Ik maak elke dag een paar uurtjes vrij in mijn agenda voor mezelf. 

Dat is belangrijk. Een paar uurtjes per dag vrijmaken om mezelf onvoorwaardelijk lief te hebben, te verzorgen, dingen te doen die ik echt graag doe, zoals yoga beoefenen en naar het bos gaan. Ook zelfstudie en onderzoek horen daarbij, want de waarheid over menselijke gezondheid krijg je niet van onze regering en medische wetenschap. Integendeel, ze houden mensen vaak onwetend achter. Onwetendheid is de grootste vijand van de mens.

Elke dag opnieuw, onvoorwaardelijke liefde en zachtheid voor mezelf op de eerste plaats zorgen ervoor dat al mijn lichaamscellen en weefsels gelukkig zijn, waardoor ze optimaal kunnen functioneren. Hierdoor word ik steeds leniger, vitaler en gezonder. Dat is toch wat iedereen wenst?

Op deze manier kom ik in mijn kracht te staan en heeft de angstpsychose van de regering en medische wetenschap geen effect op mij. Echte vitale gezondheid heeft te maken met het onderhouden van contact met jezelf en jezelf positief waarderen. En ja, je leest het goed: jezelf positief waarderen is een levensstijl. Overigens is iedereen dat waard.

Het is leuk om te merken dat naarmate de jaren verstrijken, ik steeds meer kan doen. Ik kan nu dingen doen die ik niet kon toen ik 20 jaar oud was, zoals verschillende complexe yogahoudingen beheersen, begrip krijgen van hoe het lichaam werkelijk functioneert, en een betere uithouding ontwikkelen, enzovoort.

Dat geeft zoveel levensplezier en zelfvertrouwen waardoor ik nu weet dat gezondheid creëren veel gemakkelijker is dan ziekte creëren, zoals ik dat in het verleden deed. Toen ik jong was, was ik er een expert in om mezelf ziek te maken, maar dat heb ik inmiddels omgedraaid.

Zelfonderzoek en educatie

Door continu zelfonderzoek heb ik de waarheid over gezondheid ontdekt. Het lukt me verbazingwekkend goed om de maatschappelijk voorgeprogrammeerde verwachting van ziekte en veroudering te vervangen door een verwachting van voortdurende jeugd en vitaliteit. Totaal zonder angst, dankzij innig contact met mezelf doorzie ik alle leugens van de mainstream en de virologen die alleen maar angst zaaien.

Ze krijgen me niet klein, ik ben absoluut niet bang. Waarom? Omdat ik liever in mijn kracht sta, en jullie kunnen dat ook kiezen. Het principe van self-fulfilling prophecy werkt altijd. Als ik zie wat honderdjarigen in India, China, Zuid-Amerika en Japan allemaal doen, waarom zouden wij dat niet kunnen?

Het jammerlijke is dat zoveel wetenschappers vastzitten in de matrix van virus-besmetting-vaccin. Dit heeft geen psychologische relevantie omdat deze wetenschappers weigeren het metafysische aspect van de mens te integreren in hun wetenschap. Wetenschappers die dat wel doen worden verketterd en verbannen.

Onze wetenschappers en virologen kunnen geen antwoord geven op de vraag waarom de Spaanse griep uitbrak na de oorlog en niet tijdens de oorlog, toen de omstandigheden voor “besmetting” ideaal waren.

Als je de metafysica erbij betrekt, kom je tot het juiste antwoord dat eveneens volledig plausibel en logisch is, maar met een psychologische relevantie. Moderne wetenschap is niet eens in staat om de logica zelf te valideren, want als ze dat zouden doen, komen ze uit op een cirkelredenering of zelfs nihilisme.

Er is geen ander antwoord op die vraag. Ze zijn absoluut niet in staat om de zin van virussen (die in feite niet bestaan) en bacteriën uit te leggen. Zolang ze weigeren de metafysica erbij te betrekken, blijven ze vastzitten in dualistisch denken en botsen ze voortdurend op contradicties. Deze contradicties horen we elke dag in de media, dat zijn de feiten.

Als je de metafysica erbij betrekt, leer je paradoxen begrijpen, en dat is precies het tegenovergestelde van contradicties. Het ware leven is altijd paradoxaal. Holistisch denken kan dit begrijpen. De biologie van het leven en het menselijk lichaam zit totaal anders in elkaar dan wat ons al honderden jaren wordt voorgehouden.

Ik ben trouw aan mezelf en geloof in mezelf

Natuurlijk mag ik ervoor kiezen om niet mee te doen met het algemene maatschappelijke denken hier in het Westen. Ik hebt het recht om te leven zoals ik wil en zoals ik bedenkt. Het resultaat van mijn denkwijze spreekt voor zich: al meer dan 20 jaar zonder medicijnen en zeker geen behoefte aan vaccinaties of PCR-tests.

Hoe gek is het niet, een vaccin om je gezondheid te garanderen? Alsof het lichaam enorm ontoereikend is en continu de geniale hulp nodig heeft van de medische wetenschap? Als de medische wetenschap zo waardevol is, waarom zijn er nu zoveel zieke mensen?

Het is begrijpelijk dat ik mijn gezondheid en lichaam als mijn eigen verantwoordelijkheid zie en daarover zelf wil beslissen. Het idee dat mijn gezondheid niet afhankelijk is van externe interventies, zoals vaccinaties, maar eerder van een holistische benadering van welzijn, is een opvatting die door velen wordt gedeeld.

Het is de overheid en de farmaceutische investeringsmaatschappij niet gelukt om mij half ziek te houden om levenslang klant te zijn van hun. 

Het is duidelijk dat ik een sterke overtuiging hebt over deze kwestie en dat ik vastbesloten ben om mijn eigen weg te volgen als het gaat om gezondheid en welzijn. Het is belangrijk dat iedereen de vrijheid heeft om hun eigen keuzes te maken op dit gebied, zolang deze keuzes geen schade toebrengen aan anderen.

Vergissing in het menselijke denken

Ik ben er ten stelligste van overtuigd dat ziekte en veroudering een vergissing zijn in het menselijke denken, en mijn levenservaringen bevestigen deze overtuiging. Het mooie van dit alles is dat ik geen uitzondering ben, maar dat al mijn medemensen evenwaardig zijn aan mij, niemand is minder dan ik ben. Onthoud dit. Ik ben ook niet minder dan iemand anders.

Vanuit ayurvedisch perspectief is yoga een rasayana, wat betekent dat het verjongend werkt. Sommige complexe houdingen op de foto’s zijn harmoniserend voor de drie dosha’s. Verhoogde vata kan niet anders dan terugkeren naar zijn zetel, de dikke darm. Het bewustzijn kan zich openen en ontwikkelen.

Pitta wordt op harmonieuze wijze versterkt en sattvisch, waardoor de stofwisseling en de gezondheid alle giftige toxines elimineren en afvoeren. Pitta in harmonie geeft kracht om biologische schokken en trauma’s op te lossen. Op deze manier is het onmogelijk dat een zogenaamd pathogeen (een vals concept), vrije radicaal of gifstof mij ziek kan maken. Een proper en zuiver lichaam is altijd een gezond en gelukkig lichaam.

Kapha daarentegen ondersteunt de gezondheid en kan niet in zwaarte toenemen. Het resultaat is dat het lichaam een goede structuur verkrijgt met een goede spiertonus. Yoga heeft alleen maar voordelen voor lichaam en geest. Een gezonde geest vol zelfvertrouwen leidt altijd tot een gezond lichaam met een evenwichtig microbioom dat je energie geeft.

Gepubliceerd op 15/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Het nut van een tongschraperEen tongschraper biedt tal van voordelen voor het lichaam. Deze vorm van mondhygiëne, eventueel in combinatie met oilpulling, ondersteunt het lichaam effectief bij het ontgiftingsproces. Gedurende de nacht ontstaat er op de tong een dunne laag, vergelijkbaar met de dauw die 's ochtends op het gras verschijnt. Deze laag bevat dode bacteriën, residu's, weefselafbraak en voedselresten.Met een tongschraper kun je eenvoudig deze afvalstoffen verwijderen, waardoor je het ontgiftende vermogen van het lichaam stimuleert. Daarnaast helpt het bij het verwijderen van vieze smaken uit de mond en verhoogt het de gevoeligheid van smaken uit de voeding.Tongschrapers kunnen [...]

    By Published On: 07/03/2024
  • De taak van de lymfe is het lichaam ontgiften en zuiveren. Verzorg je spijsvertering, want de lymfe is voor 80 % verbonden met de darmwerking. Het kan dus geen kwaad om het zuiveringssysteem van je lijf een handje te helpen. Dat kan op verschillende manieren: 1-Droog borstelen Droog borstelen, ook wel dry brushing genoemd, vindt zijn oorsprong in de Indiase geneeskunde Ayurveda. Het stimuleert de lymfe en helpt ziektes te voorkomen. Daarnaast heeft het voordelen zoals het bevorderen van de bloedsomloop, met name in de huid, het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de stofwisseling. Door een [...]

    By Published On: 29/02/2024
  • Je kiest om te stoppen met de verslaving Eerst enkele puntjes aandacht geven voordat je besluit te stoppen met roken. Vertel aan niemand je voornemen om met roken te stoppen, want daarmee ondermijn je de vrijheid om hier zelf voor te kiezen. Probeer niet tegelijkertijd te veel andere dingen te veranderen in je leven. Maak er een prioriteit van als je wilt stoppen met roken of een andere verslaving. Draag steeds je sigaretten bij je, waardoor je steeds kunt kiezen of je wilt roken of niet. Je hoeft je niet te bewijzen dat je in staat bent te stoppen met [...]

    By Published On: 28/02/2024