The Healthman

25 x over de liefde

Een diepgaande studie verdeeld over 25 artikelen

Ben je ook dikwijls teleurgesteld in de liefde?

Behoor je ook tot de groep mensen dat af en toe verliefd wordt en waarbij je een fantastische en een heerlijke lichamelijke versmelting ervaart? Waarbij je zo zeker van bent, dat dit de ware is voor het leven om na enige tijd tot de ontdekking te komen dat hij of zij toch niet de ware is? 

Misschien behoor je tot de groep dat regelmatig verliefd wordt, maar nooit in slaagt om eens een liefje te hebben.

Behoor jij tot de mensen waarbij jij je leven lang trouw blijft aan je partner, maar niet in slaagt om echt gelukkig te zijn in de liefde met je partner. Het is eerder zo dat je samenleeft als broer en zuster in plaats van als man en vrouw.

Misschien ben je al zo dikwijls teleurgesteld in mensen dat je niet meer kunt geloven in de echte onvoorwaardelijke liefde.

Voel jij jezelf altijd de pechvogel in de liefde? En dan nog eens bovenop dat jij alles geeft wat je maar kunt geven aan de ander? En om steeds opnieuw keihard het deksel op je neus terug te krijgen?

Of ben je iemand die lijdt aan de helse diepe pijnen van eenzaamheid omdat niemand jou ziet staan?

Is het mogelijk dat jij de persoon bent dat enorm hard zijn of haar best doet om geluk en liefde te visualiseren, te affirmeren en te bestellen aan het universum? Om vervolgens tot de ontdekking te komen dat het aan de andere kant van de lijn muisstil blijft.

Misschien lukt het jou wel om een perfecte fysieke eenmaking te ervaren, maar emotioneel en spiritueel is het wel één grote ramp! Met zeer veel pijn en verdriet tot gevolg.

Ken het diepe geheim over onvoorwaardelijke liefde

Na een leven vol teleurstelling in de liefde heb ik de moed toch eens bij elkaar geraapt om deze problematiek op mezelf te gaan betrekken. Studie in de psychologie en spiritualiteit heeft mij veel doen inzien. Het absolute kernpunt in de ontwikkeling van mensen van vandaag gaat altijd over eigenwaarde, zelfliefde en zelfrespect. Ik heb moeten leren dat ik evenwaardig ben als iedereen op deze mooie blauwe planeet. Dat is de allereerste stap die ik heb gezet. Er volgden nog stappen om mezelf op een dieper niveau te gaan ontmoeten.

Ikzelf leerde te kijken naar mijn gedachten en overtuigingen, de wijze waarop ik leefde, hoe is mijn relatie naar mijn eigen lichaam toe. Hoe verzorgde ik mezelf en hoe kon ik mijn mooie lichaam voelen? Wat deed ik om het prachtige lichaam echt te voeden, te geven wat het werkelijk nodig heeft? Allemaal belangrijke waarden om er stralend, energiek en gezond uit te zien. 

Mentale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en helpen jou bij te staan om het bestaan te creëren dat bij je past.

 Velen onder ons lopen met het idee dat we onze wil kunnen opleggen aan het universum, nee, zo werkt het universum met zijn wetten van aantrekking niet. In deze reeks over onvoorwaardelijke liefde leer ik jou hoe je kunt samenwerken met het universum om jouw bewuste liefdeswens te kunnen realiseren.

Het wonder van de liefde moet je eerst in jezelf tot leven wekken. Natuurlijk dat de kracht van intentie en gedachten jouw leven beïnvloed, dat is waar of je daar bewust van bent of niet. Maar het is interessant te weten dat de totaliteit van je krachtig voorstellingsvermogen altijd zowel je bewuste als onbewuste intentie omvat. De mooie parel van liefdesgeluk vind je altijd in de kern van wie je bent. Maar daarvoor moet je even gaan grasduinen in je onbewuste om wat oude rommel dat in de weg ligt op te ruimen. Dan pas kan je bewuste ja-stroom jouw onbewuste nee-stroom doen veranderen in een ja-stroom.

In deze reeks over onvoorwaardelijke liefde help ik jou om jouw voorstellingsvermogen te versterken, gebaseerd op de werkelijke kennis van universele wetten van aantrekking. 

Het maakt echt niet uit of je in West-Europa, Hawaii, Australië of bij wijze van spreken op de maan woont.

Zolang jij je innerlijk huiswerk niet maakt, zul je de wetten van aantrekking altijd ervaren als een hocus-pocus. Maar ik zeg je, eens je innerlijke huiswerk afgewerkt, dan zijn de wetten van aantrekking plots fantastisch en erg handig om je liefdesleven te creëren zoals jij het bewust wilt. Iedereen die teleurgesteld is in de wetten van aantrekking, is tegen zijn of haar onbewuste nee-stroom opgelopen. Dat is wetmatigheid.

Liefde heeft dus invloed op elk niveau, zowel fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel.

Hoe meer we ons leven wijden aan jezelf écht bewust liefhebben, dan wordt het leven niet alleen kwantitatief maar ook kwalitatief beter. Het gelijkgezinde trekt het gelijkgezinde aan.

Jezelf onvoorwaardelijk lief hebben vormt een goed fundament om een verheven en vervullende relatie te creëren met een extase aan geluk, liefde en passie.

Voordelen van dit programma voor jou:

  • Je leert jezelf te vertrouwen waarbij je uitstraling veel zal verbeteren.
  • Je wordt door mensen gezien die je liefhebben.
  • Je bevrijd jezelf uit de gevangenis van slachtofferschap. Je neemt verantwoordelijkheid voor jezelf en daarmee vindt je innerlijke kracht te veranderen.
  • Jouw eigenwaarde, zelfrespect en zelfliefde nemen toe. Zelfvertrouwen neemt toe.
  • De behoefte om te oordelen of te veroordelen zal verdwijnen. Je ontwikkeld innerlijke rust en ontspanning.
  • Mededogen, liefde, onschuld en zachtheid nemen toe. Pijn, angst, onzekerheid en  machteloosheid nemen af.
  • Je ontwikkeld een enorme groei in bewustzijn dat leidt naar gelukzaligheid en vrijheid. Eenzaamheid verdwijnt. Het risico op het realiseren van een verheven en vervullende relatie waarin je zelf kunt exalteren van geluk neemt enorm toe.

Dat is wat je graag wil, toch?

Stel jezelf eens voor hoe je leven eruit gaat zien als je éénwording bereikt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau?

MENSEN ZOALS JIJ

AAN HET WOORD

Els Bauters

Daniel is een levende encyclopedie, hij heeft zoveel kennis over voeding, een gezonde levensstijl, yoga, ayurveda, kruiden, spiritualiteit. 

Hij is een lieve man die veel tijd en energie steekt in de mensen. zijn doel is dat iedereen gezond is en gezond blijft. Kortom hij is een groot voirbeeld voor alle mensen. Namaste????

Karine Everaerts

Zijn wijze woorden en het inzien van gezonde voeding.????

Freddy Petrus

Zijn kennis van het menselijk lichaam, zowel fysisch als psychisch. Voedingstips. Het is een echte openbaring!

Therese de Landsheer

Wijsheid van Daniel is goud waard om gezond te zijn , het is nooit te laat om ermee te beginnen aan een gezonde voeding en positieve ingesteldheid , zo kan je dat ook doorgeven aan iedereen ????

Carien Catharina Schuurmans

Daniel weet Ontzettend veel van het lichaam. Legt alles Duidelijk uit ook.

Kees en Ludy

Kees had twijfels over de voeding. Het is wennen maar, je voelt je minder opgeblazen en je valt langzaam af. Ik zelf voel me goed in mijn lijf en vind het eten met alle kruiden heerlijk. Ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen en zal het tegen een ieder die naar mijn wil luisteren aanbevelen. 

Een lieve groet, Kees en Ludy

Wat houdt dit online programma in?

  • Je ontvangt alle 25 artikelen en kunt deze lezen op elk apparaat
  • In de eerste ‘les’ vind je ook een werkboek met opdrachten. Elk artikel heeft zijn eigen opdrachten.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat dit werkt?

Omdat dit programma gebaseerd is op de universele wetten van aantrekking

Hoe gaat het met aanmelden / aanschaffen?

Meld je aan door op de oranje knop te drukken. Je komt dan op een pagina waar je alle praktische gegevens invult en kunt betalen. Vervolgens ontvang je een mail met je inloggegevens en de link naar het online programma. Het is een heel simpel en snel proces. Mocht het toch niet lukken mail dan de academie met je vraag healthman@onlinecursuswebsites.nl

Wanneer start dit programma?

Dit programma start op elke moment dat jij er klaar voor bent. Er is geen reden om dit programma niet te volgen. 

Waarom krijg ik na 25 dagen nog steeds toegang tot dit programma?

Vanuit de ethiek, filosofie en de veda’s (oude geschriften over kennis uit India) is kennis VOOR en VAN iedereen. Er kan geen patent genomen worden op kennis. Iedereen heeft recht van toegang tot kennis. Kennis kan daarom ook nooit eigendom zijn van een bepaalde persoon, omdat de natuur van kennis altijd vrij is, en kennis zich niet laat binden aan een eigenaar. Een zuivere natuurwet waar veel mensen zich niet bewust van zijn is overvloed, dit geldt ook voor kennis, kennis is altijd in overvloed, er is geen schaarste aan kennis. Daarom is het ethisch niet verantwoordt om als eigenaar kennis te gebruiken om de andere afhankelijk te maken van jezelf en jezelf ermee te verrijken. In plaats daarvan mag je met kennis jezelf wel voorzien in je levensonderhoud door het te delen met je naaste die er alleen beter van wordt. Je maakt de ander onafhankelijk zodat hij of zij de vrije wil kan gebruiken over eigen keuze en creatie. Het gaat om evenwicht tussen geven en ontvangen. Geven of ontvangen zijn beide aspecten van eenzelfde energiestroom doorheen het universum en het leven.