Ik ben mijn eigen unieke IK

Ik heb net als iedereen mijn eigen talenten en vermogens. Niemand kan dingen doen zoals ik ze doe, ik kan ook niemand anders zijn. Om deze reden is het zelfs niet zinvol dat ik me competitief zou opstellen of mezelf ga vergelijken met andere mensen die elk ook een eigen fantastische uniciteit hebben. Mijn uniciteit is voor mij belangrijk, daarom dat het mij geen moer kan schelen wat een ander denkt of zegt over mij. Ik ben Daniël, punt amen en uit.

Uit pure onvoorwaardelijk liefde naar mezelf toe heb ik gekozen om microbiële aandoeningen op natuurlijke wijze uit te zieken. Gewoon natuurlijk, zonder de reguliere symptoom georiënteerde bestrijding en vaccinatie. Waarom vertrouw ik mijn lichaam zo hard, dat ik aandoeningen op natuurlijke wijze laat uitzieken? Antwoord: Om mijn gezondheidssysteem in staat te stellen een goede gezondheidsrespons te laten ontwikkelen tegen kanker. Er ontstaan bij de celdeling voortdurend kankercellen die de cellen van de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem trainen. Als je  een ziekte op natuurlijke wijze uitziekt is je lichaam in staat zich te ontgiften. Het lichaam kan via het symptoom zijn afval en toxines kwijt. Je krijgt meer levensenergie daardoor en kankercellen krijgen geen kans om te kankeren. Resultaat: Ik krijg zelfs geen microbiële aandoeningen meer. In een emotioneel  en ontgift lichaam kan de weerstand “ziekteverwekkers” goed gebruiken om kankercellen op te ruimen zonder dat je ziek wordt. Ja in een gezond lichaam zitten ook grote hoeveelheden zogezegde “ziekteverwekkers” (die in werkelijkheid niet bestaan, elke soort microbe heeft een specifieke functie om je gezond te houden). 

Als kind heb ik het GELUK gehad dat ik mazelen, waterpokken etc. op natuurlijke wijze met koorts heb mogen uitzieken zoals de natuur dit ook bedoeld heeft. En gelukkig heeft mijn moeder mij niet laten vaccineren, daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Een vaccinatie is een aanslag op mijn persoonlijke integriteit en dat is niet liefdevol. Dankzij koorts kon mijn lichaam genezende stofjes aanmaken om de celdeling voor de rest van mijn leven goed in het gareel te laten verlopen.

Ik ben niet mijn vader, ik ben niet mijn moeder, ik ben niet een ander familielid. Ik ben ook niet de leraar van mijn school en ik ben ook niet de beperkende gedachte die de media, opvoeding, godsdienst en facebook ons elke dag voorschoteld. Ik ben mijn liefde waard, ik ben net als iedereen een groots wezen, ik ben vrij en ik heb deze nieuwe waarheid over mezelf erkend. En zo is het. Wat een ander denkt of zegt over mij heeft feitelijk niets met mij te maken. Het enige dat ik kan doen is reflecteren wat ze op mij projecteren. Dus het is niet van mij. Zie je mooie dingen in mij, prachtig, want deze mooie dingen zijn van jou, anders kun je het niet zien in mij. Dit geldt ook voor alle negatieve zaken natuurlijk.

Ik zou maar weinig zelfrespect, eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde naar mezelf tonen, als ik steeds symptomen bestrijdt zonder de onderliggende oorzaken aan te pakken. Daarom dat ik koos om te luisteren naar mijn lichaam en elke ziekte uit te zieken. Rond mijn 40ste heb ik deze inzichten verkregen en dit heeft geresulteerd dat ik nu een blijvende vitale gezondheid heb. Geen symptoombestrijding meer dat het zelfontgiftend vermogen van mijn lichaam blokkeert, want dat leidt altijd tot het ontstaan van chronische ziekten. En ook geen vaccins die de zenuwen en hersencellen beschadigen door hun giftige inhoud. De ingrediëntenlijst is intellectueel eigendom van de farmaceutische investeringsmaatschappij beschermd door de wet. Als ik de volledige receptuur van een vaccin niet mag weten, ja dan is het duidelijk dat dit niet in mijn bloed komt. Logisch.

Ik ben niet hetzelfde als iemand anders, andere mensen. Ik geef uitdrukking aan mijn uniciteit en ik wens iedereen deze kracht ook toe. Dat is de grote reden dat ik geen goedkeuring van een ander meer nodig heb. Dat is de weg om in je eigen kracht en goede gezondheid te komen staan. Dat is onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *