Je kan op twee manieren leven, alsof niets een wonder is, of alsof alles een wonder is

Een hart dat liefheeft blijft altijd jong. Als jarenlange zelfkritiek niet heeft geholpen, probeer dan eens goedkeuring van jezelf en kijk wat er gebeurt. Elke relatie is een reflectie van de relatie met jezelf. Een gelukkige dag hoeft geen perfecte dag te zijn. Plezier en pijn, vreugde en verdriet, winst en verlies. Het komt en gaat als de wind… Vrede vinden betekent rusten in het midden. Je kan maar op twee manieren leven; alsof niets een wonder is of alsof alles een wonder is. Haast rent meestal richting een vergissing. Iedereen is verbonden met de natuur en de aarde. Mensheid, natuur en aarde zijn onscheidbaar.’ Als je geprikkeld, hectisch of onrustig bent, is dat altijd een signaal dat je moet werken aan je balans.

Het is gemakkelijk de fouten van anderen te zien, maar moeilijk de eigen fouten te erkennen. Ik heb zoveel geleerd van mijn fouten. Ik denk dat ik er nog een paar ga maken. Om te groeien zul je uit de schaduw moet stappen. Bloemen ontluiken door het zonlicht. Van een goed compliment kan men wel twee maanden leven. Vriendelijkheid is de meest economische levenshouding. Je verspilt geen energie aan wantrouwen, zorgen, afkeer of manipulatie. Nodig je imperfectie uit en je verwelkomt een nieuw leven. Snelheid vervaagt je leven. Je ziet pas helder als je langzaam gaat. Bij elke waarheid moeten we erop bedacht zijn dat ook het tegenovergestelde waar kan zijn. Elke uitdaging is ook een les. Lukt iets niet dan heb je altijd nog de les.

Ik wens iedereen een fijne dag vol met positieve gedachten. Denk steeds aan positieve gedachten.Vergelijk positieve gedachten als druppeltjes water. Hoe meer druppeltjes water hoe groter de plas water kan worden. Als je steeds dezelfde positieve gedachten denkt, creëer je een grotere plas water, uiteindelijk wordt dit plasje een meer, en als je steeds positieve gedachten blijft doordenken, is er uiteindelijk een oceaan ontstaan. Al het positieve is absoluut niet ongelooflijk. Als je het niet gelooft, duw je het weer weg. Als je dit eens figuurlijk zegt, is er niets aan de hand, maar velen doen het wel letterlijk. Ze geloven niet dat zij te beurt vallen aan zoveel ‘goeds’. Het universum zegt dan, oké, nog te vroeg, hij of zij gelooft het nog niet. 

Als je positieve gedachten denkt, zul je drijven op de oceaan van het leven en gezondheid en geluk ontvangen. Als je negatieve gedachten denkt, kun je verdrinken in een zee van je eigen negativiteit. Het eigenaardig is dat mensen meer geloof hechten aan negatieve gedachten en hun gevolgen, dan aan positieve gedachten en het mooie resultaat. Je krijgt precies hetzelfde zoals je denkt. De energie, gevoelens, woorden die jij in deze wereld stopt, zijn steevast gelijk aan de dingen die tot jou toekomen zodat je het leven krijgt dat je zelf hebt gecreëerd.

Beter om positieve gedachten te danken, dat is liefdevol naar jezelf toe. Hoe liefdevoller je bent naar jezelf, hoe meer mensen liefdevoller gaan worden naar jou. Dat ik precies weet wat ik ondertussen ervaar. Ervaring is niet wat je overkomt, het is wat je doet met wat je overkomt. Uiteindelijk is niets anders heilig dan de integriteit van je eigen geest. Wie goed kan lachen is een goed mens. Eén ding zal de computer nooit kunnen; van de apen afstammen.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *