Mijn immuniteit in mijn lichaam

Mijn immuniteit in mijn lichaam

Hoe komt het dat ik zo een sterke immuniteit heb? 

Ik eet kokosvet, minimum elke dag 6 à 7 eetlepels. Sinds ze ons vorige eeuw hebben wijsgemaakt dat verzadigd vet zo slecht is voor de gezondheid, geloof ik niet meer dat de overheid en de farmacie begaan is met onze gezondheid. Ik heb gekozen om alle advies van de overheid en onze reguliere geneeskunde naast mij neer te leggen en volop verzadigd vet te gaan eten. En dat was mijn grote redding. De ene bokaal kokosvet na de andere bokaal kokosvet moet er bij mij aan geloven. Weet je wat dit verzadigd vet in mijn lichaam allemaal doet? Het beschermt in de eerste plaats de slijmvliezen van de dikke darm en vervolgens onderhoud het mijn darmflora. Met andere woorden, de dikke darm is beter in staat om mineralen en vitaminen op te nemen. Verzadigd vet helpt mijn spijsvertering beter te werken, ik neem meer voeding op. Wist je dat de opgenomen voedingstoffen eerst naar de lever gaan om lichaamseigen te worden gemaakt? En vandaar gaat het voedselrijke bloed eerst naar het hart om vervolgens verdeeld te worden in het gehele lichaam. 

Gezonde voordelen van verzadigd vet

Mijn Hart krijgt als eerste alle beschikbare voedsel en verzadigd vet. Mijn hart is blij, zoveel verzadigd vet in het bloed als brandstof, ja het hart gebruikt voor bijna 70% verzadigd vet als brandstof. En het mooie is dat kokosvet de wanden van de slagaderen, kransslagaderen en alle capillairen schoon en proper houdt omdat verzadigd vet een uiterst krachtige antioxidant is. Al mijn bloedvaten in mijn lichaam blinken van binnen, zo proper zijn ze, mijn bloed kan vrijelijk rondstromen in dit lichaam zonder hindernissen. Een andere uitstekende kwaliteit van verzadigd vet is dat het de omegavetzuren beschermt tegen oxidatie door zuurstof, want omegavetzuren zijn zeer belangrijke zuurstofmagneten en zorgen voor een goede zuurstofopname door de rode bloedcellen en het transport van zuurstof tot in elke lichaamscel. We weten toch dat zuurstoftekort op celniveau de primaire oorzaak is van kanker. Dus ik eet veel verzadigd kokosvet. Punt amen en uit!!!! binnen

Verzadigd vet is voeding

Onlangs las ik weer een artikel van een professor die zei dat kokosvet de kransslagaders van het hart verstoppen. Ik lach me echt te pletter, heeft deze professor echt niets zinnigs te zeggen?? Kokosvet is zo vloeibaar als water bij 30 graden celsius, en het menselijke lichaam is 37 graden celsius. Hoe kan kokosvet de kransslagaderen verstoppen?? Integendeel, verzadigd vet reinigt de bloedvaten van toxines, afvalstoffen en plaque die gemakkelijker kunnen worden afgevoerd waardoor de slagaders en haarvaten elastisch en soepel blijven. En ja, mijn witte bloedcellen natuurlijk, dat zijn echte vechtmachines, te vergelijken met Rambo. Iedereen kent nog wel de films nog van Rambo. Mijn witte bloedcellen vinden het leuk om overal in het lichaam goed te kunnen doorstromen omdat al mijn bloedvaten zo proper zijn dankzij het verzadigd vet dat ik elke dag eet. 

Gezonde lichaamsbeweging

Bovendien doe ik nog eens yoga, al mijn spieren rekken, zelf ligamenten rekken. Letterlijk de spieren in mijn bekkenkom bijvoorbeeld krrr uitrekken. Ik ben daardoor zo soepel, maar begrijp je de implicaties wat dit doet met mijn lichaam? Alles stroomt veel beter. Mijn heupen zijn zo soepel en de schouders volledig los, kijk mijn hart komt volledig vrij, energie stroomt.

Door deze rekkingen elke dag te herhalen kunnen de witte bloedcellen doordringen tot de diepste lagen in de gewrichten en weefsels. Het is totaal onmogelijk dat er nog ergens in mijn lichaam afvalstoffen of toxines kunnen vast komen te zitten. En pas op dat is nog niet alles, wat denk je van het zenuwstelsel en het lymfesysteem, allebei maken ze ook deel uit van de totale immuniteit. Ja inderdaad zenuwen en het lymfesysteem werken tien keer beter daardoor.

Weet je: Mijn immuniteit is een grote legermacht in mijn lichaam

Deze grote legermacht bestaat uit de gehele hormoonhuishouding, alle stofwisselingsprocessen, de totale spijsvertering en alle complexe biologische processen van alle orgaansystemen zijn erbij betrokken. Dit alles wordt nog eens gestuurd door de bijnieren en de klieren in het emotionele centrum van mijn hersenen. Oja ik ben emotioneel in evenwicht, ik ben gewoon verliefd op mezelf. En liefde is de krachtigste genezende energie van het universum dat gratis ter beschikking is in overvloed. Je kunt toch gratis liefde aan jezelf geven toch, dat is toch niet moeilijk? Deze legermacht dat mijn immuniteit is van mijn lichaam is gewoon super gelukkig met deze aanhoudende positieve boodschappen dat mijn hele lichaam elke dag krijgt van mij. Ik heb liefde voor mezelf, ik heb respect voor mezelf en ik heb een positief waardegevoel over mijzelf. Zo help ik mijn hersenen om nog veel meer genezende stofjes aan te maken, mijn lichaam loopt er gewoon van over. 

Het belang om elke dag je lichaam te helpen met het ontgiften

Dan help ik mijn lichaam elke dag, echt elke dag te ontgiften en te zuiveren. Ik heb daar een dertig dagen programma over gemaakt. Dat heeft tot gevolg dat tot in de allerdiepste weefsels en organen in gans mijn lijf nergens een opstapeling is van afvalstoffen en toxines. Alles is gewoon clean, zuiver! Onder deze omstandigheden is mijn lichaam werkelijk proper en worden er geen lichaamscellen beschadigd door toxines of afvalstoffen. Maar als er geen lichaamscellen worden beschadigd, dan vinden schadelijke ziekteverwekkers ook geen voedsel om te kunnen overleven en zich voort te planten.

De totale buitenkant van mijn lichaam is dus de eerste verdedigingslinie van deze grote legermacht in mijn lijf. De talglaag op de huid is gezond en in evenwicht, logisch want in smeer me nooit in met zonnebrandmiddelen, die zijn gevaarlijker dan de zon zelf. Gevaarlijke microben kunnen echt niet gedijen op de gezonde talglaag van de huid en dus niet via de huid binnendringen in het lichaam. Dan heb je nog de slijmvliezen van de ademhalingswegen en de spijsvertering. Deze worden goed verzorgd door de verzadigde vetten die ik elke dag eet en blijven eveneens proper. Daar vinden ziekteverwekkers natuurlijk ook geen voedsel om van te kunnen overleven, dus via de ademhalingswegen en de spijsvertering kunnen ziekteverwekkers mij ook niet ziek maken. Dan heb je nog de natuurlijke secreties van vocht in de genitaliên, de oren en de ogen die ziekteverwekkers eveneens op afstand houdt. Dat alles behoort tot de eerste verdedigingslinie van het lichaam.

Conclusie, de eerste verdedigingslinie is intact

De eerste verdedigingslinie is intact en mijn lijf is van binnen proper en zuiver. 

Het is onmogelijk dat ik ziek kan worden of dat ik kanker kan krijgen onder deze goede omstandigheden. De gehele microbiële flora in gans mijn lijf is in evenwicht waardoor mijn lichaam zich kan ontgiften, elke dag opnieuw. Evenwicht is synoniem van gezondheid. Er zijn meer bacteriën in mijn lichaam dan lichaamscellen. De ecologie of de biosfeer waarin ik leef is omsingeld met miljarden bacteriën, intern en extern, samen met alle leven in een dynamisch evenwicht dat voor alle partijen en mijzelf gunstig is. Dan heb je zo van die plezanteriken uit de medische wereld die me ieder jaar uitnodigen voor een griepprik. Echt waar beste mensen, ik zou de griepprik moeten innemen ? Incroyable mais vrai.

Je kunt toch wel denken dat ik dat niet ga doen, besef je wel wat er gebeurt met de totale immuniteit als je de griepprik of andere prikjes laat zetten in je lichaam? Ik ben echt niet gek hoor, geen enkel prikje in mijn lijf!

Deze gehele eerste verdedigingslinie van het lichaam, gevormd door miljoenen jaren natuurlijke evolutie wordt op uiterst agressieve wijze OMZEILT. En plots komen er giftige chemicaliën en verzwakte ziektekiemen in je bloed terecht. In de gehele natuur is dit totaal onmogelijk dat er zoiets kan gebeuren De eerste verdedigingslinie van het lichaam slaat alle aanvallen van ziekteverwekkers en gifstoffen af, en wij mensen hebben een fantastische methode bedacht om het rechtstreeks in de bloedbaan te brengen met een injectienaald. Tja het dierenrijk en het mensDOM! Zelfs al ons voedsel dat we eten, krijgt NOOIT, maar dan ook nooit rechtstreekse toegang tot ons bloed, de weefsels en al onze organen. Alle voedingstoffen moeten eerst doorheen de slijmvliezen van de gehele spijsvertering en de lever om verwerkt te worden vooraleer ze toegang krijgen in het bloed dat het lichaam en de immuniteit daarmee zal voeden. 

De twee voorwaarden om ziek te worden

De intelligentie van het lichaam en de immuniteit weet dat geen enkele ziekteverwekker je ziek kan maken, dat is totaal onmogelijk. Probeer dit te begrijpen lieve mensen. Want er zijn altijd twee voorwaarden nodig om ziek te worden. De eerste voorwaarde zijn wel ziekteverwekkers, o’ja dat klopt wel, maar alle ziekteverwekkers kunnen niets doen zolang de tweede voorwaarde om ziek te worden in je lichaam NIET IS GECREËERD!. En daar zijn we aan het punt van de grootste waarheid gekomen dat continu door onze medische wetenschap en farmaceutische industrie wordt gecorrumpeerd, ondanks de grote waarde dat ze hebben om mensenlevens te redden bij acute gevallen en brandwonden, want dat mag ook gezegd worden. De tweede voorwaarde om ziek te worden IS ALTIJD een opstapelingen van afvalstoffen en toxines met verzuring tot gevolg die lichaamscellen onherroepelijk gaan beschadigen en verminken. Dat is de grootste waarheid achter elke ziekte die we kennen, van een ordinaire verkoudheid tot een uitgezaaide kanker. Dat is een pure natuurwet dat werkzaam is in ons lichaam en die we moeten leren begrijpen om terug gezond te kunnen worden.

De grootste medische vergissing: De bacterietheorie van Louis Pasteur 

Louis Pasteur, de uitvinder van de bacterie theologie, die de medische wereld en de farmaceutische industrie met open armen heeft ontvangen, heeft wel op zijn sterfbed heel duidelijk gezegd dat hij zich vergist heeft. Louis Pasteur zei op zijn sterfbed zeer duidelijk: De omgeving is alles, de microbe is niets!!!. Daarmee bedoelde Louis Pasteur dat de omgeving altijd verzuring is door toxines en afvalstoffen die LICHAAMSCELLEN beschadigen. Bacteriën, schimmels en virussen gaan altijd, maar ook altijd naar beschadigde lichaamscellen door de opgestapelde toxines en afvalstoffen om dat boeltje te helpen opruimen door de verzwakte conditie van de gastheer. Ziekteverwekkers zijn echte opportunisten. Louis Pasteur heeft op zijn sterfbed verklaart dat microben nooit, maar dan ook nooit gezonde cellen aanvallen. Deze natuurwet geldt ook voor de vrije radicalen in ons lichaam. En nu even naar het grote pijnpunt van onze medische wetenschap en medici, elke afgestudeerde arts of professor moet de eed afleggen van Hippocrates. Maar in de leer van Hippocrates staat eveneens duidelijk dat microben nooit gezonde lichaamscellen aanvallen, en dat het ziekteproces in feite het ontgiftings werk is van het lichaam, dikwijls in samenwerking met ziekteverwekkers. De ayurveda uit India zegt dit ook. Antoine Beschamps zegt dit ook.

De eed van Hippocrates

De gehele symptomatische ziektebestrijding en vaccinatieprogramma druist regelrecht in tegen de leer van Hippocrates, waar elke arts de eed voor heeft moeten afleggen vooraleer hij zijn praktijk kan opstarten. Wanneer gaan we inzien dat daardoor onze medische wetenschap machteloos staat tegen de toename van chronische ziekten en kanker. Dit is geen oordeel, maar een vaststelling, zoals zeggen dat de Mont Blanc hoger is dan de Belgische Ardennen, ook geen oordeel is maar een vaststelling. Symptomatische behandeling is alleen maar gerechtvaardigd als het lichaam zodanig is vervuild waardoor biljoenen ziekteverwekkers stuurloos worden en vervolgens dodelijk kunnen worden, maar alsjeblieft niet voor een griep of ordinaire ontsteking. Wist je dat een gewone verkoudheid ook dodelijk is bij een extreem vervuild lichaam? Wedden dat ze daar ook nog een prikje voor gaan uitvinden???

Mijn witte bloedcellen komen in actie

En dan nu het leuke verhaal met de korpsen van het leger in mijn lichaam. Hahaha Ik heb een lieve poes waar ik af en toe eens goed mee speel. De poes vindt dit natuurlijk ook leuk. Maar bij het spelen kan de poes soms niet voorkomen dat ze met haar scherpe nagels mij eens verwondt. Soms bloedt het wel eens. Of als ik in mijn bos loop en blijf hangen in de verwilderde rozenstruiken, dan heb ik direct een heleboel schrammetjes. Denk je nu dat ik dit altijd ontsmet met farmaceutische producten? Ik heb al meer dan 20 jaar geen enkel farmaceutisch product in huis. Ik heb dat niet nodig en bespaar duizenden euro’s uit. Stel je even voor, dat er bij zo een klein wondje in mijn huid toevallig een tetanusbacil in mijn lichaam binnenkomt, of een legionella bacterie of zoster virussen. Dat is allemaal mogelijk. Alles in mijn directe leefomgeving is aanhoudend gecontamineerd met deze zogezegde gevaarlijke ziekteverwekkers. Er is een ziekteverwekker doorheen de eerste verdedigingslinie in mijn lichaam binnengeraakt. Wow fantastisch, mijn witte bloedcellen mogen eens een keer vechten, wat zijn ze blij.

Ik heb medelijden met deze ziekteverwekkende bacterie of virus, want ze vinden geen eten in mijn lichaam omdat mijn lichaam zo proper en zuiver is. De tweede voorwaarde om ziek te worden bestaat niet in mijn lichaam. En dan natuurlijk, de tweede verdedigingslinie van het grote leger en de immuniteit dat zich vooral bezighoudt in samenwerking met de gehele microbiële flora om mijn lichaam te reinigen en te ontgiften heeft een speciale afdeling met specifieke witte vechtbloedcellen. Mijn zwezerik of de thymus, dat aan de basis van de Bronchiën ligt boven net boven  het hart produceert met gemak echte vechtcellen, omdat ik met mijn hart zeer liefdevol ben naar mezelf en mijn lichaam toe. Deze vechtcellen of de neutrofielen zijn als echte rambo’s gewapend van kop tot teen bij wijze van spreken, tjokvol kracht en energie. Er zitten er zo miljarden in mijn lijf.

De kracht van de immuniteit

Nou ja, de ziekteverwekker is doorheen de eerste verdedigingslinie van mijn lichaam geraakt dankzij de wonde op de huid maar verzwakt direct omdat het geen voedsel vindt. Er zijn geen beschadigde lichaamscellen te vinden in mijn lijf waar ze zich zouden mee kunnen voeden. Dus bijvoorbeeld als er enterobacteriën in de bloedbaan zouden komen die geen voedsel vinden in mijn lichaam gaan ze ongetwijfeld verzwakt botsen tegen de tot de tanden bewapende neutrofielen of de echte vechtcellen. Geloof me maar, deze enterobacteriën hebben geen schijn van kans om dit gevecht in mijn lichaam te overleven. Dit geldt in feite voor alle soorten ziekteverwekkende bacteriën die het zouden riskeren mijn lichaam binnen te dringen, ze hebben geen schijn van kans. Precies wat Hippocrates ook wist en in zijn leer daarover sprak. Hippocrates wist maar al te goed dat het lichaam proper en zuiver moet zijn, dan kan geen enkele ziekteverwekker jou ziek maken. Om dezelfde reden heeft Hippocrates ten strengste verboden om lichaamsvreemde chemische stoffen op eender welke wijze het menselijke organisme binnen brengen. En wat doen wij in onze maatschappij? Ja precies , met veel plezier gaan we giftige en lichaamsvreemde stoffen in het lichaam brengen via medicijnen en injectienaalden. Een prikje voor dit en een prikje voor dat, olee het kan niet op doe zo maar verder. Spuit maar, spuit maar. Maar niet bij mij, ik blijf liever gezond. 

Gelukkig dat ik als kind de mazelen en waterpokken heb mogen uitzieken met zeer veel koorts 

Ik herinner me dat nog goed, mijn moeder zei nog dat ik bijna 41°C koorts heb gehad. Dankzij deze koorts was mijn lichaam in staat om een voorraad interferon op te bouwen, het allerbeste anti-kankermedicijn voor de rest van mijn leven. Daarom dat ik ook geen kanker krijg, mijn lichaam is proper en zit vol natuurlijke aangemaakte lichaamseigen interferon en interleukine 2. En dat is nog niet alles, de tweede verdedigingslinie in mijn lichaam heeft nog een special force, de zwaar getrainde elite afdeling van het leger van de immuniteit, dat zijn de krachtige lymfocyten. Een andere soort witte bloedcel Wow!!!! Deze super witte bloedcellen in mijn lijf zijn zelfs in staat om bijvoorbeeld herpesvirussen zoals het Epstein Barr virus, die de eigenschap heeft om zich te verstoppen in de organen en het zenuwweefsel te vinden en te liquideren. Virussen uit de herpesfamilie kunnen in het menselijke lichaam decennia lang latent overleven behalve in mijn lichaam natuurlijk, daar worden ze gevonden en geliquideerd. Je hoort het, ik ben van geen enkele ziekteverwekker of pathogeen bang, ook niet van de gevaarlijke ziekenhuisbacterie. Daarnaast zijn er nog speciale eenheden van dit immuniteitsleger zoals eosinofielen, de basofielen, macrofagen en de dendritische cellen. Het ultraviolet C van zonlicht heeft juist ontsmettende eigenschappen, op voorwaarde dat je geen zonnebrandmiddelen en zonnebril gebruikt natuurlijk. Ik loop steeds onbeschermd in de volle zon zonder zonnebril. Toch zal ik niet verbranden. Ik luister naar mijn lichaam. De zon is zo belangrijk voor een goed werkende immuniteit, daar heb ik ook al een video over gemaakt. Zoek het op you tube op onder mijn naam.

Het belang van cholesterol voor je immuniteit

En dan komt er nog een ander systeem dat samenwerkt met de immuniteit. Dat is cholesterol en de hormoonhuishouding. Mijn lijf zit vol cholesterol, en dan??. 

Cholesterol is zeer een krachtige antioxidant en lichaamsreiniger. Cholesterol wordt op basis van de lichaamseigen stof mevalonaat aangemaakt, en daarvoor heb je veel verzadigd vet voor nodig zoals de kokosolie die ik elke dag eet. Uit cholesterol worden steroïde hormonen zoals testosteron, cortisol, aldosteron, en oestrogeen gesynthetiseerd in de bijnieren. De bijnieren en sommige gebieden in de hersenen bestaan uit meer dan 60%cholesterol. Hersenen maken oxytocine, gamma aminoboterzuur, endorfines, dopamine, interleukine, allemaal stofjes die je lichaam helpen genezen en gezond maken. Maar je moet wel meer verzadigd vet gaan eten. En dan nog iets, je hebt veel cholesterol nodig om de zo belangrijke vitamine D aan te kunnen maken door middel van ultraviolet B van het zonlicht. 

Mevalonaat in cholesterol is een bestanddeel van vitamine D.

Cholesterol verlagen met medicijnen is gevaarlijk

Niet lang geleden kreeg ik een uitnodiging om te starten met statines om mijn cholesterol te verlagen in mijn lichaam. Heb je nou wat? Zijn ze nu helemaal gek geworden, willen ze echt zo’n gezonde man als ik ook ziek maken? Echt een ziekmakende industrie die statines. Mijn lichaam weet zelf veel beter hoeveel cholesterol het nodig heeft, dus ik zal mij daar absoluut geen zorgen over maken. Trouwens zorgen maken, dat remt de aanmaak van de genezende stofjes af in de hersenen en is pure mentale energieverspilling en dus ziekmakend. Het is een negatieve innerlijke dialoog.

Ik heb een zeer sterke spijsvertering ontwikkeld

En dan nog mijn spijsvertering, het grootste onderdeel van de totale natuurlijke immuniteit. 

De darmflora maakt voor 70% deel uit van de immuniteit, en het darmslijmvlies initieert serotonine, ons gelukshormoon dat gezonde stofjes helpt aan te maken in de hersenen, die de hormoonhuishouding reguleert, en ook ervoor zorgt dat de afgifte van goede spijsverteringsappen en enzymen gegarandeert is. Het allerbelangrijkste onderdeel van onze immuniteit is een GOED WERKENDE SPIJSVERTERING. Voor een goed werkende spijsvertering moet je emotioneel in evenwicht zijn, geen negatieve emoties, maar verliefdheid en geluk naar jezelf voelen. Liefde is de sterkste genezende kracht van het universum. Daarbij is het belangrijk dat de darmflora verteerd voedsel ontvangt. Elke hap dertig keer kauwen en genieten is de eerste stap van een goede spijsvertering. Doordat mijn lichaam zo zuiver en proper is, heb ik geen verstopte galwegen in de lever. Mijn gal is van uitstekende kwaliteit, dat wil zeggen dat alle spijsverteringsenzymen van de pancreas goed geactiveerd worden vooraleer het in de twaalfvingerige darm terechtkomt. Alle vetten, koolhydraten en eiwitten worden daardoor volledig verteerd, en de darmflora ontvangt verteerde voeding. 

Evenwichtige darmflora

De darmflora blijft in evenwicht en de geactiveerde enzymen van de pancreas worden in de bloedbaan opgenomen om de dagelijkse afvalstoffen in het bloed te ontbinden. Twee vliegen in één klap. De darmen blijven daardoor ook proper en schoon, nergens vastzittende afvalstoffen en verdroogde slijmresten tussen de darmvlokken van de dikke darm. Mijn dikke darm hoeft niet uit te zetten, en ik hoef ook geen buikvet aan te maken om giftige stoffen in mijn lichaam te isoleren. Ja inderdaad, overgewicht is ook een overlevingsmechanisme van het lichaam om zich te beschermen tegen giftige toxines. Denk je nu werkelijk dat salmonella of de staphylococcus aureus-bacterie mijn krachtige darmflora kan verstoren? Hahaha laat me niet lachen. Ik eet kilo’s verzadigd vet, kokosvet is antibacterieel, antiviraal en antifungaal voor de destructieve micro organismen en heeft de eigenschap om de probiotica van de darmflora te beschermen en te onderhouden. De natuur weet maar al te goed wat goede vetten en goede voeding is voor de mens. Ik eet ook alleen maar zongerijpte biologische gewassen in oorspronkelijke staat, logisch dat mijn spijsvertering goed werkt. En dan de torsies uit de yoga, continu massage van alles spijsverteringsorganen die de peristaltiek bevorderen. En ik ben emotioneel in evenwicht!

Prikjes?

Denk je nu werkelijk dat al deze intelligente systemen van de immuniteit, gewoon met een injectienaald van het prikje na te bootsen is? Het kostte de natuur miljoenen jaren evolutie om tot een natuurlijke immuniteitsysteem te komen dat via een ontstekingsreactie of infectie kan reageren op een ziekteverwekker waarbij het lichaam tegelijkertijd kan ontgiften en zuiveren. Dat is niet na te bootsen door de arrogantie van de mens, dat via een injectienaald met chemische giftige stoffen de immuniteit wilt provoceren, en door onze symptoom georiënteerde ziektebestrijding. 

Laat dit toch eens duidelijk zijn 

De enige echte natuurlijke immuniteit is het uitzieken van ziektes en het lichaam elke dag meehelpen te ontgiften en te zuiveren. Dat is de enige werkzame natuurwet van gezondheid waarover Hippocrates heel zijn leven over gesproken heeft. Symptoom Georiënteerde bestrijding van ziekte en de tientallen prikjes die bijna iedereen krijgt zijn een grote dwaling op onze weg naar menselijke evolutie. Microben zijn het bewijs van verziekt weefsel, niet de oorzaak, net zoals aasgieren geen roofdieren zijn, net zoals vliegen en ratten onze afvalberg ook niet veroorzaken. Niets voor niets dat in de Chinese of japanse of de ayurvedische geneeskunde steeds de oorzaak wordt behandeld van elke ziekte, in deze culturen lopen ook de meeste 100-jarigen rond en is kanker een zeldzaamheid. Ze zijn daar veel slimmer dan hier bij ons. Ik dank je voor het lezen en wens je een fijne dag toe. 

Groetjes,

Daniël The Healthman

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *