Mijn leven veranderde toen ik begon te geloven in mezelf

Als je tijd hebt voor iemand, kijk je niet op de klok. Ieder mens die wat heeft bereikt in het leven, zal zeggen: ‘Mijn leven veranderde toen ik begon te geloven in mezelf. Iets dankbaar in ontvangst nemen is een bevestiging van de waardigheid van het geven. Nodig je imperfectie uit en je verwelkomt een nieuw leven. Het hoofd vergeet veel maar de onderrug herinnert zich alles. Maak van je innerlijke stem een positieve coach. Alles wordt twee keer gecreëerd, eerst in de geest en vervolgens in werkelijkheid. Een ‘domme vraag’ is het eerste teken van een volslagen nieuwe ontwikkeling.

Kwetsbaarheid maakt mensen compleet. Door inzicht ontstaat uitzicht. In genieten schuilt het geheim van tijdloosheid. Vergeet wie je dacht te zijn, en accepteer wie je bent. Wandel door het leven en praat met iedereen. Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven. Vergeving kan jouw verleden niet meer veranderen maar wel jouw toekomst. Liefhebben is zo eenvoudig. Maar hoe vaak vergeten we het? Verwijt jezelf geen beslissingen in het verleden. Dat is oneerlijk want je wist toen niet wat je nu wel weet. Gezond zijn, is meer dan niet ziek zijn. Het is ook levenslust tonen en kunnen genieten van wat je overkomt. Elk vooroordeel dat je loslaat, maakt je leven gelukkiger. Een lichaam dat in balans is zal buigen, maar nooit breken.

Wat kun je doen om het zover te krijgen dat jij de gelukkigste en krachtigste mens bent die je kent? Ga na hoe je bent zonder commentaar op te leveren. Gewoon zonder oordeel observeren. Kijk objectief naar jezelf en naar alles wat van jou is. Voel je niet schuldig omdat je iets doet wat goed is voor jou. Je zendt uit wat je denkt en zegt en het oneindige geeft je dit vervolgens terug. Jij bent de enige die weet wat goed is voor jou. Doe wat goed is voor jou.

Ik zie wat er zich echt in mij afspeelt. Ik geef mezelf de ruimte om naar binnen te keren om te kijken wat zich daar afspeelt. Hoe voel jij jezelf, hoe reageer je hierop en wat geloof je? Kijk naar jezelf door de ogen van onvoorwaardelijke liefde, mededogen, onschuld, dankbaarheid en zachtheid. Om sterk en gelukkig te zijn hoef je alleen maar alleen trouw te zijn aan jezelf. Je doet nooit iets verkeerd, gegeven de omstandigheden waarin jij je in bevindt. Met andere woorden, besef dat jij altijd al je best hebt gedaan. Dat is de waarheid voor jou. Ga na wat er gebeurt in je leven en besef dat jij niet je ervaringen bent. 

Je zendt uit wat je denkt, voelt en zegt, en het universum geeft dit precies weer aan jou terug. Als je dit principe begrijpt, kijk dan liefdevol naar jezelf, zonder jezelf te veroordelen of te bekritiseren. Hou van jezelf, je zal gelukkig en sterk worden.

Onthoud het volgende levensprincipe: Het stelt dat de energie, de gedachten en de gevoelens die jij in de wereld stopt, exact gelijk zijn aan de dingen die steevast naar je terugkomen… zodat je het leven krijgt dat je zelf hebt gecreëerd. Begrijp dat alles wat wordt waargenomen, door de waarnemer zelf wordt beïnvloed.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *