor goede voeding en tijd te nemen om een heerlijke maaltijd te bereiden. Onvoorwaardelijke liefde in de eerste plaats naar jezelf toe, zachtheid, mededogen en onschuld nodigt je uit om de confrontatie met jezelf aan te gaan. In het begin zeker niet leuk, dat is waar, maar nadien zo bevrijdend, verlichtend en bewustzijnsverruimend. Het leven wordt zoveel mooier. Dat is het fundament leggen voor fysieke en emotionele gezondheid.

Loop je met een trauma of andere pijn rond, blijf deze niet wegstoppen of onderdrukken. En in herhaling: Stop echt met oordelen, dat voelt echt veel beter aan. Maak de pijn open en bloot, doe je innerlijk huiswerk. Je hoeft het ook niet te doen, vrije wil is universeel, maar je kunt er zeker van zijn dat het jou zal blijven achtervolgen tot je ermee aan de slag zult gaan. Ondertussen blijf je met verdriet, behoefte tot oordelen, opgekropte emoties en een  verlaagd zelfbeeld verder leven. Dat is een fundament waarbij ziekten en andere aandoeningen kunnen ontstaan.

Misschien toch beter om je pijnen op te lossen die je als kind hebt opgelopen. Het is niet je schuld. Je kunt het niet meer veranderen. Besef wel dat je verantwoordelijkheid hebt hoe je ermee omgaat. Dit begrijpen doet je inzien dat je mogelijkheden hebt te kiezen hoe je met je pijnen omgaat. Je kunt zachtheid cultiveren, onvoorwaardelijke liefde, onschuld, mededogen of dankbaarheid. Je kunt ook wrok koesteren, maar dat zal je ziek maken. Beide mogelijkheden heb je en maken het verschil tussen gelukkig zijn of ongelukkig zijn.

Elke ziekte maakt deel uit van onze natuurlijke biologische overlevingsmechanismen.

Het zijn programma’s die in het DNA en de genen zijn ingebouwd door miljoenen jaren natuurlijke evolutie en keer op keer beproefd is door de natuur op de werkzaamheid ervan. Wat werkt blijft altijd bestaan. Alles, maar ook alles in onze biologische natuur is gericht op overleving, het behoud van het leven!

Echter onze medische geneeskunde (die we nochtans nodig hebben en waardevol is) vertelt ons het tegendeel. Er wordt vertelt dat genen oorzaak zijn van ziekte. Er wordt verteld dat bacteriën en “zogezegde virussen” als pathogenen ons ziek maken en dat onze algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem (verkeerdelijk immuniteit genoemd) en het lichaam ontoereikend is, en hulp nodig heeft van de geniale medische wetenschap om te kunnen overleven.

Er wordt ons wijsgemaakt dat we uitgerust zijn met programma’s in het DNA die ons willen vernietigen. Langzaam maar zeker worden we (zijn we) geïndoctrineerd dat ons lichaam al vanaf de geboorte faalt. Want als een kind kan opgroeien zonder artsen en zonder medicijnen, kan dit het grote gevaar inhouden dat men gaat vertrouwen op de zekerheid en de zelfhelende werking van het menselijke lichaam. Ik ben zo iemand die vertrouwt op de zelfhelende werking van mijn lichaam, daarom dat ik al meer dan 20 jaar medicijnvrij ben. Je begrijpt toch dat ik bruis van energie en levensplezier, er zit geen medicinaal gif in mijn lichaam.

Ik zeg je, we zijn niet uitgerust met programma’s die ons willen vernietigen, ook kanker vormt daarop geen uitzondering. Het is een tragische collectieve misvatting dat welke ziekte dan ook, kwaadaardig zou zijn. Dat is een perceptie gebaseerd op geïndoctrineerde angst en het niet begrijpen wat een trauma kan teweegbrengen in ons lichaam. Het emotionele aspect is uiterst belangrijk in het ziekte of gezondheidsproces. We leven met de overtuiging dat er iets mis zou kunnen lopen in ons lichaam, dat is oorzaak van veel lijden en pijn.

We hoeven echt niet bang te zijn, angst ondermijnt de werking van de dikke darm en dat heeft verregaande gevolgen voor de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem en de hormoonhuishouding van het lichaam. De lymfe en de lever gaat verstoppen en verzuring is een feit. Door deze verzuring veroorzaakt door opstapeling van afvalstoffen en toxines worden lichaamscellen beschadigd. Eens lichaamscellen zijn beschadigd door schadelijke stoffen, dan pas komen de ziekteverwekkers in actie op dit boeltje op te ruimen. Zelfs Louis Pasteur gaf toe dat micro-organismen, bacteriën, gisten en “virussen” in feite exosomen geen ziekteverwekkers waren, maar eerder de opruimers van aangedaan weefsel. Dat onze waardevolle medische wetenschap dit bewezen feit eens zou willen accepteren, dat zou een reuzenstap zijn in de goede richting om ziekten te voorkomen.

Wist je dat in het lichaam zelfs zogezegde “ziekteverwekkers” gekweekt worden? Bijvoorbeeld streptokokken. Hun functie is om eiwitafval van de stofwisseling en de celdeling dat aangevoerd wordt door de lymfe af te breken, en vervolgens worden zij geneutraliseerd door de fagocytose in de lymfe. En 80 % van de lymfe is verbonden met de darmen. Ik sta elke dag verbaasd hoe weinig sommige artsen weten hoe het menselijke lichaam werkt volgens principes uit de natuur en het overlevingsprogramma dat vastgelegd is in het DNA door miljoenen jaren natuurlijke evolutie. Maar dat is niet de schuld van de arts. Een arts is iemand die gerespecteerd mag worden.

Pure gelukzalige gezondheid

Ongeacht wat we in ons leven meemaken, bedoeld of onbedoeld, opzettelijk of onopzettelijk, bewust of onbewust, altijd hebben wij zelf de verantwoordelijkheid daarvoor. Wij zijn de creators van ons leven. Het is wel waar dat we niet altijd bewust zijn van wat we creëren en dat schept natuurlijk veel verwarring. Maar toch, als er iets is gebeurd waarvan je zegt, dat heb ik niet gevraagd, geloof me, je onderbewuste zit hier wel iets voor tussenin. Als je denkt als er iets onaangenaams gebeurd, dit niet jouw keuze of beslissing is, dan kun je ook niet jouw verantwoordelijkheid voor opnemen. Als je jouw verantwoordelijkheid niet kunt opnemen, dan blijf je altijd slachtoffer. Slachtofferschap is een vicieuze neerwaartse spiraal waarbij je levensenergie verspilt en verliest. Onbewust stuur je een signaal, hey, geef me nog meer van dat, en je zult slachtoffer blijven. Ze noemen dat ook de dramadriehoek.

Dit geldt ook voor je gezondheid, de waardevolste bezitting dat je ooit kunt hebben. Dat was een keiharde les die ik heb moeten leren, het heeft zijn tijd geduurd, en het is mij gelukt. Ik besefte dat als ik mij mezelf ziek kon maken moet ik ook de kracht in mij hebben om mezelf weer gezond te krijgen. De natuurlijke staat van het menselijke lichaam is een gelukzalige gezondheid. Er zijn zelfs mensen die ook zeer gelukkig en gezond zijn ondanks dat ze in een rolstoel zitten. Het heeft met geestesgesteldheid te maken. Nieuwe overtuigingen creëren zal je helpen om een nieuw gedrag te cultiveren waarbij gezondheid en gelukzaligheid het uiteindelijke resultaat zal worden.

Gezondheid heeft alles te maken met de reflectie van hoe jij jezelf en de wereld ervaart

Als je ziek wordt, kun je overvallen worden door angst, onbehagen en uiteindelijk depressie.

Je gaat ook sneller verouderen. Maar, uit het voorgaande kunnen we afleiden dat de staat van je gezondheid alleen maar een reflectie is van hoe jij jezelf en de wereld ervaart. Na veel ziekte heb ik weer een stralende gezondheid bereikt voor de eerste keer in mijn leven. Ik voel me niet alleen goed, maar ik voel me ook ‘heel’. Dit ook voor de eerste keer in mijn leven. Ik heb beseft dat mijn gezondheid in mijn eigen handen lag, ik ben de creator van mijn leven.

Als kind is er mij wijsgemaakt dat je alleen met het wegwerken of onderdrukken van symptomen van een ziekte, ook de ziekte zelf hebt weggewerkt. Ik had dit ook geloofd zoals miljoenen mensen dit geloven. Deze uiterst slecht onderbouwde overtuiging lijkt heel sterk en diep in onze hersenen te zijn verankerd. Als kind was dat inderdaad ook mijn keuze en verantwoordelijkheid dat ik deze onzin heb geloofd. Het maakt ons alleen maar zieker en berooft ons van onze levensenergie en geluk. Het verwijdert ons steeds verder van wie we werkelijk zijn, we geloven steeds meer dat we zijn wat we door ervaringen hebben opgebouwd. Maar dat zegt niets over de ware essentie die je werkelijk bent. Dit innige contact met wie je werkelijk bent, de essentie, zijn velen onder ons kwijt.

Natuurlijk begrijp ik ook dat ik als kind zo snel mogelijk van de symptomen af wou zijn, het was niet leuk. Maar ik heb geleerd om met mededogen naar mezelf toe te kijken, om begrip te krijgen waarom sommige zaken gebeurden zoals de omgekeerde peristaltiek en de pijnlijke migraine die ik in mijn leven zelf onbewust had gecreëerd. Ik stond absoluut niet in mijn kracht en was ook ‘slachtoffer’ van de vele gebeurtenissen. Om nog maar te zwijgen over alle andere ziekten die ik heb gecreëerd en gekend.

Oja, ik ben echt geen slachtoffer meer hoor!

In de loop van mijn leven werd het stilaan duidelijk dat er ‘iets’ niet klopte. Ik werd steeds zieker en chronisch zieker en dacht bij mezelf, dat kan toch de bedoeling van het leven niet zijn. Ik besefte intuïtief dat het verwijderen van symptomen, ik mezelf steeds verder verwijderde voor het herstellen van balans dat zo belangrijk is voor een blijvende gezondheid, verjonging en vitaliteit. Ik besefte dat ik aandacht moest geven aan de oorzaak van al mijn ongemakken en aandoeningen. Maar wat was de oorzaak? Om te beginnen niet in contact zijn met wie je werkelijk bent, ik was afgeweken van mijn pad en de ziekte wou me eraan herinneren dat ik mijn pad weer moest gaan bewandelen. Als je niet in overeenstemming leeft met wie je werkelijk bent worden vele hormonen en neurotransmitters giftig in je lichaam. Dat creëert verstopping en verzuring met een voortvloeiende celbeschadiging tot gevolg. Emoties, stress, trauma’s, slachtofferschap maakt het lichaam ziek. Voor mij is dit nu verleden tijd, ik heb mijn les geleerd. Slachtofferschap is zelfs in feite een illusie, in hoger bewustzijn weet ik dat we allen één zijn.

De onzinnige uitspraak: ‘we moeten toch ergens aan dood gaan?’

Ik zie nu nog veel mensen die een droom koesteren van een gelukzalige gezondheid en zich toch neerleggen bij een bepaalde mate van een slechte gezondheid en gewoon vinden dat het normaal is, sommige vertellen zelfs een onzinnige uitspraak zoals: ‘we moeten toch ergens aan dood gaan’. Is dat het ‘leven’ dat je wilt leven? Wat ik wil zeggen: je gezondheid terugkrijgen gaat in feite over een totaal nieuw reconstructie proces dat elk deel van je leven beïnvloed. Dat zijn je gedachten, gevoelens, emoties, werk, relaties en zeker jouw creativiteit. Een magische snelle oplossing bestaat niet, tenzij je een kwantumsprong maakt in je bewustzijn, hetgeen eigenlijk bekend staat als spontane remissie. Dat is wel mogelijk en dat gebeurd veel meer dan je denkt. De medische wetenschap heeft daar geen verklaring voor, het gaat voorbij aan het tastbare.

Maar laten we eerlijk zijn, is het niet naïef te denken dat een soort vitaminepil, medische of alternatieve behandeling of zelfs een operatie in staat zouden zijn om binnen een oogwenk de effecten van jarenlange verwaarlozing van je lichaam en geest teniet te doen? Ik zie bij zoveel mensen hoe het fysieke lichaam lijdt onder de aanhoudende stress, tekort aan zongerijpte voeding, vasthouden van onopgeloste emoties, verstoring van het slaapritme. Op tijd gaan slapen doen velen onder ons niet. O nee, want ‘s avonds krijgen ze energie en kunnen ze hun taken uitvoeren. maar ze beseffen niet dat ze energie van hun lichaam “stelen” dat bedoeld is om je lichaam te ontgiften en te zuiveren tijdens de nacht. daarom moet je om 22.00 uur naar bed. Ik zie ook hoe mensen een tekort aan beweging of juist teveel beweging hebben, hoe ze het lichaam uitputten door dwangmatige lichaamsonvriendelijke competitie. Verder is er een gebrek aan zonlicht door zonnebrandmiddelen die zo giftig zijn en het zenuwweefsel aantasten, vaccinaties, symptoomgeoriënteerde bestrijding zonder de oorzaak aandacht te geven. Enzovoort.

Evenwicht, het gaat om evenwicht!

Echte gezondheid gaat over het creëren en handhaven van evenwicht, onafhankelijk van leeftijd en eerdere gezondheidsproblemen. Door te stoppen met slachtoffer te spelen en je verantwoordelijkheid op te nemen voor je eigen gezondheid kun je de sleutel vinden voor evenwicht op elk gebied in je leven, dat is wat ik heb gedaan. Toen ik ziek was, totaal uitgeput en diep ongelukkig werd ik uitgedaagd om een enorme verandering aan te brengen in mijn individuele houding ten opzichte van mijn gezondheid, geluk en vrijheid. Ik moest eigenlijk de geconditioneerde overtuiging en verwachting van ziekte en veroudering veranderen. Veranderen door een overtuiging en verwachting te cultiveren dat het lichaam gemaakt is om voortdurende gezondheid, jeugd en vitaliteit te ervaren. Wow, best heftig, maar ik heb het wel gedaan, tegen de stroom van de kudde in. Ik heb begrepen dat alles in mijn ervaring het gevolg is van self-fulfilling prophecy, dat geldt dus ook voor mijn gezondheid en geluk.

Ik zocht dus contact met mijn gevoel en intuïtie, want ik begreep dat mijn lichaam heel goed wist wat het nodig had om de noodzakelijke balans te vinden om gezond te kunnen zijn.

Mijn geheim is dat ik ervoor heb gekozen om precies tegenovergesteld te doen wat de gezondheids-, voedingsdienst en medische wereld mij en iedereen adviseerde. In plaats daarvan heb ik geleerd om naar mijn mooie lichaam te leren luisteren en te vertrouwen. 

Ik ben beginnen studeren en opzoekingen gaan doen, dat doe ik op de dag van heden nog altijd. Ik geloof mezelf. Zelfonderzoek naar de waarheid en dit ervaren. Het gaat niet omdat je me geloven moet om wat ik zeg, eenvoudigweg omdat ik het zeg. Maar ervaar de waarheid van wat ik zeg voor jezelf. Daarmee kun je echt verder voor het creëren van je eigen geluk en gezondheid. Evenwicht in alles is de sleutel tot een pure zaligmakende gezondheid. evenwicht bereik je door te luisteren naar je lichaam en contact met de ware aard van wie je werkelijk bent.

We zijn geen kwetsbare en breekbare wezens

Als kind heb ik ook geaccepteerd (mijn verantwoordelijkheid) dat ik een kwetsbaar en breekbaar wezen ben dat van tijd tot tijd medisch hulp nodig had, vooral als ik ouder zou worden. Echter begon ik te begrijpen dat deze valse overtuiging die ik mezelf had wijsgemaakt mij een destructief gevoel van machteloosheid gaf waardoor ik mijzelf liet meesleuren in de donkere spelonken van de tijd met een kwaadaardige kracht dat ‘ouder worden’ heet. Dit gevoel, van geen controle te hebben is een grote oorzaak van lichamelijke en geestelijke ziekte en veroorzaakt zoveel innerlijke stress. Het idee kwetsbaar en onveilig te zijn roept zeer vergaande destructieve biochemische reacties op in elke lichaamscel. Hoe kan dan het lichaam goed functioneren? 

Er is een uiterst nauw verband tussen lichaam en geest, het is onmogelijk om ze los van elkaar te zien. Machteloosheid is een emotie die de totale algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem platlegt waardoor vergiftiging ontstaat met verzuring tot gevolg. Elk gevoel geeft een emotie en deze heeft altijd impact op het ervaren van gezondheid en welbevinden. Verliefdheid geeft je gezondheid een oppepper, terwijl angst restrictief werkt op het bewustzijn, alle doorstroming in je lichaam blokkeert en je gezondheidssysteem uitschakelt. Als je overtuigd bent dat ouder worden en ziekteprocessen een natuurlijke zaak is dat niet kan worden vermeden, dan creëer je deze realiteit voor jezelf.

Maar de grote waarheid is dat je op dezelfde manier deze kracht van zelfvernietiging van het lichaam kunt ombuigen naar verjonging en genezing. Alle vatbaarheid voor ziekte, veroudering, ongelukkig en depressie zijn in werkelijkheid gemanifesteerde projecties van onwetendheid over de ware aard van het leven. Deze projecties maken absoluut geen deel uit van het genetisch ontwerp van je lichaam dat volgens de natuurwetten steeds gericht is op overleving, gezondheid door een krachtige algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem. Er is niets in het normale ontwerp van het lichaam dat erop wijst dat het zijn eigen veroudering of ziekte veroorzaakt.

Gelukkig bestaat er nu wel wetenschappelijk bewijs die bevestigt dat veroudering en ziekte ontstaan door het gecombineerde effect van negatieve emoties, angst en twijfel, stress, verdriet, onwetendheid, verkeerde levensstijl, slechte voeding enzovoort. Deze zaken veroorzaken een extreme vergiftiging door opgehoopte toxines en afvalstoffen dat het lichaam in deze condities niet meer kwijt kan. De waanzin door hypnose van sociale conditionering en verkeerde informatie houdt onze geest afgesloten. Velen onder ons beginnen dit te beseffen en beginnen door middel van onvoorwaardelijke liefde alle angsten en twijfels van zich af te schudden die ons ervan weerhouden om het krachtige potentieel aan te boren dat geduldig ligt te wachten in onszelf. Leer gebruik te maken van je enorme potentieel aan energie, creativiteit en intelligentie voor de echte waardevolle belangen zoals liefde in het leven, voor het oproepen van een diep gevoel van geluk. 

De sterkste genezende universele kracht heet ‘liefde’

Besef dat dit enorme potentieel alleen maar kan aangeboord worden met behulp van het lichaam zelf. We kunnen via het lichaam uitdrukking geven van liefde. Anders zou je hier niet zijn. Wees onvoorwaardelijk liefdevol en zacht voor je eigen lichaam, verzorg het goed. Gooi het roer om en help je lichaam elke dag om zichzelf te reinigen, te zuiveren en te ontgiften zodat de voorwaarden herstelt worden om evenwicht te verkrijgen, het fundament van gezondheid en geluk. We staan aan een nieuw tijdperk met een wereldwijde transformatie die geleidelijkaan veel invloed begint te krijgen en de traditionele gezondheidszorg al goed op zijn grondvesten laat schudden. We moeten af van het idee dat lichaam en geest twee gescheiden en totaal onafhankelijk eenheden zijn. Dit idee is gebaseerd op echt verouderde opvattingen over de ware aard van de mens en heeft in werkelijkheid nooit bestaan.

Er wordt nog steeds van alles gedaan om ons te doen geloven dat we in essentie een lichamelijk wezen zijn, en tot op zekere hoogte zijn we het nog eens met dit foutieve idee over onszelf.  Het persistent negeren van de belangrijke rol van de geest, gevoelens en emoties is oorzaak dat er zoveel mensen chronische ziekten hebben en weinig kans hebben om een bevredigende staat van gezondheid en geluk te verkrijgen. Ik hoop met deze blog je te doen inzien dat onze uitsluitend symptoom georiënteerde aanpak de ziekte nooit kan uitbannen, maar de kans om echt te genezen juist sterk verminderd. 
Deze symptoom georiënteerde aanpak is oorzaak van al onze chronische ziekten en doodsoorzaak nummer 1. Elke ziekte heeft een mentaal component, emotionele stabiliteit en echte liefde zonder verwachtingen cultiveren is een basisvereiste om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. Verhoog de trillingsfrequentie door echte onvoorwaardelijke liefde te cultiveren en je bewustzijn te verhogen. In herhaling, het lichaam en het leven is bedoeld om pure gelukzaligheid te ervaren. Wat kies je?

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Gezonde baby

Inleiding De woorden immuniteit, ziekteverwekker,  antilichamen of antistoffen, infectie, virus en besmettelijkheid komen uit het dualistische denken voort en zijn valse concepten waarbij we de…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *