Wie kijkt naar het verleden staat met zijn rug naar de toekomst

Hoi lieve vrienden, als ik spreek over liefde heb ik het vooral over de liefde naar jezelf toe. Bij veel mensen is dit moeilijk.  Een gedachte zoals ‘ik ben niet goed’ of ‘ik ben slecht’, ‘ik ben schuldig’, ‘het is mijn fout’ geeft jou altijd een naar gevoel omdat het niet waar is dat je niet goed genoeg bent of dat je slecht bent. 

Dat heb jij jezelf wijsgemaakt. Alle mensen hebben iets moois om tot uitdrukking te brengen. Echt alle mensen hebben fantastische eigenschappen. Als je deze negatieve gedachten niet denkt, krijg je dat gevoel ook niet, verander de gedachte en het gevoel verdwijnt.

Besef dat schuldgevoelens, of gevoelens van schaamte, het verleden niet kunnen veranderen. Waarom moet je jezelf schuldig of beschaamd voelen? Toen je vroeger een keuze maakte wist je de consequenties niet, je maakte de keuze met een positieve intentie. Het is anders gelopen, ja dat is waar. Ook in mijn leven heb ik verkeerde keuzes gemaakt. Moet ik me schuldig of beschaamd voelen? NEE

Ben je bereid om je grootheid te zien? De fantastische mens dat jij bent tot uitdrukking te brengen? Kies ervoor om jezelf te ontdoen van elke negatieve gedachte. Ontdoe je van angstige en destructieve gedachten, deze verspillen je levensenergie. Stop met luisteren naar negatieve berichtgeving op radio en televisie. Stop en luister niet langer naar schadelijke gedachten en beëindig schadelijke gesprekken.

Niemand kan jou schade berokkenen omdat je niet langer kiest voor de gedachte die dit mogelijk maakt. Je hoeft jezelf niet te verdedigen, gewoon trouw blijven aan jezelf. Het maakt niet uit wat een ander zegt of denkt over jou. Je weigert nog langer toe te geven aan schadelijke emoties die ziekmakend zijn, ook al lijken ze terecht. Overstijgt alles wat jou boos of bang zou kunnen maken. 

Wees ook niet bang van de griep, dat verzwakt je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem. Bekijk alle dingen uit het verleden als een mooie oefening om te kunnen groeien naar wie je nu geworden bent. Het was misschien niet altijd even leuk, dat begrijp ik, maar het bestaat alleen nog maar in het verleden. We zijn nu in het heden. Richt je aandacht op het mooie dat je nu tot uitdrukking hebt gebracht. Je bent het waard.

Een mens maakt altijd de keuze met het weten en de ervaring dat hij of zij op dat moment heeft. Een seconde later of een paar jaar later kun je weten of deze keuze goed of minder goed was. Dit komt doordat de tijd je meer informatie gegeven heeft. Had je deze informatie al gehad tijdens je keuze van toen, dan had je anders gekozen. 

Destructieve gedachten hebben geen macht meer over jou. Je laat dit niet meer toe door er geen aandachtsenergie naar te lekken, je ziet in dat het niet werkt en je er zeer ongelukkige van wordt. Zo maak je een nieuwe keuze, een nieuwe overtuiging op een nieuw besluit over wie jij werkelijk bent. 

Dat creëert nieuw gedrag, positief gedrag. Denk en zeg alleen dingen die stroken met hetgeen je gecreëerd wilt zien. Weet altijd zeker dat alles wat je wilt doen dat je dit prima aankan. Je bent één met de macht die jou heeft gecreëerd. Je bent veilig en alles is goed in jouw wereld.

Even een herkenbaar voorbeeld. Ons kindje zat met een hoest, en toevallig hoest het kindje volledig in mijn gezicht en nu heb ik het ook. Is dat dan toeval, is dat dan een shock, of is dat via een bacterie of een virus of iets anders naar mij overgegaan? 

Deze vraagstelling verraadt reeds dat je overtuigd bent dat de ziekte van buitenaf komt. Ja en nu heb ik het ook, dat is causaliteit waar enkel correlatie te zien is.

Wat is de meest biologische uitleg volgens de Germaanse geneeskunde dat werkt met pure liefde en vrij is van angst? Dat is als iemand niest in je gezicht, dan is dat niet gewoon een klein schokje, je associeert dat ook, och my God ik ga ziek worden. Je bent angst aan het maken voor de ziekte. Dus op zijn minst ga je daar een verkoudheid van krijgen, waarom? 

Omdat de bovenste luchtwegen alles te maken hebben met alertheid. Het reukzintuig heeft de meeste verbindingen met de kleine hersenen en roept zeer veel associaties op in relatie met herinneringen. Ik gebruik zelfs het voorbeeld van een hond om de biologische verklaring daarvoor iets te verduidelijken. 

Wanneer een dier ene territorium van een ander dier binnenkomt, dan gaan bijvoorbeeld honden gaan snuffelen. En om goed te kunnen snuffelen, snuffelen ze dicht bij de grond. En dus gebeurt het dat er resten van de grond in de neus terechtkomen, en wat zie je dan in de conflictactieve fase: zij weten het conflict is niet opgelost, is er nu een indringer of niet? Ik moet alert zijn. En in de conflictactieve fase, de neus is ectoderm, wat gebeurt er? Verzwering, ulceratie. Het slijmvlies gaat achteruit. Wat krijg je dan?  Als het slijmvlies achteruitgaat, zal het slijmvlies terugkeren als het conflict is opgelost. En dat is snot. 

En ik probeer mezelf te trainen “nee beste neus, dit is niet meer nodig, want ik weet hoe het komt”. Het klinkt belachelijk, maar een deel van de therapie van de Germaanse geneeskunde is effectief die biologische programma’s die onbewust worden opgestart (vanuit de kleine hersenen) te kunnen herprogrammeren en zeggen van nee het is niet nodig dat je dit nog doet. 

Een groot stuk van de anamnese gaat daarover, de voorgeschiedenis kennen, ontdekken waar is dat begonnen. Iedereen kent wel de vecht- en vluchtreactie, dat is ook zo een programma om jou te helpen overleven. Zo zijn er meer dan 100 verschillende archaïsche programma’s die door omstandigheden (schokken) kunnen worden geactiveerd. Mocht de moderne geneeskunde daar ook eens wat onderzoek naar doen, zouden ze veel ziekten kunnen voorkomen.

Het biologisch conflict dat ik zie als je kindje niest of hoest in je gezicht: is gewoon de eigen filosofie (ook onbewust) van fuck ik ga ziek worden door die bacterie of het virus. Het is een beetje self fulfilling prophecy. Maar als je weet dat virussen nog nooit geïsoleerd zijn, noch volgens de gouden standaard, noch volgens de postulaten van Koch en Rivers, dan weet je des te meer dat de echte oorzaak van ziekte juist intern is en microben dus het gevolg zijn. Dat is holistisch denken. Alles in het lichaam werkt samen, geen hokjesdenken. En het microbioom van het lichaam leeft in een dynamisch harmonieus evenwicht dat voor alle partijen juist gunstig is. Cultiveer liefde.

Tijdens de griepepidemie 2018 en 2019 heb ik zoveel mensen ontvangen met de griep, ze niesten en hoesten zelfs in mijn gezicht. Maar ik heb geen angst en geen onderliggende oorzaak en gaf zeer veel liefde naar deze personen. Ik heb geen griep gehad. Kan ook niet, ik werk met hogere trillingsfrequenties waar ziekte niet bestaat, en liefde is het tegenovergestelde van angst. 

Door echte onvoorwaardelijke liefde te cultiveren kunnen we onze weerstand juist enorm versterken waardoor geen enkele ziekte nog vat heeft op ons. Alle grote liefdevolle avatars die we gekend hebben waren ook steeds gezond en nooit bang. Besmettelijkheid en infectie zijn leugens waarmee ze angst aanjagen dat de weerstand tegen biologische schokken en trauma’s nog meer verzwakt. 

Angst is een emotie dat wel besmettelijk is en jou kan infecteren als je geestelijk onvoldoende geïncorporeerd bent met wijsheid en juiste kennis hoe het lichaam werkelijk functioneert. Angst laat het bewustzijn inkrimpen waardoor de geest het lichaam foutief instrueert met ziekte tot gevolg. Onthoud: de geest heeft altijd een lichaam nodig om zichzelf te kunnen definiëren.

Mensen houden precies van angst, vinden ze dat nu echt zo leuk? Persoonlijk vind ik het leuk om onvoorwaardelijk lief te hebben en zeker niet mee te gaan in de angstpsychose die er nu heerst. Angst verdeelt, liefde verbindt, dat is het grote verschil. 

In de onvoorwaardelijke liefde met zijn hoge trillingsfrequentie bestaat er geen ziekte, geen enkel bacterie, exosoom (virus) kan gedijen in een hoge trillingsfrequentie. Dat is een reden dat ik ook altijd gezond ben. Ik voel geen angst, ik voel me goed en blij. Ik ben niet bang voor corona, ik weet dat corona zich niet kan manifesteren in mijn lichaam.

Geen angst hebben, dat is pas goed voor de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem. Valt het niet op dat virologen, de media en de overheid geen inspanningen doen om mensen hun angst weg te nemen en raadgevingen te geven hoe je de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem kunt versterken. Waarom doen ze dat niet? Niemand die hier vragen over stelt. Het lijkt wel dat ze belang hebben dat de bevolking in angst leeft en daardoor ziek wordt.

Voel je je daar veilig en geborgen in deze cocon van angst? Je begrijpt toch dat de angst een eigen leven gaat krijgen en legitimiteit krijgt, daarvoor hoef je toch echt geen universitair diploma op zak te hebben? Mensen bekijken angst als waardevol, nuttig en nodig. Dat gebeurt nu, elke dag kijken naar geruststellende boodschappen vol angst in de media, het is OK om bang te zijn, zelfs slimme mensen zoals universitairen, virologen, overheid zijn doodsbang. Leiders van een roedel van bange dieren.

Angst en paniekzaaierij zal hij krijgen, daar zorgt het universum ervoor. Niet bij mij, want ik doe daar niet aan mee. Ik vind het heerlijk om in de trilling van onvoorwaardelijke liefde te zijn. Dat houdt mij gezond en geeft mij kracht om zongerijpte voeding in oorspronkelijk staat te consumeren boven al het bewerkte nutriënten arme voedsel dat spotgoedkoop wordt aangeboden in alle supermarkten. 

Ja, het klopt, ik voel me wel een vreemde eend in deze maatschappij. Het is echt leuk om geen angst te hebben voor geen enkele ziekteverwekker en te genieten van de hoge trillingen dat mijn lichaam steeds gezond houden, daar zorgt het universum ook voor. Naar datgene waar je aandacht naartoe gaat, zul je onverminderd krijgen: is het angst of is het onvoorwaardelijke liefde? Stel jezelf eens deze vraag. Ik kies voor het tweede.

Ik merk dat mensen graag kiezen voor het eerste. De continue angst propaganda brengt onherstelbare schade toe. Waarom? Omdat het relatief eenvoudig is om jezelf goed te beschermen tegen het zogezegde virus. Het is een stuk lastiger om je goed te beschermen tegen de angst in jezelf.  “Moeten we al deze maatregelen nemen voor een virus die vergelijkbaar is met een normaal griepvirus? 

Alle faillissementen, alle werklozen, alle horeca die dicht moeten? Mensen met depressiviteit en zelfmoordpogingen nemen sterk toe. Ouderen sterven van eenzaamheid. Het label dat wij willen plakken op onze maatschappij, verre van hoogbegaafd en ontwikkeld. Dat krijgt totaal geen aandacht. Het gaat alleen maar over Corona.”

Mensen zullen uiteindelijk meer door angst sterven dan door een epidemie. Geen enkel virus op deze wereld is gevaarlijker dan angst. Klinkt wat overtrokken? Weet dan dat angst een directe invloed heeft op de chemische samenstelling van je bloed. 

Deze chemische samenstelling van je bloed bepaalt de gezondheid van je cellen. Als deze constant in vecht/vluchtmodus staan, kan er niet ingezet worden op gezondheid? Het gevolg? Ziekten!

Naast de vele fysieke ziekten die een direct gevolg zijn van constante angst zullen er in de komende maanden ook veel extra psychische klachten bij komen. Onze samenleving is aan het afbrokkelen. Er komt een tijd dat we zeggen ‘genoeg is genoeg’.

Ik geloof dat het de hoogste tijd is dat we gaan investeren in onszelf. In kennis en wijsheid over ons gezondheidssysteem. Zodat we van angst naar vertrouwen kunnen gaan. Van slachtofferschap naar zelfredzaamheid. Van afhankelijkheid van autoriteiten naar kennis om zelf toe te passen.

We zijn opgevoed met het idee dat anderen het beter weten dan wij zelf. Dat we afhankelijk zijn van leiders, wetenschappers, dokters, virologen, experts, adviseurs etc. om een goed en veilig leven te kunnen leiden. Die tijd is nu voorbij!

Dat betekent dat we verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen emoties, gevoelens en betekenisgeving. Niet langer is onze overheid verantwoordelijk voor ons welbevinden. We dienen nu zelf te onderzoeken waar onze onprettige emoties en gevoelens vandaan komen en ze te transformeren naar positievere gevoelens. 

Ga je deze uitdaging aan om op deze manier je eigen gezondheid terug te winnen? Elke keer als we onszelf of een ander veroordelen (ook de overheid) om ons beter te voelen, geven we de macht uit handen en verzwakken we onze kracht.

Wees je echter bewust van het feit dat de werkelijke macht bij het volk ligt. Overal in Europa zijn er nu massa protesten aan het ontstaan. Waarom? Omdat horeca, taxichauffeurs en andere gedupeerde ondernemers ook recht hebben op leven. Je kan een economie namelijk niet los zien van gezondheid. Je kan niet gezondheid boven economie kiezen, want een instorting van de economie betekent een instorting van de gezondheid van mensen.

HOE KAN JE EEN PANDEMIE VERMIJDEN?

Dat is een verkeerde vraag dat gebaseerd is op angst. De juiste vraag zou zijn:

′′hoe kun je de angst om te sterven door de epidemie (pandemie) vermijden?”

Terwijl het zeer heel makkelijk is om het virus te vermijden door gewoon je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem te versterken (denk maar aan ontgiften, trillingsfrequentie te verhogen en natuurzuivere voeding), is het blijkbaar erg moeilijk om de angst in jou en in de wereld te vermijden. 

Het valt nu echt op dat er meer mensen sterven aan deze angst dan aan de epidemie (pandemie). Denk maar aan de eenzame ouderen die hun hele leven hebben gewerkt en nu gevangen gehouden worden. Een knuffel van hun kinderen en kleinkinderen zou juist hun algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem een ferme boost geven. 

Nee, angstzaaierij voor een virus dat niet eens bestaat. Zogezegd is op 3 februari een wetenschappelijk artikel verschenen met als titel: “Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 isolate Wuhan-Hu-1, complete genome”. Als je dit artikel helemaal naar onderen scrolt, ga je iets interessant ontdekken.  

Je ziet namelijk dat de laatste serie adelines gepresenteerd is door het symbool “a”. Dat is de handtekening van de manipulators die zo vaak te vinden zijn wanneer het gaat om false flags, fake news of een hoax. Als je een optelsom maakt van “a”,  kom je precies aan 33. Dit is een cijfercode zodat insiders weten of het vals is of niet. Als je ervaring hebt met het analyseren van propaganda is 33 een zeer belangrijk getal. Natuurlijk dat bij alle genomen van zogezegde virussen eindigen op A-tjes maar met minder of meer a-tjes.

Mensen zullen meer sterven aan angst dan aan de epidemie (pandemie), er is geen enkel virus in deze wereld dat gevaarlijker is dan angst. Begrijp deze angst, anders word je een dood lichaam voordat je lichaam sterft. Angst zegt jou dat je niet in contact bent met jezelf. 

In jezelf zit er kracht, maak er contact mee. Het is een kracht dat jou gezond houdt. Wij hebben dat allemaal. Het heeft niets te maken met het virus. De griezelige sfeer die je op deze momenten voelt is collectieve waanzin. En het gaat door als je de psychologie van drukte en angst niet begrijpt.

Meestal houd je je angst in toom, maar in het moment van collectieve waanzin kan je bewustzijn volledig verloren gaan. Angst werkt nu eenmaal restrictief in het bewustzijn. Het is ook bewezen dat angst het DNA doet krimpen. Je weet niet eens wanneer je de controle over je angst kwijt bent. Dan kan angst je alles laten doen.

In zo’n situatie kun je ook je leven nemen of het leven van anderen. Er zal zoveel gebeuren in de komende tijden: Veel mensen zullen zelfmoord plegen en veel mensen zullen meer doden. Voorzichtig, wees voorzichtig. Kijk niet naar berichten die angst creëren. Kijk niet naar het nieuws en de media, we weten dat ze liegen. 

Stop met praten over de epidemie, keer op keer hetzelfde herhalen is als zelfhypnose. Angst is een type zelfhypnose. Dit idee zal chemische veranderingen in het lichaam veroorzaken. Het herhalen van hetzelfde idee zal een chemische verandering veroorzaken die soms zo giftig kan zijn dat het jou ook kan doden. 

Energie wordt irrationeel over de hele wereld tijdens een epidemie. Zo kan je op elk moment in een zwart gaatje vallen. Meditatie, contemplatie, pranayama, onvoorwaardelijke liefde en yoga worden dan een beschermende aura waar geen negatieve energie kan doordringen. Vertrouw je kracht, het is van jou. Geef je kracht niet weg door de huidige angstpsychose.

WEES NIET BEVREESD.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *