Je kunt en goed en vriendelijk mens zijn, en toch nee zeggen.

Er zijn miljoenen manieren om gelukkig te worden. Maar allemaal beginnen ze met zelfacceptatie. Dankbaarheid kennen is een onderdeel van geluk. Wat de wereld nodig heeft, is meer liefde en minder papierwerk. In één zin een compliment geven en een gunst vragen, is een betaling vragen voor een compliment. Kijk enkel achterom om te zien hoe ver je al bent gekomen. Schoonheid is het met gratie dragen van je imperfecties. Ontspannen is loslaten dat je jezelf moet bewijzen. Het zijn de obstakels op de weg die van het leven een pretpark maken. Ware liefde neemt niemand in bezit. Vreugde is jouw natuurlijke staat. Je hoeft er niets voor te doen, slechts te laten. De krachtigste gave die de mens bezit, is het vermogen om te kiezen.

Droom groot, begin klein. Maar vooral: begin. Houd van jezelf, en dan valt alles op zijn plaats. Je moet echt van jezelf houden om iets te bereiken in deze wereld. Wees blij met positieve ervaringen en wees blij met wat je leert van negatieve ervaringen. Er is meer in het leven dan het tempo ervan opvoeren. Wie iemand laat voelen dat hij belangrijk is, is zelf een belangrijk mens. De angst om te verdwalen ben ik kwijt sinds ik mezelf heb gevonden. De zin van het leven verschijnt wanneer de onzin eruit wordt gehaald. Wees de stem, niet de echo. Vrede begint met een glimlach. Problemen zijn geen stoptekens; het zijn wegwijzers.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *