Wat kies je?

Het is duidelijk dat de angstpsychose die wordt verspreid door overheden en gezondheidsautoriteiten een negatieve invloed heeft op de algemene gezondheid van de bevolking. Ook in ziekenhuizen worden mensen massaal bang gemaakt tegen allerlei aandoeningen en kanker. Er wordt niets gedaan om de algemene gezondheid en zijn detoxsysteem te versterken, integendeel.

Deze voortdurende angst kan inderdaad restrictief zijn voor bewustzijnsverruiming en kan leiden tot een vertekend beeld van de werkelijkheid. Vanuit een ayurvedisch perspectief wordt dit beschouwd als een verstoring van de hiërarchie van het lichaam en geest. De chemie van het lichaam verandert elk moment en angst creëert een andere werkelijkheid dat niet meer reëel is.

Wanneer angst de ziel en geest binnendringt, heeft dit een direct effect op het lichaam. Gedachten over mogelijke gezondheidsproblemen, gevoelens van angst en de daaropvolgende fysiologische reacties zoals een verhoogde adrenaline, bloeddruk, cortisol en cholesterol kunnen het lichaam onder druk zetten en het welzijn negatief beïnvloeden. De hartslag is hoog en de ademhaling is versneld.

Alle organen in mijn lichaam worden overspoeld door stresshormonen en kunnen niet goed meer hun functie vervullen. Mijn lichaam verzuurt. Zelfs mijn DNA begint te krimpen. Ik ben bang voor het coronavirus. Help, ik zie het virus niet eens en het gaat mij ziek maken. Help, help! Ik heb kanker. Op de koop toe worden mijn bloedplaatjes nog eens kleverig. We zien dit ook in de ziekenhuizen, bloedklonters bij coronapatiënten.

Alle biologische functies en stemmingen worden beïnvloed door interactie met het dagelijkse slechte nieuws over angst. Ik leef in angst. Alles in mijn omgeving begint nu angst bij mij op te wekken.

Er wordt op de deur geklopt. Iemand klopt. Ik ben er zeker van dat hij corona heeft. Het wordt donker. Alles is eng. Ik sluit me op. Met andere woorden: deze vernauwde toestand van constrictief bewustzijn als gevolg van angst heeft mijn werkelijkheid geschapen. Maar angst sluit je op in wie je niet bent.

Laten we even kijken naar het tegenovergestelde van angst, dat is onvoorwaardelijke liefde, liefde zonder verwachtingen bedoel ik. Mijn bewustzijn is bedwelmd door liefde. Ik ben verliefd op mezelf en op iedereen. Dan wordt alles fantastisch.

Zelfs bij stormweer is mijn leven mooi en zie ik mogelijkheden tot expansie van mijn bewustzijn. Ik voel me blij en mijn bewustzijn zal dit weerspiegelen. Ik ben in euforiestemming en heb veel dopamine in mijn bloed, dat geeft mij het geluksgevoel waarbij mijn algemene gezondheid met zijn detoxsysteem letterlijk een oppepper krijgt.

Mijn serotonine staat ook zeer hoog, het anti-depressivum bij uitstek. Dopamine en serotonine samen geven zelfvertrouwen, wat ook weer goed is voor mijn algemene gezondheid; ik kan dan zo goed gronden.

Mijn hersenen maken oxytocine aan waar mijn bijnieren blij van worden. Het is niet meer nodig om stresshormonen aan te maken voor de vecht- en vluchtreactie. Mijn lichaam maakt dan nog eens opiaten aan, endorfines, waardoor je je even lichtelijk high voelt.

Mijn schildklier is gelukkig en kan goed werken en dat is goed voor mijn energieniveau, waarbij ik mijn creativiteit mooi kan uitdrukken. Ik geniet van alles waardoor mijn spijsvertering soepel verloopt met voldaanheid, warmte en energie en een zalige lichtheid in heel mijn systeem.

Er is geen plaats meer voor angst, de krachtige symfonie van al deze gelukshormonen verhoogt mijn trillingsfrequentie van gezondheid, waarbij er geen plaats meer is voor ziekte en ongemak. Het lichaam kan perfect zijn afvalstoffen en toxines afvoeren, er worden geen lichaamsweefsels meer beschadigd.

Geen enkel medicijn of drug kan dat, want je hebt een symfonie nodig, en deze symfonie wordt georchestreerd door je bewustzijn. Onze werkelijkheid is het resultaat van onze perceptie. Het bewustzijn is geen bijproduct van het lichaam, het is precies andersom.

Dus laten we zacht diep inademen en rustig uitademen en het pad naar gezondheid en geluk inslaan.

HOE KAN JE EEN PANDEMIE VERMIJDEN?

Dat is een verkeerde vraag dat gebaseerd is op angst. De juiste vraag zou zijn:

′′hoe kun je de angst om te sterven door de epidemie (pandemie) vermijden?”

Terwijl het zeer heel makkelijk is om het virus te vermijden door gewoon je algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem te versterken (denk maar aan ontgiften, trillingsfrequentie te verhogen en natuurzuivere voeding), is het blijkbaar erg moeilijk om de angst in jou en in de wereld te vermijden.

Het valt nu echt op dat er meer mensen sterven aan deze angst dan aan de epidemie (pandemie). Denk maar aan de eenzame ouderen die hun hele leven hebben gewerkt en nu gevangen gehouden worden. Een knuffel van hun kinderen en kleinkinderen zou juist hun algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem een ferme boost geven.

Nee, angstzaaierij voor een virus dat niet eens bestaat. Zogezegd is op 3 februari een wetenschappelijk artikel verschenen met als titel: “Severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 isolate Wuhan-Hu-1, complete genome”. Als je dit artikel helemaal naar onderen scrolt, ga je iets interessant ontdekken.

Je ziet namelijk dat de laatste serie adelines gepresenteerd is door het symbool “a”. Dat is de handtekening van de manipulators die zo vaak te vinden zijn wanneer het gaat om false flags, fake news of een hoax. Als je een optelsom maakt van “a”, kom je precies aan 33. Dit is een cijfercode zodat insiders weten of het vals is of niet. Als je ervaring hebt met het analyseren van propaganda is 33 een zeer belangrijk getal. Natuurlijk dat bij alle genomen van zogezegde virussen eindigen op A-tjes maar met minder of meer a-tjes.

Mensen zullen meer sterven aan angst dan aan de epidemie (pandemie), er is geen enkel virus in deze wereld dat gevaarlijker is dan angst. Begrijp deze angst, anders word je een dood lichaam voordat je lichaam sterft. Angst zegt jou dat je niet in contact bent met jezelf.

In jezelf zit er kracht, maak er contact mee. Het is een kracht dat jou gezond houdt. Wij hebben dat allemaal. Het heeft niets te maken met het virus. De griezelige sfeer die je op deze momenten voelt is collectieve waanzin. En het gaat door als je de psychologie van drukte en angst niet begrijpt.

Meestal houd je je angst in toom, maar in het moment van collectieve waanzin kan je bewustzijn volledig verloren gaan. Angst werkt nu eenmaal restrictief in het bewustzijn. Het is ook bewezen dat angst het DNA doet krimpen. Je weet niet eens wanneer je de controle over je angst kwijt bent. Dan kan angst je alles laten doen.

In zo’n situatie kun je ook je leven ontnemen of het leven van anderen. Er zal zoveel gebeuren in de komende tijden: Veel mensen zullen echt depressief en ongelukkig zijn waardoor misdaad hoogtij zal vieren. Voorzichtig, wees voorzichtig. Kijk niet naar berichten die angst creëren. Kijk niet naar het nieuws en de media, we weten dat ze liegen.

Stop met praten over de epidemie, keer op keer hetzelfde herhalen is als zelfhypnose. Angst is een type zelfhypnose. Dit idee zal chemische veranderingen in het lichaam veroorzaken. Het herhalen van hetzelfde idee zal een chemische verandering veroorzaken die soms zo giftig kan zijn dat het jou ook kan doden.

Energie wordt irrationeel over de hele wereld tijdens een epidemie. Zo kan je op elk moment in een zwart gaatje vallen. Meditatie, contemplatie, pranayama, onvoorwaardelijke liefde en yoga worden dan een beschermende aura waar geen negatieve energie kan doordringen. Vertrouw je kracht, het is van jou. Geef je kracht niet weg door de huidige angstpsychose.

WEES NIET BEVREESD.

Mensen houden precies van angst, vinden ze dat nu echt zo leuk? Persoonlijk vind ik het leuk om onvoorwaardelijk lief te hebben en zeker niet mee te gaan in de angstpsychose die er nu heerst. Angst verdeelt, liefde verbindt, dat is het grote verschil.

In de onvoorwaardelijke liefde met zijn hoge trillingsfrequentie bestaat er geen ziekte, geen enkel bacterie, exosoom (virus) kan gedijen in een hoge trillingsfrequentie. Dat is een reden dat ik ook altijd gezond ben. Ik voel geen angst, ik voel me goed en blij. Ik ben niet bang voor corona, ik weet dat corona zich niet kan manifesteren in mijn lichaam.

Geen angst hebben, dat is pas goed voor de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem. Valt het niet op dat virologen, de media en de overheid geen inspanningen doen om mensen hun angst weg te nemen en raadgevingen te geven hoe je de algemene gezondheid met zijn detox- en recyclingssysteem kunt versterken. Waarom doen ze dat niet? Niemand die hier vragen over stelt. Het lijkt wel dat ze belang hebben dat de bevolking in angst leeft en daardoor ziek wordt.

Waarom ben je zo verknocht aan het dagelijkse panieknieuws?

Voel je je daar veilig en geborgen in deze cocon van angst? Je begrijpt toch dat de angst een eigen leven gaat krijgen en legitimiteit krijgt, daarvoor hoef je toch echt geen universitair diploma op zak te hebben? Mensen bekijken angst als waardevol, nuttig en nodig. Dat gebeurt nu, elke dag kijken naar geruststellende boodschappen vol angst in de media, het is OK om bang te zijn, zelfs slimme mensen zoals universitairen, virologen, overheid zijn doodsbang. Leiders van een roedel van bange dieren.

Al deze angstberichten worden gekoesterd als dagelijks manna, als verlossing. Berichten die angst wegnemen worden verfoeid en gehaat. Op de mediamarkt is er geen vraag naar geruststelling, maar veel vraag naar paniek, ellende. De lezer/kijker wil angst en paniekzaaierij.

Angst en paniekzaaierij zal hij krijgen, daar zorgt het universum ervoor. Niet bij mij, want ik doe daar niet aan mee. Ik vind het heerlijk om in de trilling van onvoorwaardelijke liefde te zijn. Dat houdt mij gezond en geeft mij kracht om zongerijpte voeding in oorspronkelijk staat te consumeren boven al het bewerkte nutriënten arme voedsel dat spotgoedkoop wordt aangeboden in alle supermarkten.

Ja, het klopt, ik voel me wel een vreemde eend in deze maatschappij. Het is echt leuk om geen angst te hebben voor geen enkele ziekteverwekker en te genieten van de hoge trillingen dat mijn lichaam steeds gezond houden, daar zorgt het universum ook voor. Naar datgene waar je aandacht naartoe gaat, zul je onverminderd krijgen: is het angst of is het onvoorwaardelijke liefde? Stel jezelf eens deze vraag. Ik kies voor het tweede.

Ik merk dat mensen graag kiezen voor het eerste. De continue angst propaganda brengt onherstelbare schade toe. Waarom? Omdat het relatief eenvoudig is om jezelf goed te beschermen tegen het zogezegde virus. Het is een stuk lastiger om je goed te beschermen tegen de angst in jezelf. “Moeten we al deze maatregelen nemen voor een virus die vergelijkbaar is met een normaal griepvirus?

Alle faillissementen, alle werklozen, alle horeca die dicht moeten? Mensen met depressiviteit en zelfmoordpogingen nemen sterk toe. Ouderen sterven van eenzaamheid. Het label dat wij willen plakken op onze maatschappij, verre van hoogbegaafd en ontwikkeld. Dat krijgt totaal geen aandacht. Het gaat alleen maar over Corona.”

Mensen zullen uiteindelijk meer door angst sterven dan door een epidemie. Geen enkel virus op deze wereld is gevaarlijker dan angst. Klinkt wat overtrokken? Weet dan dat angst een directe invloed heeft op de chemische samenstelling van je bloed.

Deze chemische samenstelling van je bloed bepaalt de gezondheid van je cellen. Als deze constant in vecht/vluchtmodus staan, kan er niet ingezet worden op gezondheid? Het gevolg? Ziekten!

Naast de vele fysieke ziekten die een direct gevolg zijn van constante angst zullen er in de komende maanden ook veel extra psychische klachten bij komen. Onze samenleving is aan het afbrokkelen. Er komt een tijd dat we zeggen ‘genoeg is genoeg’.

Ik geloof dat het de hoogste tijd is dat we gaan investeren in onszelf. In kennis en wijsheid over ons gezondheidssysteem. Zodat we van angst naar vertrouwen kunnen gaan. Van slachtofferschap naar zelfredzaamheid. Van afhankelijkheid van autoriteiten naar kennis om zelf toe te passen.

We hoeven niet meer op papa en mama overheid te rekenen. Zoals grondlegger van de geneeskunde, Hippocrates het mooi zei: “If you are not your own Doctor, you are a Fool”. Dat weet ik maar al te goed, ik heb inderdaad mezelf genezen en ik ben mijn eigen dokter.

We zijn opgevoed met het idee dat anderen het beter weten dan wij zelf. Dat we afhankelijk zijn van leiders, wetenschappers, dokters, virologen, experts, adviseurs etc. om een goed en veilig leven te kunnen leiden. Die tijd is nu voorbij!

Dat betekent dat we verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen emoties, gevoelens en betekenisgeving. Niet langer is onze overheid verantwoordelijk voor ons welbevinden. We dienen nu zelf te onderzoeken waar onze onprettige emoties en gevoelens vandaan komen en ze te transformeren naar positievere gevoelens.

Ga je deze uitdaging aan om op deze manier je eigen gezondheid terug te winnen? Elke keer als we onszelf of een ander veroordelen (ook de overheid) om ons beter te voelen, geven we de macht uit handen en verzwakken we onze kracht.

Wees je echter bewust van het feit dat de werkelijke macht bij het volk ligt. Overal in Europa zijn er nu massa protesten aan het ontstaan. Waarom? Omdat horeca, taxichauffeurs en andere gedupeerde ondernemers ook recht hebben op leven. Je kan een economie namelijk niet los zien van gezondheid. Je kan niet gezondheid boven economie kiezen, want een instorting van de economie betekent een instorting van de gezondheid van mensen.

Hoe angst ziekte kan verspreiden

Even een herkenbaar voorbeeld. Ons kindje zat met een hoest, en toevallig hoest het kindje volledig in mijn gezicht en nu heb ik het ook. Is dat dan toeval, is dat dan een shock, of is dat via een bacterie of een virus of iets anders naar mij overgegaan?

Deze vraagstelling verraadt reeds dat je overtuigd bent dat de ziekte van buitenaf komt. Ja en nu heb ik het ook, dat is in causaliteit denken waar enkel correlatie te zien is.

Wat is de meest biologische uitleg volgens de Germaanse geneeskunde dat werkt met pure liefde en vrij is van angst? Dat is als iemand niest in je gezicht, dan is dat niet gewoon een klein schokje, je associeert dat ook, och my God ik ga ziek worden. Je bent angst aan het maken voor de ziekte. Dus op zijn minst ga je daar een verkoudheid van krijgen, waarom?

Omdat de bovenste luchtwegen alles te maken hebben met alertheid. Het reukzintuig heeft de meeste verbindingen met de kleine hersenen en roept zeer veel associaties op in relatie met herinneringen. Ik gebruik zelfs het voorbeeld van een hond om de biologische verklaring daarvoor iets te verduidelijken.

Wanneer een dier ene territorium van een ander dier binnenkomt, dan gaan bijvoorbeeld honden gaan snuffelen. En om goed te kunnen snuffelen, snuffelen ze dicht bij de grond. En dus gebeurt het dat er resten van de grond in de neus terechtkomen, en wat zie je dan in de conflictactieve fase: zij weten het conflict is niet opgelost, is er nu een indringer of niet? Ik moet alert zijn. En in de conflictactieve fase, de neus is ectoderm, wat gebeurt er? Verzwering, ulceratie. Het slijmvlies gaat achteruit. Wat krijg je dan? Als het slijmvlies achteruitgaat, zal het slijmvlies terugkeren als het conflict is opgelost. En dat is snot.

Ik heb ook weleens snot, zowel zomers als tijdens de winter, waarom? Omdat ik constant alert ben voor weet ik veel, factcheckers die constant mijn posten weghalen op mijn tijdlijn, voor van alles, vermijden dat ik fouten schrijf in de teksten e.a.

En ik probeer mezelf te trainen “nee beste neus, dit is niet meer nodig, want ik weet hoe het komt”. Het klinkt belachelijk, maar een deel van de therapie van de Germaanse geneeskunde is effectief die biologische programma’s die onbewust worden opgestart (vanuit de kleine hersenen) te kunnen herprogrammeren en zeggen van nee het is niet nodig dat je dit nog doet.

Een groot stuk van de anamnese gaat daarover, de voorgeschiedenis kennen, ontdekken waar is dat begonnen. Iedereen kent wel de vecht- en vluchtreactie, dat is ook zo’n programma om jou te helpen overleven. Zo zijn er meer dan 100 verschillende archaïsche programma’s die door omstandigheden (schokken) kunnen worden geactiveerd. Mocht de moderne geneeskunde daar ook eens wat onderzoek naar doen, zouden ze veel ziekten kunnen voorkomen.

Het biologisch conflict dat ik zie als je kindje niest of hoest in je gezicht: is gewoon de eigen filosofie (ook onbewust) van fuck ik ga ziek worden door die bacterie of het virus. Het is een beetje self fulfilling prophecy. Maar als je weet dat virussen nog nooit geïsoleerd zijn, noch volgens de gouden standaard, noch volgens de postulaten van Koch en Rivers, dan weet je des te meer dat de echte oorzaak van ziekte juist intern is en microben dus het gevolg zijn. Dat is holistisch denken. Alles in het lichaam werkt samen, geen hokjesdenken. En het microbioom van het lichaam leeft in een dynamisch harmonieus evenwicht dat voor alle partijen juist gunstig is. Cultiveer liefde.

Tijdens de griepepidemie 2018 en 2019 heb ik zoveel mensen ontvangen met de griep, ze niesten en hoesten zelfs in mijn gezicht. Maar ik heb geen angst en geen onderliggende oorzaak en gaf zeer veel liefde naar deze personen. Ik heb geen griep gehad. Kan ook niet, ik werk met hogere trillingsfrequenties waar ziekte niet bestaat, en liefde is het tegenovergestelde van angst.

Door echte onvoorwaardelijke liefde te beoefenen kunnen we onze gezondheid juist enorm versterken waardoor geen enkele ziekte nog vat heeft op ons. Alle grote liefdevolle avatars die we gekend hebben waren ook steeds gezond en nooit bang. Besmettelijkheid en infectie zijn leugens waarmee ze angst aanjagen dat de weerstand tegen biologische schokken en trauma’s nog meer verzwakt.

Angst is een emotie dat wel besmettelijk is en jou kan infecteren als je geestelijk onvoldoende geïncorporeerd bent met wijsheid en juiste kennis hoe het lichaam werkelijk functioneert. Angst laat het bewustzijn inkrimpen waardoor de geest het lichaam foutief instrueert met ziekte tot gevolg. Onthoud: de geest heeft altijd een lichaam nodig om zichzelf te kunnen definiëren.

Vele mensen die mij volgen, waarvoor ik dankbaar ben, zien dat ik veel energie gebruik om mensen hun angst weg te nemen. Als de angst weg is, kan liefde in de plaats komen en vervolgens kan de trillingsfrequentie beginnen stijgen.

Gepubliceerd op 13/07/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Weet je wat het lastigste is? Dat er mensen zijn om je heen waar je om geeft die zichzelf onbewust kapot maken, en jij mag toekijken. Dat put je uit, want je kan niets doen. Jij kan helemaal niemand veranderen. En elke keer dat je probeert, merk je dat de weerstand steeds groter wordt en dat je relatie met hen op de helling komt te staan. Het is jouw taak niet om de ander te veranderen, verbaal overtuigen is altijd psychologisch aftuigen en zorgt voor conflictsituaties. Het is nu eenmaal een bittere pil om te slikken. Verandering gebeurt namelijk intern, [...]

    By Published On: 20/03/2024
  • Waar denk je aan als je aan het woord vergeving denkt? We hoeven niet te weten hoe we kunnen vergeven, we hoeven alleen maar bereid te zijn om te vergeven. Dat is de eerste stap: bereid zijn om te vergeven. Voel je dat vergeving een geschenk is dat je aan jezelf geeft? Kun je je voorstellen dat vergeving jou bevrijdt van het verleden, van ervaringen uit het verleden, van relaties uit het verleden? Denk je dat je niet kunt vergeven? Wie of wat denk je nooit te kunnen vergeven? Wat houdt je vast aan het verleden en belet jou om [...]

    By Published On: 20/03/2024
  • Verzet werkt nooit Misschien is het wijzer om ons niet langer te verzetten tegen alles wat ons niet dient. Verzet je niet tegen het tegenovergestelde van wat je wenst te ervaren. Aanschouw het en zie het onder ogen voor wat het is. Alles waartegen je je verzet, blijft volharden in je levenservaring. Dit wordt veroorzaakt door je voortdurende negatieve aandacht, waardoor het een plek krijgt in jouw realiteit. Als je je ergens tegen verzet, breng je het in jouw realiteit. Door vervolgens je gefrustreerde negatieve energie erop te concentreren, blaas je het feitelijk meer leven in. Het zal groeien. Dit [...]

    By Published On: 19/03/2024