De magnetron deel 2

DE SCHADELIJKE WERKING VAN DE MAGNETRON

IS DE MAGNETRON GEVAARLIJK?

De vraag of de magnetron gevaarlijk is, is onderwerp van debat en er zijn verschillende standpunten. Fabrikanten en andere commerciële partijen zullen vaak beweren dat de magnetron zeer gezond is en dat alle voedingsstoffen behouden blijven, terwijl het apparaat ook nog eens zuinig is in verbruik.

Het is echter belangrijk te weten dat magnetrons watermoleculen met een enorme snelheid van meer dan een miljoen omwentelingen per seconde laten bewegen. Deze hoogfrequente microgolven veroorzaken wrijving die moleculaire verbindingen vernietigt, waardoor het voedsel verandert.

Door de magnetron bereid voedsel is geen echt voedsel meer, hoe je het ook draait en keert. De natuurlijke voedselmoleculen van echte voeding worden in stukjes gebroken waarbij hun chemische compositie in nieuwe configuraties wordt veranderd. Maar deze nieuwe configuraties worden door het menselijke lichaam niet meer als voedsel herkend. Daar zit dus een groot probleem.

Hier wordt dan een ‘wetenschappelijk’ onderbouwd rapport bij gekocht, waarmee de consument overtuigd moet worden. Zo gaat dat tegenwoordig in de business. Gelukkig zijn aan de andere kant natuurlijk de tegenstanders van de magnetron, die bewust zijn over de gevaren van magnetron en een verwoede strijd aanbinden met de fabrikanten. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat ook bij de tegenstanders bepaalde stellingen aangedikt worden, terwijl anderen toevallig ‘vergeten’ worden.

In 1989 ontdekte de Zwitserse wetenschapper Hans Ulrich Hertel dat de magnetron bij zijn onderzoeken negatieve effecten had. Hij constateerde dat de elektromagnetische golven de cellen in voedsel ernstig beschadigden en celstructuren letterlijk uit elkaar scheurden. Volgens Hertel vormt de magnetron een gevaar voor de volksgezondheid omdat het de natuurlijke moleculaire structuur en DNA van voedsel vernietigt, waardoor de voedingswaarde verloren gaat.

In 1989 werd door een Zwitserse wetenschapper, Hans Ulrich Hertel, vastgesteld dat de magnetron in zijn onderzoeken erg negatief uit de bus komt. Door de verhitting met behulp van elektromagnetische golven worden de cellen in de voeding zeer ernstig beschadigd en celstructuren letterlijk uit elkaar gereten.

Volgens deze voedingswetenschapper zou de magnetron een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Behalve deze effecten, wordt ook het merendeel van de cellen en de moleculen gedegradeerd en vervormd. Het vernietigt gewoon de natuurlijke moleculaire structuur en DNA van ons voedsel. De van nature aanwezige voedingswaarde gaat verloren.

Natuurlijk gaat er altijd wel iets van deze voedingswaarde verloren bij verwarmen, stomen of bakken, maar in de magnetron blijft er niet zo vreselijk veel van over. Echter, de Zwitserse wetenschapper werd tegengewerkt door de Zwitserse autoriteiten. Dit gebeurt regelmatig als wetenschappelijk onderzoek in het nadeel is van de producent, het gaat om commerciële belangen, niet om de gezondheid van de bevolking.

Met andere woorden: In bijna al het bereide voedsel uit de magnetron wordt radiolyse aangetroffen dat kankerverergerend is en de hersen- en zenuwcellen irriteert. De vraag is wat de elektromagnetische straling doet met het voedsel. Welke verandering in de structuur van het eten wordt veroorzaakt door elektromagnetische straling.

Radiolyse is de dissociatie van moleculen – in het bijzonder de watermoleculen – als gevolg van de hoogfrequente microgolven door de magnetron. Dissociatie is in de biochemie of scheikunde een proces waarbij een groter deeltje in twee of meer kleinere stukken uit elkaar valt.

Vergeet niet dat onze voeding ook uit watermoleculen bestaat. Natuurlijk is de straling zelf, die in de magnetron geproduceerd wordt, erg schadelijk.

PROEFJES

Zo eenvoudig als de proefjes waren die we in onze schooltijd deden bij biologie en chemie, zo simpel zijn die trucjes nog steeds. Controleer of de magnetron veilig is voor menselijk gebruik en voor het bereiden van voedsel. Waarom zou je alleen op school proefjes kunnen doen en niet thuis?

Neem eens de proef op de som. Waarschijnlijk heb je al gehoord van de potentieel schadelijke eigenschappen van de magnetron. Denk maar aan de opgewarmde spaghetti met een gloeiend hete kern en daaromheen ijskoud. Heel bizar.

Maar wat dacht je van dit experiment thuis? Gewoon tijdens de schoolvakantie samen met de kinderen. Kook 1 liter water in de magnetron en 1 liter water in de waterkoker. Giet deze 2 liter in verschillende schone flessen en zorg ervoor dat je ze kunt onderscheiden. Plak er een label op. Koop twee gelijke plantjes bij de bloemist en begin beide potjes te begieten met water, waarbij je het ene plantje consequent het magnetronwater geeft en het andere plantje consequent het water uit de waterkoker.

Je zult snel merken dat het plantje dat het water uit de magnetron krijgt plotseling achteruitgaat, zowel in groei als bloei. Het gaat op termijn beginnen te kwijnen. Ja, het water dat in de magnetron is gekookt, is dood water. De magnetron heeft een zeer nadelige invloed op de energetische lading van het water, wat anders is dan water gekookt in een waterkoker. Het is werkelijk schrikbarend hoe magnetronwater het plantje laat kwijnen.

De magnetron is al jaren onderwerp van controversiële gesprekken, wat veel mensen zorgen baart over dit apparaat. De magnetron verandert de moleculaire samenstelling van voedsel, waardoor het lichaam dit voedsel niet meer herkent als voeding. Dit gebeurt door een bombardement van microgolven die de moleculen in het voedsel door elkaar schudden.

Het vreemde is dat de hitte ontstaat in de celkern van ons voedsel. Met andere woorden, het voedsel wordt dus niet normaal van buiten naar binnen opgewarmd, maar van BINNEN NAAR BUITEN. Het gaat niet alleen om de straling, waar ook vraagtekens bij worden gezet, maar ook om wat er daadwerkelijk BINNEN in de kern van elk voedsel plaatsvindt.

Ondertussen zijn er al meerdere onderzoeken die aantonen dat de magnetron het DNA in ons voedsel aantast op een manier waardoor ons lichaam het niet meer kan herkennen. Ons lichaam wordt geconfronteerd met voedsel waarvan de natuurlijke samenstelling en streepjescode is aangetast.

Het lichaam herkent dit voedsel niet meer en kan niets anders dan dit snel afscheiden of het beschadigde voedsel-DNA inkapselen in vet. De magnetron is een secundaire oorzaak van overgewicht. Denk eens aan al die babymelk die wordt opgewarmd in de magnetron, al die watermoleculen in de babymelk? Je kunt elke fabrikant van een magnetron laten zien dat water zo dood is als een pier als het gekookt is in de magnetron.

Alle levensenergie, “de chi of prana”, is verdwenen uit dit door de magnetron opgewarmde water of voedsel. Voedsel heeft geen lichtenergie meer, de levenskracht die alles doorstroomt. Bedenk dat jijzelf ook een levend organisme bent, net als die plant.

Enkele zaken

Het menselijk lichaam is niet in staat om de onbekende bijproducten zoals radiolyse, en de vorming van acrylamide die ontstaan door magnetronverhitting, af te breken.

De effecten die de bijproducten van magnetronvoedsel op het lichaam afgeven (het lichaam kan niets anders dan deze gifstoffen opslaan), zijn permanent en op lange termijn werkzaam.

De mineralen, vitaminen en voedingsstoffen in al het voedsel dat met de magnetron wordt verwarmd, zijn sterk gereduceerd of gewijzigd, waardoor het menselijk lichaam er geen of erg weinig voordeel van heeft. De voedingswaarde gaat verloren en het lichaam wordt geconfronteerd met veel lege calorieën. Of het menselijk lichaam absorbeert gewijzigde componenten die niet kunnen worden afgebroken. De bijnieren produceren aanhoudend adrenaline door het voedsel dat is veranderd in afval door de magnetron, met adrenaline-uitputting tot gevolg.

Het vaak eten van voedsel dat via de magnetron is bereid, kan op lange termijn hersenschade veroorzaken. Doordat elektrische impulsen in de hersenen worden omgeleid, wordt het hersenweefsel omgepoold en gedemagnetiseerd. Het eten van magnetronvoedsel veroorzaakt geheugenverlies, concentratieproblemen, emotionele instabiliteit en een afname van het IQ. Je lichaam begint uiteindelijk te lijden aan ondervoeding en dit verzwakt je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem en de hormoonhuishouding.

De mannelijke en vrouwelijke hormoonproductie wordt ernstig verstoord door continu magnetronvoedsel te eten. Voedsel dat is opgewarmd in de magnetron veroorzaakt kankerachtige groei (tumoren) in het maag- en darmkanaal, wat een verklaring en verergering is voor de hoge aantallen darmkanker en poliepen in onze maatschappij. Het lichaam probeert dit te compenseren met de vorming van extra darmslijmvliesweefsel.

De mineralen in groenten worden zodanig gewijzigd dat er een overvloed van radicalen ontstaat wanneer de groente wordt gekookt in de magnetron. Biologische, zongerijpte groenten die worden verwarmd in de magnetron zullen sowieso je cholesterolspiegel naar extreme hoogte jagen.

Het veelvuldig nuttigen van magnetronvoedsel veroorzaakt afwijkingen in de algemene gezondheid, door onder andere wijzigingen in de lymfeklieren en het bloedserum.

Het voortdurend nuttigen van in de magnetron opgewarmd voedsel stimuleert de groei van kankercellen. Door de magnetron verwarmd of bereide voeding is mede een cumulerende oorzaak van bijnieruitputting.

Bovendien is aangetoond dat kunstmatige magnetrongolven gebruikt kunnen worden voor subliminale psychologische controle, ook bekend als ‘brainwashing’. Er zijn documenten uit de jaren 1970 bekend van de Russische wetenschappers Dr. Luria en Dr. Perov, specifiek gericht op klinisch onderzoek op dit gebied.

Het is dus wellicht helemaal niet zo’n gek idee om die magnetron van jou ook de deur uit te doen? Een conventionele oven werkt over het algemeen zeker zo goed, is net zo snel en het voedsel zal ook weer beter

Gepubliceerd op 19/07/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Voedzame planten, gratis uit de natuur in overvloedHet voorjaar is aangebroken en de natuur biedt ons een overvloed aan jonge groei met ontgiftende eigenschappen. Het is wonderbaarlijk hoe verse daslook of brandnetels ons lichaam verrijken met goed opneembare mineralen en andere voedende stoffen; een ware boost voor onze gezondheid.Veel groenten die verkrijgbaar zijn in de winkel hebben aanzienlijk minder voedingswaarde als gevolg van uitputting van de landbouwgronden. Wilde planten daarentegen bieden een diepere smaak vanwege hun rijke gehalte aan voedingsstoffen. Bovendien zijn veel wilde planten altijd vers te vinden.Het is belangrijk om altijd zeker te zijn van de juiste identificatie [...]

    By Published On: 11/03/2024
  • Koolzaadolie is niet geschikt voor menselijke consumptieKoolzaadolie is de nieuwste manier om de spijsvertering en het metabolisme bij de mens grondig te verstoren, doordat het zonnebloemolie vervangt. Slimme media gebruiken nu oorlogen als excuus om de goedkope maar schadelijke koolzaadolie een grote afzetmarkt te geven, maar dit heeft niets te maken met gezondheid.Het probleem met koolzaadolie ligt in het feit dat het goedkoop te produceren is. Belangrijk om te weten is dat koolzaadolie absoluut niet verhit mag worden. De verwarming tijdens het productieproces en in huishoudens zorgt ervoor dat de natuurlijke omega 3-vetzuren in koolzaadolie omgezet worden in onnatuurlijke transvetten. [...]

    By Published On: 04/03/2024
  • De natuur draagt altijd het beste voor ons. Gedurende miljoenen jaren van natuurlijke evolutie heeft zich een voedingssysteem ontwikkeld voor elk levend organisme. Deze evolutie is vastgelegd in het DNA van de mens, wat impliceert dat het lichaam precies weet wat het nodig heeft. De schatten van de keuken, de specerijen, bevatten precies wat het lichaam nodig heeft. Meer aandacht schenken aan het luisteren naar het lichaam en minder aan het intellectuele meten en weten in het hoofd zou al een goede stap zijn om te begrijpen wat het lichaam werkelijk nodig heeft. Uiteindelijk weet de natuur altijd wat het [...]

    By Published On: 25/02/2024