Mijn leven veranderde toen ik begon te geloven in mezelf

Als je tijd hebt voor iemand, kijk je niet op de klok. Ieder mens die wat heeft bereikt in het leven, zal zeggen: ‘Mijn leven veranderde toen ik begon te geloven in mezelf. Iets dankbaar in ontvangst nemen is een bevestiging van de waardigheid van het geven. Nodig je imperfectie uit en je verwelkomt een nieuw leven. Het hoofd vergeet veel maar de onderrug herinnert zich alles. Maak van je innerlijke stem een positieve coach.

Kwetsbaarheid maakt mensen compleet. Door inzicht ontstaat uitzicht. In genieten schuilt het geheim van tijdloosheid. Vergeet wie je dacht te zijn, en accepteer wie je bent. Wandel door het leven en praat met iedereen. Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven. Vergeving kan jouw verleden niet meer veranderen maar wel jouw toekomst.

Kijk even naar de eerste opmerking van mij in de reacties, belangrijk.

Daniël The Healthman

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *