Het verhaal van de antibiotica

Antibiotica = tegen het leven

Antibiotica is niet zo onschuldig als algemeen wordt aangenomen. Om te beginnen schrijf ik iets over antibiotica waar bijna niemand over praat: ‘hoe antibiotica de celademhaling en energieproductie in het lichaam verstoren’. Een cruciaal punt dat echt over het hoofd wordt gezien door onze medische wereld.

Om energie te verkrijgen hebben we zuurstof en voeding nodig. Het proces waarbij voeding door middel van zuurstof omgezet wordt tot energie gebeurt in de mitochondriën van de cel. Voor de stofwisseling en energie hebben we deze energiefabriekjes of mitochondriën hard nodig. Mitochondriën zijn dus belangrijk voor het goed functioneren van het lichaam en de energielevering.

Maar wist je dat deze mitochondriën – organellen aanwezig in het cytoplasma van elke lichaamscel – niet lichaamseigen zijn? Mitochondriën zijn bacteriën die een deel van hun DNA hebben afgeworpen en in een symbiotische samenwerking leven met elke lichaamscel. Dit geldt ook bij dieren. Dus we hebben allemaal ons eigen lichamelijke DNA in de celkern, maar ook bacteriële DNA in elke lichaamscel.

Vermits dat mitochondriën van bacteriële oorsprong zijn, zijn ze eveneens gevoelig voor antibiotica, dat is de reden dat we na een antibioticakuur ons zo moe kunnen voelen, gebrek aan energie, soms maandenlang. Het duurt jaren tegen dat deze door antibiotica veroorzaakte schade hersteld wordt.

Antibiotica kunnen enorme aantallen bacteriën doden, zowel van de darmflora als de mitochondriën. Antibiotica mag in feite alleen voorgeschreven worden bij levensbedreigende aandoeningen die uit de hand lopen met de levensbedreigende cytokine stormen.

Acute gevaarlijke ziekten dus zodat het leven van de patiënt gered kan worden. Deze gevaarlijke ziektes treden op bij een extreme intoxicatie van het lichaam waarbij zeer grote aantallen lichaamsweefsels vergiftigd worden. Weefsels in herstel trekken als magneten opportunistische bacteriën aan.

Bacteriën scheiden excrement uit dat op zijn beurt giftig is voor het lichaam. Als bacteriën iets te actief worden, kan een aandoening levensbedreigend evolueren. Maar de oorzaak is wel de intoxicatie en de effecten van biologische schokken, en niet de bacterie. De bacterie is slechts het gevolg

Lichamelijke schade door antibiotica

Bijvoorbeeld een enkele dosis van een breedspectrum antibiotica is in staat om de natuurlijke flora van de darmen voor wel 4 jaar grondig te verstoren waardoor tekorten kunnen ontstaan van vitamine B12 en vitamine K. Beide vitaminen worden door een evenwichtige darmflora geproduceerd. Een evenwichtige darmflora is ook belangrijk voor de opname van mineralen zoals ijzer, calcium, magnesium e.a. Het gebruik van antibiotica kan verhinderen dat er voldoende mineralen worden opgenomen.

Maar niet alleen de darmflora wordt beschadigd, ook kan het rode beenmerg voor jaren beschadigd zijn. We moeten echt leren om de bijsluiter goed te lezen naar de bijwerkingen van antibiotica. Bijwerkingen van antibiotica zijn symptomen van ziektes en zelfs chronische aandoeningen. Lees de bijsluiter goed en spreek er met je arts over vooraleer je beslist ze in te nemen.

Let wel: als de bacteriële ziekte levensbedreigend is geworden, kun je soms niet anders. Maar dat is meestal het gevolg van eerdere symptomatische bestrijding van ziektes, waardoor uiteindelijk aandoeningen gevaarlijk en levensbedreigend kunnen worden. Bijna altijd liggen biologische conflicten ook aan de basis van levensbedreigende ziekten, denk maar aan trauma’s en jarenlange angsten door geweld, honger en uitputting.

De algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem verzwakt door interne vervuiling

Antibiotica tast de “immuniteit” – vals concept – aan. In werkelijkheid ondermijnt antibiotica de algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem. Mitochondriën worden door antibiotica vernietigd waardoor energietekort ontstaat voor de algemene gezondheid om het lichaam goed te ontgiften en te zuiveren. Antibiotica kan een leven redden, maar de oorzaak van de ziekte blijft wel bestaan. De echte oorzaak van elke ziekte of aandoening zijn biologische schokken waardoor het lichaam moeilijker kan ontgiften.

Afvalstoffen, toxines en de daaruit voortvloeiende verzuring stapelen zich op tot de tolerantie van het lichaam overschreden wordt, en dat veroorzaakt een intoxicatie schok. Een biologische schok die ziekmakend is. Intoxicatieschokken beschadigen lichaamsweefsels.

Deze oorzaak met verzuring tot gevolg, wordt echter nooit opgelost en blijft in het lichaam achter door de verzwakte algemene gezondheid als gevolg van de antibioticakuur. Het lichaam komt in een vicieuze cirkel terecht van onopgeloste conflicten en intoxicatie schokken.

Het punt is, als het lichaam belast is met een psychologische schok, gaat het lichaam energie investeren om de schok in de geest op te lossen. Dit gaat ten koste van metabole processen en de spijsvertering. Daarom kan het lichaam tijdens de conflictactieve fase zich niet goed ontgiften en ontstaat verzuring en intoxicatie.

Voor het lichaam is op dat moment de geest bijstaan belangrijker dan ontgiften en de spijsvertering goed te laten werken. Overleven is altijd primair, ook in conflictsituaties. Verzuring en intoxicatie is altijd correlatie met de aandoening omdat beide dezelfde causale oorzaak hebben: biologische schokken.

Het is verontrustend dat er antibiotica genomen wordt bij een verkoudheid of griep. “Virussen” – in feite exosomen – worden niet vernietigd door antibiotica, integendeel, antibiotica verzwakt de weefsels omdat de mitochondriën in de cellen worden gedood. Het risico op weefselbeschadiging stijgt hierdoor.

Een beschadigde lichaamscel gaat kiezen voor apoptose ofwel voor de celdood. Daarom dat een beschadigde cel exosomen aantrekt (de zogezegde gevaarlijke virussen) en zonder weerstand naar de celkern brengt om deze exosomen te repliceren waarbij de beschadigde cel van binnenuit kan verteren. In feite zijn exosomen de ontgifters van het lichaam.

Een aanhoudende intoxicatie van het lichaam geeft aanleiding tot ernstige degeneratieve ziekten. Exosomen zijn altijd in latente staat aanwezig in je lichaam en maken deel uit van menselijk DNA/RNA. Het zijn wetenschappelijk aangetoonde lichaamseigen eiwitten met erfelijk materiaal.

Het lichaam repliceert exosomen en activeert microben voor het herstel van weefsels en het opruimen van de afvalstoffen, zo werkt de ecologie en biologie in het menselijke lichaam. Antibiotica doodt vele bacteriën die dan ook door het lichaam moeten worden opgeruimd, hierbij wordt de algemene gezondheid overbelast.

Als het giftig celafval niet op tijd wordt afgevoerd als gevolg van een overbelast detoxsysteem, kunnen chemische reacties cytokine stormen veroorzaken die gevaarlijk zijn. Bacteriën staan altijd ten dienste van hogere levensvormen, en bij aanhoudende verzuring en intoxicatie kunnen zij iets te actief worden als regelmatig antibiotica misbruik de flora van het lichaam ernstig heeft aangetast.

Bacteriën vermenigvuldigen zich sneller dan jij kunt denken eens de antibiotica is uitgewerkt, want alle dode bacteriën – giftig afval – moeten opgeruimd worden in het lichaam.

Een verkoudheid of griep geneest je lichaam van vergiftiging

Bovendien is een verkoudheid of griep een zegen voor je lichaam, ook al is de ervaring niet aangenaam, maar het is wel het beste voor het lichaam om de afvalstoffen, toxines en de verzuring kwijt te geraken via pus, slijm of bloed. Het exosoom – het zogezegde virus – of een bacterie dient als een natuurlijke trigger om de reinigingsreactie van het lichaam in gang te zetten.

In zekere zin zijn toxines en de effecten van biologische schokken en trauma’s de trigger, omdat lichaamsweefsels veranderen om het lichaam in staat te stellen te overleven tijdens de conflictactiviteit na het oplopen van een biologische schok.

De ziekte is het gevolg. In feite is dit niet juist, de echte ziekte is de desoriëntatie of verwarring in de geest nadat je een biologische schok hebt opgelopen. De ziekte is in feite het genezingsproces. Daarom dat ziekte (genezing) uitzieken het beste is wat je kunt doen. Geef je lichaam de kans om uit te zieken zoals onze grootouders het altijd hebben gezegd. Ziekte moet je uitzieken, neem je tijd daarvoor.

Het lichaam activeert micro-organismen en exosomen om dit herstel en schoonmaakoperatie tot een goed einde te brengen. Dat is echte natuurlijke genezing van het lichaam.

Nogmaals als een ziekte levensbedreigend wordt, moet je je wel laten behandelen. Echter tegelijkertijd is het belangrijk om de zuivering en ontgifting van het lichaam op te starten samen met het oplossen van de metafysische problemen. Dat wordt steeds vergeten. Als je alleen maar symptomen onderdrukt of verwijdert, creëer je een fundament voor herhalende toestanden.

De meeste mensen willen een snelle oplossing in plaats van iets wat tijd kost zoals het uitzieken op natuurlijke weg. Maar bedenk, het duurt al 24 uur om te weten welke bacterie betrokken is bij het genezingsproces (ziekte), daarom wordt er veel breedspectrum antibiotica voorgeschreven, maar dit is echt schadelijk voor de algemene gezondheid.

Probeer te begrijpen dat een ontsteking geen ziekte is, maar een natuurlijke reactie van het lichaam om zich te kunnen ontdoen van opgestapelde toxines, afvalstoffen en verzuring en daarbij weefsels te herstellen in oorspronkelijke staat..

De microbiële flora in de mens

Het probleem met antibiotica is dat het alle nuttige actieve bacteriën doodt, bacteriën die ons helpen met de vertering van ons voedsel, bacteriën die ons helpen om giftige toxines af te voeren, en bacteriën die belangrijke vitaminen produceren zoals vitamine B12 en vitamine K. Ziekteverwekker is in feite een misleidende term als gevolg van dualistisch gedachtegoed.

Ziekteverwekkers bestaan niet, vermits ze altijd correlatie hebben met de aandoening, niet causaal. De causaliteit is de subjectiviteit van het voelen en de geest waar schokken of trauma’s zich hebben voorgedaan.

Zogezegde ‘ziekteverwekkers’ hebben ook een doel. Ze kunnen beschadigde eiwitten en kanker afbreken als het lichaam kanker niet meer nodig heeft. Deze bacteriën vind je in de darmflora en de lymfe, het lichaam kweekt ze om deze reden. De grootste bacteriële agentia zit namelijk in de darmflora en 80% van de lymfe is verbonden met de darmen.

Bij gezonde mensen wordt er nooit gezocht naar deze bacteriën, nochtans hebben gezonde mensen ook grote hoeveelheden van deze bacteriën in zich. Ons lichaam heeft meer bacteriën dan lichaamscellen, deze microbiële flora hebben we echt nodig om goed te kunnen functioneren.

Alle soorten bacteriën zorgen ervoor dat overgroei van bepaalde bacteriën geen voet aan wal krijgt in ons lichaam. Ze worden samen met witte bloedcellen teruggedrongen als hun werk gedaan is: herstel van de weefsels en het opruimen toxines, eiwitten van kankercellen en beschadigde eiwitten afkomstig van de celdeling. Ze behoren dus ook tot onze algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem.

Als de darmflora ernstig beschadigd wordt door antibiotica, kan er overgroei ontstaan van bacteriën die destructief worden. Deze kunnen zich sneller dan onze gedachten voortplanten en kunnen dan gezonde voeding ook veranderen in toxisch materiaal.

Dat gebeurt bijna altijd na een kuur met antibiotica. Begrijp als de antibiotica triljoenen bacteriën gedood heeft, zowel de “ zogezegde ziekteverwekkers” als de probiotische bacteriën, dat er triljoenen dode bacteriële omhulsels achterblijven in het lichaam die zeer snel moeten opgeruimd worden, anders verzuurt dit het lichaam nog meer.

Maar een antibioticakuur leidt ertoe dat de algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem sterk is verzwakt door de zwakke conditie van de gastheer. Dode bacteriële omhulsels zijn giftig en gaan de lymfe, lever en de galwegen verstoppen.

Bovendien zijn deze triljoenen dode bacteriële omhulsels een goede voedingsbodem voor zwaardere overgroei van microben dat schadelijk wordt voor het lichaam. Zo creëert veelvuldig gebruik van antibiotica meer cytokinestormen en levensbedreigende ziekten.

Je bent moe en lijdt aan energietekort na een antibioticakuur

De darmflora is 70% van onze algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem, en kan ernstig beschadigd worden door antibiotica. Het lichaam is door de antibioticakuur zijn symptomen wel kwijt, maar niet de afvalstoffen en toxines die de ziekte hebben veroorzaakt.

Symptomen zijn in werkelijkheid genezingssignalen en mogen niet bestreden worden, dat put het lichaam uit. enkel als het symptoom levensbedreigend wordt, dan kan men het symptoom afvlakken, zo in de trend van: ‘hey beste bacteriën, iets minder actief zijn, je bent de gastheer aan het vergiftigen.

In werkelijkheid ben je alleen maar zieker geworden, je voelt dat er energie ontbreekt. Antibiotica zorgen ervoor dat er chronische ziekten worden ontwikkeld omdat ze de acute ziekte wegnemen zonder de oorzaak van de acute ziekte weg te nemen. De causale oorzaak zijn altijd biologische schokken met een daaruitvloeiende intoxicatie en verzuring. Daardoor worden de cellen van deze weefsels vergiftigd.

De exosomen en microben die daar latent aanwezig zijn worden geactiveerd door het lichaam om de beschadigde weefsels en cellen te ontgiften en te herstellen in oorspronkelijke staat. Maar antibiotica verhinderen dit natuurlijk herstelproces.

En als je dan nog een ander emotioneel trauma bovenop krijgt, dan kunnen ze het zenuw- en hormoonweefsel ernstig irriteren en langdurige ontstekingsreacties veroorzaken. Een typisch kenmerk bij zeer veel mysterieuze ziekten en aandoeningen.

En geloof me, ook ik heb zulke exosomen latent in mijn lichaam, ik heb ook de klierkoorts gehad, dus het zit in mij. Maar mijn lichaam is volledig zuiver en ontgift waardoor het bepaalde exosoom nooit geactiveerd wordt. Exosomen zijn lichaamseigen, en hebben specifieke functies zodat het lichaam steeds kan overleven.

De natuur creëert exosomen om de algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem te triggeren, dat is natuurwet. Exosomen en microben zijn nodig voor het herstel en ontgifting van de weefsels. Als het lichaam kiest om de zogezegde “pathogenen” te activeren, zal het lichaam jou ook beroerd maken.

Zolang de microben eten vinden tijdens het herstelproces van je weefsels zul je beroerd blijven. Het is dus cruciaal om de ontgiftingsorganen te ondersteunen en de biologische conflicten, hun sporen en trauma’s op te lossen.

Maar dit is nog niet alles, antibiotica blijft achter in de galwegen van de lever waar ze de flora van de gal veranderen. Dit leidt tot het ontstaan van galstenen in de galwegen van de lever en de galblaas. Dit geeft dan weer aanleiding tot de ontwikkeling van destructieve overgroei van bepaalde microben die zich vervolgens in het lichaam gaan verspreiden, want ze vinden overal afvalstoffen en toxines om zich te vermenigvuldigen, dit omdat er niets gedaan wordt om het lichaam te zuiveren en te ontgiften.

Tegelijkertijd verzwakt de spijsvertering door de slechte kwaliteit van de gal. Dat is niet de schuld van bacteriën, hun natuurlijke taak is om afval en gifstoffen op te ruimen.

Door regelmatig gebruik van antibiotica wordt de algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem zo zwak en passief dat het niet langer in staat is om het lichaam te verdedigen tegen levensbedreigende gifstoffen en andere situaties waardoor een ordinaire verkoudheid dodelijk kan aflopen.

Nu zien we dat er een keerpunt is ontstaan in de effectiviteit van antibiotica.

Alle bacteriën die met succes zijn bestreden nemen ‘wraak’ door antibiotica resistent te zijn. Superbacteriën, de ziekenhuisbacterie bijvoorbeeld. We hebben enkel nog de zon en de natuur die ons kan helpen. De laatste tijd is er ook een ‘vleesetende’ bacterie ontwikkelt dat resistent is tegen antibiotica.

Kijk, het is een natuurwet die zegt dat ieder levend organisme wil overleven. Ook bacteriën en schimmels willen overleven. Bacteriën zijn slimmer dan antibiotica.

Bacteriën hebben hun eigen geavanceerde verdedigingsstrategieën, die op een bepaalde manier gelijkenissen hebben met ons als wij ons moeten verdedigen op een aanval van intoxicatieschokken en andere biologische conflicten. Maar onze algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem is ook zeer slim.

Bacteriën gaan de antibiotica aanval ontwijken door hun genen te muteren, dus resistentie ontwikkelen tegen het actieve deel van de antibiotica. Dat is de reden dat sommige merken van antibiotica maar een korte periode op de markt beschikbaar zijn.

Er moeten steeds meer nieuwe antibiotica worden ontwikkelt met zwaardere bijwerkingen tot gevolg voor het lichaam die op den duur steeds zieker en zieker wordt.

Besef eveneens dat er altijd enkele bacteriën de antibiotica aanval overleven. Eén overlevende bacterie kan op één etmaal 16 miljoen nakomelingen kweken die resistent zijn tegen antibiotica. En de oorzaak van de intoxicatie in het lichaam is niet opgelost.

Dit is dus nog niet het einde van de nachtmerrie, want deze bacteriën kunnen hun resistente genen delen met andere niet verwante bacteriën, waardoor deze ook resistent worden. Dit is de reden hoe de ziekenhuisbacterie is ontstaan waar we machteloos tegenover staan te staan.

Bacteriën zijn zo slim en echte opportunisten. We kunnen alleen maar ons verdedigen tegen alle resistente bacteriën met onze algemene gezondheid als ze ook hun herstel- en schoonmaakwerk in het lichaam hebben afgerond.

Bacteriën en schimmels zijn de opruimers in de natuur, dat is hun doel, hun functie. In plaats van onze algemene gezondheid te verzwakken met antibiotica, zonnebrandmiddelen, vaccins, geraffineerde Oliën, E-nummers, emotionele instabiliteit enzovoort, zouden we beter alles doen om de algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem te boosten door ons lichaam echt te zuiveren en te ontgiften.

Het lichaam heeft maar één grote wens: het lichaam wilt van binnen proper zijn. Zo simpel is dat.

Je kunt je misschien afvragen hoe het komt dat er zoveel jonge kinderen astma ontwikkelen. Ja antibiotica tijdens het eerste levensjaar heeft daarmee te maken.

Met antibiotica gaan we het gevecht tegen bacteriën verliezen, dat kan niet anders. Antibiotica resistente bacteriën kunnen niet uitgeroeid worden. Hun vermogen om zich voort te planten wordt op natuurlijk manier minder bij gebrek aan voedsel dat bestaat uit toxines, afvalstoffen en de daardoor beschadigde lichaamscellen.

In feite zijn het de hersenen die een stopteken geven aan bacteriën van zodra het lichaam ze niet nodig heeft. Ze worden uitgehongerd en produceren fagen. Fagen kunnen honderden jaren overleven tot het lichaam ze weer activeert indien ze deze bacteriën weer nodig hebben.

Fagen worden via het laatste bloed van de placenta doorgegeven aan de pasgeboren baby. Houdt je lichaam van binnen proper! Zuiveren en ontgiften is dagelijkse levensstijl.

Een proper lichaam is een alkalisch lichaam en wordt niet ziek

Het ecosysteem van ons lichaam is ook onderworpen aan deze natuurwet.

Geen enkele bacterie zal een gezonde propere lichaamscel aantasten, dat is tegen de natuurwet in. Louis Pasteur heeft dit op zijn sterfbed duidelijk gezegd. Hij zei, de bacterie is niets, maar de bodem waarop hij valt is alles. Evenals zijn tijdgenoot Antoine Beauchamp, stelde dat er steeds een onderliggende oorzaak ligt bij elke ziekte of ontsteking.

Onze arrogante overtuiging dat wij als mens deze krachtige natuurwet kunnen omzeilen met antibiotica voor ongevaarlijke ziektes wordt volledig tenietgedaan door een paar ontsnapte bacteriën die we niet eens met ons blote oog kunnen zien.

Als wij mensen beginnen stoppen met antibiotica misbruik om bacteriën te bestrijden, zullen ze minder gevaarlijk worden. De natuur laat zich niet dwingen door de arrogantie van de mens. De mens zal zijn les gedwongen moeten leren om uiteindelijk te kunnen overleven op deze planeet. Ik kies er duidelijk voor om de natuurwetten te respecteren

Na een antibioticakuur is de darmflora aangetast en het ruggenmerg ernstig verzwakt. Ook de mitochondriën die instaan voor de energielevering van het lichaam hebben een enorme klap gehad. Er wordt volop aanbevolen om probiotica in te nemen, maar we zitten met het probleem dat veel van deze probiotica de zuuraanval in de maag niet overleeft en de dunne darm dus niet bereikt.

Laat staan dat ze het laatste deel van de dunne darm (het ileum) bereiken waar ze het hardst nodig zijn.

Zoals hulp bij de aanmaak en opname van vitamine B12.

Verheven probiotica gratis door de natuur geschonken

Er bestaan nochtans probiotica die in het spijsverteringskanaal in leven blijven, ze zijn opmerkelijk krachtig en kunnen je gezondheid enorm verbeteren. Zeker na een aanval van antibiotica op de darmflora. Een kuur van antibiotica heeft minstens een jaar een negatieve invloed op de darmflora. Je hebt dus krachtige probiotica nodig voor herstel.

Deze is nochtans eenvoudig te vinden, de natuur biedt ze ons aan. Waar? op verse zongerijpte biologisch geteelde gewassen. Het fijn waslaagje dat je op biologisch kleinfruit, druiven, en groenten te zien is zit boordevol verheven probiotica omdat ze de energie van de zon bevatten en niet afgewassen zijn. De kracht van deze probiotica is echt niet te vergelijken met de probiotica die te koop wordt aangeboden.

De woorden antibiotica en probiotica zijn weer een vorm van dualistisch denken, beide termen zijn fout, ik gebruik ze om de inhoud duidelijk te stellen. In werkelijkheid bestaan er geen schadelijke bacteriën. Bacteriën onderhouden altijd hogere levensvormen.

De verheven biotica op biologische zongerijpte gewassen zijn zo krachtig om je te voorzien in de behoefte van vitamine B12. Vitamine B12 aangemaakt door verheven biotica op groenten en fruit wordt ook het best herkend door de lichaamsweefsels en de hersenen, dit in tegenstelling tot synthetische vitamine B12 dat bij verzwakte mensen giftig kan zijn.

Kiemen zijn ook een fantastische bron van probiotica, gratis door de natuur geschonken. Verheven micro-organismen die als probiotica fungeren zijn altijd boven de grond te vinden, niet in de grond. Je vindt ze op de schil van fruit en groenten. Biologisch zongerijpte gewassen mag men niet spoelen met water, want dan zijn we deze verheven probiotica kwijt. Traceer inderdaad waar je voedsel vandaan komt en dat ze niet met gifstoffen zijn besproeid.

Wanneer je biologische besjes eet of een stukje kool met de nerven van het buitenste blad, of wilde bramen, cranberries gaan de velletjes van de bessen en de nerven van het blad zich krullen waardoor de verheven probiotica de maag passeren om in de darmen vrij te komen voor een fenomenale effect op de spijsvertering en je algemene gezondheid.

Ze zorgen voor voldoende vitamine B12, zoals dit ook gebeurt in de spijsvertering van alle planteneters, en die nooit een tekort aan deze vitamine ontwikkelen.

Idealiter is biologisch fruit tussen de maaltijden door eten of een stukje rauwkost voor de bereide maaltijd – bijvoorbeeld een blad vol nerven van een koolsoort of sla, selder enzovoort. Wees bewust dat het belangrijk is om onze voeding te koken, omdat onze spijsvertering net niet krachtig genoeg is om alleen maar rauwkost te eten, het put op lange termijn je algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem juist uit).

Een stukje rauwkost van biologische afkomst voor de maaltijd of ongewassen kleinfruit of kiemen tussen de maaltijden is goed om de darmflora te herstellen na een antibioticakuur.

Biologisch zongerijpt fruit hoeft niet gekookt te worden, omdat de plant de salicylaten of enzymeblokkers uit de vrucht gehaald heeft. De plant creëert fruit om zaden te verspreiden, en geeft dus specifiek essentiële voeding mee voor dierlijke organismen die de zaden gaan verspreiden.

Maar de plant probeert zich te beschermen tegen vraat van dezelfde dierlijke organismen, dat doet de plant met enzymeblokkers. Logisch!

Na elke antibioticakuur alles in het werk stellen om de spijsvertering te herstellen, kan men dit doen met specerijen dat ook wederom een middel is uit de natuur die het met de mens altijd goed voor heeft. Als je deze raadgevingen volgt, kun je al veel doen om de beschadiging veroorzaakt door antibiotica van de darmflora, ruggenmerg en mitochondriën te helpen herstellen, maar het zal wel een tijd duren.

Nogmaals in herhaling, antibiotica is alleen gerechtvaardigd als de ziekte acuut en levensbedreigend is, men moet altijd het lichaam zuiveren en ontgiften, niet steeds de darmflora vernietigen.

Antibiotica is ook een oorzaak van verslavingen.

Doordat antibiotica de darmflora ernstig aantast, is het slijmvlies van de dikke darm niet goed in staat om het aminozuur tryptofaan uit onze voeding om te zetten in serotonine, ons gelukshormoon. Als de receptoren – als een slot op een deur -, om voedingstoffen of hormonen binnen te laten, gebruikt worden door externe middelen zoals antibiotica en evenals medicijnen, kunnen deze receptoren niet goed reageren op de lichaamseigen hormonen en deze opnemen.

Het gevolg is dat de hersenen de productie gaat verlagen van dopamine, endorfine, oxytocine, interleukine, serotonine (dikke darm), melatonine enzovoort, kortom al onze gelukshormonen en genezende stofjes. Ja, één enkele antibioticakuur veroorzaakt reeds dit verschijnsel.

Het gaat om gevoelens waar iedereen van nature behoefte aan heeft dat het lichaam niet meer kan creëren door het gebruik van antibiotica. Daardoor gaan we alternatieven zoeken zoals geraffineerde suikers, koffie, tabak, in ernstige vormen ook stimulerende middelen en drugs.

Van zodra we een onweerstaanbare drang hebben aan deze zaken zoals absoluut een cola of alcohol moeten hebben, is dat tegelijkertijd een indicatie aan een verstoring van de productie van de gelukshormonen die de hersenen van natuur moeten aanmaken. Dit wordt mede veroorzaakt door gebruik van antibiotica.

Een ander groot gevaar van antibiotica misbruik bij kinderen op een leeftijd van 1 à 2 jaar. Observaties geven aan dat bij deze kinderen hun spraakvermogen achteruit ging, terugtrekken in zichzelf met gedragsproblemen als gevolg van inname van antibiotica.

Oudere kinderen werden na antibiotica rusteloos, verveling, angstig, gemakkelijker geïrriteerd, met dikwijls uitbarstingen van woede. Ook hieruit blijkt dat gebruik van antibiotica zal leiden naar gebruik en misbruik van bepaalde stoffen of het nu gaat om koffie, stimulerende middelen, alcohol of verkrijgbare geneesmiddelen.

Conclusie:

Probeer het gebruik van antibiotica echt te vermijden, het is zeer schadelijk voor je welzijn en gezondheid, het is alleen gerechtvaardigd als de aandoening levensbedreigend is en moet volledig onder toezicht van je arts gebeuren.

De natuur weet het beste, dat is altijd al zo geweest.

De natuur heeft altijd een remedie voor elke kwaal

Is het jou ook al opgevallen als je ergens een zwaar giftige plant vindt, dat er in de buurt van deze plant een andere plant groeit dat het tegengif produceert? Voor elke kwaal een tegengif, dat is een natuurwet dat noodzakelijk is om alle leven in stand te houden. Als de natuur niet in staat zou zijn om zichzelf te genezen van ziekte en giftigheid, zou al het leven hier op aarde al zeer lang geleden verdwenen zijn.

Elk levend wezen, of het nu gaat om een plantje, een boom, een bacterie, insecten, dieren of de mens, alle leven is uitgerust met een geavanceerd mechanisme om hun bestaan en dat van de aarde in stand te houden. De natuur gebruikt eveneens exosomen om alle leven in stand te houden, ze zijn onmisbaar.

De natuur creëert geen ziektes om soorten uit te roeien. De natuur creëert ziektes om de algemene gezondheid met zijn detox- recyclingsysteem te versterken na een inslag van een biologische schok.

Maar als je lichaam niet ontgift of zuivert, gaat de toxiciteit zodanig stijgen dat er een oncontroleerbare wildgroei zal ontstaan van microben die uiteindelijk wel de dood kunnen veroorzaken. Acuut. Daarom moet bij de behandeling van elke levensbedreigende ziekte of aandoening noodzakelijk het lichaam gezuiverd en ontgift worden. Maar dat wordt spijtig genoeg vergeten.

Onze reguliere geneeskunde is zeer waardevol en heeft tevens zeer veel kennis, maar waarom vergeten ze altijd na elke behandeling het lichaam te reinigen en te zuiveren?

Het lichaam zuiveren en ontgiften staat garant voor een langetermijnvisie van gezondheid en welzijn. Daarvoor heb je geen antibiotica voor nodig!

Nog even in het kort erbij zeggen dat emotionele stabiliteit eveneens belangrijk is voor gezondheid en welzijn. Ons genezingssysteem is mede afhankelijk van onze gedachten, gevoelens en emoties, ons voedsel dat we eten, onze levensstijl, de lucht die we inademen, het water dat we drinken en onze omgeving met al dan niet positieve of negatieve mensen.

Wees bewust dat een sombere gedachte of een onzekere of angstige emotie al voldoende is om de darmflora en de algemene gezondheid te verzwakken waardoor het lichaam problemen krijgt om toxines af te voeren.

Antibiotica houdt de hypothese van de virologie in stand

Virussen zijn niet-levende organismen omdat zij geen eigen voortplanting- of stofwisselingssysteem hebben. Ze hebben ook niet de propulsie zich voort te bewegen, hetgeen eukaryoten wel hebben. Virussen zijn bovendien nog nooit geïsoleerd.

Exosomen daarentegen wel en dit zijn eiwitmoleculen met DNA/RNA die ook in menselijk DNA voorkomen. Het woord virus is onjuist, het zijn exosomen of globulines. Maar dat even terzijde. Virus betekent in het Latijn: ziekte gif.

Men gebruikt petrischaaltjes voor weefselculturen om virussen te onderzoeken en te kweken. Bij het afsterven van de weefsels denkt men dat virussen deze weefsels aanvallen en vernietigen. Wetenschappers zien hierbij over het hoofd dat de krachtige antibiotica die gebruikt worden om de weefsels in de petrischaaltjes bacterievrij te houden ook de mitochondriën vernietigt van de weefsels.

Als de mitochondriën van de weefsels dood zijn is het logische gevolg dat het weefsel ook afsterft en de cellen de wet van apoptose toepassen. Men ziet hoe virussen de cellen van binnenuit verteren, en van daaruit denkt men verkeerdelijk dat virussen pathogenen zijn die lichaamsweefsels aanvallen en doden.

In feite heeft de antibiotica de weefsels vernietigd waardoor de cellen exosomen – verkeerdelijk als virussen gezien – gaan vermenigvuldigen om opgeruimd te worden. Door het gebruik van antibiotica bij dergelijke culturen wordt de hypothese van de virologie in stand gehouden.

De virologie is gebaseerd op een hypothese en niet op een wetenschappelijk onderbouwde stelling. Virussen zijn ook nog nooit gefotografeerd en biochemisch ontleed. Dit kan ook niet. Het menselijke genoom is zelf nog niet volledig ontleed, en dat zal naar alle waarschijnlijkheid nog lang duren. Van bacteriën en hun fagen bestaan wel microscopische foto’s en deze zijn wel biologisch volledig ontleed.

Gepubliceerd op 24/05/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Lieve vrienden,Vandaag wil ik graag iets ophelderen. Ik heb gemerkt dat er recentelijk steeds meer mensen zijn die lijden aan ernstige, ongeneeslijke ziekten en die door het medische systeem als uitbehandeld worden beschouwd. Deze mensen worden helaas aan hun lot overgelaten. Dit is een tragische situatie en lijkt onveranderlijk.Uit wanhoop wenden deze mensen zich tot alternatieve geneeswijzen zoals Ayurveda en Germaanse geneeskunde. Dit is een volkomen begrijpelijke en menselijke reactie. Het weerspiegelt een fundamenteel probleem binnen de conventionele medische sector, waar men vaak niet in staat lijkt te genezen. De onderliggende waarheid is dat het lichaam alleen zichzelf kan genezen. [...]

    By Published On: 16/04/2024
  • Zoals U denkt, zo zal je zijnZoals u denkt, zo zal je zijn is een wetmatigheid in de zelfvervullende gedachte waarmee je dingen aantrekt waar je aandacht naartoe is gegaan. Zeer belangrijk om dit te begrijpen, want dat geldt ook voor je gezondheid.Aandachtsenergie werkt als een magneet, het is onmogelijk om je aandacht op goede gezondheid te richten als je gelooft dat je gezondheid afhankelijk is van een immuniteitssysteem. Het begrip immuniteitssysteem als verdedigingssysteem brengt jou naar het duale denken waarbij je de oorzaak van ziekte buiten jezelf plaatst.Maar als je je aandacht richt op het zelfhelend vermogen van je [...]

    By Published On: 20/03/2024
  • Het nocebo effect. Dit artikel gaat over de kracht van overtuigingen. Overtuigingskracht wordt vaak onderschat. Onlangs las ik het verhaal over een arts die een röntgenfoto liet maken van zijn longen. Daarop bleek een donkere vlek aanwezig te zijn die men herkende als een longkanker. Door deze diagnose stortte de innerlijke wereld van de arts in en binnen twee maanden overleed deze arts. Toen men iets later van dezelfde arts oudere röntgenfoto’s ontdekte die meer dan 30 jaar oud waren, bleek hetzelfde vlekje reeds aanwezig te zijn, dat eigenlijk toen over het hoofd was gezien. Dit is een voorbeeld van [...]

    By Published On: 20/03/2024