Baarmoederhalskanker (collum-ca, cervixcarcinoom)

De baarmoederhals is het onderste, smalle deel van de baarmoeder. De baarmoeder heeft de vorm van een omgekeerde peer. Het baarmoederlichaam gaat over in de baarmoederhals. De baarmoederhals verbindt de baarmoeder met de vagina.

De ingang van de baarmoederhals heet de baarmoedermond dat omgeven is door een sluitspier en bevindt zich in het bovenste uiteinde van de vagina, waar sperma en menstruatievloeistof doorheen kunnen vloeien.

De baarmoederhals is omgeven door een cilindervormige spierstructuur. De baarmoeder en de baarmoederhals liggen in het kleine bekken, dat is de ruimte onderin het bekken, tussen de heupgewrichten, het schaambeen en het stuitje.

De binnenbekleding van de baarmoederhals bestaat uit een vochtdoorlatend slijmvlies dat vloeistoffen afscheidt, voornamelijk water, om het baarmoederhalskanaal vochtig te houden.

Het baarmoederhalsslijmvlies bestaat uit plaveiselepitheel, is afkomstig van het ectoderm en wordt daarom aangestuurd vanuit de hersenschors. Het relais van de baarmoederhals ligt in de relais van de kransaders. Dit verklaart dat het baarmoederslijmvlies en de hartkransaders hetzelfde biologisch conflict delen en tegelijkertijd aflopen.

Dit relais is het centrum van het vrouwelijk territoriumgebied en heeft een grote betekenis. De linker insula is een onderdeel van de temporale kwab. De insula bevindt zich precies op het punt waar de vier hersenschorsen samenkomen. (pre-motorisch sensorische cortex, motorische cortex, sensorische cortex, post-sensorische cortex).

Biologisch conflict met betrekking tot het baarmoederhalsslijmvlies

Het biologische conflict dat verband houdt met het baarmoederhalsslijmvlies is een vrouwelijk seksueel frustratieconflict of een paringsconflict – wat in biologisch opzicht betekent dat de voortplanting in gevaar is. Of een mannelijk territoriumverlies-conflict, afhankelijk van iemands geslacht, handigheid en hormoonstatus en voorgaande conflicten.

Ter vergelijking: het conflict dat verband houdt met de baarmoeder heeft vooral betrekking op de “innesteling” en de “vrouwelijkheid”.

Primaire conflictthema’s met betrekking tot ectodermale oorsprong gaan over territoriumconflicten, seksuele conflicten en scheidingsconflicten. Bij mannen komt het seksuele conflict overeen met het relais van de kransaders – bij een lage testosteronstatus – of met de prostaat – als het testosteronniveau zich in het normale bereik bevindt.

Een seksueel conflict verwijst naar elke vorm van leed of stress met betrekking tot seksualiteit. Het conflict wordt innerlijk ervaren en is subjectief, niet alle vrouwenreageren op dezelfde wijze. De eerste keer seks hebben kan pijnlijk zijn en een conflict oproepen.

Dit geldt zeker ook bij seksueel misbruik, seksuele intimidatie, ongewenste seksuele praktijken, seksuele afwijzing, het gevoel seksueel ongewenst te zijn of een gebrek aan seksuele activiteit vanwege een onverwachte scheiding of het verlies van een partner.

Bedrog van de partner of levensgezel ontdekken; onderbreking tijdens de seksuele gemeenschap en aanstootgevende pornografie kunnen ook dit conflict veroorzaken. Het gaat tegelijkertijd ook om het territorium van de vrouw waarop inbreuk wordt gepleegd door seksueel misbruik of verraad.

Als gevolg van de vroege seksualisering ervaren meisjes het conflict tegenwoordig al op zeer jonge leeftijd. Het afbinden van de eierstokken, gebruik van een spiraaltje of het nemen van voorbehoedsmiddelen om een ​​zwangerschap te voorkomen kunnen een seksueel conflict op een subtiel psycho-biologisch niveau oproepen.

Voorbeelden uit het archief van Dr. Hamer

 • Geen geslachtsgemeenschap hebben, zich afgewezen voelen, zich in de steek gelaten voelen.
 • Tegen je wil gedwongen worden tot sex (dwang of verkrachting)

Na de geboorte van hun kind maakt de echtgenoot van de 27-jarige patiënte een slippertje. Zij kan hem dat nog vergeven. Wanneer hij kort nadien weer vreemd gaat, ervaart zij een seksueel frustratieconflict. De menstruatie blijft een maand uit door de conflict-actieve fase.

Bij een later gynaecologisch onderzoek wordt een verhoogde PAP-waarde vastgesteld. Daarvoor was deze altijd normaal. Archief dr. Hamer

Een meisje wordt in de kinderopvang door een even oude jongen sexueel lastig gevallen = sexueel territoriumconflict. Celafbouw in de baarmoederhals in de conflictactieve fase en wederopbouw in de genezingsfase. Dit gebeurt vaak bij jonge kinderen bij “doktertje spelen”.

Een vroedvrouw leeft na haar scheiding alleen. Op een dag treft zij een man aan die voor haar “de ware” lijkt. reeds na korte tijd besluiten zij om samen te gaan wonen. Maar enkele dagen voor de verhuizing verdwijnt de man plotseling, zonder aanwijsbare reden. =Vrouwelijk seksueel territorium verlies-conflict. Zes maanden later leert zij een andere man kennen met wie ze een stabiele relatie krijgt.

=Genezing van het vrouwelijke territorium-verlies-conflict. Reeds na korte tijd krijgt zij bloedingen. De gynaecoloog diagnosticeert een baarmoederhals-carcinoom en onmiddellijk wordt een operatie gepland om de baarmoeder geheel te verwijderen.

De patiënte vraagt bedenktijd en gaat zich verdiepen in het werk van Dr. Hamer. Nadat ze de genezing crisis met een lichte longembolie heeft doorstaan, voelt ze zich weer helemaal gezond. (Archief Dr. Hamer)

OPMERKING: Als een vrouw een lage oestrogeenstatus heeft, bijvoorbeeld na de menopauze, is ze niet langer in staat om een ​​paringsconflict te ervaren. Ze zal op een seksuele frustratie daarom waarschijnlijker reageren met de baarmoeder. Dit verklaart waarom volgens epidemiologische studies 90% van de vrouwen met baarmoederkanker ouder zijn dan 50 jaar.

De conflictactieve fase

Er ontstaat ongemerkt weefselverlies van het baarmoederhalsslijmvlies. Dit gaat gepaard met verminderde gevoeligheid (hypesthesie). De mate van weefselverlies is evenredig aan de intensiteit en duur van het conflict. We noemen dit de conflictmassa. Het biologisch doel ligt in de conflictactieve fase om het lumen te verwijden waarmee de doorgang van het baarmoederhalskanaal vergroot.

Er kunnen meer zaadcellen opgenomen tijdens de paring en dat betekent meer kans op een zwangerschap en oplossing van het seksueel frustratieconflict. Het conflict treft tegelijkertijd de kransaders. De ulceratie van de binnenbekleding van de kransaders veroorzaakt matige angina pectoris.

De genezingsfase

Herstel van het slijmvlies door weefseltoename. De genezing crisis gaat dit gepaard met overgevoeligheid (hyperesthesie). Tijdens het eerste deel van de genezingsfase ontstaat er zwelling als gevolg van vochttoename in het genezingsgebied. Het is in werkelijkheid een wederaanvullingsproces en daarom kan het niet als een ‘kanker’ gediagnosticeerd worden zoals de medische wereld dit omschrijft.

Genezingssymptomen zijn pijn en bloedingen van de baarmoederhals, ze kunnen mild tot ernstig zijn. Er kan ook wat gele afscheiding zijn als gevolg van bacteriële activiteit. Indien het genezingsproces verstoort wordt door conflictrecidieven en/of puncties van de baarmoederhals, veroorzaken dit lange en zware menstruaties.

Tijdens de Epileptoïde Crisis trekken de spieren van de binnenwand van het baarmoederkanaal samen, vergezeld van pijnlijke krampen. Dit wordt veroorzaakt door de krachtige samentrekkingen van de baarmoederhals spieren. De genezing crisis gaat dit gepaard met overgevoeligheid (hyperesthesie).

Andere symptomen zijn ontregelde bloedcirculatie, duizeligheid en korte bewustzijnsstoornissen, soms absence. Verhoogde rust- en belastingpols en rilkoorts. Omdat de kransaders mee betrokken zijn kan er benauwdheid optreden en een versnelde hartslag.

Er kan ook een verlaagde bloedsuikerspiegel ontstaan als gevolg van het verhoogde glucoseverbruik door het hersenweefsel.

Tijdens de definitieve genezingsfase neemt de zwelling van de baarmoederhals langzaam af. Dat geldt ook voor het bloeden en de pijn. Als de genezingsfase onderbroken wordt door conflictrecidieven kunnen er cervicale wratten ontstaan, ook wel genitale wratten of condyloma’s genoemd worden.

Therapie

Conflict en sporen achterhalen en zo mogelijk oplossen in het geval het conflict nog actief is. Dit is belangrijk om zware menstruatie bloedingen te voorkomen.

Affirmaties: “Ook wanneer het niet zo goed gelopen is, houd ik ten volle van mezelf en accepteer ik mijzelf volledig”. “ik ben als vrouw beminnelijk, moedig en sterk”.

Opgelet: longembolieën worden in de reguliere geneeskunde behandeld met bloedverdunnende medicatie. Daardoor kan de bloeding in de baarmoederhals extreem worden. Geen bloedverdunnende medicatie nemen tijdens de genezingsfase!

Buik en voeten warm houden. Osteopathie, segmentmassage, voetreflexzonemassage.

Thee: melisse, duizendblad, vrouwenmantel, venkel, lindebloesems. Bloesempollen.

Voor natuurlijke hormoon-substitutietherapie: zie www.dr.rimkus:ike.de.

Na een baarmoeder- en eierstok operatie moet men de ontbrekende hormonen van buitenaf toedienen zodat men “vrouw” blijft.

De PAP-test

De PAP-test is een kankerscreeningtest die controleert op veranderingen in het weefsel van de baarmoederhals. Maar we weten ondertussen dat baarmoederhalskanker geen kanker is. Het baarmoederhalsuitstrijkje, de PAP-test is te vergelijken met de PSA-test bij de man.

Met andere woorden: een onnodige, met angst beladen kanker-zoek test met vaak fatale gevolgen veroorzaakt door diagnose schokken. Een nieuwe diagnose schok kan leiden tot lokale eigenwaarde inbreuk in de omgeving van de baarmoeder. Er ontstaan problemen met de lymfe of het bekkengebied.

Vanuit het oogpunt van de vijf biologische wetten vertelt een PAP-test dat er in de baarmoederhals een zinvol biologisch programma loopt. De test geeft echter geen eenduidige uitkomst over de fase waarin de patiënte zich bevindt.

Een Pap-test kan verhoogt zijn zowel in de conflict-actieve fase en wordt meestal opgemerkt in de genezingsfase van het baarmoederhalsslijmvlies. De medische wereld weet dus niet dat het een genezingsfase is. Herstel van het plaveiselepitheel weefsel van de baarmoederhals. De PAP-test tijdens de conflictactieve fase duidt op weefselafname, precancereus of premaligne.

Geen van deze veranderingen is echter “abnormaal”, maar komt van nature voor in de twee fasen van een zinvol biologisch speciaal programma. Net zoals de PSA-test is een PAP-test daarmee niet meer dan een test die de mate van conflictactiviteit of de helingsfase van het Zinvolle Biologische Speciaalprogramma van het baarmoederhalsslijmvlies weergeeft.

Tegen PAP-uitstrijkjes kan men slechts waarschuwen, zeker als men geen kennis heeft van de vijf biologische natuurwetten.

Het humaan Papilloma Virus (HPV)

De vaccinatie tegen baarmoederhalskanker is zoals vele vaccinaties schadelijk en beschermt niet tegen de seksuele conflicten!

De medische wetenschap beweert dat baarmoederhalskanker wordt veroorzaakt door het zogenaamde Human Papilloma Virus (HPV), dat naar verluidt wordt overgedragen via seksueel contact. In 2006 keurde de FDA het vaccin Gardasil goed om tienermeisjes zogenaamd mee te “beschermen” tegen “baarmoederhalskanker”.

Het vaccin wordt ook opgelegd aan jongens in de leeftijd van 9 tot 12 om “de verspreiding van de HPV-infectie te voorkomen”. “Het risico op baarmoederhalskanker in de Verenigde Staten is al extreem laag en het is onwaarschijnlijk dat vaccinaties enig effect hebben op de hoeveelheid gevallen van baarmoederhalskanker in de Verenigde Staten.”

Sterker nog, 70% van alle HPV-infecties lossen zichzelf binnen een jaar zonder behandeling op en dat aantal stijgt in het tweede jaar tot ruim 90%.” (Dr. Diane Harper)

Dr. Diane Harper is een vooraanstaand expert die verantwoordelijk was voor de Fase II en Fase III veiligheids- en effectiviteitsstudies, die goedkeuring gaf aan de vaccins tegen het Humaan PapillomaVirus (HPV), Gardasil ™ en Cervarix ™.

Op dit moment is ze de laatste in een lange reeks experts die op de rode waarschuwingsknop drukken, vanwege de verwoestende gevolgen en de irrelevantie van deze vaccins. Dr. Harper maakte deze verrassende bekentenis bekend tijdens de 4e Internationale Conferentie over Vaccinatie, die plaatsvond in 2015 in Reston, Virginia. Bron: C. Thomas Corriher, Defy your doctor and be healed, 2013

“Net zoals het geval is met Hiv, Hepatitis, Sars, Mazelen, Polio, H5N1, H1N1 – is het HPV virus nog nooit geïsoleerd en wetenschappelijk bewezen.” T. Engelbrecht and C. Koehnlein, Virus Mania, 2000

Met dank aan Arjen Lievers https://www.germaansegeneeskunde.nl/index_ziekten_gnm/

Björn Eybl zielsoorzaken van ziekte ISBN: 978-3-85052-299-1

Dr. Geerd Ryke Hamer

Het HPV-vaccin

Tot op de dag van vandaag heeft men nog geen virus direct kunnen aantonen. Er bestaat geen sluitend bewijs dat virussen ziekten zouden kunnen veroorzaken. Baarmoederhalskanker is geen kanker meer herstelweefsel dat leidt naar genezing.

Het humaan papillomavirus (kortweg HPV), is ook niet aangetoond dat het echt bestaat en een grote misleiding waarmee men mensen bang maakt.

De Medische matrix van virus – besmetting/infectie – immuniteit heeft geen psychologische relevantie

Deze matrix heeft een logische consistentie, en toch is het niet waar.

De woorden immuniteit, ziekteverwekker, antilichamen of antistoffen, infectie, virus en besmettelijkheid komen uit het dualistische denken voort en zijn valse concepten waarbij we de vijand – ziekte – buiten onszelf plaatsen. We zien de ziekte als het tegenovergestelde van gezondheid en dat is dualistisch denken.

Gezondheid creëren is begrijpen dat alles met elkaar is verbonden. Dat is holistisch denken. Het leven is polair en paradoxaal en dat behoort tot het domein van het transcendentale denken. Duaal denken leidt altijd naar contradicties en tegenspraak, en zorgt ervoor dat je de oorzaak van ziekte buiten jezelf legt.

Het grote inzicht bij elke ziekte (herstel) is dat de enige echte onderliggende oorzaak metafysisch van aard is, en in jezelf aanwezig. Dat heb je nodig om de perceptie van ziekte te veranderen.

Het kerninzicht rond ziekte is dat ze niet het dualistische TEGEN-deel is van gezondheid, een toestand die overigens veelal als iets statisch wordt gezien, maar precies een holistisch ONDER-deel van een proces dat leidt naar totale gezondheid, wat op zich een toestand is, die helemaal niet statisch is, en zelfs niet dynamisch, maar transcendentaal: boven elke fysieke aard uitstijgend.

De menselijke biologie en ecologie werkt op een totaal andere manier dan wat de farmaceutische investeringsmaatschappij ons al 150 jaar lang wil doen geloven. Een ontsteking klopt wel, dat is het lichaam dat microben via inflammatie activeert om weefsels te kunnen herstellen en waarbij er nieuwe bloedvaten groeien. Dit proces wordt angiogenese genoemd.

Het woordje immuniteit bestaat niet. Het lichaam heeft wel een systeem waarmee het zich dagelijks kan ontgiften. In het lichaam is ook een systeem dat bij weefselherstel de grondstoffen zoveel mogelijk recupereert. Beide systemen in evenwicht zijn gezondheid.

Men kan in de geest in overdrachtelijke zin wel spreken van immuniteit tegen biologische schokken. Hoe meer kennis en wijsheid men heeft, hoe minder schokken en hoe minder ziekte. Om volledige lichamelijke en geestelijke gezondheid te creëren is het belangrijk om schokken en trauma’s op te lossen.

Geestelijke stabiliteit vormt het fundament van lichamelijke gezondheid waarin de microbiële flora van het lichaam evenwichtig kan gedijen. de vierde natuurwet legt uit dat ‘ziekteverwekkers’ niet bestaan. het lichaam activeert bacteriën voor herstelprocessen waarbij weefsels ook ontgift worden.

Infectie en besmettelijkheid door microben is nog nooit bewezen, maar in overdrachtelijke zin kunnen we besmet worden door enthousiasme dat gezondheid creëert of angst dat ziekmakend is. Actieve microben ziet men als weefsels in herstel zijn gegaan. Als je gezond bent, heb je ook al deze microben, maar in latente staat.

Bij genezingsprocessen, zeker bij weefsels die behoren tot ectodermale kiemblad, ziet men lichaamseigen eiwitten met erfelijk materiaal. In de GNM spreekt men van globulines. Maar dat zijn geen virussen. Deze globulines hebben erfelijke boodschappen om de weefsels te ontgiften.

Het baarmoederhalsslijmvlies behoort ook tot het ectodermale kiemblad. Het lichaam heeft altijd een gegronde reden als het microben of globulines activeert. Globulines kunnen ook als exosomen worden gezien.

Het valse concept “virus” is dus misleidend en houdt de matrix van virus, besmetting (infectie), en vaccin in stand. Het woord ‘virus’ komt uit het Latijn en betekent “ziekte gif”. Het betekent: het gevolg van de ziekte, niet de oorzaak. Het is nog nooit bewezen dat HPV de ‘ziekteverwekker’ is en tot baarmoederhalskanker kan leiden.

Dit is een logische matrix, maar in herhaling: het bevat geen psychologische relevantie. Want zélfs de logica heeft geen enkele wetenschappelijke grond. Zélfs logica kan de eigen validiteit niet bewijzen. Hoe zou dat namelijk kunnen? Op een … logische manier?

Nou, wie dat probeert, ontdekt dat hij datgene wat hij wil bewijzen gebruikt in zijn bewijs. Van een kringredenering gesproken. In werkelijkheid zijn virussen nog nooit geïsoleerd volgens de gouden standaard en getoetst aan de vier postulaten van Koch. Men kan wel spreken van exosomen, eiwitjes met erfelijke materiaal in een soort enveloppe.

Een exosoom heeft gemiddeld tussen de 10 tot 40 basenparen nucleotiden. Een exosoom heeft als doel om de mitose te begeleiden en brengt informatie om beschadigde cellen tot apoptose aan te zetten met als belangrijk doel het kostbare DNA te recyclen en het ziektegif op te lossen, zodat het lichaam dit ziektegif kan afvoeren..

Het zogezegde ‘HPV virus’ is een leugen

Even de contradicties van de medische matrix blootleggen: Het is nog nooit empirisch wetenschappelijk aangetoond dat ‘virussen’ bestaan, dat is bij HPV ook het geval. HPV vermenigvuldigt zich niet in kankercellen. En bovendien is het baarmoederhalsslijmvlieskanker geen kanker.

Globulines die als de vermeende virussen gezien worden, kunnen onmogelijk voldoen aan de definitie van een levend organisme. Ze kunnen zich niet vermenigvuldigen, ze hebben geen voortplantingssysteem, noch een stofwisselingssysteem, noch de propulsie om zich te verplaatsen, hetgeen eukaryoten en microben wel hebben.

“Als kankercellen niet ontstaan door de aanwezigheid van virale genen en door virale genen ook niet muteren, hoe kan dan HPV oorzaak zijn van baarmoederhalskanker?” (bron: Duesberg, P,SchartzJ Latent Viruses: No evidence for pathogenicity Progress in Nucleic Acid Research and moleculair biology 43:135-204, 1992)”.

Het HPV virus is in werkelijkheid een lichaamseigen eiwit dat niet eens voldoet aan het genoom van het HPV virus dat gebaseerd is… op een consensus op papier.

Globulines zijn lichaamseigen eiwitten die bij alle mensen voorkomen. Dus de stelling van ‘virale carcinogenese’ is een hypothese die misleidend is omdat er is aangetoond dat hetzelfde eiwit HPV ook aanwezig is bij de normale populatie. Het verband HPV en kanker is nooit aangetoond. Er is een gebrek aan bewijs dat baarmoederhalskanker vaker voorkomt bij vrouwen met HPV dan vrouwen zonder HPV.

Het is een voorstelling als marketingstrategie met de pretentie dat het vaccin een veelvoorkomend zogenaamd virus uit het lichaam kan elimineren. Lijkt het niet logischer dat de globuline dat betrekking heeft tot het zogezegde HPV het gevolg is van baarmoederhalskanker als het biologisch conflict is opgelost?

HPV vaccin?

De vraag is: als het virus niet bestaat – er is nog nooit een virus in het geheel geïsoleerd, gedetermineerd, biochemisch ontleed en diameter bepaald -, op wat reageert het lichaam dan als het lichaam het vaccin heeft gekregen? Wat zit er werkelijk in het vaccin?

Reageert het lichaam niet op de adjuvanten die in het vaccin zitten? Vragen waar er nooit een antwoord op komt. Wat er in een vaccin zit zijn geïsoleerde stukjes van die globulines die in werkelijkheid bij iedereen voorkomen.

Het vaccin is bedoeld om het lichaam te prikkelen om antilichamen te produceren tegen de oorspronkelijke ziekte, maar baarmoederhalsslijmvlieskanker is geen kanker maar een genezingsproces. En je hebt in het duale denken: anti dit en anti dat om toch maar oorlog te kunnen voeren.

Als je holistisch denkt ontdek je dat het menselijke lichaam niet op basis van oorlog, maar op basis van samenwerking met bacteriën en globulines. In een dynamische verhouding dat gunstig is voor alle partijen inclusief de mens. We weten nu dat de aandoening met betrekking op het baarmoederhalsslijmvlies niet veroorzaakt wordt door het zogenaamde HPV, maar een genezingsfase is.

Onlogische denkwijze

Zelfs al zou het vaccin werken, moet het vaccin dan niet gegeven worden aan vrouwen ergens achteraan de 45-50 jaar? Waarom vind de producent van het vaccin dat niet nodig? Hun antwoordt is omdat de veiligheid van het vaccin niet is geëvalueerd na 26-jarige leeftijd. Okay, nou ja, dan geven we het aan jonge meisjes, ook al krijgen zij de ziekte niet.

Als men naar statistieken kijkt zie je dat de gemiddelde leeftijd waarop men baarmoederhalskanker kan krijgen ongeveer 45 à 50 jaar is. Toch wordt het HPV vaccin aanbevolen aan 12-jarigen. Het is dus waardeloos, tegen de tijd dat vrouwen het nodig hebben tegen baarmoederhalskanker, is het allang uitgewerkt.

We weten ook dat het risico op baarmoederhalskanker stijgt naarmate men meer verschillende seksuele partners heeft. Laten we eerlijk zijn, ik denk dat een vijftigjarige meer seksuele partners heeft gehad dan een twaalfjarige.

Het kan nog gekker, het HPV vaccin voor jongens

Plots uit het niets kwam er een soort logica als deze: Jongens hebben het HPV-vaccin nodig ter voorkoming van genitale wratten. Bingo! Niemand die zich afvraagt waarom het aan jongens moet worden gegeven. De onbewezen en ongeteste logica: HPV vaccin beschermt de jongens tegen genitale wratten bij jongens.

Een fantastische samenloop van gebeurtenissen, dit vaccin dat 12-jarige meisjes beschermt tegen baarmoederhalskanker krijgt plots een toegevoegde waarde, en wel voor het voorkomen van genitale wratten bij twaalfjarige jongens.

En dat weten wij nu maar pas, terwijl het vaccin in 2006 is goedgekeurd omdat het zou beschermen tegen baarmoederhalskanker. Het komt zo goed van pas: beiden krijgen hetzelfde vaccin op dezelfde dag! Weer bingo!

Dat is het niveau van de niet kritisch denkende bevolking die dit accepteert en niet inziet dat er belangenverstrengeling aan vaccinaties zit. Er zijn geen onderzoeken gedaan naar de werking van het vaccin op genitale wratten en toch blijken er opeens bewijzen te zijn van effectiviteit. Genitale wratten hoeven niet behandeld te worden.

Ze kunnen geen kwaad en verdwijnen vanzelf, maar dat kan wel even duren. Bij de meeste mensen zijn ze na twee jaar verdwenen. Uiteindelijk ruimt het lichaam de wratten op en verdwijnt het uit het lichaam. Ga wel langs bij je huisarts als je er last van hebt of indien je niet wil wachten tot ze vanzelf weggaan.

De werkelijke doelstelling is het aantonen dat het HPV vaccin als preventie dient tegen externe genitale aandoeningen gerelateerd aan het HPV. Een hypothese. Zou het niet beter zijn om deze hypothese klinisch objectief te onderzoeken? Fabrikanten doen heel graag studies om de effectiviteit aan te tonen van hun vaccins.

De meeste producenten hebben wel het fatsoen om te simuleren dat ze op zoek zijn naar de werkzaamheid. Maar ondertussen weten we wel – de ontwaakte mens bedoel ik – dat het geen verrassing is dat er belangenverstrengeling terug te vinden is in het studieaanhangsel waarbij de auteurs toegeven dat ze werknemer zijn of financiële compensatie hebben ontvangen.

Risico’s van het HPV vaccin

Neveneffecten van het HPV-vaccin zijn: faryngitis, duizeligheid, infectie bovenste luchtwegen, PID of pelvic inflammatory disease, misselijkheid, appendicitis, NVD of normal vaginal delivery, bronchospasmen. Dat is beschreven door de producent van het HPV-vaccin.

Later zijn er nog aanvullende neveneffecten geconstateerd zoals convulsies, blindheid en bewustzijnsverlies en oh ja: verlammingen, Het syndroom van Guillain-Barré. Maar daar wordt niet over gesproken, 100.000 jonge meisjes die verminkt zijn door het HPV vaccin, in de doofpot. In de VS en Groot-Brittannië zijn meer dan 100 jonge meisjes tussen 2010 en 2012 gestorven aan het HPV-vaccin. Gezien op het nieuws?

Kan het HPV-vaccin kanker en genitale wratten veroorzaken? We spreken toch immers over een vaccin dat kanker zou kunnen voorkomen door het imiteren van een ‘ziekteverwekker’ dat juist kanker kan veroorzaken toch?

Dus wil je in de eerste plaats niet zeker zijn van het feit dat dit vaccin geen kanker veroorzaakt? Weet je wat de producent zegt op deze vraag?

“Gardasil is niet onderzocht op carcinogeniteit en onvruchtbaarheid”

Er wordt een fantastisch rookgordijn gecreëerd met gemanipuleerde en verdraaide zaken om ons af te leiden van de onderliggende wetenschappelijke kwestie: Is dit werkelijk een vaccin dat je aan een onschuldig kind wilt geven?

Bronnen:

Judical watch Uncovers FDA gardasil records: 26 new reported readths october 19, 2011, www.judicialwatch.org/news/2011/oct/judicial-watch-uncovers-fda-gardasil-recorddetailing-26-new-reported-deaths

scroll down to documents uncovered

VAERS reports of deaths, sept 1,2010 sept 15, 2011

VAERS reports, sept 1,2010 dec 31,2010

VAERS reports, ja, 1,2011 april 30,2011

VAERS reports, may 1,2011 sept 15,2011

Mann D HPV shot prevents genital warts in boys? WebMD 2 feb 2011 www.wemd.com/sexual-conditions/hpv-genital-warts/news/20110202/hpv-shot-prevents-genital-warts/news-in-boys-and-men

Lopez, G Vaccine center issues warning WASHINGTON TIMES Feb 3, 2007

2007-uitgave Physicians Desk Reference p.1987

De Alliance for Natural Health – USA heeft nu een nieuwe documentaire gemaakt over de schadelijke effecten die dit HPV vaccin kan hebben. Val niet uit je stoel als je de schokkende beelden ziet uit deze documentaire. Ik laat iedereen vrij om te kiezen om zich te laten vaccineren of niet, maar ik zou je toch aanraden om eerst je goed te informeren over dit vaccin tegen baarmoederhalskanker en een constructief gesprek aan te gaan met je arts.

Er zijn reeds duizenden jonge meisjes die in de volle bloei van hun leven ernstig verminkt zijn geworden voor de rest van hun leven dankzij dit vaccin, velen onder hen zijn ook jong gestorven of in de rolstoel terechtgekomen.

En of dit drama nog niet genoeg is, zijn ze nu van plan om dit vaccin ook toe te dienen bij jongens om het risico op peniskanker, genitale wratten enzovoort te voorkomen. Met wat zijn we bezig?

Voor degenen die het vaccin tegen baarmoederhalskanker promoten en beweren dat het vaccin veilig is. Hoe kan je daar zo zeker van zijn als er geen wetenschappelijk onderzoek is om deze bewering te staven en te onderbouwen als er geen testprocedures bestaan om de veiligheid ervan te garanderen? Dat is nog een reden om er vraagtekens bij te plaatsen.

Daarbij mag je ook realiseren dat het gebruik van de anticonceptiepil ernstige vervuiling veroorzaakt in het lichaam. Dit is ook een aanval op het lichaam en de kans op baarmoederhalskanker en borstkanker vergroot. En daarbij nog veel onverwerkte emotionele lading… verzuring en zuurstoftekort worden vervolgens een realiteit in je lichaam.

Het gebruik van het spiraaltje of de prikpil is ook niet echt veilig en kan ernstige bijwerkingen tot gevolg hebben. Heb je je eigen lichaam lief en laat de natuurlijke cyclussen in je lichaam met rust om verstoring te vermijden. Er zijn andere manieren, zoals mentale geboortebeperking, zwangerschapstesten die de dag van de maand bepalen wanneer je vruchtbaar bent.

Er bestaat ook een eenvoudige urinetest die kan bepalen wanneer een vrouw risico loopt om zwanger te worden en even betrouwbaar als het gebruik van een condoom. Deze andere manieren vervuilen je lichaam niet en verstoren geen natuurlijke cyclussen van het lichaam.

Ik heb deze blog gemaakt met de bedoeling het bewustzijn te stimuleren, niet om iemand te beledigen of te kwetsen. Neem je tijd om een goed gesprek aan te gaan met je arts, je vertrouwenspersoon. In herhaling, dank aan Dr. Hamer voor zijn bijdrage in de Germaanse geneeskunde die duidelijk stelt dat het metafysische aspect de echte oorzaak is van kankervorming in de baarmoeder.

Ik raad aan om zijn werk te bestuderen zodanig dat de angst voor ziekte verdwijnt als sneeuw voor de zon. Zelfvertrouwen is het tegengif voor angst.

Met dank aan: Caroline Markolin https: //LearningGNM.com Arjen Lievers https://www.germaansegeneeskunde.nl/index_ziekten_gnm/ voor diepgang in de Germaanse geneeskunde.

Björn Eybl, zielsoorzaken van ziekte: ISBN: 978-3-85052-299-1 Ik kan dit boek aanbevelen om zelfstudie te doen.

Dr. Geerd Ryke Hamer

Gepubliceerd op 29/05/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

 • De functie van de galblaas De galblaas of vesica biliaris is een klein, peervormig zakje waarin gal kan worden opgeslagen. Ze bevindt zich rechtsboven in de buikholte, tegen de onderkant van de lever. De galblaas is verbonden met het hepatische systeem via de ductus cysticus, die direct in de ductus choledochus uitmondt. De galblaas heeft een wateronttrekkende werking op de gal die zodoende wordt ingedikt en een typische groene kleur krijgt. Gal is een vrij dikke, geelgroene vloeistof die in de lever wordt geproduceerd. Gal wordt verzameld in de galblaas, waar het wordt opgeslagen totdat het nodig is voor [...]

  By Published On: 27/05/2024
 • De galwegenDe galwegen vertakken zich door de lever in een boomachtige structuur. Het zijn kanalen waardoor gal stroomt. Gal is een vloeistof die door de lever wordt geproduceerd en is belangrijk voor de spijsvertering, vooral voor het verteren van vetten. De ductus hepaticus (grote leverkanaal) voegt zich samen met de ductus cysticus (afvoergang van de galblaas) om de ductus choledochus (grote galweg) te vormen. De ductus choledochus mondt uit in de alvleeskliergang voordat het in de darm terechtkomt.Gal wordt geproduceerd in de lever en opgeslagen in de galblaas, een peervormig zakje waarin galvloeistof tijdelijk wordt opgeslagen. Wanneer vet voedsel de [...]

  By Published On: 26/05/2024
 • De werking van de lever De lever is een veelzijdig orgaan bij zowel gewervelde dieren als mensen. Dit orgaan bevindt zich onder het middenrif en strekt zich uit over de gehele breedte, waarbij het dikste deel aan de rechterzijde ligt. De lever weegt ongeveer anderhalve kilogram. Traditioneel wordt de lever, op basis van oppervlaktekenmerken, verdeeld in vier kwabben. De lever speelt een cruciale rol in het metabolisme, waarbij het betrokken is bij de stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten.Typisch voor de lever zijn de sinusoïden, wanden in de haarvaten van de lever die grotere moleculen zoals overtollig cholesterol uit het [...]

  By Published On: 19/05/2024