Het zetten van een vaccin tegen de wil van iemand kan aangevoeld worden als een aanvalsconflict. De integriteit van de persoon wordt letterlijk aangetast. Het is heel subjectief, als je in je liefde staat en je zegt: arme dokter, jij wordt nu verplicht mij te vaccineren, je gaat me een prikje toedienen en lets go over to dis, dan is de kans zeer groot dat geen last van gaat hebben. Dat is de nuance, langs de andere kant is het natuurlijk wel zo dat er bestanddelen in zitten in dat vaccin die natuurlijk niet moeten voorkomen in het mensenlichaam.

Men heeft de kwik gelukkig al uit gehaald, en er is nog nooit een verklaring geweest waarom het kwik erin moest, als ik je zeg dat er een agenda erachter zit, dan meen ik dat ook, Robert Kennedy, RFK, die moet je zeker volgen want die man weet waar de klepel hangt als het daarover gaat. Thimerosal is ondertussen uit de vele vaccins verwijderd.

Maar wat er bijna overal nog in zit is aluminium. Aluminium is neurotoxisch, dat gaat naar de hersenen, dat gaat geen acuut probleem veroorzaken, dat gaat gewoon opstapelen. Maar ook in onze tandpasta zit aluminium, ook in onze voeding zitten er nanopartikels van aluminium, deodorants en vele synthetische middelen enzovoort bevatten ook aluminium. Dus de opstapeling daarvan zorgt uiteindelijk wel voor problemen. En dat kan plots een intoxicatie shock veroorzaken en heb je allerlei van die vreemde aandoeningen op het zenuwweefsel.

En wat nu nog gevaarlijker is in mijn ogen is dat men begint te prutsen aan het RNA. Moderna is gewoon een woordgrapje, modern RNA. Men gaat zelfs synthetisch RNA inspuiten, ik heb daar gisteren nog een uitgebreid artikel hierover gelezen en het idee is dat dit RNA de receptoren binnen gaat van de cel, zich naar de celkern beweegt en daar instructies gaat geven aan de celkern en de ribosomen.

Eigenlijk, het einde is zoek, en ik vind dat na een jaar testen, hetgeen nog nooit is gebeurd met de ontwikkeling van een vaccin dat gemakkelijk 5 jaar en langer duurt. En dan zou een vaccin voor de grootste p(l)andemie die ooit heeft plaatsgevonden op een jaar in orde zijn??? Dat gelooft toch geen mens?

En dus ik denk dat er dus wel gevaar zit in de laatste generatie vaccins, en het gevaar van vorige generatie vaccins is de concentratie dat zich opstapelt in het vet van hersen en zenuwweefsel  En dus vaccins zijn in mijn ogen, zeker van de laatste generatie veel gevaarlijker en in de verenigde staten dreigt een kind voor de leeftijd van twaalf jaar 72 vaccins binnen te krijgen.

Het gaat opnieuw over vervuiling die toxisch wordt omdat de concentratie te groot wordt en intoxicatie schokken gaat veroorzaken. Dus is het gevaarlijk? Ja. Ze zijn gevaarlijk. Je ziet het in het dagelijkse nieuws, reeds vele mensen gestorven net na toediening van het corona vaccin. Ook in België en Nederland. Het gevaar dat veel gevaarlijker wordt door de ritualisatie van angst bij het toedienen ervan speelt ook een rol.

Niet met mij, nogmaals ik hoef deze stoffen niet in mijn lichaam te hebben, ik vertrouw mijn lichaam veel meer en ik ben absoluut niet afhankelijk van synthetische zaken uit de farmaceutische investeringsmaatschappij. Voor iedereen die deze post leest staat het vrij te kiezen om het vaccin te nemen, vrije wil is universeel en daar heb ik geen probleem mee.

1- Thiomersal is een kwik afgeleide. Zeer giftig voor het zenuwweefsel. Er bestaat geen veilige dosis ervan. Het wordt/werd gebruikt gebruikt als ontsmettingsmiddel voor contactlenzen. In vaccinaties is het doel als bewaarmiddel. Het tast het zenuwstelsel aan, voornamelijk de dendrieten van de zenuwcellen worden ernstig beschadigd. Dat leidt tot verminderd concentratievermogen, geheugenverlies, irritaties, oogproblemen en rillingen.

2- Formaldehyde, je herinnert je het misschien nog van vroeger in de biologieles hoe ze kleine dode diertjes of onderdelen van dieren en planten bewaarden in deze oplossing. Heeft zo een krachtige ontsmettende eigenschap dat organisch weefsel bewaard blijft. Formaldehyde wordt gebruikt bij de kweek van weefsels in petrischaaltjes.

De mitochondriën in de cellen van de weefsels sterven ook af door formaldehyde waardoor automatisch het weefsel dat vergiftigd is zelf ook afsterft. Bij de kweek van virussen op deze weefsels denken ze abusievelijk dat de virussen het weefsel hebben vernietigd. Zo wordt de virologie in stand gehouden dat virussen ziekteverwekkers zijn.

Terwijl het nog nooit is aangetoond dat virussen bestaan (nog nooit geïsoleerd) volgens de gouden standaard en de postulaten van Robert Koch en Rivers. De gehele virologie is op een hypothese gebouwd in plaats van op een bewezen wetenschappelijke stelling. Door formaldehyde als ontsmettingsmiddel te gebruiken bij de kweek in petrischaaltjes komt er een residus terecht in het vaccin.

3-Isocctylfenyl ether, (isobutyl ether) een bestanddeel van ether. Heeft ontsmettende en verdovende eigenschappen. Het heeft een teratogene eigenschap om bij de foetus afwijkingen te veroorzaken als de moeder tijdens de zwangerschap met deze stof in aanraking komt, deze inademt of inneemt. Het veroorzaakt prenatale ontwikkelingsstoornissen. Bij onderzoek op dieren veroorzaakte deze stof testiculaire atrofie. Niet echt om mee te lachen.

4-Phenol is een zeer giftig ontsmettingsmiddel. Fenol wordt ook gebruikt als conserveermiddel in minstens vier verschillende vaccins om te voorkomen dat bacteriën in de vaccinoplossingen groeien en deze contamineren. Het is aanwezig in volgende vaccins:  pneumovax tegen longontsteking en meningitis. Typhim tegen buiktyfus, ACAM2000 tegen pokken en het poliovaccin

5-De vaccins bevatten antibiotica-desinfectiemiddelen van de aminoglycoside familie, waarvan de schadelijke effecten bekend zijn, met name op de nieren en het binnenoor. Andere desinfectiemiddelen: bèta-propiolacton (erkend kankerverwekkend product dat de lever, het immuunsysteem, de luchtwegen en het maagdarmstelsel aantast …) en microbiciden die detergentia zijn.

En dat is erg omdat men ook nog eens polysorbaat 80 gebruikt in vaccins. Deze chemische stof maakt de hersenbloedbarrière weker waardoor gifstoffen en zware metalen zoals aluminium gemakkelijker in de hersenen kunnen binnendringen. In herhaling, het staat je vrij om je te laten vaccineren tegen corona als dit jou een veilig gevoel geeft, maar ik doe het niet.

Gepubliceerd op 21/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • 6. Ontgiften van zware metalen (uit vaccins) In onze samenleving is er een verhoogde vervuiling door zware metalen, denk maar aan aluminium, arsenicum, tin,kwik, koper, lood, nikkel, thallium, cadmium enzovoort. Bronnen van vervuiling door zware metalen zijn bijvoorbeeld deodorants, verfproducten, industriële bekleding van het meubilair, kleuren verwerkt op porselein zijn dikwijls zeer giftig, amalgaamvullingen, kunstgebitten, aluminiumfolie, vaccins, farmaceutische medicijnen, pesticiden, plastic, industriële reinigingsmiddelen, cosmetica, enzovoort. Ze verspreiden zich in het milieu en waterreservoirs en komen direct of indirect in ons lichaam terecht. Veel zware metalen komen direct in ons lichaam door vis uit de diepzee dat vervuild is door industriële [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • OntgiftingIdeaal is dat men veel varieert uit de lijst van de besproken opgenomen middelen waarbij de synergetische werking wordt versterkt. Verder vraagt het jou om educatie te doen, want vanuit de overheid en het medisch apparaat krijg je niet de juiste informatie. Jouw gezondheid is dus volledig jouw verantwoordelijkheid. Veel succes met de ontgiftingHet feit dat het farmaceutisch product neomectine (ivermectine) verboden is bij de behandeling van corona, wijst erop dat dit wormdodend middel wel belangrijk is bij het ontgiften van de coronavaccins. Uit het werk van Free People online: van “boosterprik omicron en grafeenoxide in vaccins met bronmateriaal” is [...]

    By Published On: 15/03/2024
  • Draai de leugen om, dan zie je de waarheid Hoe onze overheid en de WHO waarheid verdraait in leugens. Censuur is een bekentenis van vrees voor de waarheid. Waarom geloven virologen in virussen, hoewel er geen virussen zijn in levend weefsel en cellen? Virologen definiëren dat een virus geen metabolisme heeft, zich niet kan voortplanten en geen celkern bevat, in tegenstelling tot eukaryoten die dat wel hebben. Virussen (zogezegde virussen) zijn dus biochemisch dood. Vele virologen beweren bovendien dat alleen een volledig viraal genoom streng in staat is tot infectie, maar een deel van het virus (dwz. een genfragment) is [...]

    By Published On: 15/03/2024