Meer dan 90% van ons warenhuisvoedsel is niet geschikt voor menselijke consumptie

Onze voedingsindustrie produceert meer dan 40.000 verschillende voedingsmiddelen waarvan het meeste weinig tot geen voedingswaarde heeft. In onze cultuur worden allerlei giftige stoffen in ons voedsel gestopt die via de spijsvertering zo in ons lichaam binnenkomen. 

Al deze voedingsmiddelen dragen dus NIET bij tot een optimale gezondheid en verzwakken onze conditie. Mensen stoppen hun maag vol met giftige stoffen en de meest absurde zaken die voor voedsel moeten doorgaan.

Zwaar bewerkte, geraffineerde, geconserveerde, voorgekookte, vergaste, bestraalde, genetisch gemanipuleerde, van smaakstoffen voorziene ‘verbeterde ‘ voeding en in de magnetron verwarmde en op allerlei andere manieren gewijzigde voedingsstoffen hebben met elkaar gemeen dat ze menselijke weefsels juist doen uithongeren en intoxiceren.

Bovendien zal dit industrieel voedsel tal van verstoppingen in het gehele lichaam gaan veroorzaken en vele extra vetcellen vormen (overlevingsmechanisme van het lichaam tegen intoxicatie). Het uithongerende weefsel kan gevrijwaard blijven van giftige stoffen. 

Om te kunnen overleven en te voorkomen dat weefsels en organen instorten als gevolg van intoxicatie en ondervoeding (energie uitputting), gaat het lichaam eiwitten met genen activeren (uit het DNA) om beter te kunnen ontgiften. Dit doet het lichaam met warme symptomen om het ziektegif naar buiten af te voeren. Ziektegif in het Latijn betekent “virus”, met andere woorden: het virus is het gevolg van ziekte, nooit de oorzaak. Feitelijk gaat het om exosomen of globulines

Het lichaam gaat deze eiwitjes met erfelijk materiaal vermeerderen om beter te kunnen ontgiften, detoxen, door middel van warme symptomen. Daarom dat ziektesymptomen eigenlijk herstelsignalen zijn. Virus is eigenlijk de correlatie met de ziekte, en nooit causaal aan de ziekte. Causaal is een biologische schok, al dan niet met een intoxicatieschok. 

De farma en zijn marketeers hebben dit omgedraaid en ons juist daarvoor bang gemaakt. Collectief zijn we dat beginnen te geloven. Gelukkig veranderen de natuurwetten nooit. Intoxicatieschokken zijn ziekmakend en kunnen andere ziekten (eigenlijk genezingsprocessen) erger maken, ook bij kanker. 

Achter elke aandoening zit causaal een biologische shock of trauma ten grondslag. Angstschokken gaan altijd resulteren in griep of verkoudheid, dat de genezing is van de angst schok. De farma creëert voortdurend collectieve angstpsychosen om pandemieën te kunnen veroorzaken. Maar ik trap daar natuurlijk niet meer in.

Bij echte kanker of tumoren groeien ook bloedvaten. We noemen dit angiogenese en dat heeft ook een overleving van het organisme tot doelstelling. Door deze bloedtoevoer in de kanker of tumor is het kankerweefsel in staat om gifstoffen uit het bloed te halen zoals geraffineerde suiker. Op deze wijze worden de gezonde weefsels minder geïrriteerd door gifstoffen. 

Niets voor niets dat schimmels groeien in tumoren omdat schimmels opruimers zijn van toxische stoffen. De natuur en het menselijke lichaam zit zo intelligent in elkaar met betrekking op overleven. Alles totaal verkeerd begrepen door de medische wetenschap en de Rockefeller indoctrinatie dat symptomen altijd wilt bestrijden waarmee de heling van het lichaam wordt tegengewerkt. 

Dus opteer voor gezond voedsel, natuurvoeding, zongerijpt (in de buitenlucht gekweekt) en in oorspronkelijke staat zonder chemische bewerking of toevoegingen. Op deze wijze zal men minder intoxicatieschokken en uitputting van het lichaam hebben, en dat kan de heling van het organisme alleen maar ten goede komen als er een conflict inslag in de geest – mind opgelost is en de heling signalen ontstaan.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *