Je hoeft niet op zoek naar liefde

je hoeft niet opzoek naar liede

Liefde en bewustzijn zijn jouw vrienden. Je hoeft dus niet op zoek naar liefde. Als duizend anderen van je houden, maar je  houdt niet van jezelf, dan zal andermans liefde nooit volstaan. Het kleinste wordt groot als je het met liefde doet. Als je een liefdesrelatie met jezelf zou hebben, zou je dan blijven of weggaan? Het is maar een vraag die ik stel.

Je intiemste relatie, is de relatie met je gedachten. Dat denkt de mens. De intiemste relatie is de relatie met je gevoel. De relatie die we hebben met onszelf, beïnvloed in hoge mate de relatie die we hebben met de wereld. De mogelijkheden om lief te hebben en liefde te ontvangen zijn de primaire aspecten om echt geluk te ervaren. Liefde is het versmelten van vertrouwen en zelfvertrouwen. Hoe minder jij jouw hart openstelt voor anderen, hoe meer jouw hart zal lijden. Een hart dat liefheeft blijft altijd jong. De enige taal die het universum begrijpt is liefde. Al het andere is geruis. En de universele liefde, dat ben jij, het is in jou, laat het openbloeien van binnen naar buiten zoals een lotusbloem ontspringt vanuit de donkere modder.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *