Jij eet toch ook heerlijke zongerijpte natuurvoeding?

Ze maken ons toch het een en het ander wijs, en zelfs hoogopgeleide mensen trappen erin. Heb je al eens stilgestaan aan het feit van de hoeveelheid suiker die wordt toegevoegd aan producten waar je op het eerste gezicht niet zou verwachten dat deze suiker eraan wordt toegevoegd. Elk product met de marketeer claim ‘mager’ behoort tot de groep van onzin. De suiker verandert gewoon in onbruikbaar vet in je lichaam. Eigenlijk toch grappig, ze maken ons bang van goede verzadigde vetten terwijl die juist zo gezond zijn voor stofwisselingsprocessen in het lichaam. Die gezonde verzadigde vetten worden uit de voeding gehaald en vervangen door geraffineerde suikers dat het lichaam omzet in vet waar het lichaam niet veel mee kan doen, behalve opslaan.

Sorry dat ik in de lach schiet tijdens dit schrijven. Het enige wat het lichaam kan doen met dit suikervet, is het gebruiken om giftige stoffen in te isoleren, zodat gezonde lichaamscellen niet geïrriteerd worden. Maar ondertussen neemt lichaamsgewicht toe. De pancreas, het hart en de bijnieren putten uit, de schildklier begint ook leuk mee te doen aan de uitputting en men blijft doodleuk half ziek, goed om als levenslange klant te dienen voor de farmaceutische investeringsmaatschappij met je half ziek lichaam als afzetmarkt.

Synthetische suikers bedriegen je lichaam nog veel meer met ernstige consequenties zoals zenuw- en hersenbeschadiging. Maar daarvoor hebben ze al nieuwe namen uitgevonden om in de verkeerde richting te kunnen zoeken naar de oorzaak en mensen levenslang in de zenuwziekte valkuil te houden. Niets voor niets dat ze synthetische suikers gebruiken in de veeteelt, dieren worden sneller dik en slachtrijp!

IK DOE ER NIET AAN MEE.

Ik geniet volop van gezonde zongerijpte oorspronkelijke biologische voeding. Ik heb echt geen smaakmakers of E-nummers nodig om te kunnen genieten, maar wel veel goede gezonde verzadigde vetten. En dan zeggen sommigen mensen dat ze niet kunnen genieten van natuurvoeding en ze beseffen dat ze zondigen om genieten als excuus geven. Begrijp dan dat chemische toegevoegde rotzooi aan jouw voeding jouw smaakwaarneming zeer negatief beïnvloed waardoor je gezonde voeding ook niet meer lekker kunt vinden. Dat is een groot probleem geworden in onze maatschappij en kinderen zijn daar zeer gevoelig voor. 

IK GENIET VAN HEERLIJKE ZONGERIJPTE VOEDING

Daniël The healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *