Schaar jij jezelf bij de positieve mensen?

postieve mensen

Vrienden zijn die mensen die je in je hart raken en ieders leven blijer maken. Mensen die de zon in andermans leven brengen, zullen zelf ook haar stralen voelen. De beslissing om tevreden te zijn kan je wereld in één seconde veranderen. Geef jezelf de toestemming om van het leven te genieten.

Laat je richting niet bepalen door angst, maar door liefde en vreugde. Het kostbaarste geschenk dat we iemand kunnen geven is onze aandacht. Wie een lamp aansteekt voor een ander, verlicht daarmee zijn eigen pad. Je hoeft iemand niet te begrijpen om er grenzeloos van te houden. Er is maar één ding mooier dan gelukkig zijn, dat is anderen helpen om ook gelukkig te zijn. Bemint gij iemand, laat hem dan gaan. Als hij terugkeert, was hij altijd al de jouwe, anders was hij het nooit. De enige manier om je vijand uit te schakelen is hem tot vriend te maken.

Mensen met een ‘goed’ geheugen onthouden alleen de fijne dingen van elkaar. Laat geen gelegenheid voorbijgaan om een goed woord te zeggen. Vriendelijkheid is de meest economische levenshouding. Je verspilt geen energie aan wantrouwen, zorgen, afkeer of manipulatie. Kies ervoor om optimistisch te zijn. Dat voelt beter.

Wordt lid van een community vol positieve mensen: GRATIS LIDMAATSCHAP

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *