Waarom zou ik bang zijn van bacteriën, exosomen (Virussen) en schimmels?

1- Mijn lichaam is zuiver en emotioneel in balans

Hoi allemaal, In een proper en zuiver lichaam dat emotioneel in evenwicht is kan geen enkele ziekteverwekker gedijen. Dat is een waarheid waarover Hippocrates ook sprak. Deze natuurwet geldt niet alleen voor natuurlijke vormen van ziekten, maar ook voor kunstmatige gecreëerde ziekten. 

Hetgeen je een tijdje geleden zag met al de mazelenuitbraken is veroorzaakt door intense scheidingsconflicten en het heeft niets te maken met het mazelenvirus, want het is nog altijd niet wetenschappelijk aangetoond dat het mazelenvirus bestaat.

Angst is nu eenmaal een product dat goed verkoopt, maar waarvoor moet je bang zijn? Angst is een emotie die zowel de spijsvertering als de algemene gezondheid met zijn detoxsysteem aantast. Twee zaken die zo belangrijk zijn om je lichaam proper en zuiver te houden. 

De eerste taak van deze algemene gezondheid is om altijd afvalstoffen en toxines af te breken en zoveel mogelijk celafval te recycleren. De eerste taak van de spijsvertering is altijd om schadelijke en giftige stoffen af te breken en af te voeren. Dit gebeurt door de lever via de gal en ook de lymfe die voor 80% verbonden is met de darmen. 

Wist je dat je lichaam zelfs zogezegde “ziekteverwekkende” bacteriën ‘kweekt’? Sommige ziekteverwekkende bacteriën zijn juist gespecialiseerd in het afbreken van kankercellen, cel-eiwitten van de celdeling en afval van de celstofwisseling door de lymfe aangevoerd.

Zoals Hippocrates het zegt, het draait om een evenwichtige ecologie in het lichaam waarbij er een dynamische samenwerking (symbiose) is,  die omstandigheden creëren die gunstig zijn voor alle partijen. 

Als het lichaam proper en zuiver is, doordat mijn spijsvertering goed werkt, ontbreekt de voedingsbodem waarop microben overgroei veroorzaken. Dus ik hoef niet bang te zijn.

Ik ben al meer dan 20 jaar medicijnvrij (medicijnen vervuilen het lichaam enorm) en ziektevrij omdat de ecologie in mijn lichaam altijd zuiver en proper is, dus in evenwicht.

2- Het is volledig mijn eigen verantwoordelijkheid om altijd gezond en gelukkig te zijn

Het is niet de ander zijn verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid. Daarom dat ik deze verantwoordelijkheid DAADwerkelijk zelf neem voor mijn eigen gezondheid. D farmaceutische investeringsmaatschappij heeft geen verantwoordelijkheid voor mijn gezondheid.

Ik gebruik al mijn levensenergie om alle acties te doen die nodig zijn voor mijn gezondheid, elke dag opnieuw voor mezelf. Dat is om altijd gezond en gelukkig te zijn. Deze daden bestaan voornamelijk om mijn lichaam bij te staan zichzelf dagelijks te kunnen ontgiften door emotioneel evenwicht te cultiveren. Dit is de enige manier dat ervoor zorgt dat de microbiële flora in mijn lichaam in evenwicht kan blijven.

Mijn vrienden de bacteriën en exosomen zorgen voor een goede celdeling, helpen bij de stofwisseling. Ja de microben staan altijd ten dienste voor mij en mijn gezondheid. Om een voorbeeld te geven: helicobacter pylori ben ik zo dankbaar, want ze helpen bij de vertering van eiwitten in de maag en zorgen dat de stofwisseling goed verloopt in mijn lichaam. Zo zijn er honderden voorbeelden van bacteriën die een slechte naam hebben gekregen door onze medische moderne geneeskunde terwijl ze juist nuttig werk verrichten in het lichaam. Streptokokken zijn nog zo een mooi voorbeeld die echt betrokken zijn bij vele ontgiftingsprocessen in het lichaam.

De microbiële flora is deel van een ecologie in mijn lichaam met een dynamische wisselwerking tussen mijn lichaamscellen en de bacteriën dat voor alle partijen gunstig is. Mijn lichaam moet ELKE DAG stofwisselingsafval kunnen afvoeren om verzuring te voorkomen. Elke dag opnieuw!

Bovendien moet mijn lichaam ELKE DAG 30 miljard lichaamscellen vervangen die hun functie hebben gedaan. Bacteriën, microben helpen hierbij lieve mensen, het zijn niet onze vijanden zoals ze ons doen geloven. 

Dit dagelijkse zuiveringswerk met behulp van microben verwijderd eveneens reststoffen en afval dat ELKE DAG moet kunnen worden verwijderd om verzuring van het lichaam te kunnen voorkomen. Het is zelfs een noodzaak om te kunnen overleven om ELKE DAG je lichaam bij te staan om zichzelf te kunnen reinigen en je gezondheid te kunnen behouden. Mijn lichaam werkt samen met de microben ELKE DAG om het lichaam proper en gezond te houden clean te houden. Mijn lichaam staat aan mijn zijde. 

Bovendien wordt ik ook zoals iedereen gecontamineerd met giftige stoffen door milieuvervuiling, deze schadelijke stoffen die in mijn lichaam binnendringen moet het lichaam ook ELKE DAG weer kunnen afvoeren, ELKE DAG opnieuw. Je lichaam elke dag mee helpen en bijstaan zich te ontgiften voorkomt ziekte, en het is echt niet moeilijk. Allemaal eenvoudige stappen integreren in je levensstijl zoals bijvoorbeeld op de juiste uren eten, of meer specerijen gebruiken dat de darmflora meehelpt om afvalstoffen af te breken, of hulp gaan zoeken om je negatieve emoties op te lossen, op tijd opstaan enzovoort. En natuurlijk ook inzicht in biologische conflicten en deze oplossen. Dat is mijn werk om mensen hierbij te begeleiden.

Tientallen eenvoudige tools om je lichaam op vriendelijke wijze bij te staan met het ontgiftingsproces. En het werkt, want ik bewijs dat. Geen enkele ziekteverwekker (ze bestaan niet eens voor mij, het zijn mijn vrienden) of kankercel kan mij nog ziek maken. Mijn lichaam is altijd zuiver en proper van binnen. Op deze wijze is er ook geen voedingsbodem aanwezig in mijn lichaam dat gunstig zou zijn voor overgroei van kankercellen. In mijn onbewuste zit gewoon de verwachting van eeuwige jeugd en vitaliteit, dat is mijn grote waarheid.

Ja, mijn lichaam kan met gemak elke dag zijn afvalstoffen en toxines afbreken en afvoeren. dat is gezondheid, en vanuit deze gezondheid wordt je vanzelf ook gelukkiger. Logisch! Onthoud: Micro-organismen staan altijd ten dienste van hogere levensvormen. Het lichaam activeert deze micro-organismen om beschadigde en vergiftigde weefsels te ontgiften en te herstellen in oorspronkelijke staat. Meestal door middel van ontsteking en ziekte. Je hebt altijd EERST VERZIEKT WEEFSEL! DAN PAS VERSCHIJNEN DE MICROBEN EN EXOSOMEN.

Related Articles

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *