The Healthman

Meer energie, met weinig moeite in 30 dagen

Ik help jou 30 dagen lang om meer energie in je lichaam te voelen voor slechts € 59

Misschien komt het volgende je bekend voor

 • Ongezond? Ik niet hoor. Ik drink veel water en eet toch elke dag een stuk fruit. En ik eet maar al twee keer per week geen vlees meer.
 • Ik ben altijd moe, ik heb al zoveel geprobeerd. Ik wil er wel wat aan doen, want ik vind het echt vervelend dat ik zo moe ben. Maar ik heb er geen tijd voor. Maar ja, daar voel ik me ook weer beroerd door.
 • Ik hoor wel van andere mensen dat ze zich fitter zijn gaan voelen. Maar waar moet ik dan beginnen? Ik weet soms niet meer waar ik met mijn vragen moet aankloppen. En wie mij nu echt kan helpen. Er wordt zo hard geroepen door iedereen. De ene methode is nog beter dan de andere methode. Wat ik dan doe, is gewoon helemaal niets. Maar ja, er verandert ook helemaal niets.
 • Yoga? Dat is zo saai. Waar is dat nou goed voor. Net of ik alleen op een berg ga zitten voor me uit staren. Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor. Ik heb er niet eens zin in want het werk toch niet bij mij. Ik ben niet iemand die stil kan zitten.

Twijfels, overtuigingen, geen tijd. Niet weten waar te starten. Dat is wat ik veelal tegenkom.

Het goede nieuws is: je kunt hier echt iets aan doen. De mensen die ik al geholpen heb via deze weg ontdekten dat ook. Daarover vertel ik je straks meer.

Eerst iets over de frustratie waar je mogelijk mee zit. En ik zeg het maar zoals het is: Je voelt je nu al zolang energieloos en hebt ondertussen alleen maar meer klachten gekregen. Terwijl je toch echt stappen hebt genomen om dit proces om te draaien. Je hebt al op zo veel manier geprobeerd meer energie te krijgen.

Je hebt er de energie bijna niet meer voor om nogmaals aan de slag te gaan. En laten we eerlijk zijn. Je vind het niet eens leuk meer om je in te spannen voor verbetering. Je twijfelt soms of het allemaal wel zin heeft om aan je gezondheid te werken.

Gelukkig kan het voor jou echt anders zijn.

Ja, ik hoor je al zeggen, dit gaat toch ook weer niet werken. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit echt gaat werken voor jou.

Dan zou toch fantastisch zijn? Dat gun je jezelf toch diep in je hart?

Mijn oplossing biedt voor jou en je verdere leven een enorme meerwaarde. Ik weet zeker dat er voor jou grote winst te behalen is. Wanneer je beschikt over de juiste kennis over goede voeding, de juiste oefeningen om je lichaam te ontspannen en de motivatie om weer levenslustig in het leven te staan.

Voordelen voor jou:

 • Je krijgt weer meer energie
 • Je ervaart geen frustratie meer, omdat je weet welke onderdelen je aan moet pakken en welke gevolgen het heeft als je deze gaat aanpakken
 • Je aanpak is gerichter, je neemt de juiste stappen en het vraagt weinig moeite en tijd
 • Je bent weer voor jezelf aan het zorgen en voelt je hierdoor sowieso al beter dan voorheen
 • Je voelt het verhogen van je energielevel in je lijf, je motivatie groeit hierdoor enorm en je lichaam wordt op een natuurlijk wijze ontgift
 • Je hebt een methodiek in handen die werkt en waar je je leven lang op terug kunt vallen als het in de toekomst even weer de aandacht vraagt 

Dat is wat je graag wil, toch?

Stel je jezelf eens voor hoe je leven eruit gaat zien als je meer energie hebt en in een ontgift lichaam het leven leeft met plezier en vertrouwen.

Eerste wil ik je meenemen in mijn ontwikkeling.

De aanleiding

Er was een tijd in mijn leven dat ik precies op dezelfde plek zat als jou. Ik voelde me lusteloos, het leven zat op alle fronten tegen. Mijn energiegehalte was zeer laag. Ik voelde me slecht, verzorgde me slecht en wist wel dat het anders moest.

Maar het leven ging toen niet anders. Het was zoals het was. Ik liep achter de feiten aan en het leek er niet vanzelf beter op te worden. Natuurlijk wist ik niet waar ik moest beginnen. Natuurlijk had ik niet in de gaten dat ik mezelf emotioneel en lichamelijk vergiftigde.

Totdat het genoeg was. Ik weet niet eens meer precies wat de aanleiding was, maar ik ging op onderzoek uit. Er moest verandering komen. Ik had een brandend verlangen ontwikkeld om te veranderen.  

Mijn zoektocht bracht zoveel kennis, kennis over de voeding, levensstijl, beweging, voldoende rust, integratie lichaam en geest, emotioneel in balans blijven, creativiteit en flexibiliteit stimuleren, jeugdig van geest blijven enzovoort. Het bracht me bij het beoefenen van yoga, pranayama en het bestuderen van ayurveda of letterlijk vertaald: ‘de kennis van het leven’.

Dus die tegenslagen die ik had ervaren, die wist ik vanaf toen om te buigen tot opportuniteiten waardoor mijn innerlijke kracht steeds sterker werd om toch maar te zijn wie ik wou zijn. Ik kwam erachter. Ik ben de creator van mijn leven, daar ben ik me echt bewust van.

Mijn lichaamsbewustzijn begon zich zo sterk te ontwikkelen. Nu kan ik mijn immuniteitssysteem volledig bewust beheersen dankzij ademhaling, juiste voeding, koude en visualisatietechnieken.

Inmiddels ben ik al heel wat jaren ayurveda therapeut in combinatie met yoga en ademhalingstechnieken. Ik wil dan ook iedereen inspireren om de immuniteit te stimuleren en het verouderingsproces om te draaien. Mensen noemen mij nu ‘ the Healthman’. Die naam klopt precies bij mijn missie. Ik motiveer mensen om hun lichaam en geest op een natuurlijke manier te helen van ziekte. Mijn motto is dan ook ‘vertrouw op je lichaam en genees jezelf. En nu met dit en andere programma’s deel ik mijn vergaarde kennis met heel veel plezier en liefde.

Dus zie je, het is mogelijk om uit een energieloze put te klimmen. Als ik het kan kan jij het ook. Dat mag je toch met mij eens zijn, toch? En als je het niet alleen kan, dan help ik je!

MIJN KLANTEN

AAN HET WOORD

Anita André Van Hoorebeke

Daniel bezit de kunst om zijn kennis over lichaam en geest in mensentaal te verwoorden. Zijn 30 dagen-challenge om ons lichaam te ontgiften, zijn advies over gezonde voeding en zijn vele tips om lichaam en geest met liefde en zorg te behandelen, zijn een ware bron van inspiratie voor zijn medemens.

Els Bauters

Daniel is een levende encyclopedie, hij heeft zoveel kennis over voeding, een gezonde levensstijl, yoga, ayurveda, kruiden, spiritualiteit. 

Hij is een lieve man die veel tijd en energie steekt in de mensen. zijn doel is dat iedereen gezond is en gezond blijft. Kortom hij is een groot voirbeeld voor alle mensen. Namaste????

Freddy Petrus

Zijn kennis van het menselijk lichaam, zowel fysisch als psychisch. Voedingstips. Het is een echte openbaring!

Johan van Snick

Hij vertelt ons tenminste de waarheid over ons lichaam

Therese de Landsheer

Wijsheid van Daniel is goud waard om gezond te zijn , het is nooit te laat om ermee te beginnen aan een gezonde voeding en positieve ingesteldheid , zo kan je dat ook doorgeven aan iedereen ????

Carien Catharina Schuurmans

Daniel weet Ontzettend veel van het lichaam. Legt alles Duidelijk uit ook.

Annemarie Hoogendoorn

Nadat ik jouw programma van meer energie heb gevolgd, waarbij ook het ontgiften ter sprake kwam, ben ik een stuk bewuster gaan eten. Gebruik veel kruiden. Voel mij top, mijn nagels groeien hard en zijn een stuk harder geworden. Ben blij dat ik het programma heb gevolgd zeker een aanrader voor iedereen die zich bewust wil maken van een gezonde levensstijl ❤????

Charissa vd Wulp

Dag Daniël, het programma al 1x helemaal en de 2de keer maar een paar lessen gevolgd. Erg prettig om te doen. Dat het de 2de keer niet ging had met mijn gezondheid te maken ( benauwd, hoest). Kom wel weer. Ik vond het fijn dat je de (werking van) kruiden weer eens onder de aandacht bracht. Zeer stimulerend. Adviezen betr. het eten vond ik onduidelijk. Alle dagen rijst met linzen en dan steeds andere groenten? 

Ik ga zeker weer een keer herhalen. Afgelopen week je zeer enthousiaste verhaal over de kokosolie beluisterd. Ik nam gelijk een extra lepel!! 

Vriendelijke groet Charissa vd Wulp

Wat houdt dit online programma in?

 • Je ontvangt elke dag een korte duidelijke video die je overal en op elk apparaat kunt bekijken.
 • Elke video bevat een oefening met instructies die stapsgewijs worden voorgedaan.
 • Je  krijgt een aantal ademhalingstechnieken aangeboden, die ervoor zorgen dat je meer zuurstof in je lichaam krijgt en je energiek voelt.   
 • Je ontvangt kennis over specifieke specerijen die jou gaan helpen jezelf te ontgiften en energieker te maken.
 • Je ontvangt opbouwende opdrachten, zodat je stelselmatig je conditie vergroot en veerkrachtig door het leven kan.
 • Je krijgt praktische toepasbare tips over voeding, levensstijl en het ontgiften van je lichaam zodat je jezelf kunt genezen van klachten en kwalen. 

De voordelen van dit online programma zijn:

 • Je krijgt een uitgebreide, overzichtelijk en effectieve aanpak aangeboden
 • Je leert oefeningen te doen die jou helpen om de energie weer te laten stromen
 • Je weet welke specerijen jouw lichaam ontgiften en welke energie geven
 • Je leer hoe je op een natuurlijke wijze je lichaam kunt ontgiften
 • Je kunt vertrouwen op de werking mits je de instructies volgt
 • Je wordt langzaamaan fitter, energieker en levenslustiger in 30 dagen
 • En na die 30 dagen houdt je toegang tot het programma zolang het online staat. 

Gegarandeerd resultaat

Ik garandeer je resultaat. Ik ben zo overtuigd dat ik je een garantie geef. Wanneer je de video lessen echt bekeken hebt, de instructies hebt opgevolgd en dan toch in geen enkel opzicht een verhoogd energiegehalte hebt gekregen na dit online programma, dan krijg je je geld terug.

Dat is toch geweldig? Je loopt zo geen enkel risico.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat dit werk?

De ervaring leert dat je verandering en vooruitgang zult bereiken mits je de oefeningen en kennis ook echt toepast. 

Kan ik iets zien van het online programma?

Nog niet, want dit is een sterk verbeterde versie van een programma dat ik in het verleden heb aangeboden. 

Hoe gaat het met aanmelden / aanschaffen?

Meld je aan door op de oranje knop te drukken. Je komt dan op een pagina waar je alle praktische gegevens invult en kunt betalen. Vervolgens ontvang je een mail met je inloggegevens en de link naar het online programma. Het is een heel simpel en snel proces. Mocht het toch niet lukken mail dan de academie met je vraag academie@danielderweduwen.be

Wanneer start dit programma?

Dit programma start op elke moment dat jij er klaar voor bent. Er is geen reden om dit programma niet te volgen. 30 dagen is een hele mooie periode om te merken dat je in deze tijd een hele nieuwe gewoonte kunt aanleren.  

Waarom krijg ik na 30 dagen nog steeds toegang tot dit programma?

Vanuit de ethiek, filosofie en de veda’s (oude geschriften over kennis uit India) is kennis VOOR en VAN iedereen. Er kan geen patent genomen worden op kennis. Iedereen heeft recht van toegang tot kennis. Kennis kan daarom ook nooit eigendom zijn van een bepaalde persoon, omdat de natuur van kennis altijd vrij is, en kennis zich niet laat binden aan een eigenaar. Een zuivere natuurwet waar veel mensen zich niet bewust van zijn is overvloed, dit geldt ook voor kennis, kennis is altijd in overvloed, er is geen schaarste aan kennis. Daarom is het ethisch niet verantwoordt om als eigenaar kennis te gebruiken om de andere afhankelijk te maken van jezelf en jezelf ermee te verrijken. In plaats daarvan mag je met kennis jezelf wel voorzien in je levensonderhoud door het te delen met je naaste die er alleen beter van wordt. Je maakt de ander onafhankelijk zodat hij of zij de vrije wil kan gebruiken over eigen keuze en creatie. Het gaat om evenwicht tussen geven en ontvangen. Geven of ontvangen zijn beide aspecten van eenzelfde energiestroom doorheen het universum en het leven.