'Persoonlijk Pad Traject'

Samen met Daniel de natuurlijke intelligentie van je lichaam herontdekken en je bewustzijn vergroten. Terug SUPER GEZOND worden

Boek hier jouw consulten traject

Herken je dit?

Loop je elke dag met pijn in je lichaam rond? Merk je dat je steeds vaker de energie niet meer voelt stromen in je lichaam. Dan is het tijd om te ontwaken. Je bent namelijk bezig om je lichaam te verzuren. Hierdoor kom je in een neerwaartse spiraal en wordt je steeds neerslachtiger. Langzaamaan verlies je het vertrouwen in je lichaam en de hoop op een oplossing. Je besteed steeds minder tijd aan zelfzorg en komt bijvoorbeeld niet meer toe aan gezond koken voor jezelf. Je levenslust neemt af. In de ergste gevallen ben je zelfs niet meer in staat om je vrienden te bellen omdat je geen zin hebt om ontspanningsactiviteiten te ondernemen. Al met al gaat je leven niet vooruit maar achteruit.

Je bent zeker niet de enige persoon die kampt met deze verschijnselen. Veel mensen zijn zichzelf langzaam aan het vergiftigen en hebben er niet eens weet van. Gevolg is dat ze eerst klachten krijgen, daarna ziek worden en vervolgens een chronische ziekte onder de leden hebben.

Het probleem is dat sommige mensen soms wel een idee hebben hoe ze er weer even bovenop kunnen komen, maar al snel nog harder terugvallen. Ze verliezen het vertrouwen in hun lichaam en in de oplossingen. Ze weten niet meer wat echt gezonde voeding is. Wat nou wel een stimulerende levensstijl is en allerbelangrijkste hoe ze emotioneel in balans kunnen zijn.

Als je dit herkent en echt verandering wil, lees dan verder. Het zou fantastisch zijn als je de balans van je leven weer met beiden handen kunt vastgrijpen. En dat kan. Ik help je graag op weg om weer gezond te worden. Wil jij je lichaam weer kunnen vertrouwen en starten met jezelf genezen?

 

Wat leer je in dit ‘Persoonlijk Pad Traject’?

In dit persoonlijk traject leren we elkaar kennen tijdens de consulten en leer ik je strategieën hoe je je lichaam weer kunt vertrouwen. Je start direct met jezelf genezen zodat jij weer SUPER GEZOND wordt. De consulten kunnen zowel online als LIVE in mijn praktijk plaatsvinden. 

  • Je krijgt een deskundig systeem aangereikt dat makkelijk toepasbaar is en niet veel tijd in beslag neemt.
  • Je krijgt weer hoop en inspiratie om weer naar je eigen lichaam te luisteren.
  • Je krijgt een van de grootste geheimen van het menselijk lichaam te horen en hoe je hier gebruik van kunt  maken.
  • Je gaat zeer binnenkort bestaande niet helpende patronen doorbreken en een einde maken aan het leed.

Zonder deze strategieën is er weinig hoop op herstel en geen vooruitgang in je kwaliteit van leven. Het is mij erom te doen dat jij echt verandering gaat ervaren van mijn inspanningen. De strategieën die ik je leer zijn gebaseerd op jaren ervaring, tientallen trainingen en vele onderzoeksuren.

Als je dit traject wilt volgen ontvang je bij de start direct een korte vragenlijst zodat we beiden goed voorbereid het traject in kunnen gaan. Ik neem na ontvangst van de vragenlijst snel contact met je op voor een uitnodiging voor het 1e consult.

Icon emotionele stabiliteit

1e consult – Jouw verhaal

We gaan samen in gesprek en vaak is de EMOTIONELE BALANS van grote invloed op je welzijn. Bijna elke aandoening heeft namelijk een emotionele component. Het emotionele centrum in onze hersenen bepaalt hoe onze spijsvertering zal verlopen en onze emoties hebben een krachtige invloed op de hormoonhuishouding en weerstand. Negatieve emoties creëren de giftigste toxines in het lichaam waardoor belangrijke organen lijden en verzwakken.

Icon voeding 1

2e consult – De verdieping

De vertering is enorm belangrijk. We werken verder aan de emotionele balans door het verleden te leren accepteren, te verwerken en te integreren in een nieuwe levensstijl.

De letterlijke vertering loopt via de VOEDING en daar geven we extra aandacht aan. Ons lichaam is het resultaat van miljoenen jaren evolutie. En heeft een intelligentie dat de natuurlijke code van zongerijpte voeding herkent om zichzelf te voeden en te onderhouden. Industriële bewerking en raffinage heeft deze code verandert waardoor voedsel ziekmakend is geworden. De natuur weet het beste welk voedsel voor welk mens goed is voor consumptie.

Icon levenstijl

3e consult – Het vervolg

Beginnen met het herstellen van de emotionele balans en het aanpassen van de voeding zorgt al voor een krachtiger en gezonder leven. De kunst is weer leren meestromen met de natuurlijke ritmes en een nieuwe LEVENSSTIJL aannemen. De dag en nachtcyclus respecteren is een fundamentele voorwaarde om het lichaam te helpen met zuiveren en ontgiften. Lichaamsvriendelijke beweging, ontspanning en vooral dingen doen waar je hart van gaat zingen zorgen ervoor dat je weerstand krachtig blijft en de levensenergie toeneemt.

Wat andere hebben ervaren op hun pad

Ik heb Daniel gevraagd om mij te helpen met mijn rugproblemen omdat hij de oorzaak van de aandoeningen behandelt en preventief gericht werkt. Met zijn programma ‘Einde aan rug en schouderklachten in 30 dagen’ begeleidde hij mij. Ik kreeg yogaoefeningen en Daniel begeleidde  me steeds op het juiste moment. Hij heeft mij geholpen om mijn rugpijnen weg te werken. Tot nu toe heb ik geen rugpijn meer gehad omdat ik zijn aangereikte oefeningen geregeld uitvoer. Bij Daniel kan ik terecht in volle vertrouwen en hij zorgt voor een blijvend positief resultaat.

Alain

Wijsheid van Daniel is goud waard om gezond te zijn , het is nooit te laat om ermee te beginnen aan een gezonde voeding en positieve ingesteldheid , zo kan je dat ook doorgeven aan iedereen ????

Therese

Gisteren had ik een hele fijne maar bovenal super interessante , ontmoeting/consult met Daniel Derweduwen ... Nog...

Geplaatst door Mia Calleeuw op Woensdag 28 augustus 2019

Zijn grote kennis en de vriendelijke wijze waarop hij zijn kennis deelt met anderen is geweldig. Daniel laat iedereen in zijn waarde en hij durft zelf tegen de gevestigde orde in te gaan. Hij kan out of the box denken en vaste bestaande overtuigingen over voeding en gezondheid in een ander perspectief zetten waarbij hij de ander heel laat.

Jeanine

Daniel bezit de kunst om zijn kennis over lichaam en geest in mensentaal te verwoorden. Zijn 30 dagen Meer energie programma om ons lichaam te ontgiften, zijn advies over gezonde voeding en zijn vele tips om lichaam en geest met liefde en zorg te behandelen, zijn een ware bron van inspiratie voor onze medemens.

Anita en André

Daniel is een levende encyclopedie, hij heeft zoveel kennis over voeding, een gezonde levensstijl, yoga, ayurveda,...

Geplaatst door Els Bauters op Vrijdag 26 april 2019

Daniel weet Ontzettend veel van het lichaam. Legt alles Duidelijk uit ook.

Carien

Nieuwsgierige (Ayurveda) therapeut

Ik heb de opleiding tot Ayurvedatherapeut mogen volgen. Ayurveda ofwel de kennis van het leven is een geneeswijze afkomstig uit India en is tijdloos en altijd actueel. Dit ontdekte ik al tijdens mijn reis naar India om daar ervaring op te doen en mezelf te verdiepen in de geheimen van lichaam en geest en het universum. Alles is met elkaar verbonden en balans is het geheim van gezondheid. 

Later ging ik mezelf onderwijzen in de Germaanse geneeskunde en vele andere interessante invalshoeken. Tot op de dag van vandaag ben ik bezig met onderzoek.

Energieker en gezonder

Vanaf mijn 40e levensjaar ben ik gestart met Yoga en ik voel me nu energieker en gezonder dan ooit. Het mooie aan yoga is dat het de spijsvertering en de lymfewerking activeert. Dat ik een Yogi ben betekent niet dat jij ook Yoga gaat beoefenen om jezelf te genezen. Het betekent wel dat ik je technieken kan leren om leniger te worden. Je lichaam beter te leren kennen en voelen en de helende kracht van ademhalingstechnieken kan gaan ontdekken. Yoga is het verbinden van lichaam met de geest

Het lichaam en de geest zuiveren

Elke dag besteed ik liefde, aandacht en tijd aan het ontgiften en zuiveren van mijn lichaam. Dat adviseer ik jou ook. Een zuiver lichaam geeft meer energie waarbij de geest kan ontspannen, dat is toch wat we allemaal willen. Ik richt me op de drie pijlers: Emotionele balans, Voeding en Levensstijl. In deze pijlers zitten verschillende facetten die elke dag een beetje aandacht vragen, dat is de basis van The Healthman methode.

Continu onderzoek en zelfstudie

De afgelopen jaren heb ik extra een nieuwe passie ontdekt namelijk het dieper onderzoeken van de materie die ik onderwijs aan zijn die er van willen leren. Mijn bronnen deel ik met liefde, mijn bevindingen en lessen vertaal ik naar de online programma’s, live online events, diepgaande publicaties en dat wat je van mij online ziet. Alles heb ik gebundeld in de community en is voor jou beschikbaar!

Ik hoop je te zien in de community of tijdens dit ‘Persoonlijk Pad Traject’.

Groet, Daniël

Ik ben blij deze dag te mogen beleven, veel bijgeleerd over gezonde voeding. Je vertelde veel gelijkenissen van het ziektebeeld die ikzelf heb ondervonden, dacht dat niemand me nog zou kunnen helpen, maar na deze dag heb ik terug moed en inzicht gekregen om mijn leefgewoonten te veranderen om terug energiek en gelukkig in het leven te staan. Daniël, bedankt voor deze mooie dag en dat je het wou delen met ons. Je bent een toppertje!

Sandra

Zijn passie om mensen te steunen in hun zoektocht naar een betere gezondheid, naar lichaam en geest! Daniel is een bevlogen helper!

Geplaatst door Diny Troeyen op Woensdag 1 mei 2019

deze man is een oogopener voor IEDEREEN om terug te keren naar je ware ZIJN. veruimend, inzichten, helend, opluchting, en zoveel meer. Voor iedereen die al jaren opzoek is naar hun ware natuur. GEZONDHEID

Geplaatst door Nadine Pennewaert op Zaterdag 23 november 2019

Daniel geeft echte tips over hoe een gezondere levensstijl er op na te houden. Hij gaf op Facebook een interessante voordracht over hoe darmkanker ontstaat en hoe dit te verhelpen.

Wouter

Afgelopen vrijdag voor het eerste samen met mijn echtgenoot Daniel ontmoet. Wat een liefdevolle man! Hij heeft ontzettend veel doorleefde kennis. Hij luisterde vol aandacht en wist zijn kennis begrijpelijk uit te leggen. Daniel heeft kennis op veel gebieden en hij kan ze allemaal verbinden. We dachten dat we gezond bezig waren, maar Daniel zette de puntjes op de ‘i’. Sommige dingen waren niet zo gezond als we dachten. We hebben ontzettend veel geleerd.

Vicky

Hij vertelt ons tenminste de waarheid over ons lichaam

Johan