Vaccinaties zijn in wezen gebaseerd op het homeopathisch principe

Vaccinaties zijn in wezen gebaseerd op het homeopathisch idee: Vaccinaties volgen eigenlijk het homeopathisch principe. De Homeopathie zegt namelijk: men gaat de ziekte heel erg gaan verdunnen, en we gaan het toedienen aan het lichaam zodanig dat het lichaam zich kan voorbereiden alsof het voor te lachen is. Dan zijn er al wat antilichamen, en als later de echte ziekte komt in full force, dan heeft het lichaam ten minste al geleerd hoe het moet reageren.

Dit is een homeopatische theorie. Men verdunt een gifstof, zodat het lichaam ervan kan leren. Maar onze reguliere moderne geneeskunde is faliekant tegen homeopathie. Men maakt homeopathie constant belachelijk. Dus wat is het nu? Ben je nu voor homeopathie, want je past het toe in vaccinatie theorie, of ben je ertegen? Als je ertegen bent, kan de vaccinatietheorie dus absoluut niet meer waar zijn. 

Het spotten van contradicties, beste mensen is de weg om de waarheid te leren kennen. Draai de leugen om, dan zie je de waarheid. DR. Lux is de man die het concept van Hahneman binnenbracht in de vaccinologie en hij noemde de besmettingsleer van dezelfde ziekte isopathie, of dezelfde ziekte. In 1823 gaf hij die naam eraan als stervensjaar van Jenner. 

Het virus zou super- super en super besmettelijk zijn. Je moet enorm oppassen, zeer gevaarlijk. Denk maar, mondmaskers, anderhalve meter, handgel, social distancing, oudere mensen opsluiten enzovoort. MAAR, we gaan het wel bij u inspuiten. En dan gaat het plots niet, euh heel besmettelijk zijn?

Maar je spuit het wel rechtstreeks bij u binnen. Euh, ja maar zeggen de vaccinologen: “ja, maar het is geen levend virus meer, het is doodgemaakt wanneer het in het vaccin zit. En dan leert het lichaam van het dode virus”. Wederwoord: “A, maar wacht even, het virus leefde eigenlijk al in feite niet echt volgens de postulaten van Koch, jullie hebben dat een beetje gered volgens de postulaten van Rivers, maar de nieuwe vraag kan eigenlijk echt zijn: als het virus dat u inspuit ‘dood is’, en echte virussen zijn levend, en al zegt u dat je daar niet helemaal zeker van bent, hoe kan het dan ooit nuttig zijn dan voor het lichaam om van te leren?. Want misschien maakt het lichaam antistoffen aan voor een dood virus, maar niet voor een levend virus. Allemaal vragen waar nooit een antwoord op komt. 

“Why would my un-vaccinated kids be a treat to your vaccinated kids, if you’re so sure that vaccines work?

En dan de mooiste conspotting van allemaal, als vaccinaties echt zo zijn dat vaccinaties ons beschermen tegen zogezegde besmettelijke ziektes, dan volstaat het toch dat ik mijn kind vaccineer om het beschermd te hebben? En al die bezorgde moeders die dan van de daken schreeuwen: ja, want jij moet jouw kind vaccineren, anders wordt mijn kind ziek.

Excuseer? Ik dacht dat het vaccin jouw kind beschermde, zelfs al wordt mijn kind doodziek, het jouwe kind gaat het niet hebben. Ja maar, maar  dat is uit menselijkheid, de grote humane good mensen gaan zeggen wat jij met jouw kind moet doen. Zogezegd uit interesse voor je kind, een ideologie die wordt opgedrongen. 

Het tweede wederwoord is: nee, nee, want het virus muteert en dus moet iedereen tegelijkertijd het vaccin krijgen. Van het moment dat er twee mensen zijn waarvan één mens het vaccin niet heeft gekregen, kan daar in dat lichaam het virus doen muteren dat iedereen terug besmet. Ik denk dat iedereen deze argumenten een beetje kent.

Maar als dat waar is, dan moeten wij op hetzelfde moment bijvoorbeeld om 15.00 uur ‘s middags op 21 januari van volgend jaar 7 miljard mensen op dat moment een prikje geven. Dat is de enige manier waarop het vaccin niet nutteloos wordt. “iedereen, tegelijk? “Een logistieke operatie van 7 miljard mensen?” Dit argument wordt nooit aangehaald. We leven in een matrix van contradicties. Gelukkig dat in de ayurveda, de Germaanse en de Chinese geneeskunde geen contradicties zijn. Met dank aan Macrotrends en Brecht Arnaert.

Denk daar eens rustig over na.

Er is nog geen enkele wetenschapper in staat geweest om het bestaan van virussen te bewijzen. Ik zeg niet dat virussen niet bestaan, ik zeg dat het niet aangetoond is dat virussen bestaan; Ook de 6 papers van Dr David Bardens niet. Dr Stefan Lanka heeft in beroep met glans zijn proces gewonnen, maar daar zullen de media en de farmaceutische investeringsmaatschappij niet veel over zeggen, dat proberen ze in de doofpot te krijgen.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *