Bewijs

Beste vrienden, Het wordt stilaan duidelijk dat zoveel mensen hun heil proberen te zoeken in natuurlijke en veilige plantaardige of homeopathische middelen om hun gezondheid terug te kunnen winnen. Veel andere geneeswijzen, denk maar aan de Ayurveda of de Chinese en/of Japanse geneeskunde hebben grote kennis over de werkzame kracht die in veel planten zitten verscholen.

Of denk maar aan de homeopathie waarbij sterke verdunningen energetische boodschappen overbrengen om lichaamscellen te herinneren hun normale functies weer op te nemen. Daar heeft de wetenschap ook nog niet naar het bewijs gezocht. De wetenschap heeft zijn waarde, dat is een voldongen feit. Maar alleen het rationele denken en bewezen feiten leiden altijd naar een intellectueel proces waar je uiteindelijk in vast komt te zitten. Omdat je de natuurlijke intelligentie verliest, dat is het subjectieve of het energetische aspect dat evenveel waarde heeft als het rationele aspect, maar niet met “meten is weten” vast te leggen is in definieerbare en tastbare maten. Het is van een andere orde. Intuïtie is ook zoiets van een orde, maar iedereen weet dat het een grote waarde heeft om je leven een richting te geven.

Persoonlijk heb ik geen vertrouwen in de farmacie, de voedingsindustrie en ons medisch apparaat. Ik merk dat er steeds van alles wordt uitgevonden om toch maar het menselijke lichaam te kunnen tegenwerken om zichzelf te ontgiften en te zuiveren. Daardoor worden onze chronische ziektebeelden in stand gehouden. Soms heb ik echt het gevoel dat geld letterlijk boven het welzijn en de gezondheid van de mens wordt geplaatst. Vraag eens aan een wetenschapper of hij kan bewijzen dat “het bewijs” de alfa en omega is van de wetenschap, de kans is groot dat hij tilt slaat.

Op natuurlijke middelen dat de natuur ons gratis ter beschikking stelt kan er geen patent worden genomen. Daarom denk ik dat deze middelen voortdurend slecht worden gemaakt, zodat bepaalde instanties zichzelf kunnen blijven continueren. Begrijp je mijn wantrouwen tegenover alle instituten die met gezondheid hebben te maken?

Ik wil er wel bij zeggen dat er veel artsen zijn die met toewijding en liefde alles in het werk stellen hun patiënten te behandelen. Als je ziet hoe ze met toewijding kapotte lichaamsdelen herstellen, of levens redden bij acute gebeurtenissen, dan kan ik voor deze artsen wel echt veel respect opbrengen. Bij deze artsen gaat het wel om het belang van welzijn en gezondheid bij hun patiënt.

Eén ding kan ik wel zeggen: ik moet toegeven dat ik ook iets chronisch heb, namelijk ik ben chronisch gezond met een chronische toestand van enorm veel levensenergie en een chronisch geluksgevoel. Bepaalde instituten horen dit niet graag. Dat is het verschil met een toegewijde arts, die hoort het wel graag dat je gezond kunt zijn.

Euh, toch erg, steeds meer merk ik dat er mensen met kanker uitbehandeld zijn en aan hun lot worden overgelaten.

Elke dag hoor ik verhalen hoe mensen extreem bang gemaakt worden door artsen en oncologen en dat ze bijna zelf niet meer kunnen beslissen wat ze willen doen, het gaat om wat ze MOETEN doen volgens het reguliere medische systeem. Letterlijk aanvallen op hun integriteit. Waar is de menswaardigheid naartoe in de medisch geneeskunde? Waarom wordt de regie en zelfbeschikkingsrecht van mensen ontnomen??? Waarom mogen mensen geen zelfonderzoek meer doen?

Steeds wordt er extreem angst gezaaid en zware druk uitgeoefend met de term van een kwaadaardige kanker of een agressieve tumor versterkt met een opmerking dat zelfs het lichaam jouw vijand is en niet te vertrouwen is. Nee beste oncoloog, kwaadaardig is dualistisch denken, het verbond lichaam – geest is geen dualiteit maar een samenwerking. Kwaadaardigheid kun je het beste vertalen dat het conflict nog actief is. Dat betekent dat de oncoloog of arts een gesprek mag voeren met zijn patiënt om het conflict op te sporen en deze zo goed mogelijk te helpen oplossen. Beste oncoloog, je gaat zien als het conflict opgelost is dat de zogezegde kwaadaardigheid plots zal stoppen, de groei van kanker en tumoren zal stoppen. (geldt voor het endodermale en oud mesodermale kiemblad, op de andere twee kiembladen heb je nooit kanker of tumorvorming) Maar als je als oncoloog angst zaait, waar is je ethiek naartoe??? Je weet dat het lichaam alleen maar goed kan genezen bij de ervaring van geluk, niet door het restrictieve gevolg van angst te zaaien. Echte geneeskunde is steeds het psychologische aspect mee onder ogen zien. Het verbond lichaam-geest begrijpen bedoel ik letterlijk.

Er is nog iets wat ik wens toe te voegen aan de medische wereld. Ik nodig jullie allemaal uit om bij elke kankerpatiënt een emotionele anamnese te maken. Ik weet al reeds op voorhand wat jullie vervolgens gaan ontdekken. Jullie gaan ontdekken dat elke soort kanker steeds voorafgegaan wordt door gelijkaardige conflictsituaties of trauma’s. Ik bedoel dus de echte causale oorzaken ontdekken. Jullie gaan ontdekken dat bijvoorbeeld bij darmkanker dat het altijd zal gaan om mentale onverteerbare brokken. Jullie inzicht zal vervolgens zijn dat de causaliteit der ziekte altijd een psychologische relevantie bevat. En een nog een groter inzicht zal zijn dat zogezegde ziekteverwekkers, kankercellen, genen, parasieten enzovoort niet causaal is aan ziekte, maar slechts correlatie beste heren. Dus de termen van infectie, immuunziekte, immuniteit, besmetting, ziekteverwekker gaan dan plots geen betekenis meer hebben. Doe jezelf eens de moeite om dat te onderzoeken en constant je premissen te checken, dat is echte wetenschap, premissen checken! In plaats van mensen constant bang te maken met diagnoseschokken, onmenselijke zware druk en angstzaaierij.

Met respect voor jullie studies en om het mens zijn van wie jullie werkelijk zijn. Echter het instituut achter jullie zal de vijf biologische natuurwetten moeten integreren als we collectief beterschap willen creëren om echte gezondheid te bereiken. Het wordt hoog tijd dat we afstappen van het dualistische gedachtegoed dat ziekte de vijand is dat bestreden moet worden. Nee ziekte is altijd onderdeel van een proces dat leidt naar gezondheid. Ziekte is een genezingsproces, het lichaam weet altijd wat het doet en is steeds gericht op overleving. De echte ziekte is altijd de desoriëntatie of de verwarring in de geest als gevolg van trauma’s of schokken. Het wordt hoog tijd dat we leren OMDENKEN, want beste heren oncologen, vinden jullie het zelf nog normaal dat de dag van vandaag bijna één op de twee mensen kanker krijgt??. En wees gerust, ikzelf die deze blog heb geschreven, mij ga je niet als patiënt zien hoor, want ik ken de natuurwetten die jullie niet kennen.

Wetenschap is een religie geworden.

Ooit ging ik die kant op omdat ik de wereld wilde begrijpen. Echter kwam ik snel erachter dat de rest alleen maar gelooft wat de wetenschap zegt. Ook denk ik dat veel artsen zo bekrompen worden omdat ze dagelijks te maken te hebben met mensen die simpelweg niet willen nadenken en alles klakkeloos overnemen wat de overheid zegt. Niet zelfstandig meer kunnen denken, en zich verschuilen achter: “ach de wetenschap zal het toch wel weten”. Dat het vaak toch geen nut heeft om iets uit te leggen, je uiteindelijk niet eens zin heb om het uit te leggen. Daarbij interesseert het de meesten niet eens om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven, voor de waarheid. Herkenbaar voor mensen die toch kiezen om meer authentiek en soeverein te zijn. 

In mijn werk als therapeut kom ik elke dag trieste verhalen tegen. In mijn optiek als gevolg van wetenschappelijke arrogantie. Afgelopen week een consult van een mens (ik zeg geen persoon meer, want dan ben je van de staat) die wetenschappelijk opgeleid was. Zij komt uit een artsenfamilie en haar huwelijk is na 25 jaar stukgelopen. Hij, de vader, ex huisarts, zegt dat het een gewone vaccinatie is. (Hier schuilt natuurlijk reeds de cognitieve dissonantie). Het resultaat is: zij gescheiden en dakloos, haar beide kinderen gevaccineerd en ze willen niets van haar ‘waanbeelden’ horen. Haar eigen zoon is nu regelmatig ernstig ziek, haar dochter zit onder de blauwe vlekken, regelmatig koorts. ook haar ex heeft ondertussen al regelmatig ernstige koorts gehad. Het is te triest voor woorden. Zij is alles kwijt wat haar lief was en zit financieel volledig aan de grond met een bijna ondraaglijk en belachelijk gemaakt gevoel. Vele mensen willen niet of kunnen het leed NIET ZIEN. Op zijn Cruyffiaans: “je ziet het pas als je het door hebt”. Veel sterkte!

Van een ander mens uit mijn praktijk: Soortgelijke situatie, en zijn zoontje van 10 al sinds januari niet meer mogen zien puur omdat je door de bullshit heen kon kijken en je je grootste schat op aarde hiertegen wilde beschermen. Alles kwijt! Complete Familie en vrienden, behalve zijn eigen gezonde verstand dan. Hoewel ik hierdoor toch echt tegen mijn demonen heb moeten vechten om zelf geen duistere acties te ondernemen en nog steeds vecht, maar hoeveel duisternis kan een mens nog hebben/verdragen.  Dagelijks wordt ik geconfronteerd met deze droeve verhalen. Mensen verliezen verbinding met hun geliefden, allemaal ziekmakende factoren.

Gelukkig voor mezelf ben ik sterk en trots dat ik andere denkbeelden heb. Ik ben gezond en blijf trouw aan mezelf. En ik hoef voor niemand verantwoording af te leggen met betrekking tot mijn keuzes. Sta er vaak van te kijken hoe mensen klakkeloos aannemen wat de overheid, partner of hun ouders zeggen zonder zelf na te denken. Kiest een mens toch om na te denken, dan wordt hij of zij aan de schandpaal genageld. 

Zorg dat je dat stadium voorbij gaat. Wees autonoom en vertrouw alleen op jezelf. Jijzelf kunt het leven in al zijn facetten aan! Die karma komt naar je terug en stopt niet meer eens je begonnen bent met deze levenswijze te adopteren. Velen zijn je reeds voorgegaan en het wordt een heuse zeer gezonde verslaving waarin je je levensgenot en wilskracht in terug zal vinden. Voor sommigen betekent dit een nieuw gebied intrekken, en voor anderen die sterk genoeg zijn kuisen hun eigen gemeenschap en omgeving op. (Wat een hogere moeilijkheidsgraad met zich meebrengt door oude wonden) Ik heb al veel opgelost in mijn leven. 

Vertrek weg van alle pijn en start een nieuw leven met een liefdevolle gelijkgestemde. Die kom je vanzelf tegen als je er niet naar op zoek bent maar wel openstaat terwijl je je focust om het goede te dienen.

Related Articles

Diabetes deel 2

Geheime oorzaken diabetes: dierlijke eiwitten Teveel dierlijk eiwitten: schadelijker dan geraffineerde suiker Geraffineerd suiker en zetmeel is niet gezond. Maar grote hoeveelheden dierlijk eiwitten zijn…

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *