Wie in oorlog is met anderen heeft geen vrede in zichzelf

Als je jezelf blijft aanpassen om mensen niet kwijt te raken, verlies je jezelf. Als we tegenslagen juist benaderen, groeien we door tegenspoed. De ware reiziger heeft geen vaste plannen en is van niet van plan aan te komen. Veel mensen kruipen onbewust weg voor wat ze het liefste willen. Elke verandering begint met een andere manier van kijken. De wereld is als een spiegel. Kijk je boos, dan kijkt hij boos terug. Glimlach je, dan glimlacht hij terug. Zorgen kosten je energie, verlangens geven je energie. Het verleden is bedoeld om van te leren, niet om in te leven. Een tragedie kan achteraf een zegen blijken, als we haar bezien als een kans tot groei.

Je kan je ogen sluiten voor de dingen die je niet wilt zien, maar je kan je hart niet sluiten voor de dingen die je niet wilt voelen. De pijn is van de drager, niet van degene die ernaar kijkt. En niemand kan iemands pijn volledig begrijpen als hij het niet zelf heeft ervaren. Als je aarzelt groeit je angst, als je waagt, groeit je moed. De woorden die je niet durft uit te spreken zijn meestal de belangrijkste. Wie in oorlog is met anderen heeft geen vrede in zichzelf. Hou van jezelf.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *