Kerngezond zijn betekent dat je geen vaccin nodig hebt

Wanneer je iemand het zwijgen oplegt, bewijs je niet dat die persoon fout heeft, maar dat je bang bent van wat hij zou zeggen. Kerngezond zijn betekent dat je geen vaccin nodig hebt. Censuur is voor bekentenis van vrees voor de waarheid. Elke keer als wij onrecht waarnemen en niets doen, dan trainen we ons karakter om passief te zijn in de aanwezigheid van onrecht waarbij we uiteindelijk elk vermogen verliezen om onszelf, en degene die we liefhebben te verdedigen.

Volg je hart, wil dat klopt. Al het goede begint met houden van wie je bent. Een vredige, relatie met jezelf. Het eenvoudige besef dat we de wereld niet bezitten, maar slechts voorbijgangers zijn, zou ons vanzelf bevrijden en anderen veel leed besparen. Het is me nog nooit gelukt om iemand te genezen. Hoe kan ik dan verantwoordelijk zijn voor een ander zijn of haar gezondheid? Mijn gezondheid is mijn verantwoordelijkheid, en ik alleen kan mezelf genezen. En daar heeft niemand er zich mee te moeien! En waarom heb ik geen last van corona? Omdat ik geen televisie heb. De spiegelneuronen en het terugkoppelingssysteem van het zenuwstelsel kunnen dan ook geen angst opnemen.

De mooiste reis van het leven is de reis binnenin jezelf.

Stop met wat dan ook buiten jezelf te zoeken. Alles wat je zoekt zit in jou. Maak een innerlijke reis. Ontdek en ervaar je eigen waarheid. De eeuwige geest waarin jij leeft, weet wie jij bent zonder er een concept of een beeld van te hebben. Jij bent uniek. Er is maar één jou. Nooit weer zal jij er zijn in deze huidige vorm. Via de reis naar binnen toe leer je de geestelijke elementen van het leven kennen. Uiteindelijk gaat elk mensenleven over een goddelijk kind dat te vondeling is gelegd en op reis is naar zijn ware zelf.

Dezelfde vraag wordt vaak gesteld. Hoe ga je om met de dualiteit van het leven? Maak gebruik van het wonderbaarlijke lichaam dat je hebt gekregen. bewustwording van het lichaam geeft bevrijding van de eindeloze gedachtestroom. Stop met denken en verplaats je aandacht naar het lichaam toe. Wees lief voor jezelf en geef geen oordeel over dat wat je voelt. Ervaar de onzichtbare stuurkracht van het leven die door jou stroomt. Voel de innerlijke kracht van de eenheid tussen rede, lichaam en ziel.

Focus op je hartcentrum, het gebied van je keelchakra, hartchakra en zonnevlecht. Vanuit dit centrum ervaar je de eenheid en de liefde waaruit alles is ontstaan. Je gelooft dat jij in de wereld leeft, terwijl in werkelijkheid de wereld in jou leeft. Keer terug in het dagelijkse leven vol liefde. Neem het jezelf niet kwalijk wanneer jij je weer afgescheiden voelt. Dualiteit is een cadeau van het leven waarvan wij mogen groeien, leren lachen en bewust worden van dat wat werkelijk is. Wanneer jij je één voelt met alles, dan ervaar je universele liefde. Geloof in de schoonheid van je dromen.

Schoonheid ontstaat op het moment dat je besluit jezelf te zijn. Optimisme werkt als een positieve magneet; het trekt goede dingen aan. Onderschat niet wat je betekent voor anderen. Bij elke ontmoeting laat je iets van jezelf achter. Voor jezelf zorgen is geen luxe; het is zelfbehoud. Goede tijden worden goede herinneringen. Slechte tijden worden goede lessen. Hoe hoger het bamboe groeit, hoe dieper het buigt. De enige manier om te krijgen wat je écht wilt, is te weten wat je écht wilt. Behandel de fouten van anderen net zo teder als die van jezelf.

Als er één mens is op deze wereld die jou mag beminnen, dan ben jij dat toch? Wanneer je een ander verantwoordelijk maakt voor jouw frustratie dan geef je de sleutel van je geluk uit handen. Laat anderen nooit het vonkje doven dat jou uniek maakt. Het positieve aan tegenslagen is dat ze je helpen om te ontdekken hoe gigantisch sterk je bent. De kunst van ontspannen is niets doen zonder je te vervelen. Probeer de dingen te zien zoals ze zijn, in plaats van zoals je denkt dat ze zijn. Kijk ik om me heen, sta ik ineens in het centrum van mijn eigen leven. Intuïtie verklaart de weg niet, maar wijst hem simpelweg aan.

Grote keuzes je op de rand van het ravijn of met je rug tegen de muur. Soms heb je moed nodig in het leven, maar meestal gaat het om uithoudingsvermogen. Veel energie vandaag niet aan zelfkritiek maar schenk haar aan zelfliefde. Als je geeft om wat anders te ontvangen, is het geen geven maar handel. In iedereen huist een innerlijke krijger die ontwaakt wanneer je ergens voor moet vechten.

Voordat je weet of je iets lekker vindt, of niet, zal je het eerst moeten leren. Binnen de lijntjes kleuren is niet bepaald een techniek om de Picasso in je los te maken. Als je luistert naar je angsten zal je nooit ontdekken wat een fantastisch persoon je bent. Alles en iedereen is uw perfecte leermeester. Alles gebeurt om u geduld, wijsheid en mededogen bij te brengen. Ongeloof schept beperkingen; geloof uit mogelijkheden. Wie niet bereid is het fout te hebben, verzint nooit iets origineels.

Fantasie creëert mogelijkheden die eerder niet bestonden. Liever imperfect mezelf dan de perfecte kopie van een ander. Door goed voor jezelf te zorgen, kan je anderen je beste zelf geven. In plaats van wat er nog van je over is. Iedereen draagt iets kostbaars in zich dat in geen ander te vinden is. Dat te ontdekken is je weg. Liever imperfect mezelf dan de perfecte kopie van een ander. In de eerste helft van je leven verzamel je vrienden, in de tweede helft selecteer je de ware. Troebel water, staat stil, wordt helder. Gevoelens zijn slechts bezoekers; laat ze binnen en laat ze uit.  Als ik mijn grenzen kan aangeven, hoef ik geen muren te bouwen.

De kunst van rusten, is niet te wachten tot je moe bent. Een gelukkig mens heeft het kind in zich bewaard. Doe altijd eerst iets ontspannend voordat je een belangrijke beslissing neemt in je leven. Je kunt nooit gelukkig worden als wat je doet verschilt van waarin je gelooft. Je lacht jezelf in één seconde mooi.  Assertiviteit is voor jezelf opkomen zoals je voor een vriend zou opkomen. Wijze mensen hebben het nooit druk en de mensen die het altijd druk hebben, worden nooit wijs. Boos blijven, is iemand gratis in je hoofd laten wonen. De persoon die je bent is veel groter dan de persoon die je denkt dat je bent. Wanneer je jouw lichaam voorziet van positieve energie, zal het zijn kracht tonen. Zoals een bloem de zon nodig heeft om bloem te worden, zo heeft een mens de liefde nodig om mens te worden. Er zijn zoveel vragen in het leven; je kunt onmogelijk alle antwoorden weten. Zie jezelf, dan ziet de ander jou ook.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *