Meer energie, met weinig moeite in 30 dagen

Speciaal voor mensen die volop energie en levenslust willen ervaren en minder last van klachten willen hebben. Maar waarbij het al een tijdje niet lukt om deze positieve verandering in hun leven te brengen.

Een ENERGIELOOS en FUTLOOS leven

Q

Je voelt, je al een hele tijd, moe en futloos in je lichaam en geest

Q

Je weet, na alles wat je al geprobeerd hebt, niet meer wat jou nog kan helpen

Q

Je denkt, dat je energiek en fijn voelen, niet voor jou maar voor andere mensen is weggelegd

Q

Je doet, ondanks dat je wel wil, steeds minder en ervaart hierdoor geen positieve energie meer

Een ENERGIEK en LEVENSLUSTIG leven

R

Je voelt, je de hele dag, energiek en vol levenlust in je lichaam en geest

R

Je hebt goede moed dat door de juiste informatie en instructies jij geholpen bent

R

Je weet, dat je het waard bent, dat je alles kan bereiken waar je je aandacht aan geeft

R

Je doet, omdat jij dat wil, steeds meer dingen die jou een geluksgevoel en positieve energie geven

Gelukkig kan jij met weinig moeite een positieve verandering ervaren

Ja, ik hoor je al zeggen, dit gaat toch ook weer niet werken. Maar ik ben ervan overtuigd dat dit echt gaat werken voor jou. Dat zou toch fantastisch zijn? Dat gun je jezelf toch diep in je hart?

Mijn oplossing biedt voor jou en je verdere leven een enorme meerwaarde. Ik weet zeker dat er voor jou grote winst te behalen is. Wanneer je beschikt over de juiste kennis over goede voeding, de juiste oefeningen om je lichaam te ontspannen en de motivatie om weer levenslustig in het leven te staan.

Wat betekent dit voor jouw leven?

\

Je krijgt weer meer energie en voelt de levenslust door je lichaam en geest stromen

\

Je aanpak is gerichter, je neemt de juiste stappen en het vraagt weinig moeite en tijd

\

Je ervaart geen frustratie en weet welke onderdelen je aan gaat pakken en welke gevolgen dit heeft voor jou

\

Je motivatie groeit enorm en je lichaam wordt op een natuurlijk wijze ontgift

\

Je bent weer voor jezelf aan het zorgen en voelt je hierdoor sowieso al beter dan voorheen

\

Je hebt een methodiek in handen die werkt en waar je je leven lang op terug kunt vallen

Stel je jezelf eens voor hoe je leven eruit gaat zien als je meer energie hebt en in een ontgift lichaam het leven leeft met plezier en vertrouwen.

Graag deel ik MIJN verhaal als inspiratie voor jou

Er was een tijd in mijn leven dat ik precies op dezelfde plek zat als jou. Ik voelde me lusteloos, het leven zat op alle fronten tegen. Mijn energiegehalte was zeer laag. Ik voelde me slecht, verzorgde me slecht en wist wel dat het anders moest.

Maar het leven ging toen niet anders. Het was zoals het was. Ik liep achter de feiten aan en het leek er niet vanzelf beter op te worden. Natuurlijk wist ik niet waar ik moest beginnen. Natuurlijk had ik niet in de gaten dat ik mezelf emotioneel en lichamelijk vergiftigde.

Totdat het genoeg was. Ik weet niet eens meer precies wat de aanleiding was, maar ik ging op onderzoek uit. Er moest verandering komen. Ik had een brandend verlangen ontwikkeld om te veranderen.  

Mijn zoektocht bracht zoveel kennis, kennis over de voeding, levensstijl, beweging, voldoende rust, integratie lichaam en geest, emotioneel in balans blijven, creativiteit en flexibiliteit stimuleren, jeugdig van geest blijven enzovoort. Het bracht me bij het beoefenen van yoga, pranayama en het bestuderen van ayurveda of letterlijk vertaald: ‘de kennis van het leven’.

Dus die tegenslagen die ik had ervaren, die wist ik vanaf toen om te buigen tot opportuniteiten waardoor mijn innerlijke kracht steeds sterker werd om toch maar te zijn wie ik wou zijn. Ik kwam erachter. Ik ben de creator van mijn leven, daar ben ik me echt bewust van.

Mijn lichaamsbewustzijn begon zich zo sterk te ontwikkelen. Nu kan ik mijn immuniteitssysteem volledig bewust beheersen dankzij ademhaling, juiste voeding, koude en visualisatietechnieken.

Inmiddels ben ik al heel wat jaren ayurveda therapeut in combinatie met yoga en ademhalingstechnieken. Ik wil dan ook iedereen inspireren om de immuniteit te stimuleren en het verouderingsproces om te draaien. Mensen noemen mij nu ‘ the Healthman’. Die naam klopt precies bij mijn missie. Ik motiveer mensen om hun lichaam en geest op een natuurlijke manier te helen van ziekte. Mijn motto is dan ook ‘vertrouw op je lichaam en genees jezelf. En nu met dit en andere programma’s deel ik mijn vergaarde kennis met heel veel plezier en liefde.

Dus zie je, het is mogelijk om uit een energieloze put te klimmen. Als ik het kan kan jij het ook. Dat mag je toch met mij eens zijn, toch? En als je het niet alleen kan, dan help ik je!

Ervaringen van anderen zoals jij

Zoals je misschien al wist zitten mijn meer energie 30 dagen er op. De eerste gedachte die mij opvalt is: Wat nu? Is er een 30 dagen voor gevorderden in de maak? Dat zou naar mijn mening wel handig zijn. Ik heb nu het gevoel dat ik meer wil omtrent conditie en energie. Ik ga natuurlijk de combinaties verder doen. Wat de voeding betreft kan ik nog even verder met de aangegeven informaite. Ik ben nog niet volledig bevrijd van de suikers(verslaving). Het was een fijne maand. En ik heb VEEL MEER ENERGIE.

Patrick G.

Daniel bezit de kunst om zijn kennis over lichaam en geest in mensentaal te verwoorden. Zijn 30 dagen-challenge om ons lichaam te ontgiften, zijn advies over gezonde voeding en zijn vele tips om lichaam en geest met liefde en zorg te behandelen, zijn een ware bron van inspiratie voor zijn medemens.

Anita André Van Hoorebeke

Wijsheid van Daniel is goud waard om gezond te zijn , het is nooit te laat om ermee te beginnen aan een gezonde voeding en positieve ingesteldheid , zo kan je dat ook doorgeven aan iedereen ????

Therese de Landsheer

Dag Daniël, het programma al 1x helemaal en de 2de keer maar een paar lessen gevolgd. Erg prettig om te doen. Dat het de 2de keer niet ging had met mijn gezondheid te maken ( benauwd, hoest). Kom wel weer. Ik vond het fijn dat je de (werking van) kruiden weer eens onder de aandacht bracht. Zeer stimulerend. Ik ga zeker weer een keer herhalen.

Charissa vd Wulp

Zijn kennis van het menselijk lichaam, zowel fysisch als psychisch. Voedingstips. Het is een echte openbaring!

Freddy Petrus

Hij vertelt ons tenminste de waarheid over ons lichaam

Johan van Snick

Nadat ik jouw programma van meer energie heb gevolgd, waarbij ook het ontgiften ter sprake kwam, ben ik een stuk bewuster gaan eten. Gebruik veel kruiden. Voel mij top, mijn nagels groeien hard en zijn een stuk harder geworden. Ben blij dat ik het programma heb gevolgd zeker een aanrader voor iedereen die zich bewust wil maken van een gezonde levensstijl ❤????

Annemarie Hoogendoorn

Daniel weet Ontzettend veel van het lichaam. Legt alles Duidelijk uit ook.

Carien Catharina Schuurmans

Daniel is een levende encyclopedie, hij heeft zoveel kennis over voeding, een gezonde levensstijl, yoga, Ayurveda, kruiden, spiritualiteit.

Hij is een lieve man die veel tijd en energie steekt in de mensen. zijn doel is dat iedereen gezond is en gezond blijft. Kortom hij is een groot voorbeeld voor alle mensen. Namaste????

Els Bauters

Wat houdt dit online programma in?

\

Je bekijkt elke dag een korte duidelijke video die je overal en op elk apparaat kunt bekijken

\

Je volgt elke dag de instructies uit de video op die je stapsgewijs worden voorgedaan

\

Je gebruikt de ademhalingstechnieken, die ervoor zorgen dat je meer zuurstof in je lichaam krijgt en je energiek voelt

\

Je leert en gebruikt de kennis over specifieke specerijen die jou gaan helpen jezelf te ontgiften en energieker te maken

\

Je werkt als vanzelf aan het vergroten van je conditie en gaat veerkrachtig door het leven kan.

\

Je gebruikt de praktische toepasbare tips over voeding, levensstijl en het ontgiften van je lichaam

De voordelen van dit online programma

\

Je krijgt een uitgebreide, overzichtelijk en effectieve aanpak aangeboden

\

Je leert oefeningen te doen die jou helpen om de energie weer te laten stromen

\

Je weet welke specerijen jouw lichaam ontgiften en welke energie geven

\

Je leer hoe je op een natuurlijke wijze je lichaam kunt ontgiften

\

Je wordt langzaamaan fitter, energieker en levenslustiger in 30 dagen

\

En na die 30 dagen houdt je toegang tot het programma zolang het online staat.

59,00 45,00

Ik garandeer je resultaat mits…

Ik ben zo overtuigd van de werking van de inhoud van dit programma dat ik je een garantie geef. Daar vraag ik wel wat voor terug. Dit programma gaat pas werken als je er echt is mee doet. En wanneer je de video lessen echt bekeken hebt, de instructies echt hebt opgevolgd en toch in geen enkel opzicht een verhoogd energiegehalte hebt gekregen op basis van deze 30 dagen, dan krijg je je geld terug. Je loopt zo geen enkel risico.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat dit werkt?

De ervaring leert dat je verandering en vooruitgang zult bereiken mits je de oefeningen en kennis ook echt toepast. 

Kan ik iets zien van het online programma?

Ja, In de informatie hierboven kan je les 1 geheel gratis en in zijn totaliteit bekijken zonder een inlog. 

Zit er ook persoonlijke begeleiding bij dit programma?

Ja, de persoonlijke begeleiding ontvang je in onze online groep. Je kan je inhoudelijke vraag stellen in de groep en leren van vragen van anderen. Ik zal regelmatig in de groep aanwezig zijn. 

Loop je vast op technisch gebied dan is er aan de binnenkant van dit online programma een technische helpdesk beschikbaar voor jou. Die jou zo snel mogelijk weer op gang helpt. 

Hoe gaat het met aanmelden / aanschaffen?

Meld je aan door op de oranje knop te drukken. Je komt dan op een pagina waar je alle praktische gegevens invult en kunt betalen. Vervolgens ontvang je een mail met je inloggegevens en de link naar het online programma. Het is een heel simpel en snel proces. Mocht het toch niet lukken mail dan de academie met je vraag academie@danielderweduwen.be

Wanneer start dit programma?

Dit programma start op elke moment dat jij er klaar voor bent. Er is geen reden om dit programma niet te volgen. 30 dagen is een hele mooie periode om te merken dat je in deze tijd een hele nieuwe gewoonte kunt aanleren.  

Waarom krijg ik na 30 dagen nog steeds toegang tot dit programma?

Vanuit de ethiek, filosofie en de veda’s (oude geschriften over kennis uit India) is kennis VOOR en VAN iedereen. Er kan geen patent genomen worden op kennis. Iedereen heeft recht van toegang tot kennis. Kennis kan daarom ook nooit eigendom zijn van een bepaalde persoon, omdat de natuur van kennis altijd vrij is, en kennis zich niet laat binden aan een eigenaar. Een zuivere natuurwet waar veel mensen zich niet bewust van zijn is overvloed, dit geldt ook voor kennis, kennis is altijd in overvloed, er is geen schaarste aan kennis. Daarom is het ethisch niet verantwoordt om als eigenaar kennis te gebruiken om de andere afhankelijk te maken van jezelf en jezelf ermee te verrijken. In plaats daarvan mag je met kennis jezelf wel voorzien in je levensonderhoud door het te delen met je naaste die er alleen beter van wordt. Je maakt de ander onafhankelijk zodat hij of zij de vrije wil kan gebruiken over eigen keuze en creatie. Het gaat om evenwicht tussen geven en ontvangen. Geven of ontvangen zijn beide aspecten van eenzelfde energiestroom doorheen het universum en het leven.