Wat is genieten?

27 wat is genieten

Elke dag opnieuw hoor ik mensen tegen mij zeggen, beste Daniël, leef jij maar zoals jij wilt leven, maar ik wil blijven genieten van de lekkere dingen die jij niet wilt, mij ga je dat niet afpakken. Dan stel ik me toch de vraag, wat is de definitie van genieten van hun ‘lekkere dingen’?

Ik denk dat ze niet goed weten hoe ik echt geniet van zongerijpte voeding in oorspronkelijke staat, de pure natuurlijke smaken zoals de natuur het heeft voorzien. Moet ik volgens hun normen van genieten gaan leven? Ik zie echt het nut niet in om alcohol te drinken, voor wat is alcohol goed in het lichaam. Ik zie ook het nut niet in om stimulerende dingen te drinken of te eten, ik heb altijd een voldaan gevoel. Ik zie ook niet het nut om industrieel bewerkt voedsel te eten waaraan smaakmakers zijn toegevoegd om dit door de industrie kapot gemaakt voedsel smakelijk te houden.

Moet ik echt verslavende zaken innemen om te kunnen genieten? Ik geniet van mijn gelukshormonen die vrijelijk in mijn lichaam rondstromen omdat er geen verstoppingen zijn in de haarvaten, het bindweefsel en de lymfe. Ik heb echt geen vervangende genotmiddelen nodig, mijn gezond lichaam produceert dat zelf. Moet ik dingen eten met geraffineerde suikers om energie te hebben? Moet ik bewerkte oliën eten vol met transvetten, smaakstoffen en andere chemische rotzooi omdat ze vol zitten met smaakstoffen die heerlijk zijn op de tong? Ze verstoppen de celmembranen waardoor de cel beschadigd wordt, de ideale voedingsbodem voor het coronavirus en andere ziekteverwekkers. Moet ik verslavende dingen zoals kaas en zuivel eten dat perfect voedsel dat verstoppend werkt en een ideale bodem vormt voor overgroei microben in het lichaam? Moet ik echt chemisch vergif eten om te kunnen genieten? Je begrijpt, zo kan ik nog een tijdje doorgaan.

O nee, lekkere gerijpte vruchten zoals de natuur het heeft bedoeld, dat is genieten. Frisse gezonde groenten, boordevol zongerijpte fytonutriënten en antioxidanten die mijn witte bloedcellen geven wat ze nodig hebben. Als ik denk, om heerlijke zongerijpte kersen te plukken in mijn tuin, dat is voor mij echt genieten. Alle gevaarlijke virussen zoals het coronavirus hebben geen schijn van kans in mijn lichaam die zuiver en proper is dankzij PUUR VOEDSEL DAT IK EET ZOALS DE NATUUR HET HEEFT VOORZIEN. Echt waar, ik heb echt geen industrieel bewerkt voedsel nodig om te kunnen GENIETEN. Ik geniet ten volle van de zes smaken en zeven kleuren. Mijn tong met de smaakpapillen zijn zuiver, geen beslagen toestand. Ik heb dus geen chemische smaakstoffen nodig om voedsel te kunnen proeven. Ik proef puur natuur en dat maakt mij super gezond. Het smaakt gezond en mijn lichaam herkent dit voedsel.

En dan weet ik ook nog eens dat er feitelijk geen ziekteverwekkers bestaan, mijn lichaam activeert alleen bacteriën of exosomen als mijn lichaam dat nodig acht. Dus het heeft altijd een doelstelling. Dat geeft volop rust waarbij angst verdwijnt, ook voor corona. Denkt de overheid nu echt dat ze mij bang kunnen maken voor corona? Laat me niet lachen. Echt waar, ik heb echt geen industrieel bewerkt voedsel nodig om te kunnen GENIETEN. Ik geniet ten volle van de zes smaken en zeven kleuren, specerijen. Mijn tong met de smaakpapillen zijn zuiver, geen beslagen toestand. Ik heb dus geen chemische smaakstoffen nodig om voedsel te kunnen proeven. Ik proef puur natuur en dat maakt mij super gezond. Het smaakt gezond en mijn lichaam herkent dit voedsel waardoor het ook optimaal verteert en voedende stoffen zonder probleem kunnen worden opgenomen en gemetaboliseerd. In feite geniet ik tweemaal, de sensaties op de tong en de energie en warmte die ik verkrijg uit de metabolisering omdat mijn lichaam ook kan genieten van het gezonde voedsel. Alle chemische toevoegingen in industrieel bewerkt voedsel verzwakt de gezondheid. dat verstoort op den duur de homeostase van het lichaam.

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *