Wil je een kennismakingsgesprek met Daniel?

In dit gesprek leer je drie strategieën hoe je je lichaam weer kunt vertrouwen en direct kunt starten met jezelf genezen.

Voor mensen die de energie niet meer voelen stromen in hun lichaam en geest op een natuurlijk manier willen helen van ziekte.

Herken je dit?

Als je elke dag met pijn in je lichaam rondloopt. En merkt dat je steeds vaker uren op de bank zit omdat je de energie niet meer voelt stromen in je lichaam. Dan is het tijd om te ontwaken. Je bent namelijk bezig om je lichaam nog meer te verzuren. Hierdoor kom je in een neerwaartse spiraal en wordt je steeds neerslachtiger. Je verlies het vertrouwen in je lichaam en de hoop op een oplossing. Je besteed steeds minder tijd aan zelfzorg en komt bijvoorbeeld niet meer toe aan gezond koken voor jezelf. Je levenslust neemt af. In de ergste gevallen ben je zelfs niet meer in staat om je vrienden te bellen omdat je geen zin hebt om ontspanningsactiviteiten te ondernemen. Al met al gaat je leven niet vooruit maar achteruit.

Je bent zeker niet de enige persoon die kampt met deze verschijnselen. Veel mensen zijn zichzelf langzaam aan het vergiftigen en hebben er niet eens weet van. Gevolg is dat ze eerst klachten krijgen, daarna ziek worden en vervolgens een chronische ziekte onder de leden hebben.

Het probleem is dat sommige mensen soms wel een idee hebben hoe ze er weer even bovenop kunnen komen, maar al snel nog harder terugvallen. Ze verliezen het vertrouwen in hun lichaam en in de oplossingen. Ze weten niet meer wat echt gezonde voeding is. Wat nou wel een stimulerende levensstijl is en allerbelangrijkste hoe ze emotioneel in balans kunnen zijn.

Als je dit herkent en echt verandering wil, lees dan verder. Het zou fantastisch zijn als je de balans van je leven weer met beiden handen kunt vastgrijpen. En dat kan. Ik help je graag op weg. Wil jij je lichaam weer kunnen vertrouwen en starten met jezelf genezen? Doe dan mee aan mijn kennismakinggesprek.

Wat leer je in dit gesprek?

In dit gesprek leren we elkaar kennen en leer ik je drie strategieën hoe je je lichaam weer kunt vertrouwen en direct kunt starten met jezelf genezen. In dit online gesprek van 30 minuten krijg je het volgende:

  • Je krijgt een deskundig systeem aangereikt dat makkelijk toepasbaar is en niet veel tijd in beslag neemt.
  • Je krijgt weer hoop en inspiratie om weer naar je eigen lichaam te luisteren.
  • Je krijgt een van de grootste geheimen van het menselijk lichaam te horen en hoe je hier gebruik van kunt  maken.

Zonder deze drie strategieën is er weinig hoop op herstel en geen vooruitgang in je kwaliteit van leven.

Graag geef ik jou deze kans. Het is mij erom te doen dat jij echt verandering gaat ervaren van mijn inspanningen. De strategieën die ik je leer zijn gebaseerd op jaren ervaring, tientallen trainingen en vele studie uren.

Ik heb ruimte in mijn agenda voor een aantal sessies per maand. Daarom zal ik selectief moeten zijn. Dit ‘Kennismakingsgesprek’ heeft de waarde van € 75, maar als jij mij concreet beloofd dat je actie gaat ondernemen en je committeert om dit terug te koppelen betaal je € 0

Als je mee wilt doen aan dit gesprek meld je dan aan door je voornaam en achternaam en emailadres in te vullen. Je ontvang dan direct een korte vragenlijst zodat we beiden goed voorbereid het gesprek in kunnen gaan. Ik neem na ontvangst snel contact met je op. Mensen die in aanmerking komen voor de ‘kennismaking’ ontvangen een uitnodiging voor het gesprek.

Groet,

Daniël Derweduwen