Weet je dat er feitelijk geen ziekteverwekkers bestaan?

Er zitten in mijn lichaam honderden soorten “ziekteverwekkers” zonder dat ze mij ziek maken. Hoe komt dat? Omdat mijn gezond en emotioneel in evenwicht zijnde lichaam ze niet hoeft te activeren uit hun latente staat. Er zijn geen weefsels beschadigd of vergiftigd in mijn lichaam.

Is het jou opgevallen dat “ziekteverwekkers” eigenlijk enorm kieskeurig zijn betreffende hun gastheer?

Wist je dat mensen die overlijden aan corona, allemaal een onderliggende aandoening of een andere vorm van intoxicatie hebben, gepaard met schadelijke effecten van biologische conflicten en onopgeloste trauma’s?

Waarom zoekt men niet naar “ziekteverwekkers” bij gezonde mensen? Nochtans zitten ze daar ook in zeer grote aantallen. 

Wist je dat we zelfs zogezegde “ziekteverwekkers” nodig hebben om te kunnen overleven en om GEZOND te zijn?

Wist dat we exosomen nodig hebben om de celdeling goed te laten verlopen en te ontgiften?

Wist je dat we tuberculose bacteriën nodig hebben om kankercellen op te ruimen? Het zijn ook tuberculose bacteriën die een baby krijgt uit de placenta als men de navelstreng volledig laat uitkloppen om de gezondheidsrespons tegen kanker te ontwikkelen.

In tegenstelling tot wat er meestal wordt gezegd, begint een “infectieziekte” niet wanneer we eraan blootgesteld worden of “geïnfecteerd” worden met een virus (exosoom) of bacterie, maar wanneer ons lichaam begint te reageren als gevolg van intoxicatie en schadelijke effecten van biologische conflicten die lichaamsweefsels en -cellen heeft beschadigd. In feite bestaat infectie zelfs niet, zeker als je iets dieper over dit onderwerp begint na te denken.

Wist je dat kanker het gevolg is van intoxicatie, verzuring en het niet oplossen van biologische conflicten? Met andere woorden, het gevolg van een onderliggende onnatuurlijke oorzaak en aspecten van zelfafwijzing die niet opgelost worden.

Wist je dat Hippocrates vertelde dat deze reactie van “infectie” het koken en verteren is van ons innerlijk vergif tijdens de “infectieziekte”. Hippocrates wist ook dat infectie niet bestaat.

We maken de vergissing om ziekte als vijand te zien, dat is het niet, ziekte is een poging van het lichaam om te overleven. Kanker is de laatste overlevingsmechanisme dat het DNA en het lichaam nog heeft. Symptomen zijn herstel signalen.

Gifstoffen, stress, biologische conflicten, verzuring e.a., dat zijn onze vijanden die ons doden en precies dat zien we bij corona ook gebeuren.

Voldongen feit op dit moment: nog nooit kennen we zoveel ziekten, aandoeningen en overgewicht als ooit tevoren, onze maatschappij is letterlijk zeer ongezond en ziek. Gelukkig lopen er nog gezonde mensen rond, dat zijn mensen die weten dat de term “ziekteverwekker” niet juist is en de echte oorzaak van ziekte hebben opgelost.

Wist je dat een gezonde cel steeds met rust wordt gelaten door “ziekteverwekkers” en vrije radicalen, en nooit een kankercel wordt? In gezond weefsel vindt men deze zaken nooit terug. Bacteriën en exosomen (virussen) zijn mijn vrienden en zijn belangrijk voor weefselherstel en het ontgiften van het lichaam. Ze hebben zelfs een belangrijke functie om de homeostase in mijn lichaam in evenwicht te houden. Zelfs als er een kankercel ontstaat in mijn lichaam (en dat gebeurt) wordt het gewoon opgeruimd zonder dat ik daar iets van merk. Het menselijke lichaam is zo slim, je mag het gerust veel meer vertrouwen. Het lichaam staat altijd aan jouw zijde, altijd.

Met vriendelijk groetjes

Daniël The Healthman,

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *