Twijfel jij tegenwoordig ook wat je nu wel en niet bij griep moet doen?

griep

Voor je eigen bestwil en uit liefde voor je lichaam: Als je geïnfecteerd wordt door het verkoudheidsvirus of het griepvirus is dit het beste bewijs dat je lichaam zich wilt ontgiften en zuiveren. Om deze reden raad ik je ook aan om echt uit te zieken, je lichaam zal je dankbaar zijn, en je belonen met veel energie en vitaliteit. In een proper lichaam kun je nooit ziek worden. Dat is een natuurwet.

Goed bij griep en verkoudheid is bijvoorbeeld: 

  • gember – Zet gerust thee van deze en onderstaande specerijen. 
  • citroengras – Zet gerust thee van deze en onderstaande specerijen. 
  • kaneel – Zet gerust thee van deze en bovenstaande specerijen. 
  • Venkelzaadpoeder  – Thee van venkelzaadpoeder met een theelepel ongeraffineerde suiker.
  • Een stoombadje met eucalyptus doet ook wonderen.
  • Eet elke dag een mengsel van halve theelepel kaneel met halve theelepel honing
  • Maak een mengsel van 1 deel echinaceae met 1 deel canadese geelwortel en twee delen kaneel, elke dag tweemaal een vierde theelepel van dit mengsel met honing.

Let op: nooit gember en aspirine samen gebruiken

Eten

Eet GEEN fruit (behalve papaya) omwille van het afkoelend effect op het systeem. Tijdens griep hoef je alleen dingen hebben die verwarmend zijn voor het systeem zodat het lichaam goed kan ontgiften.

Slaap

Belangrijk is om voor 22.00 uur te gaan slapen. 

Drinken

Tijdens de griep of verkoudheid is het wel aan te raden iets meer te drinken. Je verliest meer vocht tijdens het reinigingsproces van je lichaam en meer interne warmte.

Vermijd

Vermijd eveneens alle soorten melk (behalve plantaardige melk) zuivel, kaas, yoghurt. Dit is echt belangrijk. Over zuivel heb ik vorige week een artikel geplaatst op de website. 

Doe

Doe lichte lichaamsbeweging zoals wandelen in de zon, (ze spreken van dagen met zonnige opklaringen, maak er gebruik van), frisse buitenlucht. Doe de vuurademhaling of de ujjayi pranayama.

Wil jij je lichaam op een natuurlijk manier ontgiften en meer energie met weinig moeite krijgen volg dan als je bent uitgeziekt mijn 30 dagen programma. Elke dag een video, oefening en theoretische onderbouwing. Hier vind je het programma: http://www.danielderweduwen.be/cursussen/meer-energie-met-weinig-moeite-in-30-dagen/

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *