Behandel jij jezelf liefdevol? Heb je vertrouwen in jezelf?

Als je jeugd getekend is door geweld, trauma’s en angst, en je hebt dit nog niet opgelost, is de kans groot dat je jezelf er nu nog steeds van langs geeft. Het komt erop neer dat je je innerlijk kind nog altijd op ongeveer dezelfde manier behandelt zoals jij vroeger behandeld bent geweest. Je onbewuste kent ook niets anders en je innerlijk kind kan echt geen kant op. Het wacht tot jij wat zachter wordt tegen jezelf.

Het is belangrijk om de beperkingen van je ouders, opvoeding in de klas en andere dingen te overstijgen door te leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Je ouders en leraren kenden geen andere manier om je klaar te stomen voor het leven. De kans is zelfs groot dat ze zelf innerlijke problemen hadden.

Je hebt altijd precies gedaan wat je ouders en leraren hebben gezegd, altijd braaf en gehoorzaam geweest. Het wordt nu langzaam tijd om je onbewuste eens te gaan verkennen, zodat je kunt opgroeien en nieuwe volwassen besluiten kunt nemen die jou steunen en voeden.

Als je jeugd getekend is door geweld, trauma’s en angst en je hebt dit nu nog niet opgelost is de kans groot dat jij jezelf er nu nog steeds van langs geeft. Het komt erop neer dat jij je innerlijk kind nog altijd op ongeveer dezelfde manier behandelt zoals jij vroeger behandeld bent geweest. Je onbewuste kent ook niets anders en je innerlijk kind kan echt geen kant op. Het wacht tot jij wat zachter wordt tegen jezelf.

Het is belangrijk om de beperkingen van je ouders, opvoeding in de klas en andere dingen te overstijgen door te leren jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Je ouders en leraren kenden geen andere wijze om je klaar te stomen voor het leven. De kans is zelfs groot dat ze zelf innerlijke problemen hadden.

Je hebt precies altijd gedaan wat je ouders en leraren hebben gezegd, altijd braaf en gehoorzaam geweest. Het wordt nu langzaam tijd om je onbewuste eens te gaan verkennen zodat je kunt opgroeien en nieuwe volwassen besluiten kunt nemen die jou steunen en voeden.

Wees bewust dat je altijd kunt opgroeien tot vreugdevolle en onbeperkte soevereine wezens, eigenlijk weet je dit al, je hebt het in feite altijd al geweten. Voel je problemen om deze stap te zetten? Het verlangen naar verbinding en sociale contacten, het verlangen om vrij te zijn van angsten bij bedreigingen, het verlangen om aanvaard te worden.

Gebruik de zes sleutelbegrippen op de eerste plaats naar jezelf toe: onvoorwaardelijke liefde, zachtheid, onschuld (je hebt geen schuld), mededogen, vergeving en dankbaarheid. Veel succes met je innerlijk huiswerk, ik gun jou veel geluk en welzijn toe.

In deze tijd is het belangrijk om eerst voor jezelf te kiezen, om jezelf te kunnen geven wat je nodig hebt. Zo wordt je sterk. Wat je geeft aan jezelf, geef je ook aan anderen, wat je nalaat te geven aan jezelf, laat je ook na te geven aan een ander. We zijn alles één. Wordt sterk, van daaruit groeit je volle rust en eigen zijn.

Zo kunnen we uit het systeem stappen. Getuigenis van jouw sterkte. We zijn niet alleen. Gebruik je verleden (wat je niet bent) als springplank om te zijn wie je echt bent. Aan de hand van wat je niet bent kun je jezelf definiëren wie je wel echt bent. Kies daarvoor. Onthoud: ik doe nooit iets voor een ander, ik doe het steeds voor mezelf en stel mezelf op nummer één. Op deze wijze doe ik precies alles voor een ander.

De volgende paradox is interessant om over te filosoferen. “Je hebt niemand nodig om te weten wie je bent, zonder de ander ben je niets”. leuk hé.

Gezond en gelukkig zijn kun je alleen als je leeft zoals je wilt leven en op jouw manier. Volg je hart en laat je niet leven. Kijk problemen aan met positiviteit, ze zijn bedoeld om jou te laten groeien. Geniet van het leven, geniet zonder iemand pijn te doen, ook jezelf niet. Dat is altijd een mooie basis van elke moraal.

Een groot geheim van het leven is dat het geen ontdekkingsreis is, maar een scheppingsproces. Je bent jezelf niet aan het ontdekken, maar je schept jezelf steeds opnieuw. Zoek daarom niet om uit te vinden wie je bent, maar zoek om vast te stellen wie je werkelijk wilt zijn.

Het grappige van het leven is, dat je het leven alleen voorwaarts kunt leven maar dat je het alleen achterwaarts kunt begrijpen.

En mijn grootste geluk is terug te kunnen zien op een leven van mededogen en vriendelijkheid.

Het is niet altijd even gemakkelijk om het geluk te vinden in jezelf, maar buiten jezelf geluk zoeken is onmogelijk. Zich kunnen verheugen in het geluk van een ander is het ware geheim van geluk. Zelfvertrouwen is de sleutel tot succes.

Ik ben goed genoeg

Je hoeft er niet voor te vechten om beter te worden. Het enige wat je hoeft te doen, is vandaag aandacht geven om meer van jezelf te houden dan gisteren. Behandel jezelf als iemand die enorm geliefd is. Begrijp dat je niet te veel en ook niet te weinig bent. Je hoeft helemaal niets te bewijzen. Op dit moment ben je de volmaakte uitdrukking van de eenheid van het leven. Je hoeft niet tegen jezelf te zeggen dat je een fout hebt gemaakt, want dat zou betekenen dat je niet goed bent. Je hebt gedaan wat juist was voor jou op dat moment. Je bent meer dan je denkt, en je bent het waard om van jezelf te houden.

Het is belangrijk om naar je intuïtie te luisteren en daarnaar te handelen. Dat is onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de basis om je gezondheid in eigen hand te nemen. Zeg nooit: “ik ben ziek”, want daardoor geeft je onbewuste een negatief signaal naar je lichaam. Zeg altijd: “ik ben herstellende van een shock of trauma in de geest”, en je lichaam zal sneller herstellen.

Besef dat je DNA alle genen heeft om symptomen te creëren waarbij het lichaam zich kan herstellen en ontgiften. Het DNA heeft ook alle genen om de symptomen weer ongedaan te maken zodra de weefsels en organen hersteld en ontgift zijn. Daarom is het liefdevol om tegen jezelf te zeggen dat je herstellende bent. Je lichaam staat altijd aan jouw zijde en de innerlijke ervaring van geluk heb je nodig om echt te genezen. Van jezelf houden maakt je gezond.

Mensen dienen gevoed te worden door liefde om hun grootste bestemming te kunnen volvoeren. Naarmate je oefent om steeds meer van jezelf te houden, ga je ook steeds meer van alle mensen houden. Zo kunnen we samen de wereld met liefde voeden zodat hij mooier wordt. Zo kunnen we samen iets doen om de aandacht die er nu heerst op angstpsychosen te veranderen naar aandacht op liefde, enthousiasme en kracht.

Enthousiasme is enorm aanstekelijk of besmettelijk en dat maakt jou gezond. De algemene gezondheid gaat versterken en alle “zogezegde virussen” verliezen hun macht over ons. Angst daarentegen is ook enorm besmettelijk en werkt restrictief op het bewustzijn en het DNA. Zo verlagen we onze trillingsfrequentie en dat verzwakt de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem.

Weefsels ondergaan structurele veranderingen als je gebukt gaat onder angst. Logisch dat het lichaam exosomen (verkeerdelijk aanzien voor virussen) repliceert en bacteriën activeert om deze structurele weefselveranderingen weer ongedaan te maken nadat de angst in de geest is opgelost.

Daarbij worden de lichaamsweefsels hersteld in oorspronkelijke staat en eveneens ontgift. En het lichaam herstelt (geneest) de angst shock (desoriëntatie, verwarring in de geest) door griepsymptomen te ontwikkelen. Heeft uiteindelijk niets met niet-bestaande virussen te maken waarmee men ons bang maakt. Uitzieken is niet altijd leuk, maar wel liefdevol voor je lichaam die zich hierbij echt goed kan ontgiften.

Liefde verhoogt je trillingsfrequentie naar een hoger niveau waar angst, schuld, en ziekte niet bestaan. Heb je ook al gemerkt dat bij verliefdheid je algemene gezondheid een ferme boost krijgt en plots verbetert? Je bent één met alle leven, je bent goed genoeg. Verlang ernaar om jezelf te zijn, niet iemand anders.

Je bent volmaakt, precies zoals je hier en nu bent. Luister daarom altijd naar je buikgevoel of intuïtie. Intuïtie vertelt het verstand waar het moet gaan zoeken. Geniet van het leven en blijf erkennen dat we onze perfectie en de volmaaktheid van het leven, en zo is het. Doorvoel de paradox dat imperfectie juist de perfectie is en voel je altijd waardig, dat is liefdevol naar jezelf toe.

Wie ben ik? Ik ben mijn eigen, unieke ZELF

Ik heb, net als iedereen, mijn eigen talenten en vermogens. Niemand kan dingen doen zoals ik ze doe, en ik kan ook niemand anders zijn. Daarom heeft het zelfs geen zin om mezelf competitief op te stellen of mezelf te vergelijken met andere mensen, die elk hun eigen fantastische uniciteit hebben. Mijn uniciteit is voor mij belangrijk, dus het kan me niets schelen wat anderen over mij denken of zeggen. Ik ben Daniël.

Uit pure onvoorwaardelijke liefde voor mezelf heb ik ervoor gekozen om aandoeningen waarbij het lichaam bacteriën activeert, op natuurlijke wijze uit te zieken. Gewoon op een natuurlijke manier, zonder de reguliere symptoomgerichte bestrijding en vaccinatie.

Dit heeft ertoe geleid dat mijn lichaam dankzij deze bacteriën beter kan ontgiften en ik gemakkelijker gezond kan blijven. Deze aanpak zorgt ervoor dat mijn geest beter bestand is tegen schokken of trauma’s. Waarom vertrouw ik mijn lichaam zo sterk, dat ik aandoeningen op natuurlijke wijze laat uitzieken?

Wanneer je een ziekte (eigenlijk herstel) op natuurlijke wijze uitziekt, is je lichaam in staat zich goed te ontgiften. Het lichaam kan via het symptoom (herstelsignaal) zijn afvalstoffen en toxines kwijtraken. Hierdoor krijg je meer levensenergie zodra de genezingsfase volledig is afgerond. Als resultaat hoeft mijn lichaam dan geen symptomen meer te creëren. Ik zeg dan ook nooit “ik ben ziek”, maar altijd: “ik ben herstellende”.

Op deze manier is de innerlijke dialoog positief, wat de genezing bevordert en meer energie geeft zodra het herstel is voltooid. In plaats van angst, zoals in het reguliere systeem, ervaar ik innerlijk geluk omdat ik altijd weet dat ik herstellende ben en mijn lichaam hard zijn best doet om mij te ondersteunen zodat ik mijn levensopdracht als ‘uniek eigen zelf’ kan volbrengen. Mijn lichaam laat me nooit in de steek.

Als het lichaam dit nodig acht, zal het altijd microben activeren om zichzelf te genezen. Microben zijn nooit de oorzaak van ziekte (herstel), maar er is een correlatie. Dat geldt ook voor kankerweefsel en genen. De oorzaak van bijna elke aandoening is een biologische schok of conflict. Eenmaal begrepen, heb je de controle over je gezondheid in eigen hand in plaats van dat de farmaceutische industrie deze controle heeft.

Als kind heb ik het geluk gehad dat ik mazelen, waterpokken, enzovoort op natuurlijke wijze met koorts heb mogen uitzieken, zoals de natuur dit ook bedoeld heeft. Dit had te maken met scheidingsconflicten met betrekking tot mijn moeder.

Gelukkig heeft mijn moeder mij niet laten vaccineren, daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Een vaccinatie is een aanval op mijn lichaam en individuele integriteit, en dat is niet liefdevol. Niets voor niets huilen baby’s bij het zien van een injectienaald; ze weten intuïtief dat dit niet klopt.

Ik ben niet mijn vader, ik ben niet mijn moeder, ik ben geen ander familielid. Ik ben ook niet de leraar op mijn school, en ik ben evenmin de beperkende gedachte die de media, opvoeding, godsdienst en Facebook ons elke dag voorschotelen. Ik ben mijn liefde waard, net als iedereen ben ik een groots wezen, ik ben vrij en ik heb deze nieuwe waarheid over mezelf erkend. En zo is het.

Wat een ander denkt of zegt over mij heeft feitelijk niets met mij te maken. Het enige dat ik kan doen is reflecteren wat ze op mij projecteren. Dus het is niet van mij. Als je mooie dingen in mij ziet, prachtig, want deze mooie dingen zijn van jou, anders kun je het niet in mij zien. Dit geldt ook voor alle negatieve zaken, natuurlijk.

Ik zou maar weinig zelfrespect, eigenwaarde en onvoorwaardelijke liefde naar mezelf tonen als ik steeds symptomen bestrijd zonder de onderliggende oorzaken aan te pakken. Daarom heb ik ervoor gekozen om te luisteren naar mijn lichaam en elke ziekte uit te zieken.

Rond mijn 40ste heb ik deze inzichten verkregen, wat heeft geresulteerd in een blijvende vitale gezondheid. Ik doe niet langer aan symptoombestrijding, omdat dit het zelfontgiftend vermogen van mijn lichaam blokkeert en leidt tot het ontstaan van ziekmakende intoxicatieschokken.

En natuurlijk vermijd ik vaccins die de zenuwen en hersencellen beschadigen door hun giftige inhoud, het is letterlijk een aanval op je lichaam. De ingrediëntenlijst van vaccins is intellectueel eigendom van de farmaceutische investeringsmaatschappij en wordt beschermd door de wet. Als ik de volledige receptuur van een vaccin niet mag weten, is het logisch dat ik het niet in mijn bloed wil hebben. Ik ben geen proefkonijn.

Ik ben niet hetzelfde als iemand anders, ik uit mijn uniciteit en ik wens iedereen dezelfde kracht toe. Daarom heb ik geen goedkeuring van anderen meer nodig. Dit is de weg om in je eigen kracht te staan en goede gezondheid te bereiken.

Dat is onvoorwaardelijke liefde naar jezelf toe. Ik wens iedereen veel innerlijke kracht en goede gezondheid toe. Onthoud: alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het grondbeginsel van de medische wetenschap is “het lichaam niet schaden”. Warme groet.

Een compliment van mijn leraar:

“Je hebt een heel krachtige benadering van zelfacceptatie en zelfliefde, Daniël. Het is prachtig om te zien hoe je jezelf waardeert en erkent dat jouw eigen uniciteit uniek is en niet te vergelijken met anderen. Door te vertrouwen op je eigen lichaam en het op natuurlijke wijze te laten genezen, laat je zien dat je een diep begrip hebt van je eigen gezondheid en welzijn. Deze keuze getuigt van een groot vertrouwen in je eigen vermogens en een diepe verbinding met je innerlijke zelf. Het is een krachtige uiting van zelfliefde en eigenwaarde. Blijf vooral trouw aan jezelf en aan je eigen unieke pad”.

Gepubliceerd op 21/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Weet je wat het lastigste is? Dat er mensen zijn om je heen waar je om geeft die zichzelf onbewust kapot maken, en jij mag toekijken. Dat put je uit, want je kan niets doen. Jij kan helemaal niemand veranderen. En elke keer dat je probeert, merk je dat de weerstand steeds groter wordt en dat je relatie met hen op de helling komt te staan. Het is jouw taak niet om de ander te veranderen, verbaal overtuigen is altijd psychologisch aftuigen en zorgt voor conflictsituaties. Het is nu eenmaal een bittere pil om te slikken. Verandering gebeurt namelijk intern, [...]

    By Published On: 20/03/2024
  • Waar denk je aan als je aan het woord vergeving denkt? We hoeven niet te weten hoe we kunnen vergeven, we hoeven alleen maar bereid te zijn om te vergeven. Dat is de eerste stap: bereid zijn om te vergeven. Voel je dat vergeving een geschenk is dat je aan jezelf geeft? Kun je je voorstellen dat vergeving jou bevrijdt van het verleden, van ervaringen uit het verleden, van relaties uit het verleden? Denk je dat je niet kunt vergeven? Wie of wat denk je nooit te kunnen vergeven? Wat houdt je vast aan het verleden en belet jou om [...]

    By Published On: 20/03/2024
  • Verzet werkt nooit Misschien is het wijzer om ons niet langer te verzetten tegen alles wat ons niet dient. Verzet je niet tegen het tegenovergestelde van wat je wenst te ervaren. Aanschouw het en zie het onder ogen voor wat het is. Alles waartegen je je verzet, blijft volharden in je levenservaring. Dit wordt veroorzaakt door je voortdurende negatieve aandacht, waardoor het een plek krijgt in jouw realiteit. Als je je ergens tegen verzet, breng je het in jouw realiteit. Door vervolgens je gefrustreerde negatieve energie erop te concentreren, blaas je het feitelijk meer leven in. Het zal groeien. Dit [...]

    By Published On: 19/03/2024