Verziekt weefsel is de oorzaak

Het gebruik van medicijnen

De beroemde arts dr.William Osler verklaarde het dilemma van het gebruik van medicijnen en vaccins met de volgende eenvoudige woorden: “Degene, die farmaceutische medicijnen gebruikt, moet twee keer herstellen; 1 keer van de ziekte en 1 keer van de farmaceutische medicijnen.

Medicijnen zijn absoluut volledig afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Alle medische successen zijn altijd afhankelijk van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Dit zelfgenezend vermogen kan alleen maar goed worden geactiveerd als men de patiënt helpt om zijn of haar lichaam dagelijks te zuiveren en te ontgiften. Op deze wijze wordt de OORZAAK van elke ziekte of aandoening altijd aangepakt in plaats van het symptoom. Het symptoom is de genezingsreactie van het lichaam waarbij het lichaam zijn afval kwijt kan.

Elk symptoom is in feite een poging van het lichaam om zich te kunnen zuiveren en te ontgiften. Deze natuurwet geld ook bij corona. De griep en corona is dus geen ziekte, het is ALTIJD het gevolg van opgeslagen schadelijke stoffen en biologische conflicten die lichaamscellen verzuren, beschadigen en ziek maken. Verziekt weefsel trekt griep en andere ziekteverwekkers aan zoals corona. Verziekt weefsel is de ZIEKTE! Elke ziekteverwekker is het gevolg van verziekt weefsel door intoxicatie. We gaan dit gegeven toch eens moeten begrijpen en aanvaarden als we weer gezondheid willen creëren. Het is een natuurwet.

Deze waarheid wordt zelfs door artsen waargenomen die werken op de intensieve met corona patiënten. Ze merkten op dat mensen met overgewicht veel meer kans hebben om te overlijden aan corona. Mensen met overgewicht hebben een intenser vervuild lichaam. Met verstoppingen in de haarvaten, bindweefsel en de lymfe en veel meer beschadigde lichaamscellen door deze inwendige intoxicatie.

Het lichaam zuiveren en ontgiften wordt in onze reguliere geneeskunde telkens “vergeten” met als resultaat een epidemie van chronische aandoeningen waar ze machteloos tegenover staan. Waarom wordt er in onze geneeskunde geen gebruik gemaakt van de ontdekkingen van de geniale wetenschapper Janos Selye, die bewees dat alle aandoeningen één gemeenschappelijke oorzaak hebben. Dat zou juist een revolutie moeten ontketenen op het gebied van onze geneeskunde.

Symptoombestrijding

Symptomen bestrijden is alleen maar gerechtvaardigd als ze levensbedreigend zijn geworden. Dit is echter meestal het gevolg van een eerdere symptomatisch bestrijding. Probeer te beseffen dat het lichaam met een ordinaire verkoudheid zeer veel schadelijke stoffen kan opruimen, inclusief door biologische schokken aangedaan weefsel. Een gewone verkoudheid is een zegen voor het menselijke lichaam. Daarom dat je ziekten altijd moet uitzieken, om je lichaam de kans te geven zich te kunnen ontdoen van schadelijk en giftige stoffen via slijm, pus en snot. Tijdens dit reinigings- en herstelwerk maakt je lichaam jou beroerd om energie te verzamelen voor dit grote schoonmaakwerk. Dat is toch begrijpelijk.

Ik wil nog eens benadrukken dat de Ayurveda, De Germaanse, de Chinese geneeskunde en de homeopathie zeer waardevolle zienswijzen zijn om je gezondheid te verbeteren. Om je echt te helpen genezen van ziekten met blijvend resultaat. Dit komt doordat ze steeds de oorzaken van de ziekte weten aan te pakken. Alles in onze driedimensionale wereld wordt geregeerd door de wet van oorzaak en gevolg, dit geldt dus ook bij ziekte. Onze reguliere geneeskunde heeft dit nog niet begrepen, maar de Ayurveda, de Chinese en Germaanse geneeskunde en de homeopathie hebben dit ZEER GOED begrepen, en daarom zijn ze zo waardevol en zijn ze in staat om chronische ziekten te genezen.

Onthoudt: CORONA IS EVENEENS HET GEVOLG VAN VERZIEKT WEEFSEL DOOR GIFSTOFFEN en biologische conflicten. Daarom dat niet iedereen die blootgesteld wordt aan corona, ook “geïnfecteerd” (vals concept) wordt door corona zoals ik. Mijn lichaam heeft geen verziekt weefsel, het is zuiver en proper van binnen. Corona kan mij niet infecteren of ziek maken. Zo simpel is dat.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *