Uitzaaiende kanker?

Wat een afgrijselijke misvatting om mensen angst aan te jagen waardoor er nieuwe conflicten kunnen ontstaan die een nieuwe kanker veroorzaken. Diagnose schokken zijn erger dan de kwaal zegt men, daar zit zoveel waarheid in.

Onder metastasen wordt echter een hypothetische aangeduide afscheiding van boosaardige tumoren of van een infectiehaard verstaan. Let wel: hypothese = niet bewezen. De huidige oncologie baseert zich op deze valse onbewezen theorie.

Ik ken echter geen enkele kankerpatiënt die ingelicht wordt dat het om een theorie gaat, integendeel, het wordt voorgesteld als een medisch feit. Maar de echte waarheid is dat er nog nooit een kankercel in arterieel bloed is gevonden. Wat ze in arterieel bloed vinden zijn eiwitten die duiden op kankerweefsel dat ergens in het lichaam AFGEBROKEN wordt.

Meestal door onze vrienden, de bacteriën. Mocht kanker zich werkelijk uitzaaien, waarom wordt dan donorbloed nooit getest op metastasen, dat zou toch een medische vanzelfsprekendheid moeten zijn??? Ooit al aandacht gegeven aan het feit dat er al honderdduizenden mensen kanker hebben overleefd omdat zij het niet wisten dat ze kanker hadden.

Kanker is een overlevingsmechanisme als gevolg van biologische schokken en trauma’s. Kanker wordt pas gevaarlijk als het door mannen met witte jassen wordt ontdekt.

Hoe kunnen cellen van bv. een primaire longtumor door uitzaaiing bijvoorbeeld naar het bot plotseling tot botcellen transformeren? Het is duidelijk dat een longtumor blijft groeien zolang men in een doodsangstconflict aanwezig is. Maar het is overduidelijk dat botkanker tijdens de conflictactieve fase juist gaten vertoont.

Dat geldt eveneens met osteoporose. eigenwaardeconflicten die neerslaan op het botstelsel. Waarom vertellen oncologen dat niet, het zou veel angst kunnen wegnemen. Dus wat zijn metastasen als ze niet bestaan? Gewoon een nieuwe kanker als gevolg van van de diagnose of prognose die jou een nieuwe angst en een eigenwaarde conflict heeft veroorzaakt.

Beeld je eens in, meneer, u hebt een agressieve prostaatkanker of een leverkanker, of mevrouw, u hebt borstkanker in stadium 4 en die is zeer kwaadaardig. Agressief of kwaadaardig betekent feitelijk dat je conflict dat erachter zit nog actief is = dus niet opgelost. Realistisch gezien hebt u nog 8 maanden. Geniet nog van het leven en regelt u maar alles!!

Begrijp je als je geen kennis hebt over de zinvolheid van biologische archaïsche speciaalprogramma’s dat door dit verdict van de oncoloog je geestelijk een zwaar conflict gaat lijden. Wanneer de patiënt op dat moment een nieuwe doodsangstconflict krijgt door de diagnose, gaat er automatisch een nieuw zinvol biologisch speciaalprogramma opstarten met weefseltoename in de longen.

Waarom? Omdat doodsangst in het onbewuste verbonden wordt met te weinig zuurstof krijgen. Het is allemaal archaïsch, en daar kunnen we niet aan ontsnappen. En dan luidt de diagnose: meneer, mevrouw, uw kanker heeft zich uitgezaaid naar de longen. Leugens en nog eens leugens. Het verbond lichaam-geest werkt op een totaal andere manier.

Het is ook mogelijk als je de diagnose van prostaatkanker, of borstkanker bij mevrouw, of leverkanker, aan een ernstige eigenwaardeconflict gaat lijden. Ik wordt waarschijnlijk impotent na de operatie, oei, mijn borst moet afgezet worden, mijn vrouwelijkheid is aangetast, of in de trend van, nu is het met mij gedaan, ik wil mijn familie niet meer tot last zijn.

Honderden voorbeelden die feitelijk subjectief en individueel zijn, hoe je je eigen perceptie vormt na de diangnoseschok.

Dat is bepalend voor het ontstaan van een tweede of derde kanker. Met eigenwaardeconflicten ontstaan altijd gaten in het botstructuur. En gek genoeg, de medische wereld noemt het botkanker, maar meneer de oncoloog, het is necrose, maar geen kanker! Wees duidelijk naar je patiënten toe in plaats van ze bang te maken.

Hoe kankercellen kunnen uitzaaien blijft een mysterie Yale university 2008

 • Als het waar is dat kankercellen via de bloedbaan verplaatsen, waarom wordt donorbloed dan niet op kankercellen onderzocht en waarom wordt het publiek niet door de gezondheidsautoriteiten gewaarschuwd voor de risico’s van contact met bloed van een kankerpatiënt?
 • Als het waar is dat kankercellen via de bloedsomloop migreren, waarom zijn dan kankers van de bloedvatwanden of het hart niet de meest voorkomende kankers, aangezien deze weefsels het meest zouden zijn blootgesteld aan kankercellen die zich via bloed en lymfe verplaatsen?
 • Als het waar is dat kankercellen via het lymfesysteem naar andere organen uitzaaien, hoe is het dan mogelijk dat zich een “uitzaaiende” kanker in de botten ontwikkelt (statistisch gezien een van de meest voorkomende plaatsen van “uitgezaaide tumoren”), terwijl de botten geen lymfevocht bevatten?
 • Als het waar is dat secundaire tumoren worden veroorzaakt door kankercellen, die door het bloedvaten- of lymfsysteem migreren, waarom verplaatsen kankercellen van een primaire tumor dan zelden naar dichtbijgelegen weefsels, b.v. van de baarmoeder naar de baarmoederhals of van de botten naar het spierweefsel in de buurt?
 • Als het waar is dat kankers naar de hersenen uitzaaien, waarom kunnen kankercellen dan wel de bloed-hersenbarrière passeren, die normaliter als vitaal filter fungeert, zodat schadelijke substanties niet de hersenen kunnen binnenkomen?
 • Waarom horen wij nooit van “hersentumor”cellen, die van de hersenen naar een orgaan zijn uitgezaaid, b.v. naar de prostaat, de botten of de borst? Uitgaande van de gangbare leer zou dit b.v. betekenen dat hersenkankercellen longkanker zouden veroorzaken!!

Gepubliceerd op 16/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

 • Vergeetachtigheid Het is inderdaad van groot belang om vanuit een biologisch perspectief naar vergeetachtigheid te kijken, niet alleen bij ouderen maar ook bij kinderen. Bij ouderen kan vergeetachtigheid veroorzaakt worden door chronisch actieve of terugkerende scheidingsconflicten, zoals het verlies van een levenspartner of de overgang naar een rusthuis waarbij dierbare bezittingen plotseling weg zijn. Dit kan leiden tot beperkingen in het korte termijngeheugen en problemen met denkvermogen, de dag plannen en dagelijkse taken. Vanuit een biologisch oogpunt heeft vergeetachtigheid een doel: het vergeten van traumatische ervaringen of scheidingen om verdere emotionele pijn te voorkomen. Zelf heb ik bijvoorbeeld gewelddadige mishandeling [...]

  By Published On: 12/03/2024
 • Ziekte is herstel Ziekte maakt deel uit van een proces dat leidt naar gezondheid. Deze zin staat natuurlijk haaks op de belangen van farmaceutische investeringsmaatschappijen. Maar na 120 jaar farmaceutische ontwikkelingen is het resultaat opvallend: nog nooit waren er zoveel zieke mensen als vandaag de dag. Er klopt duidelijk iets niet. Wanneer je ziekte bestrijdt als een vijand, word je feitelijk de vijand van jezelf en je eigen leven. Gun jezelf de kans om echt wetenschappelijk onderbouwd onderzoek naar de Germaanse geneeskunde (GG) te bestuderen. De GG begrijpt de verbondenheid tussen lichaam en geest en houdt rekening met de psychologische [...]

  By Published On: 04/03/2024
 • Hallo vrienden! Het is nauwelijks te geloven, maar een tijdje geleden werd ik wakker met een beetje snot. Echt waar! Gelukkig ken ik de onderliggende oorzaken van dit soort symptomen. Of het nu gaat om snot, keelpijn, griep, longontsteking of een andere aandoening, ik kan altijd achterhalen hoe het is ontstaan. Deze kennis is cruciaal om elke aandoening van binnenuit te begrijpen en het lichaam te begeleiden bij een snel herstel, waardoor we er uiteindelijk sterker uitkomen. Eigenlijk is een snotneus een goede manier voor het lichaam om te detoxen.Maar laten we even terugkeren naar het onderwerp van snot. Het [...]

  By Published On: 04/03/2024