Verziekt weefsel door biologische schokken

Het gebruik van medicijnen

De beroemde arts dr.William Osler verklaarde het dilemma van het gebruik van medicijnen en vaccins met de volgende eenvoudige woorden: “Degene, die farmaceutische medicijnen gebruikt, moet twee keer herstellen; 1 keer van de ziekte en 1 keer van de farmaceutische medicijnen en vaccinaties.

Dit zelfgenezend vermogen kan alleen maar goed worden geactiveerd als men de patiënt helpt om zijn of haar lichaam dagelijks te zuiveren en te ontgiften. Op deze wijze wordt de oorzaak van elke ziekte of aandoening altijd aangepakt in plaats van het symptoom. Het symptoom is de genezingsreactie van het lichaam waarbij het lichaam zijn afval kwijt kan en de weefsels hersteld worden.

Elk symptoom is in feite een poging van het lichaam om zich te kunnen zuiveren en te ontgiften. Deze natuurwet geld ook voor corona. De griep en corona is dus geen ziekte, het is ALTIJD het gevolg van opgeslagen schadelijke stoffen als gevolg van biologische schokken. Biologische angstconflicten die causaal zijn aan griep, verstoren de spijsvertering en de ontgifting van het lichaam waardoor de intoxicatie begint toe te nemen.

Het lichaam activeert microben en exosomen om verziekt weefsel te herstellen en te ontgiften. Het biologisch conflict in de geest is de ZIEKTE! Tijdens het conflict staat het lichaam de geest bij om dit conflict op te lossen en ondergaat structurele weefselveranderingen voor dit doel. 

Als het conflict is opgelost, eist het lichaam zijn tol. Het lichaam creëert een ontsteking of koorts om latente microben te activeren voor het genezingsproces. We gaan dit gegeven toch eens moeten begrijpen en aanvaarden als we weer gezondheid willen creëren. Het is een natuurwet.

Deze waarheid wordt zelfs door verschillende artsen waargenomen die werken op de intensieve met corona of kankerpatiënten. Mensen met verstoppingen in de haarvaten, bindweefsel en de lymfe hebben meer beschadigd lichaamsweefsel, door deze inwendige intoxicatie die meer microben aantrekt.

Het lichaam zuiveren en ontgiften wordt in onze reguliere geneeskunde telkens “vergeten”. Waarom wordt er in onze geneeskunde geen gebruik gemaakt van de ontdekkingen van de geniale wetenschapper Janos Selye, die bewees dat alle aandoeningen één gemeenschappelijke oorzaak hebben. Dat zou juist een revolutie moeten ontketenen op het gebied van onze geneeskunde.

Symptomen bestrijden is alleen maar gerechtvaardigd als ze levensbedreigend zijn geworden zoals cytokinestormen. Dit is echter meestal het gevolg van een eerdere symptomatisch bestrijding. Probeer te beseffen dat het lichaam met een ordinaire verkoudheid zeer veel schadelijke stoffen kan opruimen terwijl het weefsel zich herstelt. 

Door biologische schokken aangedaan weefsel moet nu eenmaal hersteld worden als het conflict in de geest is opgelost. Een gewone verkoudheid is een zegen voor het menselijke lichaam. Daarom dat je ziekten altijd moet uitzieken, om je lichaam de kans te geven zich te kunnen ontdoen van schadelijke en giftige stoffen via slijm, pus en snot. Tijdens dit herstel- en reinigingswerk maakt je lichaam jou beroerd om energie te verzamelen voor dit grote schoonmaakwerk. Dat is toch begrijpelijk.

Ik wil nog eens benadrukken dat de Ayurveda, de Germaanse, de Chinese geneeskunde en de homeopathie zeer waardevolle zienswijzen zijn om je gezondheid te verbeteren. Om je echt te helpen genezen van ziekten met blijvend resultaat. 

Dit komt doordat ze steeds de oorzaken van de ziekte weten aan te pakken. Alles in onze driedimensionale wereld wordt geregeerd door de wet van oorzaak en gevolg, dit geldt dus ook bij ziekte. Onze reguliere geneeskunde heeft dit nog niet begrepen, maar de Ayurveda, de Chinese en Germaanse geneeskunde en de homeopathie hebben dit ZEER GOED begrepen, en daarom zijn ze zo waardevol en zijn ze in staat om chronische ziekten te genezen.

De mens wordt angst voor de griep aangepraat. het lichaam ondergaat structurele weefselveranderingen om deze angst te kunnen overleven.

De maatregelen worden versoepeld.

Het lichaam ontspant zich omdat de angst is opgelost en wil deze structurele veranderingen in het lichaam weer ongedaan maken

Dat is de ironie van corona:

Onze tragische never ending story waarin de massa leeft. De mens wordt angst voor de griep aangepraat. Het lichaam ondergaat structurele veranderingen om deze angst te overleven. Maatregelen worden versoepeld. Het lichaam ontspant omdat de angst is opgelost en wil deze structurele veranderingen weer ongedaan maken. En de ironie is dat het lichaam dit doet met “griepsymptomen”. HEEFT ECHT NIETS MET VIRUSSEN TE MAKEN, leer outside the box denken om je gezondheid weer in je eigen hand te hebben. Toch logisch dat de griep NU toeslaat OMDAT de maatregelen opgelost zijn.

Nu kunnen ze weer de massa angst aanpraten, maar niet met mij natuurlijk.

Ik heb geen angst, daarom krijg ik nooit de griep!!!

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *