Volharden om aan de verwachtingen van anderen te voldoen

Onze maatschappij biedt geen kans meer om goed uit te zieken als je “ziek” bent, of beter gezegd, als je in herstel of genezing bent gegaan. Nochtans is het belangrijk om rust en ontspanning op te zoeken als je herstellende bent. Allemaal in het teken om een innerlijke ervaring van geluk te creëren, want innerlijk geluk ervaren is de beste therapie om goed te herstellen.

Elke keer als je in genezing gaat geeft het lichaam jou aan om het rustiger aan te doen. Je bent beroerd en vermoeid. Maar in onze maatschappij is het verboden om iets te doen wat je wenst als je herstellende bent. We krijgen het bevel om toch verder te werken, wat we eigenlijk niet willen als het lichaam in genezing is.

Wat betekent dit? Dat bij elke genezing ongehoorzaamheid wordt vereist aan de verboden of bevelen. Het gaat per slot van rekening om jouw gezondheid. ‘Uitzieken’ betekent: onvoorwaardelijke liefde aan jezelf geven en jezelf op de eerste plaats zetten om echt uit te zieken, waarbij je spiritueel kunt groeien! Kies dus voor rust en ontspanning, gewoon even niets doen.

Om echt ongehoorzaam te zijn is het belangrijk om je kinderlijke angst weg te nemen om niet meer geliefd te worden, dat wil zeggen verlaten. Ongehoorzaamheid betekent kiezen voor jezelf, het betekent dat je leert kiezen om authentiek te zijn, ongeacht wat anderen denken of zeggen over jou. Ongeacht wat anderen eisen of verwachten van jou.

Mensen zijn bang om afgewezen te worden door anderen, bang om er niet meer bij te mogen horen. Deze kinderlijke angst leidt tot een gebrek aan weten wie je werkelijk bent. De mens die er mee te maken heeft, weet niet wie hij werkelijk is omdat hij probeert te zijn wat anderen verwachten. Dat is ziekmakend in de geest. De ziekte kan je doen inzien om je eigen pad te gaan bewandelen. Dat is veel belangrijker voor jezelf.

Volharden om verwachtingen van anderen te vervullen is de houding waarbij je authentieke innerlijke schoonheid verandert in ziekte. Gezondheid vind je alleen in authenticiteit. Om te bereiken wie je werkelijk bent, is het belangrijk te elimineren wat je niet bent. Ziekte biedt jou de kans om neutraliteit in jezelf te cultiveren om je authenticiteit te ontdekken. 

Het grootste geluk dat jou een goede gezondheid schenkt is kunnen zijn wie je echt bent. De grootste versie uit het allerhoogste visioen dat je ooit hebt gehad over jezelf tot uitdrukking brengen. Authentiek zijn is hetzelfde als de innerlijke ervaring van geluk. Ziekte nodigt je uit om te kiezen voor jezelf. Je wordt gezond als je leert te kiezen voor jezelf op de eerste plaats. Ziekte is het gevolg van niet zijn wie je echt bent. In die zin is ziekte (herstel) een onderdeel van een proces dat leidt naar gezondheid. 

Doe steeds dingen waar je hart van gaat zingen, ook al wordt je afgewezen door anderen. Onthoud: kiezen voor jezelf betekent in bewustzijn groeien. Existentiële energie trekt altijd het gelijkgezinde aan. Je verliest misschien wel veel vrienden als je kiest voor jezelf, maar als er een deur dicht gaat, zal er een andere deur opengaan waarbij nieuwe vrienden je gaan begroeten op je levenspad. Vrienden met een hoger bewustzijnsniveau omdat jij kiest voor jezelf. Wees niet bevreesd, in herhaling, wees niet bevreesd en vertrouw jezelf op de eerste plaats! Warme groet Daniël

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…