Meer dan 90% van ons warenhuisvoedsel is niet geschikt voor menselijke consumptie

Onze voedingsindustrie produceert meer dan 40.000 verschillende voedingsmiddelen waarvan het meeste weinig tot geen voedingswaarde heeft. In onze cultuur worden allerlei giftige stoffen in ons voedsel gestopt die via de spijsvertering zo in ons lichaam binnenkomen. Al deze voedingsmiddelen dragen dus NIET bij tot een optimale gezondheid en verzwakken onze conditie. Mensen stoppen hun maag vol met giftige stoffen en de meest absurde zaken die voor voedsel moeten doorgaan.

Zwaar bewerkte, geraffineerde, geconserveerde, voorgekookte, vergaste, bestraalde, genetisch gemanipuleerde, van smaakstoffen voorziene ‘verbeterde ‘ voeding en in de magnetron verwarmde en op allerlei andere manieren gewijzigde voedingsstoffen hebben met elkaar gemeen dat ze menselijke weefsels juist doen uithongeren.

Bovendien zal dit industrieel voedsel tal van verstoppingen in het gehele lichaam gaan veroorzaken en veel extra vetweefsel vormen (overlevingsmechanisme van het lichaam tegen intoxicatie). Ondertussen kunnen de lichaamsweefsels gevrijwaard blijven van giftstoffen tot het teveel wordt. Kanker is het gevolg van biologische schokken met verergerende factoren zoals voortdurende uithongering op weefselniveau in combinatie met zelfafwijzing in het onderbewuste. Het doet zich voor wanneer het lichaam niet langer ontvangt wat het in feite nodig heeft om te groeien in overeenstemming met zijn oorspronkelijke blauwdruk of constitutie.

Om te kunnen overleven en te voorkomen dat organen instorten als gevolg van intoxicatie en ondervoeding (energie uitputting), heeft het lichaam geen andere keuze meer om dan bepaalde “ziekmakende” genen te activeren van het DNA om te kunnen muteren en anaeroob of zuurstofarm te gaan functioneren. Op dat punt speelt de onbewuste geest eveneens een grote rol om de weefsels te instrueren om kanker te vormen of juist af te breken.

Een anaerobe cel of kankercel is eigenlijk een cel die vervreemd is van de rest van het weefsel en leeft van het verrotte en giftige voedsel dat niet goed verteerd is en afval is geworden. De anaerobe cel zorgt ervoor dat het gezonde weefsel overleven door hun afval zoals het slecht verteerde industrieel bewerkt voedsel en stofwisselingsafval op te nemen. Ondertussen lijden lichaamsweefsels aan uitputting door gebrek aan gezond natuurlijk voedsel in oorspronkelijke staat. Deze uitputting zal op lange termijn nog meer aandoeningen tot ontwikkeling brengen. Deze uitputting zorgt er mede voor dat het lichaam energie tekort heeft om zichzelf te ontgiften en te zuiveren, laat staan dat er energie is om de conflicten in de onbewuste geest te kunnen oplossen. Ondertussen komen er bij zeer veel mensen de kilootjes er gewoon bij. Voeding is één aspect voor je gezondheid, de onbewuste geest het andere aspect. Daarom werk ik steeds op beide vlakken. Voeding verteert beter als je emotioneel evenwichtig bent. 

Met warme groetjes Daniël

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *