Chemische medicijnen, hoe lang bestaan ​​al? Misschien 150 jaar. Kruiden en planten medicijnen hebben al duizenden jaren laten overleven. Gezondheid is een mysterie en daar kan niemand een claim opleggen, noch de boerderij, noch de regering en noch de media. Er klopt iets niet met het gebruik van chemische medicijnen. 20 Miljoen mensen in Nederland en België zijn chronisch ziek en moeten elke dag medicatie slikken om nog maar schijnbaar te kunnen functioneren in de maatschappij.

Bijna één op de twee krijgt een chronische ziekte of kanker. Dat is uniek in de geschiedenis van de mensheid, dit is nog nooit eerder voorgekomen. De droeve waarheid is dat we niet van goede geneeskunde kunnen spreken als we blijven onderdrukken met chemische medicijnen, waardoor mensen nooit kunnen genezen. En onze wereld blijft maar doldraaien zonder dat patiënten en artsen er iets aan doen.

Ik neem duidelijk waar dat de onbekendeheid en verrassendheid van veel mensen een veel interessante ziekte is die genezen kan worden door correcte informatie zoals uit de Germaanse geneeskunde en bewustheid. Enige verdieping op biologische natuurwetten is de alfa en omega van de wetenschap. De uitspraak dat iets bewezen is, is dan heet het regulier. Het reguliere zit vol met overwinnenen, beide overwinnen zijn bewezen door het reguliere waardoor het reguliere zichzelf ook maar blijft tegenspreken.

Zolang dat de medische wetenschap zelf niet kan bewijzen dat het ‘bewijs’ de alfa en omega is van de wetenschap blijf ik graag in het holistische denken (transcendentaal denken) waar het bewijs zinloos is, en het resultaat pas echte waarde heeft. De psychologische relevantie, dat subjectief is, leren begrijpen is de sleutel om gezondheid te creëren. En tussen haakjes, de helft van alle medische behandelingen en chemische medicijnen is er geen bewijs van hun werking. Het zijn protocollen volgens de WHO.

Zonder enig bewijs van kracht wordt op industriële schaal kwakzalverij toegepast en verkocht als getoetste en veilige medische wetenschap. Het voldongen feit dat farmaceutische bedrijven grote bedragen investeren per jaar aan praktiserende artsen om de kunsten te bewegen hun producten voor te schrijven aan de patiënten roept natuurlijk vragen op. Niemand sterft. Dat is geen doelstelling om de gewone burger voor lage kosten gezond te laten blijven zonder chemische medicijnen.

De medische wetenschap verbetert de werking van alternatieve geneeswijzen op het ‘placebo-effect’. Het werkt omdat mensen geloven dat het werkt. Deze psychologische wetmatigheid impliceert ook voor de farmaceutische medicijnen, maar deze gaat op de termijn wel de lichaamsintelligentie bedriegen met afhankelijkheid (verslaving) tot gevolg. Ik geef zelfs toelichting.

Ons lichaam is enorm weerbaar en kan feitelijk zelf elk soort medicijnproducent dat nodig is voor het herstel. Begrijp je dat chemische medicijnen alleen kunnen werken omdat de weefsels in ons lichaam receptoren hebben voor sommige van die chemische stoffen die in chemische medicijnen voorkomen? Dat betekent dus dat ons lichaam deze chemicaliën zelf kan aanmaken, anders zou deze receptoren niet bestaan.

MAAR: ons lichaam maakt met een wiskundige precisie zelf medicijnen aan. In de perfecte dosering dat de juiste synergetische werking volledig en in perfecte timing op elkaar afgestemd is. Dat is de intelligentie van het lichaam zelf die al deze processen reguleert, van zodra de conflictactiviteit in de geest wordt opgelost. Ik kan het niet laten om de psychologische relevantie tussen te gooien.

Dus: de eigen medicijnen van het lichaam kosten niets, ze hebben geen schadelijke bijwerkingen en zijn niet substantieel. Dit betekent dat de formule van de positieve resultaten direct wordt veroorzaakt door het lichaamseigen genezende effect (ofwel het placebo-effect) en dus NIETS heeft om met de behandeling zelf te maken. Chemische medicijnen en medische behandelingen zijn dus altijd afhankelijk van het zelfhelend vermogen van het lichaam en niet ondersteund zoals de medische wetenschap ons wil doen geloven. Denk daar eens over na!!!

Farmaceutische chemische medicijnen zijn erg duur en veel minder specifiek en nauwkeurig. Veel van deze medicijnen hebben geen effect op de aandoening waarvoor ze nodig zijn. Bovendien zijn de bijwerkingen uiteindelijk meestal ernstiger dan de ziekten waarvoor ze gebruikt worden. Dat wordt veroorzaakt doordat er van vele natuurlijke stoffen de moleculen veranderen, waardoor het lichaam deze niet herkent en ze benadrukt als GIFTIG, dat zijn dus de bijwerkingen.

Het vermogen van het lichaam om zelf medicijnen te produceren wordt ernstig ernstig aanvaardbaar. Dit veroorzaakte het verborgen effect van chemische medicijnen. Op dit moment is de farmaceutische investeringsmaatschappij echt niet goed bezig en blijft het menselijke collectief steeds verder verzwakken door de gifstoffen uit deze chemische medicijnen.

Van alle natuurlijke stoffen mogen er geen moleculen veranderen, want het lichaam kan niets mee, het is giftig geworden. Dat de boerderij daar een rekening zal houden!

Je lichaam is in staat om ieder medicijn (stofje) te maken die je nodig hebt voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het lichaam is ook in staat om ieder medicijn aan te maken dat kan worden geproduceerd door de farmaceutische investeringsmaatschappij.

Farmaceutische bereide medicijnen kunnen alleen maar werken omdat de lichaamscellen receptoren voor sommige chemische stoffen in de medicijnen hebben. Receptoren kun je vergelijken met deurtjes in de lichaamsweefsels die open en teen gaan om bepaalde stoffen binnen te laten.

Dit bewijst dat farmaceutische medicijnen afhankelijk zijn van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het bewijst ook dat het lichaam deze chemische stoffen ook zelf kan creëren, anders zou het lichaam geen receptoren voor deze stoffen hebben. Nogal vrij logisch.

Het verschil zit hem in het feit dat het lichaam dit altijd met absolute precisie en perfecte timing weet hoe dit moet worden gedaan. De medicijnen die het lichaam zelf kosten je niets. Behalve een investering in natuurlijke goede voeding, volgt het de juiste levensstijl en het cultiveren van indirect evenwicht. Bovendien medicijnen hebben die het lichaam zelf GEEN BIJWERKINGEN.

Maar farmaceutische medicijnen zijn zeer duur, hebben veel bijwerkingen, en zijn veel minder specifiek en precies. De farmaceutische investeringsmaatschappij gaat steeds een molecuul van deze stoffen veranderen om octrooien te kunnen machtigen, om zeer veel winst te kunnen maken.

Bovendien zijn de bijwerkingen van farmaceutische medicijnen meestal ernstiger dan de ziekte zelf waar ze voor gebruikt worden. Het aanwezige molecuul in deze medicijnen zijn voor deze bijwerkingen verantwoordelijk.

Het lichaam herkent deze stoffen niet en concentreert ze vervolgens als gif en dat worden de bijwerkingen. Als er een verstoppingen ontstaan ​​door dit gif (vrij snel zelfs) leidt dit tot het ontstaan ​​van iatrogene symptomen, waardoor we dus ook veel bij vaccinaties zien gebeuren. Men noemt dit ook de veroorzaker van biologische intoxicatie schokkend.

Het is zelfs zo erg dat ongeveer naar schatting 30 tot 35% van de eerdere medicijnen helemaal geen effect heeft op de ziekte waarvoor ze voorkomen. Zoals ik al eerder zei, zijn de positieve resultaten van farmaceutische medicijnen en medische behandelingen recht afhankelijk van het zelfhelend vermogen van het lichaam en het placeboeffect.

Geef mij maar natuurlijke middeltjes om mijn lichaam de voeding te geven om zelf medicijnen aan te maken die het zelf nodig heeft. Ik ben al 25 jaar vrij van farmaceutische medicijnen en daar ben ik fier op. Voeding, gecombineerd en kruiden in oorsprong staat zoals de natuur heeft voorzien voor de mens, inclusief alle voorstofjes die het lichaam nodig heeft om zelf medicijnen aan te maken, altijd in de juiste hoeveelheid en met perfecte timing.

Gepubliceerd op 21/04/2024

Daniël Derweduwen

Delen:

 

Gerelateerde Publicaties

 

  • Lieve vrienden, Vandaag wil ik graag iets ophelderen. Ik heb gemerkt dat er recentelijk steeds meer mensen zijn die lijden aan ernstige, ongeneeslijke ziekten en die door het medische systeem als uitbehandeld worden beschouwd. Deze mensen worden helaas aan hun lot overgelaten. Dit is een tragische situatie en lijkt onveranderlijk. Uit wanhoop wenden deze mensen zich tot alternatieve geneeswijzen zoals Ayurveda en Germaanse geneeskunde. Dit is een volkomen begrijpelijke en menselijke reactie. Het weerspiegelt een fundamenteel probleem binnen de conventionele medische sector, waar men vaak niet in staat lijkt te genezen. De onderliggende waarheid is dat het lichaam alleen zichzelf [...]

    By Published On: 16/04/2024
  • Zoals U denkt, zo zal je zijnZoals u denkt, zo zal je zijn is een wetmatigheid in de zelfvervullende gedachte waarmee je dingen aantrekt waar je aandacht naartoe is gegaan. Zeer belangrijk om dit te begrijpen, want dat geldt ook voor je gezondheid.Aandachtsenergie werkt als een magneet, het is onmogelijk om je aandacht op goede gezondheid te richten als je gelooft dat je gezondheid afhankelijk is van een immuniteitssysteem. Het begrip immuniteitssysteem als verdedigingssysteem brengt jou naar het duale denken waarbij je de oorzaak van ziekte buiten jezelf plaatst.Maar als je je aandacht richt op het zelfhelend vermogen van je [...]

    By Published On: 20/03/2024
  • Het nocebo effect. Dit artikel gaat over de kracht van overtuigingen. Overtuigingskracht wordt vaak onderschat. Onlangs las ik het verhaal over een arts die een röntgenfoto liet maken van zijn longen. Daarop bleek een donkere vlek aanwezig te zijn die men herkende als een longkanker. Door deze diagnose stortte de innerlijke wereld van de arts in en binnen twee maanden overleed deze arts. Toen men iets later van dezelfde arts oudere röntgenfoto’s ontdekte die meer dan 30 jaar oud waren, bleek hetzelfde vlekje reeds aanwezig te zijn, dat eigenlijk toen over het hoofd was gezien. Dit is een voorbeeld van [...]

    By Published On: 20/03/2024