In je kracht staan

Ik heb het vandaag over in je eigen kracht staan. In je eigen kracht staan betekent dat je jezelf niet hoeft te bewijzen, en je hoeft jezelf ook niet te verdedigen tegen leugens, laster  en andere onwaarheden. In je kracht staan betekent letterlijk in contact staan met je eigen bron of je eigen innerlijk kind. Dat verhoogt je trillingsfrequentie waarbij geen enkele exosoom (verkeerdelijk aanzien als gevaarlijke virussen) of schadelijke micro organismen kan gedijen. Je voelt veel meer onvoorwaardelijke liefde (letterlijk zonder voorwaarden en oordelen) naar jezelf toe.

Het lichaam is door de verhoogde trillingfrequentie alkalischer (PH schommelend tussen 7.35 en 7.45 op een schaal van 14. het lichaam is in staat om de besmetting van toxines en andere schadelijke stoffen (die lichaamscellen beschadigen) af te voeren, in zekere zin af te slaan. Hoe meer je in je kracht komt te staan , hoe duidelijker je voedingskeuze en levensstijl gewoonten in het teken gaan staan van je lichaam en gezondheid. Het één versterkt het ander. In je kracht staan door onvoorwaardelijk liefde naar jezelf op de eerste plaats creëert een positieve innerlijke dialoog met al je lichaamscellen. Het DNA met zijn prachtige geometrische patronen is pure intelligentie die jou in topconditie houdt als je in je kracht staat. Angst is het tegenovergestelde en dat verzwakt je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem. Zelfvertrouwen, en in je kracht staan zorgt ervoor dat je lichaam gelukkig en gezond wordt. de spijsvertering, de hormoonhuishouding en je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem zijn daar afhankelijk van.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *