“Ziekteverwekkers” en voeding

29 ziekteverwekkers voeding

Microben die als ziekteverwekkers worden gezien kunnen iets dat het menselijke lichaam niet kan. We hebben deze zogezegde “ziekteverwekkende” microben hard nodig om beschadigde eiwitten, celafval, kankerweefsel en andere giftige stoffen af te breken die het lichaam zelf niet kan afbreken. Dit proces gebeurt voornamelijk in de darmen, de lymfe en andere ontgiftingsorganen. Beide zijn grotendeels met elkaar verbonden en dit verklaart dat de grootste microbiële agentia zich in dit gebied bevindt. Als lichaamsweefsels beschadigd raken door toxines, gaan de zogezegde ziekteverwekkers samen met de immuniteit (vals concept) beter is het detoxsysteem of de algemene gezondheid, dit beschadigde weefsel afbreken, herstellen en afval opruimen. De microbiële activiteit wordt door het lichaam zelf aangestuurd voor het herstel en ontgifting van de weefsels. Daarvoor zal het lichaam eveneens symptomen creëren om jou beroerd te maken zodat het lichaam meer energie kan verzamelen voor dit grote schoonmaak- en herstelwerk.

Voeding is daarom zo cruciaal om deze microbiële agentia in het lichaam in evenwicht te houden. Zongerijpte voeding in oorspronkelijke staat, vrij van chemische toevoegingen (dat altijd een toxische belasting geeft in het lichaam en weefsels beschadigt) zorgt ervoor dat zowel de zogezegde “ziekteverwekkers” als andere microben in evenwicht leven waarbij lichaamscellen beschermd worden tegen vergiftiging. Veel microben ruimen voortdurend gifstoffen op. Andere microben die het lichaam niet nodig heeft worden in latente staat gebracht.

Maar bewerkte voeding, raffinage waardoor voedende nutriënten weggefilterd zijn, chemische toevoegingen of stoffen die het lichaam niet kan herkennen, medicijnen, antibiotica, negatieve emoties, milieuvervuiling etc. kunnen dit microbiële evenwicht danig verstoren. Vervolgens krijg je opstapeling en verstoppingen van giftige toxines die lichaamscellen gaan beschadigen. De algemene gezondheid of detoxsysteem met detoxcellen en geheugenstoffen kunnen niet naar de plaats van dit beschadigd lichaamsweefsel gaan omdat de toegangswegen (haarvaten, bindweefsel en lymfe verstopt zit en staat machteloos toe te kijken: De algemene gezondheid of detoxsysteem is onder deze conditie enorm verzwakt. Gelukkig hebben we zogezegde “ziekteverwekkers” die dit vuil boeltje kunnen opruimen.

Het grote gevaar zit hem in het volgende feit: Continue bewerkt en chemisch voedsel eten in combinatie met negatieve emoties en stress zorgen ervoor dat de spijsvertering niet goed kan werken. De microbiële agentia wordt verstoord en de opstapeling van giftige afvalstoffen begint. Er ontstaan aandoeningen en ontstekingen. Als deze symptomatisch worden bestreden, blijft het lichaam achter met deze opstapeling gifstoffen en beschadigde weefsels. Gifstoffen dringen dieper in het lichaam en gaan andere ontgiftingsorganen overbelasten.

We denken hier in de eerste plaats aan de longen, de huid, de alvleesklier, de lever, de lymfe in zijn totaliteit. Eet je hierbij nog veel geraffineerde oliën, geharde vetten en geraffineerde zetmelen, ontstaan nog eens verstikkingsverschijnselen voor miljoenen lichaamscellen, omdat hun membranen verstoppen door dit ziekmakend voedsel. Uiteindelijk is de intoxicatie zo sterk toegenomen in het lichaam dat de zogezegde “ziekteverwekkers” stuurloos worden (overgroei kennen) waaraan je kunt overlijden. Maar dat is niet de schuld van de ziekteverwekker zoals je nu begrepen hebt.

Natuurlijk zongerijpt voedsel zoals de natuur het bedoeld heeft voor de mens, geven de ontgiftingsorganen, microbiële flora en de algemene gezondheid en detoxsysteem, energie en voeding waardoor gezondheid het logische gevolg is. Begrijp dat alle lichaamscellen, hormoonhuishouding, witte bloedcellen, organen etc. echt voedsel nodig hebben. Dit moeten ze halen uit het voedsel dat je elke dag eet. Als je elke dag industrieel voedsel eet vol met bewaarmiddelen, smaakstoffen en geraffineerde zaken en daarbij nog eens emotioneel uit balans bent, dan is het logisch dat je ziek wordt. Zorg dat de microbiële flora in evenwicht blijft, gezond voedsel is hiervoor belangrijk.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *