Toch eigenaardig dat er zo weinig over de oorzaak wordt gesproken

WAT IS DE ECHTE OORZAAK VAN HET LICHAMELIJKE FALEN?

Geen woord daarover te horen vanuit de overheid en de medische wetenschap. Oorzaken van ziekten wegnemen? Daar hebben ze nog nooit van gehoord. Blijkbaar weten deze instanties dus niet dat alles op onze wereld draait op de eenvoudige wet van oorzaak en gevolg, en bij ziekte geldt deze wet van oorzaak en gevolg dus ook.

De wetenschapper Janos Selye bewees dat alle ziekten, dus eveneens ook corona, één gemeenschappelijk oorzaak hebben: Intoxicatie en effecten van biologische schokken en trauma’s. Intoxicatie gaat verstoppingen veroorzaken in haarvaten, bindweefsel en de lymfe, in ergere gevallen ontstaan ook verstoppingen in het maag- darmkanaal. Daardoor worden steeds miljoenen lichaamscellen afgesneden van de distributie van water, zuurstof en voedingstoffen. Tegelijkertijd verzuren ze in hun eigen stofwisselingsafval, want dat kan niet afgevoerd worden door dezelfde verstopping. Detox- en andere cellen kunnen ook niet naar deze beschadigde plaats in het lichaam om de afval te helpen opruimen en beschadigde weefsels te herstellen. Uit een verstopte kraan komt toch ook geen druppel water meer, logisch toch.

Op dat moment zal het lichaam kiezen om “ziekteverwekkers” te activeren of uit te nodigen. Microben zijn de enige die wel naar deze beschadigde plaats in het lichaam kunnen gaan. Vandaar dat het lichaam gebruik gaat maken van microben om een ziekte of ontsteking te starten om het boeltje op te ruimen. Niets voor niets dat zowel Hippocrates, Antoine Bechamps, de Chinese geneeskunde, Ayurveda en nog vele anderen hun zienswijze steeds gericht is op de oorzaak bestrijden. Neem de oorzaak weg en je blijft gezond. Zelfs Louis Pasteur heeft op het einde van zijn leven toegegeven dat zijn bacterie theorie een grote vergissing was. Met een ziekte of ontsteking probeert het lichaam terug te keren naar een meer basische toestand en kan het zijn afvalstoffen, toxines, dode lichaamscellen en de effecten van biologische schokken en trauma’s kwijt. Dat is een pure natuurwet.

De innovatieve stappen van onze geneeskunde

Op dit moment maakt onze geneeskundige grote innovatieve stappen, met als resultaat dat echt gezonde mensen schaars zijn geworden in onze geïndustrialiseerde wereld. Onze medische wetenschap heeft ook zijn waarde, ze kunnen mensenlevens redden, kapotte lichaamsdelen herstellen, brandwonden genezen, en ja dat is allemaal ook waar. Maar het lichaam degelijk ontgiften en zuiveren? Dat staat niet in hun woordenboek. Het is natuurlijk niet alleen onze medische wereld die daar verantwoordelijk voor is, maar eveneens de voedingsindustrie die al decennialang ons aan het vergiftigen is door steeds lichaamsvreemde stoffen toe te voegen aan voedingsproducten.

Dan heb je nog de milieuvervuiling op grote schaal, denk maar aan de chemtrails die ook al decennialang bezig zijn. Er worden al tientallen jaren letterlijk chemisch vergif vernevelt in de hogere luchtlagen. Ook al eens gedacht dat stress de bijnieren uitput door adrenaline productie. Als alle organen continu overspoelt wordt door adrenaline, hoe kan de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem het lichaam zuiver en proper houden? Bovendien is adrenaline voedsel voor overgroei van microben. Ons monetair systeem, hectisme, de dol doorgedraaide wereld creëert extra stress en dat doet de adrenalinespiegel in het bloed maar verder stijgen. En dan hebben we nog de vaccinaties die een ware aanslag plegen op het zenuwstelsel en de hormoonhuishouding door hun extreem giftige stoffen afkomstig van de adjuvanten. Hoe kan in godsnaam de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem naar behoren werken?? De natuurlijke groepsgezondheid wordt daardoor vernietigd. En dan de nu opkomende stralingen, denk maar aan G5. Dat gaat echt ernstige gevolgen hebben voor de algemene volksgezondheid.

Als we kijken naar de jeugd in de jaren vijftig vorige eeuw toen de massavaccinaties begonnen en de jeugd van vandaag, dan zien we een groot verschil in levensenergie, algemene gezondheid en ontwikkeling van toen en nu. Vroeger waren mensen eenmaal sterker dan nu. Stress en adrenaline is een grote oorzaak van ziekte en deze factoren hebben ook een rol gespeeld in grote pandemieën van vroeger zoals de pest in de middeleeuwen waar toen nog hongersnood heerste. Wij in onze geïndustrialiseerde wereld lijden ook aan hongersnood. Hongersnood op celniveau, we eten onze maag vol met chemisch vulsel of absurde zaken die voor voeding moeten doorgaan. Dan zijn we verwonderd dat een nieuwe griep zoals de corona zo hard kan toeslaan???? Ik niet, en als het coronabeestje toevallig in mijn lichaam komt, zal het snel worden tegengehouden en geëlimineerd worden. Ik ben al 20 jaar medicijnvrij en geen enkel haarvaatje of lymfevat zit verstopt in mijn lichaam. Elke dag zet ik alles in het werk om mijn lichaam van binnen proper en zuiver te houden.

Oja, mijn levensstijl vraagt een inspanning, maar dat wordt beloond door een aanhoudende gezondheid en levensverwachting van eeuwige jeugd en vitaliteit. Dat is mijn waarheid en self fulfilling prophecy, mijn geboorterecht.

Symptoomgeoriënteerde benadering

Een ander groot probleem in onze geïndustrialiseerde wereld is de symptoombestrijding. Symptoombestrijding is alleen gerechtvaardigd als het symptoom levensbedreigend is. Het lichaam zal onverminderd steeds op zoek blijven gaan om nieuwe symptomen te creëren om zijn afvalstoffen en toxines kwijt te kunnen. Wanneer gaan artsen dit inzien??? Door steeds symptomen weg te nemen of te onderdrukken ontstaan chronische situaties en chronische pijnen. Wanneer gaan we dat inzien?? Veel acuut gevaarlijke ziekten en chronische aandoeningen ontstaan juist door persistente symptoombestrijding van eerdere ziekten.

Elke ziekte of aandoening en ook CORONA is het gevolg van verziekt weefsel. Verziekt weefsel ontstaat door opstapeling van afvalstoffen, toxines en eiwitopslag gecombineerd met de effecten van biologische schokken en trauma’s. Dat veroorzaakt verzuring in het lichaam. Deze verzuring IN HET LICHAAM ondermijnt de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem. Deze kan onmogelijk goed functioneren in een verzuurde omgeving. Deze combinatie: verzuring en toxines beschadigen lichaamscellen in hoog tempo. Dat vormt de perfecte voedingsbodem voor de opportunistische microben die een overgroei gaan kennen en die eigenlijk maar één taak hebben in de natuur: Namelijk opruimen en schoon maken.

MAAR DAT WORDT NOOIT VERTELD, Maar dat is precies wat Louis Pasteur op zijn sterfbed heeft gezegd. De Chinese geneeskunde, de Germaanse geneeskunde en de ayurveda zijn beide medische disciplines die gericht zijn om de oorzaak van elke ziekte weg te nemen met blijvend succes. Een doorn in het oog van onze farmaceutische investeringsmaatschappij.

Noch in onze medische wereld, noch in de media of andere instituten wordt er gesproken over de oorzaak. Mens toch, we moeten nog veel leren blijkbaar. Goed dat er al verschillende mensen op eigen initiatief zelfonderzoek doen en deze eenvoudige natuurwetten gaan toepassen zoals het dagelijks ontgiften van je lichaam en het eten van zongerijpte voeding in oorspronkelijke staat zoals de natuur het heeft voorzien voor de mens.

Daniël The Healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *