Onderwerp voortgang:

Leer inzien dat je zowel het positieve als het negatieve in jezelf hebt en aanvaard dit. Je bent een heel persoon als je de tegengestelden aanvaardt in jezelf.

Oefening

Er wordt dikwijls gezegd: vraag, geloof en ontvang, maar wat je er NIET mee bereikt is om jouw onbewuste tegenwerkende overtuigingen en programmeringen WEG TE TOVEREN! Ze blijven gewoon verder bestaan!

Ga nu eerst met ontspanningsoefeningen en meditatie aan de slag om innerlijke rust te verkrijgen. Dat is de eerste stap.

  • Leg je handen op de buik, adem rustig in en voel hoe je buik opzwelt.
  • Laat je buik ontspannen bij de uitademing. Een soort van golf ritme zoals de golven aan de kust die steeds opkomen en zich weer terugtrekken.
  • Oefen om te ontspannen en aanvaarding te vinden van je toestand op dit moment. Je kunt jouw toestand op dit moment niet veranderen, maar wel aanvaarden en ontspannen. Aanvaard dat je onbewuste tegenwerkende overtuigingen op dit moment bestaan! Geef je er aan over en verzet je niet meer.
  • Wordt bewust dat je moet leren jezelf te vertrouwen en begrijp dat er iets in je onbewuste aanwezig is die altijd Nee zegt tegen de wensen in je bewuste denken. Accepteer dit. Staak deze innerlijke strijd, sluit vrede met de nee-energie in jezelf, Zo kun je de nee-energie leren kennen.

Acceptatie is een krachtig gereedschap om mee te werken.