Your perception of me is a reflection of you. ? My reaction to you is an awareness of me

Hoi vrienden, vandaag een nadenker. Vele onder jullie volgen mij trouw en dat doet mij plezier. Ik heb vele studies, reizen en levenservaringen opgedaan om te weten wat gezondheid precies is. Regelmatig post ik iets waarvan het tegendeel niet kan bewezen worden. In onze maatschappij heerst er een mentaliteit, als er iets is waarvan het tegendeel niet kan worden bewezen, wordt het eenvoudig verworpen door onwetendheid.

Nochtans is dit een grote uitnodiging om er wat meer onderzoek naar te doen, het zijn opportuniteiten om hiaten in de kennis op te vullen. Ik kan wel zeggen dat ik gezond ben door het volgen van mijn kennis, maar ook door het volgen van mijn intuïtie. Dat laatste kan ik echt niet wetenschappelijk bewijzen, maar het vormt wel een bron van waarheid voor mijn persoon. Dat bewijs ik trouwens. Vroeger heb ik ernstige ziekten gehad die ik naar gezondheid wist om te draaien. Ik heb eveneens gekozen om daarvoor emotioneel evenwicht te cultiveren om gezondheid te kunnen bereiken. Dit betekent dat ik koos om introspectie te verrichten om mijn schaduwzijde te leren kennen. Niet echt leuk, heftig om met je eigen weerstand in contact te komen, uiteindelijk wel enorm bevrijdend. Letterlijk de cocon van de comfortzone stuk slaan. Het leven en gezondheid is echt niet moeilijk, gewoon meestromen met de natuur. Zo simpel. Al mijn verworven kennis en ervaring door opleidingen te volgen deel ik graag. Ik vind het nu eenmaal leuk om mensen gezonder te zien worden. Dan kan ik mezelf hierin herkennen.

Er zijn mensen die om me lachen omdat ik anders ben en anders leef. Dat is positief, want lachen is gezond. Maar ik ben wel gezond en vitaal, en naarmate ik net als iedereen ouder wordt, word ik steeds leniger en sterker. Voor mij klinkt het zo logisch dat je jong en vitaal kunt blijven als je een hogere chronologische leeftijd hebt bereikt. Ik ben ervan overtuigd dat ziekte en veroudering een vergissing is in het menselijke denken. Het menselijke leven is bedoeld om gelukkig en gezond te zijn en om je zijnstoestand steeds opnieuw te kunnen uitdrukken.

Ja, het doel en de zin van het leven is om te besluiten en te verklaren, te scheppen en uit te drukken, te ervaren en te vervullen wie jij werkelijk bent. Om jezelf ieder moment te herscheppen als de prachtigste versie van het grootste visioen dat je ooit gehad hebt van wie jij werkelijk bent. Dat is jouw doel als spiritueel wezen in de menswording, en dat is het doel van heel het leven. Precies dat is veel leuker als je altijd vitaal en gezond bent. Al de rest is onnatuurlijk!

Er zijn mensen die het niet eens zijn met mij, vrije wil is een universele wet. Daarom is het beter dat ik niets zeg, en wacht ik af met wat voor een fantastisch verhaal ze nu weer op de proppen komen en gaan verzinnen over mij. Zo heb ik ook lectuur waarmee ik kan lachen, want lachen is nu eenmaal gezond. Haha. Ik hoef me niet te bewijzen, want ik ben het bewijs dat het werkt.

Daniel The healthman

Vertrouw op je lichaam en genees jezelf

Je bent veel meer dan je denkt

Related Articles

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *