Kies je ervoor gevangene te blijven van je verleden of word je pionier van je toekomst?

Kies je ervoor gevangene te blijven van je verleden of word je de pionier van je toekomst? Weet je nog wie je was voordat de wereld je wijsmaakte wie je moet zijn? De grote kracht van zelfrespect is dat het ons bevrijdt van de verwachtingen van anderen. Schaam je niet voor jezelf. Schaamte is enkel angst jezelf te zijn. Stop met de meest perfecte persoon in de samenleving te willen zijn. Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. Verstand zit in het hoofd, intuïtie in het hart en de buik. Intelligentie combineert beide. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit, sterker dan je angst en twijfel. Het lichaam is gemaakt om gezond te zijn, dat is een universele wetmatigheid. Normaal doen, is het motto van degenen die geen fantasie hebben.

Het verleden is bedoeld om van te leren, niet om in te leven. Wie in oorlog is met anderen heeft geen vrede in zichzelf. Zorgen kosten je energie, verlangens geven je energie. Een tragedie kan achteraf een zegen blijken, als we haar bezien als een kans tot groei.  De wereld is als een spiegel. Kijk je boos, dan kijkt hij boos terug. Glimlach je, dan glimlacht hij terug. Elke verandering begint met een andere manier van kijken, dit geldt ook voor gezondheid. Als je jezelf blijft aanpassen om mensen niet kwijt te raken, verlies je jezelf. Je kan je ogen sluiten voor de dingen die je niet wilt zien, maar je kan je hart niet sluiten voor de dingen die je niet wilt voelen. De pijn die je vandaag voelt is je kracht voor morgen, durf moed te hebben om doorheen je angst te gaan, om dan in haar diepste kern hernieuwde kracht te vinden. Elk ziektesymptoom is een fase van herstel, investeren in je lichaam levert lijfrente op. Natuurlijke krachten in ons zijn de ware genezers van ziekten. Zeg niet wat anderen willen horen. Zeg wat jij wilt zeggen.

Probeer deze citatenbundel echt te doorvoelen zodat het een hulpmiddel is om uit je angst te gaan, je eigen kracht te zien en de hoax van deze corona onnozelheid kunt herkennen. De menselijke biologie zit anders in elkaar dan dat ze ons al 150 jaar proberen wijs te maken: de oorzaak van elke ziekte en aandoening ligt altijd INTERN , het is psychologisch!

Gezondheid: een andere hypothese.

Het lichaam heelt zichzelf, het enige wat ons doet lijden is foute theorie. Zeg nooit: “ik ben ziek” maar “ik ben herstellende”, dat voelt voor het lichaam veel beter aan waardoor het beter kan herstellen. Het lichaam volgt altijd de bevelen van de geest op. De geest instrueert het lichaam. Pijn is niet hetzelfde als lijden. Pijn waarvan we weten dat het herstellend is, ja dat is nog altijd pijn, maar dat is geen lijden meer.  Probeer zoveel mogelijk ziektesymptomen te zien als herstelsignalen, het lichaam doet zijn best en staat altijd aan jouw kant.

Leer alles positief te formuleren. Positief formuleren is een deel van de oplossing. Oh ja? vertel eens? Ik heb dat ook meegemaakt, maar ik ben de zaken anders beginnen bekijken. Het lichaam zal altijd jou laten herstellen van biologische conflicten en trauma’s. Vanuit de gedachte dat het lichaam door middel van symptomen zijn best doet om jouw gezondheid terug te winnen. Geef je eigen lichaam BOODSCHAPPEN van onvoorwaardelijke ZELFLIEFDE, VERTROUWEN en KRACHT, en stop de boodschappen die vanuit de ANGST komen, omdat ze in onze maatschappij opzettelijk de angstpsychose in stand proberen te houden. Je hoeft niet naar het nieuws te kijken, ik doe dat ook niet (ik heb zelfs geen televisie). Ik ben niet bang, ik ben gezond, dat is belangrijker dan wat de virologen zeggen. Ik weet dat de gehele virologie gebaseerd is op een foutieve hypothese, de menselijke biologie zit anders in elkaar en ziekteverwekkers bestaan niet. De farmaceutische investeringsmaatschappij probeert ons al 150 jaar leugens wijs te maken en heeft daarom al twee wereldoorlogen veroorzaakt. Dr Rath

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *