Is de magnetron veilig?

DE ZEER SCHADELIJKE WERKING VAN DE  MAGNETRON

IS DE MAGNETRON GEVAARLIJK?

De meningen lopen heel sterk uiteen. Ik krijg de indruk dat de mate van gevaar afhangt van het feit aan wie je de vraag stelt. Een fabrikant, of andere commercieel verbonden organisatie, zal natuurlijk vertellen dat de magnetron uiterst gezond is, en dat alle voedingsstoffen blijven behouden. Bovendien zuinig in verbruik.

Veel mensen weten niet dat magnetrons de eigenschap hebben om watermoleculen met een duizelingwekkende snelheid van meer dan een miljoen omwentelingen per seconde in de ronde te slingeren. Deze hoogfrequente microgolven veroorzaken een enorme wrijving die de moleculaire verbindingen, en dat vernietigt het voedsel.

Door de magnetron bereid voedsel is geen echt voedsel meer, hoe je het ook draait en keert. De natuurlijke voedselmoleculen van echte voeding worden in stukjes gebroken waarbij hun chemische compositie in nieuwe configuraties wordt veranderd. Maar deze nieuwe configuraties worden door het menselijke lichaam niet meer als voedsel herkend. Daar zit dus een groot probleem.

Hier wordt dan een ‘wetenschappelijk’ onderbouwd rapport bij gekocht, waarmee de consument overtuigd moet worden. Zo gaat dat tegenwoordig in de business. Gelukkig zijn aan de andere kant natuurlijk de tegenstanders van de magnetron, die bewust zijn over de gevaren van magnetron en een verwoede strijd aanbinden met de fabrikanten. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ook bij de tegenstanders bepaalde stellingen aangedikt worden, terwijl anderen ‘vergeten’ worden.

In 1989 werd door een Zwitserse wetenschapper, Hans Ulrich Hertel, vastgesteld dat de magnetron in zijn onderzoeken erg negatief uit de bus komt. Door de verhitting met behulp van elektromagnetische golven worden de cellen in de voeding zeer ernstig beschadigd en celstructuren letterlijk uit elkaar gereten.

Volgens deze voedingswetenschapper zou de magnetron een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Behalve deze effecten, wordt ook het merendeel van de cellen en de moleculen gedegradeerd en vervormd. Het vernietigt gewoon de natuurlijke moleculaire structuur en DNA van ons voedsel. De van nature aanwezige voedingswaarde gaat verloren.

Natuurlijk gaat er altijd wel iets van deze voedingswaarde verloren bij verwarmen, stomen of bakken, maar in de magnetron blijft er niet zo vreselijk veel van over. Echter deze zwitserse wetenschapper werd tegengewerkt door de Zwitserse autoriteiten. Dit gebeurt regelmatig als  wetenschappelijk onderzoek in het nadeel is van de producent, het gaat om commerciële belangen, niet om de gezondheid van de bevolking.

Met andere woorden: In bijna al het bereide voedsel uit de magnetron wordt er radiolyse aangetroffen dat kankerverergerend is en de hersen- en zenuwcellen irriteert. De vraag is wat de elektromagnetische straling doet met het voedsel. Welke verandering in de structuur van het eten wordt veroorzaakt door de elektromagnetische straling.

Radiolyse is de dissociatie van moleculen – in het bijzonder de watermoleculen – als gevolg van de hoogfrequente microgolven door de magnetron. Dissociatie is in de biochemie of scheikunde een proces waarbij een groter deeltje in twee of meer kleinere stukken uit elkaar valt.

PROEFJES

Zo simpel als de proefjes waren, die we in onze schooltijd deden bij biologie en chemie, zo simpel zijn die truukjes nog steeds. Controleren of de microgolf veilig is voor menselijk gebruik en ons voedsel mee op te warmen of te bereiden. Want waarom zou je alleen op school proefjes kunnen doen, en niet thuis?

Neem nu zelf eens de proef op de som. Waarschijnlijk heb je al gehoord van de levens dodende eigenschappen van de magnetron. Denk maar aan de opgewarmde spaghetti met een gloeiend hete kern en daaromheen ijskoud. Heel bizar. 

Maar wat dacht je van dit experiment thuis.

Gewoon even in de schoolvakantie samen met de kinderen. 1 Liter water koken in de magnetron, 1 liter water koken in de waterkoker. Doe deze 2 liters in verschillende schone flessen en zorg er natuurlijk voor dat je je flessen kunt onderscheiden. Plak er een labeltje op. Schaf twee gelijke plantjes aan bij de bloemist en begin beide potjes te begieten met het water, met dien verstande, dat je het ene plantje consequent het magnetron water geeft en het andere plantje consequent het gewoon gekookte water.

Je gaat zeer snel merken dat het plantje dat het water krijgt dat in de magnetron heeft gekookt plots achteruit gaat zowel in groei als bloei? Het gaat op termijn beginnen kwijnen.  ja het water dat gekookt heeft in de magnetron is dood water. De microwave-opwarming heeft een zeer nadelige invloed op de energetische lading van het water. Totaal anders dan gekookt water uit een waterkoker. Je gaat zien, het is werkelijk schrikbarend hoe magnetron water het plantje laat kwijnen.

De magnetron is al jaren onderwerp van controversiële gesprekken, en dat veel mensen zich zorgen maken over dit bizarre toestel. De Magnetron verandert deze moleculaire samenstelling van het voedsel en het lichaam kan dit voedsel niet meer herkennen als voeding voor het lichaam. Dit gebeurt via een bombardement van microgolven, de moleculen in het voedsel dat je ermee wilt bereiden, door elkaar schudt.

Het vreemde is dat de hitte ontstaat in de celkern van ons voedsel. Met andere woorden, het voedsel wordt dus niet normaal van buiten naar binnen opgewarmd, maar van BINNEN NAAR BUITEN. Het is dus niet alleen de straling waar het om gaat, die ook ter discussie staat. Het gaat eveneens om wat er effectief BINNEN  in de kern van elke voedsel cel plaatsvindt.

Ondertussen zijn er al meerdere onderzoeken die aantonen dat de magnetron het DNA in ons voedsel aantast en dat op een manier doet, waardoor ons lichaam het niet meer kan herkennen. Ons lichaam wordt uiteindelijk met voedsel geconfronteerd waarvan de natuurlijke samenstelling en streepjescode is aangetast.

Het lichaam herkent dit voedsel niet meer en kan niets anders dan deze snel af te scheiden of het kapotte voedsel-DNA in vet inkapselen. de magnetron is een secundaire oorzaak van overgewicht. Denk eens aan al die babymelk die wordt opgewarmd in de magnetron, al die watermoleculen in de babymelk? Je kunt elke producent van een magnetron aantonen dat water zo dood is als een pier als het gekookt heeft in de magnetron.

Alle levensenergie, “de chi of prana” is vertrokken uit dit door de magnetron opgewarmd water of voedsel. Voedsel heeft niet meer van lichtenergie, de levenskracht die alles doorstroomt. Bedenk dat jij zelf ook een levend organisme bent, nét zoals die plant.

  1. Het menselijk lichaam is niet in staat om de onbekende bijproducten zoals radiolyse de vorming van acrylamide die ontstaan door magnetron verhitting, af te breken.
  2. De effecten die de bijproducten van magnetronvoedsel op het lichaam afgeeft (het lichaam kan niets anders dan deze gifstoffen opslaan), zijn permanent en voor lange termijn werkzaam.
  3. De mineralen, vitaminen en voedingsstoffen in al het voedsel dat met magnetron wordt verwarmd, is sterk gereduceerd of gewijzigd, zodat het menselijke lichaam er geen of erg weinig voordeel van heeft. De voedingswaarde gaat verloren en het lichaam wordt geconfronteerd met veel lege calorieën. Of het menselijk lichaam absorbeert gewijzigde componenten die niet kunnen worden afgebroken. De bijnieren produceren aanhoudend adrenaline door het voedsel dat veranderd is in afval door de magnetron, met adrenaline uitputting tot gevolg.
  4. Het vaak eten van voedsel dat via de magnetron is bereid, kan lange-termijn-hersenschade opleveren. Doordat elektrische impulsen in de hersenen worden omgeleid, doordat hersenweefsel wordt omgepoold en gedemagnetiseerd. Het eten van magnetronvoedsel veroorzaakt geheugenverlies, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en afname van het IQ.Je lichaam begint uiteindelijk te lijden aan ondervoeding en dit verzwakt je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem en de hormoonhuishouding. 
  5. De mannelijk- en vrouwelijke hormoonproductie wordt ernstig verstoord, door continue magnetron voedsel te eten. Voedsel dat is opgewarmd in de magnetron veroorzaakt kankerachtige groei (tumoren) in maag- en darmkanaal, een verklaring en verergering voor onze hoge aantallen darmkanker en poliepen in onze maatschappij.
  6. De mineralen in groenten worden zodanig gewijzigd, dat er kankerverwekkende radicalen ontstaan, als de groente wordt gekookt in de magnetron. Biologische zongerijpte groenten die verwarmd worden in de magnetron zullen sowieso je cholesterolspiegel naar extreme hoogte jagen.
  7. Het veelvuldig nuttigen van magnetronvoedsel, veroorzaakt afwijkingen in het immuunsysteem, door o.a. wijzigingen in de lymfklieren en het bloedserum.
  8. Het voortdurend nuttigen van in de magnetron opgewarmd voedsel, stimuleert de groei van kankercellen in het menselijk bloed. Door de magnetron verwarmd of bereide voeding is mede een cumulerende oorzaak van bijnieruitputting.

Bovendien is aangetoond dat kunstmatige magnetrongolven gebruikt kunnen worden voor subliminale psychologische controle, ook bekend als ‘brainwashing’. Er zijn documenten uit de jaren 1970 bekend van de Russische wetenschappers Dr. Luria en Dr. Perov, specifiek gericht op klinisch onderzoek op dit gebied.

Het is dus wellicht helemaal niet zo’n gek idee, die magnetron van jou ook de deur uit te doen? Een conventionele oven werkt over het algemeen zeker zo goed, is net zo snel en het voedsel zal ook weer beter gaan smaken.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *